Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααααααα

Λαζαρενια μου ευχομαι να βρεις μια δουλεια που να σου ταιριαζει !!!!και αμα μπορεσεις να κανονισεις κατι για τα απογευματα σουπερ μου ακουγεται αυτο με τα στρωματα..Καλη επιτυχια στην αναζητηση!!

Διαβασα τι γραψατε αλλα εχω τετοια νυστα που δεν θυμαμαι τπτ ...ολο το βραδυ εχω αυπνιες και το πρωι νυσταζω γκρ...

Μαρινακι ακριβως τις ιδιες μερες τα πιασαμε ...23/1 εχω ΠΗΤ ..Φιλια στην νυφουλα μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλεναδούλες μου...όπως καταλάβατε χθες ήρθε το μαναράκι μου και είμασταν αυτοκόλλητοι όλο το βράδυ.

Τον πήρα και πήγαμε και στο διαμέρισμα να δεί που θα δουλεύει σύντομα η μανούλα, ήθελα να πάρω και τα μέτρα για κουρτίνες.

Έπειτα πήγαμε λίγο βόλτα στην καλαμαριά αλλά γυρίσαμε άρων άρων γιατι στο τσαφ προλάβαμε να μην γίνουμε μούσκεμα!

m57Zp2.png

!

Καλημερα μανουλες!!

Τι κανετε σημερα???Εμεις σημερα εχουμε αγορα για καποια ψωνια και λέω να πάω και για γενικη αιματος και ουρων μιας και το απόγευμα θα πάω στον γιατρό να δω και που βρισκομαι γιατι εχω πολύ καιρο να κανω..

Λαζαρενια να διευκρινισεις κιολας αν σε θελει μονο για το καταστημα ή θα πηγαινεις και ταξιδια για να δειγματιζεις τα προϊόντα..Αν και δεν νομιζω να επαιρνε γυναικα να του κανει αυτη τη δουλεια..Στο λέω γιατι και ο δικος μου που πουλάνε στρωματα ερχεται ο αντιπροσωπος ή ο πωλητης του απο Αθήνα και τους δειγματιζει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Απ'όλα όσα γράψατε εχθές δεν θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω...

Γειτόνισσαααα κοριτσάκι? Αντε με το καλό! Μπράβο! :-)

Λαζαρένια μου, τι ήταν αυτό πάλι! Αχ! Δεν φταις εσύ. Οι γονείς σου που σε κάναν όμορφη!

Σαρδελάκι, καλώς τον δέχτηκες τον γιόκα σου. Σου έλειψε ε? Εχεις μπει πια στην τελική ευθεία με το μαγαζί... Τρέξιμο, αλλά ωραίο!

Κατά τ'άλλα εμείς μια χαρά! Μια εβδομάδα μας έμεινε για να φύγουμε... Αντε, γιατί η κόρη μου δεν κρατιέται... Κάθε μέρα, με το που θα ξυπνήσει, το πρώτο πράγμα που με ρωτάει είναι "σήμερα πού θα πάμε?". Δεν μπορεί να κάθεται σπίτι ούτε λεπτό!

mrdIp3.png

Αχ βρε Γειτονισσα φευγετε και εσεις και εμεις και δεν καταφεραμε να βρεθουμε!!!τωρα καλο Σεπτεμβρη..

Σαρδελακι καλως το δεχτηκες το αγορακι σου!!

Πετρουλα πως πας ??τα εκοψες τα παγωτακια??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Γειτονισσα φευγετε και εσεις και εμεις και δεν καταφεραμε να βρεθουμε!!!τωρα καλο Σεπτεμβρη..

Δεν πειράζει... Τώρα που γνωριστήκαμε, δεν χανόμαστε! Εσείς πότε φεύγετε?

mrdIp3.png

Άρμα, σε σχέση με τους γιατρούς που έλεγες χτες. Εγώ γέννησα στο Αρεταίειο. Μικρό και συμμαζεμένο. Αν (λέμε ΑΝ!) ξαναγεννήσω, πάλι εκεί θα πάω! Και ο γιατρός μου, πολύ καλός, προσεκτικός, ευγενικός και γλυκομίλητος! Χωρίς πολλές οικιότητες (γιατί δεν τις επιδείωξα!). Και το θετικό του ήταν πως στο ιατρείο του έχει όλα τα μηχανήματα, οπότε για όλες τις εξετάσεις (εκτός των αιματολογικών) πήγαινα μόνο στο ιατρείο του.

