Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

βγήκαν οι εξετάσεις ουρών μου και έχω ίχνη λεύκωμα:(:(:(

αυστηρά διαιτα

και επανεξετάσει σε 10 μέρες σύστησε η γυναικολόγος μου ,,;)

Ηλιάνα μου δίαιτα για 10 μερες? Ελπίζω στη επανεξεταση να είναι όλα καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κωνκων φυσιολογικα ή με καισαρικη θα γεννησεις ??

Κ εγω είχα κανει καισαρικη αλλά αν κατεβει κανονικά, αν σπασουν τα νερα πριν την 38η εβδ. και αν το επιτρεπουν τα κιλα του θα πάμε για κολπικό τοκετό. Ο γιατρος επιμενει να προσπαθησουμε οπότε όπως ερθει εκείνη τη στιγμή! Τεσπα... δεν με απασχολεί ιδιαιτερα το πως θα ερθει στον κόσμο, αρκει να είναι ενα υγιεστατο μωρακι!

Γεια σας κορίτσια!

Η μικρή έφαγε και κοιμήθηκε για να ξεκουραστεί... γιατί έχει γάμο το απόγευμα!

Ηλιάνα κι εγώ είχα λίγο λεύκωμα κάποια στιγμή, αλλά ο γιατρός μου δεν ανησύχησε καθόλου. Με ρώτησε πότε είχα φάει τελευταία φορά αυγό και όταν του είπα την προηγουμένη το θεώρησε πολύ λογικό! Και δεν ξανασχολήθηκε.

Γειτόνισσα, γι' αυτό υπάρχουν τα στέισον, τα πολυμορφικά, τα τζιπ, οι μπάρες, οι μπαγκαζιέρες... Για να έχεις χώρο να φορτώνεις!!! Και πίστεψε με, όσο χώρο και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετός! Άντε, καλά να περάσετε, να ξεκουραστείς και να χαρείς τον άντρα σου και τον Χρηστάκο σου!

Κωνκωνάκι, σ'ευχαριστώ για τις ευχές. Πάλι σχολείο ο μικρός ε? Μπράβο!

Σαρδελάκι, με γεια τα έπιπλα! Με το καλό!

Μαελένη, χωρίς μπαμπά και τα ρακόμελα κομμένα! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Αυτά για την ώρα...

Φιλιά και στις υπόλοιπες

mrdIp3.png

Αχ δίαιτα όχι ακριβός

κομμένο τα αλάτι και οι τροφές που το κρύβουν

βασικά και καλές να βγουν εγώ δεν ξανά τρώω τίποτα

μέχρι να γεννήσω η γιατροσ ειπε γιαυτεσ τισ 10 μερεσ μονο αρχικα

εχω το ιστορικό με τους κολικούς

έτρωγα ένα υποκατάστατο αλατιού άλλων αυτόν τον καιρό

ούτε αυτό τώρα:(:(:(

Δεν με απασχολεί το αν θα τρώω αρκι να μην χρειαστώ νοσηλεία κτλ

:tongue::tongue:

Γεια σας κορίτσια!

Ηλιάνα κι εγώ είχα λίγο λεύκωμα κάποια στιγμή, αλλά ο γιατρός μου δεν ανησύχησε καθόλου. Με ρώτησε πότε είχα φάει τελευταία φορά αυγό και όταν του είπα την προηγουμένη το θεώρησε πολύ λογικό! Και δεν ξανασχολήθηκε.

ς

Βασικά ουρά έδωσα χωρίς να πλυθω και δεν ήταν τα πρώτα πρωινά γιατί ήμουν έξω όταν τηλ στην γυναικολόγο κα μου είπε πήγαινε δώσε τώρα

αυγό δεν θυμάμαι αν έφαγα συνήθως αμα το αφήσει ο μικρός τρώω μπορεί κ να έφαγα αυγό λες ?

πάντως όπως και αν έχει εγώ νιώθω πόνο και μούδιασμα στα άκρα μου και το βράδυ δεν βλέπω πολύ καλά σαν να ζαλίζομαι χτες βραδυ που δεν μπήκα υπολογιστή καλύτερα νομίζω

Διαφημίσεις

Οσο για την μπουμπου εεε μαλλον δεν πολυβιαζεται να κατεβει ....

Αχ και ξεχασα!!!!!!Γειτονισσα να χαιρεσαι τον καλο σου!!!

Κι εμένα που βιαζόταν να κατέβει αλλά δεν ήθελε με τίποτα να βγει απ' την κοιλιά της μαμάς της, τι κατάλαβα? Μόνο ταλαιπωρία! Χα!Χα!

Ευχαριστώ Ιωάννα μου!

