Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hi There!! Τι κάνετε κορίτσια; Λοιπόν για να μην σας έχω σε αγωνία εξετάσεις δεν κάναμε γιατί απλά η Αλεξάνδρα δεν κατούρησε. Δεν είναι τρομερό; Κρατιέται η άτιμη. Μου φαίνεται θα χρησιμοποιήσω τα σακουλάκια για να τη μάθω να πηγαίνει στο γιογιό :tongue::tongue::tongue: Κακούργα μάνα!!!

Joa έφτασε η ώρα να φύγετε; Να πάτε και να γυρίσετε με το καλό και να περάσετε σούπερ;

Πανμαρ εσείς πότε αναχωρείτε; Πολύ καλό ακούγεται το σπίτι στη Σέριφο. :P:p:p:p Η γαλλική κάπως μου κάνει για γάμο, αν και είναι πολύ όμορφο και καλοκαιρινό χτένισμα. Εγώ θα έβαζα στα μαλλάκια μου λίγο αφρό, φισούνα στο πιστολάκι για να πάρουν και λίγο όγκο, λακ (λίγη ίσα - ίσα για να διατηρηθεί) και μία ωραία πιάστρα.

Ηλιάννα μην κάνεις βλακείες παιδί μου με τη διατροφή σου. Είσαι εγκυούλα και θηλάζεις κιόλας. Φάε κανονικά αλλά πρόσεξε τα γλυκά και τα πολύ αλμυρά. Καλορλιζικο και το ποδηλατάκι σας. Καλές βόλτες. :-D:-D:-D

Πετρούλα εσείς έχετε κολλήσει με τη φέτα και εμείς με το "σήμα μπανάνα" Πολύ γέλιο έτσι; Όλα τα λεφτά!!!

Σαρδελάκι εγκρίνει Αστέρης το χώρο εργασίας σου; Τελικά θα τον κρατάει η πεθερά σου;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ αφού λέει επιλογή 1 η 2 η 3 εγώ διάλεξα

την 1 χόρτασα την έκανα μεγάλη την σαλάτα:D:D:D:D

αύριο θα φάω από την λίστα 2 μακαρόνια με κιμά με 2-4 6κουταλιεςκιμα 6-8 θα θα βάλω εγω χιιχχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τώρα στις 6 θα φάω μια κόμματα καρπούζι

το βραδύ ένα ντακος

και στισ 12 ενα ποτηρι γαλα :-D:grin::-D

φιλιο τι κάνω λάθος?:roll: πρέπει να τρώω κάτι παραπάνω ?

προσ το παρων δεν πειναω

κορίτσια ευχαριστώ για της ευχές για το ποδηλατάκι

είναι κουκλιστικο

το ειχαμε προβάρει 1000 φορές στην ποδηλατουπολη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και μόλις πήγε ο άντρας μου

του το έδωσε κατευθείαν αχ είναι κουκλίστικο κόκκινο με

:tongue::tongue:

Ηλιανα εχεις κανει λάθος καλή μου!!!

Σε οποιο γευμα εχει 1, 2, 3 σημαινει οτι μπορεις να επιλέξεις κτ ΚΑΙ απο τα τρια ..Δλδ στο μεσημεριανο θα φας και σαλατουλα (θα επιλέξεις εσυ ωμη ή βραστη) και μεριδα φαγητου (απο τις επιλογες που σου δινει) και ψωμακι ή πατατα ή ρυζι (της επιλογης 3)..

Αν κανω εγω λάθος ας με διορθωσει η Βατραχινα μας...

Ιωαννα οταν βγαλατε το σακουλακι γιατι δεν την αφησες λίγο χωρις πανα μηπως τα πετυχετε βρε, αφου δεν ειχε κανει τσισα τοση ωρα με το σακουλάκι θεμα λεπτων ηταν να τα αμολήσει..(το χαβα μου εγω, ε??)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωαννα οταν βγαλατε το σακουλακι γιατι δεν την αφησες λίγο χωρις πανα μηπως τα πετυχετε βρε, αφου δεν ειχε κανει τσισα τοση ωρα με το σακουλάκι θεμα λεπτων ηταν να τα αμολήσει..(το χαβα μου εγω, ε??)

Έπρεπε να φλυγουμε για δουλειά ρε Πετρούλα. Δεν υπήρχε χρόνος. :(:(:( Θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο ......ξυπνάει.

Ηλιανα εχεις κανει λάθος καλή μου!!!

Σε οποιο γευμα εχει 1, 2, 3 σημαινει οτι μπορεις να επιλέξεις κτ ΚΑΙ απο τα τρια ..Δλδ στο μεσημεριανο θα φας και σαλατουλα (θα επιλέξεις εσυ ωμη ή βραστη) και μεριδα φαγητου (απο τις επιλογες που σου δινει) και ψωμακι ή πατατα ή ρυζι (της επιλογης 3)..