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Πωπω τι βρωμοαέρας είναι αυτός από χτες το βράδυ! Δεν μας άφησε να κοιμηθούμε, χώρια τις ζημιές που μας κάνει στο μπαλκόνι. Μέχρι και την ντουλάπα πηγαίνει πέρα-δώθε.

Πετρούλα μου καλά ψώνια και καλά αποτελέσματα στο γιατρό, που θα είναι δηλ τυπικά το λέω ;)

Αντε κοριτσάκια όλοι σαν τους φαντάρους μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές χαχαχα!!

Ιωάννα και Πανμαρ δεν πηγαίνετε και προς την ίδια κατεύθυνση!

Sardelaki ευχαριστήθηκες αγκαλίτσα από τον μικρό σου? Τον πήγες και στο χώρο εργασίας, να δεις αν θα εγκρίνει ε χαχαχα!!!!

Lazarenia ότι είναι να γίνει ας γίνει για καλό. Μίλα με ον άνθρωπο, δες πόση ευελιξία θα έχεις με το ωράριο, ρώτησε κι αυτό που σου είπε η Πετρούλα και μετά πράττεις ανάλογα.

Ρίτα δεν μας είπες για τον οδοντίατρο χιχιχι περιμένω!

Giovanna τα καταφέρατε άραγε σήμερα????

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γειτονισσα αυριο φευγουμε!!!!θα με χασετε για 10 μερουλες!!

Α! Γι' αυτό λες καλό Σεπτέμβρη... Μετά θα φύγουμε εμείς, θα λείψουμε για κανά μήνα και θα γυρίσω πριν το 15Αύγουστο, να περάσουμε τη γιορτή μας μαζί με τον μπαμπά μας, να βάλω πλυντήρια και να ξαναφύγουμε οικογενειακώς πλέον...

Πού θα πάτε τελικά?

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Έχει απίστευτο κρύο σήμερα κορίτσια!!!!!:twisted: Τι καιρός είναι αυτός;;;; Έχω βαρεθεί πια...:(:(:(

Λαζαρένια συγνώμη κούκλα μου αλλά όσο διάβαζα την περιπέτεια σου είχα πεθάνει στο γέλιο...:lol::lol::lol: αλλά καλά έκανες και του την είπες... απίστευτη συμπεριφορά...:twisted::twisted:

επανέρχομαιιαιιιι

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Θα παμε μεταξυ Γαλαξειδιου και Ναυπακτου και φευγουμε αυριο το βραδυ . Στις 19 θα ειμαστε Αθηνα . ο Χρηστος θα κατσει μια εβδομαδα και επειτα παει για διακοπες στην Λαμια μεχρι 23-25 Αυγουστου ..Εγω αδειουλα εχω μια εβδομαδα τωρα και αλλες 2 εβδομαδες τις 2 πρωτες του Αυγουστου..

ο καιρος κοριτσια σήμερα θα ειναι αστατος απο αυριο θα βελτιωθει το ΣΚ θα ειναι σχετικα καλος με παροδικες νεφωσεις και καταιγιδες και απο Δευτερα θα εχουμε ηλιοφανεια και ανοδο της θερμοκρασιας. θα φτασει το θερμομετρο μεχρι τους 38 βαθμους στην μεση της εβδομαδας ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!

κι εδω ψυχρα σημερα πριν λιγο εβγαλε ηλιο το βραδυ ομως εριξε πολυ βροχη!

αχ τι ωραια ολες θα πατε διακοπουλες εμεις φετος δεν προβλεπεται ισως κανενα τριημερο καπου.

πανμαρ εσεις θα περασετε σουπερ τι ωραια που εισαι απο νησι τι καλα να ημουν κι εγω να πηγαινα καθε κακαιρι!

δεν με πειραζει μακαρι να εχει καλοκαιρο και να κανουμε τα μπανια μας και μετα τις βολτες μας ειναι σαν να ειμαστε διακοπες χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...