Όσο για το ότι θα είναι τα παιδάκια σας (Ιωάννα και Κωνκων) με τους παππούδες τους, δείτε το από την θετική του πλευρά! Αυτά θα περνάνε μια χαρά και είναι και καλό και για τις δυο πλευρές να είστε και λίγο καιρό χωριστά!

mrdIp3.png

Ζουζούνες μου καλησπέρα , τι κάνετε;

δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα, ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε καλό ταξίδι όσες φύγετε για τις θερινές σας διακοπές.

Εγώ φεύγω τώρα αμέσως γιατί έχω ραντεβού για τη β-επιπέδου και θα προσπαθήσω να επανέλθω το απόγευμα με τα νέα μας.

wish me good luckkkkkkk................

Κωνκων φυσιολογικα ή με καισαρικη θα γεννησεις ??

εμεις σε αυτη την εγκυμοσυνη θα παμε ραντεβουδατοι ..διαλεγουμε ημερομηνια του γουστου μας και παμε στο μαιευτηριο ..

Αχ τι καλό αυτό να ξέρεις εσύ πότε θα γεννήσεις αχ και το σπίτι πίσω καθαρό θα αφήσεις και όλα κομπλέ ;);)

Βασικά ουρά έδωσα χωρίς να πλυθω και δεν ήταν τα πρώτα πρωινά γιατί ήμουν έξω όταν τηλ στην γυναικολόγο κα μου είπε πήγαινε δώσε τώρα

αυγό δεν θυμάμαι αν έφαγα συνήθως αμα το αφήσει ο μικρός τρώω μπορεί κ να έφαγα αυγό λες ?

πάντως όπως και αν έχει εγώ νιώθω πόνο και μούδιασμα στα άκρα μου και το βράδυ δεν βλέπω πολύ καλά σαν να ζαλίζομαι χτες βραδυ που δεν μπήκα υπολογιστή καλύτερα νομίζω

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου... Δεν είμαι γιατρός και γενικότερα δεν πολυψάχνομαι... Απλά στην δική μου περίπτωση, επειδή στις προηγούμενες γενικές ούρων (γιατί κάθε μήνα που πήγαινα στον γιατρό, έκανα πριν μια γενική ούρων) δεν είχα εμφανίσει ποτέ λεύκωμα, με ρώτησε για το αυγό και δεν τον ανησύχησε...

Τώρα για το μούδιασμα και τη ζαλάδα και για το εαν όλα αυτά σχετίζονται... Δεν ξέρω!

mrdIp3.png

Ζουζούνες μου καλησπέρα , τι κάνετε;

δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα, ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε καλό ταξίδι όσες φύγετε για τις θερινές σας διακοπές.

Εγώ φεύγω τώρα αμέσως γιατί έχω ραντεβού για τη β-επιπέδου και θα προσπαθήσω να επανέλθω το απόγευμα με τα νέα μας.

wish me good luckkkkkkk................

Όλα καλά να πάνε Κίκο!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου... Δεν είμαι γιατρός και γενικότερα δεν πολυψάχνομαι... Απλά στην δική μου περίπτωση, επειδή στις προηγούμενες γενικές ούρων (γιατί κάθε μήνα που πήγαινα στον γιατρό, έκανα πριν μια γενική ούρων) δεν είχα εμφανίσει ποτέ λεύκωμα, με ρώτησε για το αυγό και δεν τον ανησύχησε...

Τώρα για το μούδιασμα και τη ζαλάδα και για το εαν όλα αυτά σχετίζονται... Δεν ξέρω!

ξέρεις δεν το βρήκε στην γενικές εξετάσεις είχα αυτά τα σύμπτωμα γιαυτο της τηλ και μου είπε αν κάνω εξετάσει εσπευσμένα

το θετικό-καθησυχαστικό είναι η πολύ χαμηλή πίεση που έχω

και δεν έχουμε φόβο για προεκλαμψια

θα δούμε σας είχα ξανά πει ότι ζαλιζόμουν

αλά τώρα νιώθω απίστευτο βάρος στα πόδια και στα χέρια

μακάρι να είναι από την κούραση

και έχω και νύφη αύριο ωχχχχχχχχχχ πως θα την βγάλω ? οεοοοοοοοοοοο

φιλιααααααα παω να ξαπλωσω

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

σημερα πηγαμε με την μικρη πρωτη μερα να δουμε τον σταθμο.ωραιος ηταν και η κυρια εξυπηρετικη.τους χωρους δεν τους ειδα ολους αλλα εκεινη την ωρα ειχε δουλεια και δεν μπορεσε να με εξυπηρετησει παραπανω.

στην μικρη μιλω πολυ για το τι θα συμβει και το δεχεται απο οτι βλεπω.της ζωγραφιζω το σχολειο και το σχολικο που θα την παραλαμβανει και χαιρεται.οταν πηγαμε βγηκε η δασκαλα και της εδωσε το χερι να μπει μεσα στην αιθουσα να παιξει με τα αλλα παιδακια.εκει γυρισε κοντα μου και μου λεει ''μαμα τσουλιθρα''ειδε τις κουνιες και ηθελε να παει εκει.