Αν κανω εγω λάθος ας με διορθωσει η Βατραχινα μας...

ετσι ειναι στονε μου οπως τα λες και στο βραδυνο το ιδιο ισχυει!!!

Ηλιανα γι'αυτο μαλλον ειπες ασητια δεν την καταλαβες :rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια μου;;;

Εγώ απο το πρωί έτρεχα και έχω συγχιστεί πολύ άσχημα... κάναμε μάγιερ (εξέταση κοπράνων για αίμα στα κακά) στον μικρούλη μας και είναι ασθενώς θετική....:(:(:( και τρώει αντιαλλεργικό γάλα, αντιαλλεργική κρέμα και μήλο... τι θα τρώει αυτό το παιδί οεο;;;;;:roll::roll::roll: Τέλος πάντων θα την επαναλάβουμε και βλέπουμε μήπως και έγινε κανένα λάθος.... (μακαρι...:?:???:)

Έτσι όπως μιλάτε για δίαιτες θα αρχίσω να φωνάζω Ηλιάνα... μην κάνεις χαζά, είσαι και εγκυούλα και θηλάζεις οπότε ίσως και να χρειάζεσαι παραπάνω θερμίδες απο τις 1800...

Πανμαρ το σπίτι στη Σέριφο δεν θα με χαλούσε καθόλου και ας έχει όσο αέρα θέλει...:D:D:D

Γιοβάννα τα κοριτσάκια κόλλησαν με την "καμπάνα" ε;; Και η δικιά μου το ίδιο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Vatraxaki μου μόλις τελείωσα και εγώ 3 πλυντήρια ρούχα και στεγνώνει άλλο ένα :twisted::twisted::twisted: Ήμαρτον πια!!!

ακομη ενα σεντονι και τελος γιουπι!!!!!

γιοβαννα μου εσεις θα πατε διακοπουλες φετος;

Λέμε να πάμε στις αρχές Αυγούστου λίγοες μέρες Λευκάδα. Δεν προβλέπεται κάτι πιο μακρινό.

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου ηρθαμε..πήγαμε και στον παιδοτοπο να παιξει ο μικρος με παιδακια και περασαμε ωραια

Το μωρο μας ειναι πολύ καλά, 890 γρμ ζυγιζει και να σας πω την αλήθεια, 5 λεπτα μονο με εξετασε...Ηθελε σημερα να δουμε τη φατσα του αλλα ο μικρος δεν ξεκουνιοταν με τπτ, ειχαμε και τον Ανασταση μαζι και στενοχωριοταν που με ειδε στο κρεβατι με τον γιατρο απο πανω μου και φωναζε και εκεινος "μαμακααα", "χυγε θυυυ" (φυγε εσυ ελεγε στο γιατρο, χαχα)Αυριο το πρωί θα πάω για την καμπυλη..μου ειπε αφου πάω διακοπες καλά ειναι να προηγηθει η καμπύλη..

Στην επιστροφη πήρα και 2-3 μαγιω απο μια φιλη μου που εχε μαγαζι και θα τα δοκιμασω τωρα να δω ποιο θα μου κατσει και αν θα μου κατσει φυσικα κάποιο...

Οι αιματολογικες βγηκαν καλές, με αιματοκριτη στο 33, μου ειπε ομως ο μικροβιολογος πως δεν πίνω πολλά νερα και θα επρεπε γιατι μπορει να παθω καμια ουρολοιμωξη...

Αυτα τα νεα μου!!Χτυπησα και ενα κλαμπ σαντουιτς και εχω ερθει στα ισια μου!!!

καλησπέρα κι από μένα.

Βατραχουλίνα μου το μπεμπέ σου σήμερα έγινε 3 μηνών ε; Μπράβο το μαναράκι...γερό να είναι. Αλήθεια τί όνομα θα του βάλετε;

Γιοβάννα μου η πεθερά μου θα τον προσέχει τον μικρό...τώρα τον είχε 3 μέρες στο χωριό και δεν παραπονέθηκε καθόλου, πάλι καλά. Δεν θέλω να τον στείλω ακόμη παιδικό εφόσον υπάρχει εναλλακτική λύση.

m57Zp2.png

μπράβο βρε Πετρούλα...και όμορφα περάσατε και το μπεμπέ είναι καλά...και διακοπούλες θα πας...και κλαμπ σάντουιτς χτύπησες. Μιά χαρά σε βρίσκω...τώρα βάλε την κορμάρα σου και σε ένα σέξυ μαγιό και θα είσαι τέλεια...

m57Zp2.png

Αχ ρε Ελένη μακαρι να μην ειναι καθολου ετσι τα πραγματα οπως τα φοβασαι...Ευχομαι στην επαναληπτικη να εχετε καλύτερα νεα..Με αυτα που ηδη τρεφεται δεν θα επρεπε να ειναι καλυμμενος??Τι ακομη πρεπει να κανετε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...