Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη και πάλι καλά αποτελέσματα ευχομαι!!!

Λαζαρενια σχεδον τα καταφερες!!Ειναι φυσικο όμως να αγχωνεσαι για τη μικρη καθώς δεν την εχεις αποχωριστει καθολου τοσο καιρό και σε πιανει μια ανασφαλεια..Προχωρα οπως τα εχεις στο μυαλό σου και δεν θα το μετανοιωσεις, να εισαι σιγουρη!!!Ειναι μια ευχαριστη αλλαγη για ολους και στην αρχη λίγο θα σας αποσυντονισει αλλα συντομα ολοι θα βρειτε τους ρυθμους σας..Σκέψου και η μικρη σου μολις συνηθισει ποσο ομορφα θα περναει και ποσα πραγματα θα μαθει...

Πετρούλα, καλά αποτελέσματα! Εγώ όταν είχα κάνει την καμπύλη, περίμενα στο ιατρείο για να μου παίρνει αίμα... Δεν με είχε στείλει σπίτι μου!

Πανμαρ, ας προσεχες..χαχα

Δεν ειναι απαραίτητο..Και ο γιατρος μου χτες και ο μικροβιολογος σημερα μου εδωσαν το ΟΚ να φυγω..εκει τι να κανω αλλωστε..Δυο λεπτα με το αυτοκινητο ειναι η απόσταση και εδω και δυο ωριτσες εχω αραξει στον καναπέ..ο μικρος πήγε με τον μπαμπα του στη δουλεια και εγω χαζευω tv

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !!!

τελευταια μερα στην δουλεια για τις διακοπες Part1 και εχω δουλειες με φουντες!!

σπιτι ολα ετοιμα και το αυτοκινητο τιγκα!!ουτε στιλο δεν χωραει!!!αναρωτιεμαι πως θα πηγαινουμε διακοπες με 2 παιδια !!!!

Βγηκε και η Papp-a μου και ολα καλα!!!

Πηγε και ο χρηστακης με τον μπαμπα του στον γιατρο χθες για την διαροια και τον βηχα και του ακροαστηκαν κοιλιτσα και πνεουμονια και ειναι πεντακαθαρος ..παρολο αυτα ο χρηστακης ακομη κανει μαλακα και μερικες φορες υγρα κακα ..

Πετρουλινι καλα αποτελεσματα στην καμπυλη !!

Λαζαρενια ολα θα πανε καλα!!!!οι πρωτες μερες στον παιδικο παντως δεν σου το κρυβω οτι ειναι κομματακι δυσκολες..

Ντελενι μου πολυ στεναχωριεμαι με τον Γιαννακη ..ευχομαι να βγηκε λαθος η εξεταση ..

Αρμακι θα ειμαι Λαμια το Σαββατο !!!

Παω να εργαστω γιατι πηζωωωωωωωωωωω

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γειά σας κορίτσια.

Ουφ δύσκολη η μέρα κι η σημερινή.

Καλά τι έγινε? Το κλείσαμε το μαγαζί?????

Ιωάννα μου καλά να περάσετε στις part1 διακοπές σας!

Πετρούλα μου ε τώρα θα τα έχεις πάρει ήδη τα αποτελέσματα. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Πανμαρ μας ζητάει η Σοφούλα σου ε? Χαχαχα είδες βρε είμαστε γλυκοτζουτζούκοι γι' αυτό! Φεύγετε κι εσείς χωρίς μπαμπά διάβασα. Από φόβο μη δράσει το ρακόμελο???? Χρόνια πολλά να τον χαίρεστε τον άντρα του σπιτιού σας!

Βατραχάκι το αποφασίσατε το όνομα! Ωραίο το Θεόδωρος. Αντε με το καλό να το ακούσετε και στη βάφτιση.

Lazarenia μακάρι κορίτσι μου να είναι το τυχερό σου αυτή τη φορά. Οτι θα δυσκολευτεί η μικρή στην αρχή, θα δυσκολευτεί, όπως σου είπαν και τα κορίτσια, αλλά φαντάζομαι πως θα συνηθίσει πολύ γρήγορα και θα είναι καλό και γι' αυτή και για σένα να κάνεις κάτι που θέλεις και χρειάζεσαι.