οταν μιλαγαμε με την υπευθυνη ηταν πολυ ησυχη.

στο τελος εφευγε το σχολικο με τα παιδακια και την πηγα να δει πως ειναι.χαιρεταγε τα παιδακια κει γελουσε.

η υπευθυνη μου ειπε οτι μια βδομαδα σιγουρα θα πρεπει να μην δουλεψω φουλ γιατι θα χρειαστει να μου την φερνουνε .

εγω θα συζητησω με τον εργοδοτη για ολα αυτα.

τα απογευματα θα την κραταει ο συζ και οταν θα λειπει θα την κρατα μια φιλη μου.

ειναι τοσα πολλα που το κεφαλι μου πονεσε.ευχομαι να ειναι για καλο και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

δεν σας κρυβω οτι κλαιω κρυφα με την ιδεα οτι θα την αποχωριστω και οτι θα την παω ξαφνικα σε παιδικο αλλα ουτως η αλλως το ειχα σκοπο.τι τωρα τι σε δυο μηνες.

ισως να προσαρμοστει και να φαμε τωρα το λουκι οποτε απο σεπτεμβρη θα ειναι πιο ευκολο!

μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

μαμαλευτερακι λεω να ξακνακανεις εξεταση ουρων.μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε.

joa σε καταλαβαινω απολυτα.αλλα αν δεν υπαρχει λυση?

κωνκων μπραβο για την μπουμπουκα σας.ολα καλα θα πανε.

η δουλεια μου ηρθε εντελως τυχαια και ραγδιαια.για αλλο πηγαινα και αλλο βγηκε.ο εργοδοτης ειναι παρα πολυ καλος ανθρωπος και ευγενικος.

η θεση ειναι καλη αλλα φουλ ταιμ.πρωι απογευμα ωρες καταστηματων.

το σκεφτηκα πολυ αν θα μπορω να ανταπεξελθω αλλα αυτην την στιγμη δεν βρισκω κατι καλυτερο και δεν θελω να χασωω μια ευκειρεια που δεν θα μου ξαναδωθει.

επσης ενα + ειναι οτι θα φαινομαι εργαζομενη και θα μου την παρουν στους δημοσιου.

ευχομαι ο θεος να με βοηθησει και να μου δωσει δυναμη για αυτον τον αγωνα.

1654096yn4fep17z7.gif

ξέρεις δεν το βρήκε στην γενικές εξετάσεις είχα αυτά τα σύμπτωμα γιαυτο της τηλ και μου είπε αν κάνω εξετάσει εσπευσμένα

το θετικό-καθησυχαστικό είναι η πολύ χαμηλή πίεση που έχω

και δεν έχουμε φόβο για προεκλαμψια

θα δούμε σας είχα ξανά πει ότι ζαλιζόμουν

αλά τώρα νιώθω απίστευτο βάρος στα πόδια και στα χέρια

μακάρι να είναι από την κούραση

και έχω και νύφη αύριο ωχχχχχχχχχχ πως θα την βγάλω ? οεοοοοοοοοοοο

φιλιααααααα παω να ξαπλωσω

Υπομονή δέκα μερούλες τότε... Κόψε το αλάτι και καλού κακού, πρόσεξε και μην φας και αυγουλάκι για δυο μέρες πριν ξαναπάς για εξέταση!!!!

Καλή ξεκούραση

mrdIp3.png

επισης αυριο θα παω να κοιταξω ακομη εναν παιδικο ο οποιος ειναι πολυ οικονομικοτερος αλλα δεν εχει αυλη.

θα θελα να με συμβουλευσετε και να μου πειτε τι πρεπει νακοιταξω και να ρωτησω οσον αφορα τους παιδικους ,εσεις μανουλες που ηδη πατε τα παιδια σας.

σαρδελινα συγχαρητηρια και καλη αρχη στο νεο σου ξεκινημα.

θα με προσλαβεις καλε για πωλητρια????????χιχιχιχι

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο. Να δεις που όλα σιγά σιγά θα πάρουν τον δρόμο τους!

Μαγαζί με στρώματα ε? Και μόνο που είπες ότι θα σε στείλουν στην Αθήνα για εκπαίδευση, μπορώ να υποθέσω σε ποια εταιρεία θα δουλέψεις. Μια μέρα ρεπό θα έχεις ή θα δουλεύεις και τις έξι και θα το πληρώνεσαι το ρεπό σου? Με το εορταστικό ωράριο τι θα κάνεις? Τα έχετε συζητήσει αυτά με τον εργοδότη σου?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...