Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ειναι σουπερ η Λευκαδα εχει απευθειας καραβι απο εσας;

Για Ηγουμενίτσα και μετά με το αυτοκίνητο.

Deleni γιατί μωρέ έτσι με το μικρό σου; Υπάρχει δηλαδή επερίπτωση λάθους; Πότε θα ξανακάνετε τις εξετάσεις;

Πετρούλα μεγειά το μαγιώ; Πότε είπαμε ότι φεύγετε εσείς;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσάκια μου καλησπερα! Μπήκα να σας χαιρετήσω γιατί αύριο το πρωί φεύγουμε για χωριό για πσκ!!!! Τα πεθερικά μου μας έδωσαν ρεπό αύριο! χαχα!

Πήραμε τις εξετάσεις της Ευούλας και όλα φαίνονται καλά!

Επίσης θέλω να σας πω ότι εχτές με συγκηνίσατε πάρα πολύ, παρόλο που σας είπα ότι το ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ για 2ο διέκρινα σε όλες σας έναν ενθουσιασμό και μία χαρά που πραγματικά με εξέπληξε! Να είστε όλες καλά! Σας ευχαριστώ!

Σαρδελάκι μου έχεις ακόμα την παρέα μου και θα την έχεις, μην ανησυχείς! Έχουμε καιρό ακόμα μέχρι να βρω γιατρό, να κάνω αξονική στα ιγμόρια...έχουμε δρόμο! :lol:

Πετρούλα έλεος! Αν δεν σε είχα δει θα νόμιζα ότι μίλαγε κανα θωρηκτό! Μα να μιλάς εσύ για κιλά??? Για συμορφώσου!

deleni μου ελπίζω να έχει γινει λάθος και να μην έχει άλλο πρόβλημα ο Γιαννάκης μας...

giovanna δεν ντρέπεσαι βρε λίγο να θες να εκπαιδεύσεις το κορίτσι με τα σακουλάκια? :lol: :lol: :lol: Αφού πάντως δεν τα κάνει βάλτη να τα κάνει στο γιο γιο να ξεμπερδεύεις.

Λοιπόν κοριτσάκι μου γλυκά σας φιλώ όλες! Καλές διακοπές σε όσες φεύγουν και καλό σκ στις υπόλοιπες! Τα λέμε από Δευτερα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

σαρδελινα μου ναι ξεπεταχτηκε το μαναρακι μου και το ονομα αυτου θοδωρης το θοδωρακη μου!!!

στονε μου μεγεια το μαγιο και σουπερ ο μπεμπης σας!

αρμακι μου λογικο ειναι γλυκια μου να χαρουμε εδω δυο χρονια εχουμε δεθει πολυ!

καλα να περασετε στο χωριο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Mαρακι καλά να περάσετε!!Μπραβο!!Καλα πεθερικα, κτ μου θυμιζουν...;);)

Κοριτσια χαρηκα πολύ γιατι ολα τα μαγιω μου ταιριαζουν και τωρα μπήκα στο διλημμα ποιο να κρατησω..Ειναι ενα ομως με ωραια σχεδια σαν πλέξη και πολλά χρωματα που μου εκανε κλικ..

Ιωαννα Σαββατο πρωί φευγουμε..

Αυτο πάλι ποτε δεν το καταλαβα με την Κέρκυρα και τη Λευκαδα..Θελαμε πολλές φορες να τα συνδυασουμε και τα δυο αλλα δεν υπηρχε καραβι απευθειας...Γιατι τοσα χρονια δεν υπάρχει συνδεση??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αααα μ'αρεσει πολύ το Θοδωρης Βατραχακι..Οσους ξερω ειναι και ομορφόπαιδα, ενας απο αυτους και ο βαφτισιμιος μου!!:D

Με το καλό λοιπόν στο Θοδωρικο μας!!!(του μπαμπα να υποθεσω ε???)

Α Μαρακι τωρα που ειπες για θωρηκτο..Τελικα ειμαι 7 κιλά συν και οχι 10 οπως νομιζα..Η δικη μου η ζυγαρια ειναι ηλεκτρονικη και ακομη και το νερο που θα πιω κατευθειαν το δειχνει, με του γιατρου μου θα πηγαινω πλέον..Με βολεύει...:rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!

Πανμαρ εσείς πότε αναχωρείτε; Πολύ καλό ακούγεται το σπίτι στη Σέριφο. :P:p:p:p Η γαλλική κάπως μου κάνει για γάμο, αν και είναι πολύ όμορφο και καλοκαιρινό χτένισμα. Εγώ θα έβαζα στα μαλλάκια μου λίγο αφρό, φισούνα στο πιστολάκι για να πάρουν και λίγο όγκο, λακ (λίγη ίσα - ίσα για να διατηρηθεί) και μία ωραία πιάστρα.

Γιοβάννα μου, για Πέμπτη 15 λέω. Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά είναι ευκαιρία γιατί την Πέμπτη θα κατέβει και η θεία μου με την ξαδερφούλα μου και οι γονείς μου, οπότε θα έχουμε παρέα στο καράβι! Γιατί μόνη μου με την μικρή θα είναι λίγο δύσκολο...

Όσο για το χτένισμα, καλά τα λες, αλλά προυποθέτει ότι έχω αφρό και λακ!!!

Deleni το σπίτι και μένα δεν με χαλάει καθόλου! Και το αστείο είναι πως την πρώτη φορά που πήγα (Πάσχα του 87), όταν το είχαν πάρει οι γονείς μου, είπα πως εγώ εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να έρχομαι για διακοπές! Λουτράκι και πάλι Λουτράκι! Που να 'ξερα...

Αρμα καλό ΠΣΚ! Καλά να περάσετε!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...