Delenaki μου πολύ ταλαιπωρία μωρέ το μικράκι σου. Μακάρι να έγινε κάποιο λάθος.

H Kiko που χάθηκε βρε παιδιά?

Κωνκωνάκι? Είσαι καλά? Πως τη βγάζεις με τις ζέστες και τον μικρό στα πόδια σου?

Φωτεινή & Βίκη όλα καλά?

Αντε βρε κορίτσια χαθήκατε όλες!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

φιλιά και καλές διακοπούλες στις φίλες μου που φεύγουν. Να περάσετε υπέροχα...

εγώ έφαγα αρακά με τον αστέρη μου και θα πάμε να την πέσουμε τώρα. Έκλεισα και τα έπιπλα για το μαγαζί και είμαι μες την τρελλή χαράααααααααααααααααααααααα

m57Zp2.png

Καλησπερα φιλεναδες!

Ελπίζω να είστε όλες καλα. Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...

Λοιπόν τα νέα μας.... Χθες είμασταν στον δοκτορ και η μπεμπουλα μας είναι μια χαρα. Εφτασε τα 2.500 γρ. και συνεχίζουμε... Το μονο αρνητικό είναι οτι ακόμα είναι παρα πολυ ψηλά ενω θα επρεπε να εχει κατέβει. Οι συσπάσεις και οι πόνοι που έχω είναι απο τις κινησεις του μωρού, χαμός γίνετε δε σταματάει καθόλου!

Μετα πήγαμε σε παιδικό παρτι και ο Κωνσταντίνος έδωσε ρέστα! Τα παιδακια ήταν μεγάλα γυρω στα 6 χρονων αλλά χωνώταν και ο δικός μας. Τους είχε δωσει ο κλόουν σπαθια απο μπαλόνια και τον είχαν στριμωξει στη γωνία τον δικό μας 2 μεγάλα παιδιά να τον πολεμίσουν. Ο Κωνσταντίνος όμως δεν φοβηθηκε, πολεμουσε κ αυτός κ τους φώναζε:mrgreen:. Καμάρι ο μπαμπας μας που ο γιος του τα έβαλε με 2 μεγάλα παιδιά.....:rolleyes: τί να πω....

Και τα άλλα νεα μας είναι οτι απο Δευτερα ανοίγουν πάλι τα σχολεία μας!:D

Σήριαλ το έχει κάνει ο δήμος με τα σχολεία. Βγηκαν τελικα τα αποτελεσματα του ασεπ, προσληφθηκε προσωπικό και ετσι θα δουλεψουν κανονικά μέχρι τέλος Ιουλίου.

maeleni μου μια χαρα τα παμε με τον μικρό, αν και κουράζομαι παρα πολύ. Τωρα που ξεκινησει παλι το σχολείο θα ηρεμησω λιγάκι. Με τις ζεστες χάλια....ευτυχως απο χθες έχει δροσισει λιγακι.

Ρίτα μου τελικα ξεκινησε ο Γρηγορης το σχολείο τωρα που είναι καλα?

λαζαρενια μου τί βλέπω? Βρηκες δουλίτσα? Αντε με το καλό, ελπίζω να σε βολευουν τα ωράρια. Οσο για τη μικρή με το σχολειο σίγουρα θα ζοριστει λιγάκι, αλλά πιστευω οτι θα της αρέσει. Θα είναι μεγάλη αλλαγη για όλους σας. Το πιο δυσκολο θα είναι οτι μετα απο ενα τρίμηνο που έχει αρχησει να συνηθίζει το σχολείο, θα πρεπει να την αλλάξεις και να την πάς στο δημόσιο. Ξανα απο την αρχη θα είναι η προσαρμογή της και εκεί. Μη σε βάζει απο κατω όμως, προχωρα....κάνε την αρχή και όλα θα έρθουν, όλα θα πάνε καλά!;)

Ιωάννα μου κάτι πηρε το ματι μου για κοριτσάκι? Αντε βρε με το καλό! Με τόσους γαμπρους εδω χρειαζόμαστε και τις νύφες!:D

Πετρουλα μου καλα αποτελέσματα στη καμπυλη.

πανμαρ να τον χαίρεστε τον μπαμπά σας!

Deleni μου τί αποτελέσματα περιμένεις? Τί πρόβλημα υπάρχει? Sorry που ρωταω απλά δεν εχω προλάβει να διαβασω προς τα πίσω τις σελίδες.

sardelaki μου ηρθε το αστεράκι σου? Και εμείς θα στειλουμε τον μικρό διακοπες στο χωριό... Μόνο που σκεφτομαι με πιάνει τρελα. Η μαμα μου δεν θα μπορεσει να καθησει καθολου μετα τη γέννα και ο καλός ξεκιναει ταξιδια. Μόνη μου με μιας εβδομαδας νεογέννητο και τον Κωνσταντίνο στο σπίτι δεν γίνετε, ετσι είπαμε να παει με τη γιαγια του στο χωριο. Φοβαμαι πολύ μη παθω κατι απο τη στεναχωρια μου, αφου θα είμαι και στην περιοδο της λοχείας... Αααααχ!

vatraxaki μου κ εμενα μ αρεσει το Θοδωράκης και Θοδωρής! Αντε με το καλό!

εγώ έφαγα αρακά με τον αστέρη μου και θα πάμε να την πέσουμε τώρα. Έκλεισα και τα έπιπλα για το μαγαζί και είμαι μες την τρελλή χαράααααααααααααααααααααααα

Αχ τέλεια! Αντε με το καλό να στα φερουν τωρα και να τα γεμίσεις!

Διαφημίσεις

Κωνκων μου τελεια νεα για τον Κωνσταντινο !!θα μπορεσεις και να ξεκουραστεις και εσυ λιγο ..

Οσο για την μπουμπου εεε μαλλον δεν πολυβιαζεται να κατεβει ....

Επισης κωνκων μου και εμεις θα στειλουμε τον Χρηστακη στην Λαμια και θα κατσει μονος του 1 εβδομαδα τον ιουλιο και 2 του αυγουστο αλλα δυστυχως αλλη εννναλακτικη δεν εχουμε με τα ωραρια που εχουμε..Σκεψου μονο το θετικο οτι στα χωρια θα περασουν πολυ πολυ καλα εστω και μακρυα απο την μανουλα..

Σαρδελακι μου μεγια τα επιπλα!!

Αχ και ξεχασα!!!!!!Γειτονισσα να χαιρεσαι τον καλο σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μια γρήγορη καλησπέρα

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ :(:(:(:(

ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ και θα πάω να ξαπλώσω

βγήκαν οι εξετάσεις ουρών μου και έχω ίχνη λεύκωμα:(:(:(

αυστηρά διαιτα

και επανεξετάσει σε 10 μέρες σύστησε η γυναικολόγος μου ,,;)

Αχ πολύ αγχώθηκα και γιαυτο

και πήρα μαγιό κόκκινο φλόγα :tongue::tongue::tongue::tongue:

ο απαυτος μου τεράστιος θα φαίνετε εκεί μέσα

αλά μου άρεσε

είναι απλά

όμορφο

και οικονομικό 28 ευρώ μόνο…:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πήρα και το καρότσι σήμερα από την μοδίστρα σουπερ έγινε ούτε που φαίνετε ότι έχει γίνει μπαλώματακι:lol::lol::lol:

τέλειωσα και με τα χαρτιά του παιδικού πρωτοκολλήθηκαν και περιμένουμε αποτελέσματα …

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Αχ Ιωάννα μου να μιλαμε στο τ/φ να δίνουμε κουραγιο.... Και εμείς δεν έχουμε αλλη λύση. Ξερω οτι θα περναει καλα στο χωριο με τους γονείς μου, αλλα εγω σκεφτομαι μονο τον εαυτό μου αυτη τη στιγμή:oops: που θα μου λείπει....

Οσο για τη μπουμπου ελπίζω να κατεβει, γιατι και ο Κωνσταντίνος είχε "γαντζωθει" εκεί ψηλα και δεν κατεβηκε ποτε...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...