Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Ιωαννα γιατι μετα απο τοση αναμονη με το σακουλακι, οταν το βγαλατε πια δεν την ειχες χωρις βρακακι για να την πετυχεις στα τσισα???

Αυριο το πρωί με το που θα σηκωθει να της βγαλεις την πανα και να την περιμενεις..ισως ετσι την προλάβεις..

Πετρουλίνι μένουμε 10 χλμ εκτός πόλεως. Της φόρεσα το σακουλάκι λίγο πριν φύγουμε και ήλπιζα ότι μέχρι να φτάσουμε, παρκάρουμε κλπ θα είχε κάνει. Αλλά τζίφος :?:???::?:???: Την είχα στο καρότσι, κάναμε και κάτι δουλειές και σε τακτά χρονικά διαστήματα την έλεγχα (έτσι άλλαξα και τα σακουλάκια), αλλά και πάλι τίποτα. Η κουταμάρα μου ήταν που δεν την έβαλα στο γιογιό και μετά να τα γυρίσω σε ουροσυλλέκτη :roll::roll::roll::roll: Θα το κάνω αύριο όμως πρωί- πρωί. Με τα τσίσα, κακά, γιογιό είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν την έχω αφήσει χωρίς πάνα σε βόλτα. Στο σπίτι ναι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Λαζαρένια μου δεν γίνεται τα απογεύματα να την κρατάει κάποια φίλη σου; Πόσα απογεύματα την εβδομάδα ανοίγουν τα μαγαζιά στη Μυτιλήνη; Στην Κέρκυρα π.χ. έιναι Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή. Εκτός αυτού και ο καλός σου δεν θα λείπει όλες τις εβδομάδες. Σωστά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Με τα τσίσα, κακά, γιογιό είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν την έχω αφήσει χωρίς πάνα σε βόλτα. Στο σπίτι ναι.

Δεν καταλαβα συμπεθερα μου...Νομιζα πως στο σπιτι εγινε ολη η διαδικασία..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πετρουλα μου δεν εχω παρει ακομη τις απαντησεις.

αυτο που σκεφτηκα κι εγω ειναι αυτο που λεει η γιοβανα.

να παω και να την κραταει ο αντρας μου τα απογευματα ή να βρω καποια κοπελα.αλλα βρε κοριτσια το παιδι σκεφτομαι πως θα το παρει να παει ξαφνικα παιδικο και εγω να λειπω τοσο πολυ......

να σας πω κια για μια αλλη δουλεια που μολις γυρισα απο συνεντευξη.

πηγα για γραμματεας σε φροντιστηριο και ο τυπος μου την επεσε στεγνα.

μολις μπηκα μεσα αντι να μου μιλαει για την δουλεια αρχισε να μου λεει τα ροσωπικα του και για εναν ερωτα του.στην πορεια ενω εγω του επεμενα να μου πει για τηνθεση αυτος γυρισε και μου ειπε.''δεν θα σε προσλαβω γιατι θα πληγωθω''

γιατι του λεω εγω? εκπληκτη:shock:

γιατι μου λεει ''θα σε ερωτευτω σφοδρα''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

κοριτσια δεν πιστευα στα ματια μου.αρχισε μετα να λεει να λεει κατι μαλ.........

και σηκωνομαι πανω και του λεω ''κοψε τις λαλακιες γιατι θα σου φερω την τσαντα στο κεφαλι!εγω βαραω δεν κανω πλακα!!!!

εκει τα παιξε λιγακι αλλα στο τελος μου κανει''γιατι παντρευτηκες?γιατι μου το κανες αυτο?''

του λεω ''συγνωμη για γραμματεα ψαχνεις ή για γκομενα''?

κι εφυγα!

ειπε κι αλλα ο βλακας ο πανιβλακας!!!!!!!!!!

τι να πω ρε κοριτσια δεν παει καλα ο κοσμος!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

sardelina μου μετα απο αυτο ,ναι σφιξανε οι ζεστες και ο κοσμος δεν παει καλα!!!!!!!!!!!

εχω σοκαριστει!

το τι μου λεγε δεν θα το πιστευετε!

νομιζω οτι αυριο θα παω να μιλησω για την θεση πωλητριας και θα αποφασισω.θα ρωτησω και στον οαεδ παλι και κατι θα γινει.

απλα ειμαι σε διλημα τι να κανω.να περιμενω λιγακι ή να την αρπαξω????

1654096yn4fep17z7.gif

κουκλες μου τι κανετε?

εγραψα ενα σωρο και εσβησαν:mad:

χρονια πολλα στην Κικιτσα μας και να σε χαιροντε οσοι σε αγαπανε:D και εμεις:D

να χαιρεσαι την οικογενεια σου και το παιδακι σου και με το καλο και το δευτερο μπεμπε1604700lbcrbva15b.gif

Ωχ βρε Λαζαρένια μου τι ήταν αυτό που σου έλαχε σήμερα???Πάντως η άλλη περίπτωση σαν πωλήτρια ακούγεται καλή και ενδιαφέρουσα αφού σου αρέσει και το αντικείμενο. Αν μπορούσατε να συνενοηθείτε, ώστε τις Τρίτες το απόγευμα τουλάχιστον που έχει νυχτερινές ο άντρας σου να έχεις πάντα το ρεπό σου και να μένουν 2 μέρες την εβδομάδα που κάπως θα τις βόλευες θα ήταν καλά νομίζω!

Πετρούλα μην ξαναπάς στη δουλειά! Την επόμενη φορά δε σε βλέπω να τη γλιτώνεις σίγουρα θα σε κλειδώσουν μέσα!!!

Συμπεθέραααα κορίτσαρος διαβάζω ε? Αν θυμάσαι σου είχα πει ότι ήμουν πάνω από 100% σίγουρη ότι ήταν κορίτσι! Για πες πότε έχεις ΠΗΤ? Επειδή συλλάβαμε τις μπουμπούκες μας με ένα χρόνο διαφορά, λες να έχουν μαζί γενέθλια? Εγώ ήταν να γεννήσω 24-1!

Μαελένη μου και Κϊκο μου φάση περνάνε τα παιδάκια, θα τους περάσει! Εμένα προς το παρόν σπάνια απλώνει χέρι για να χτυπήσει παιδάκι, διεκδικεί φυσικά τα παιχνίδια, αλλά νομίζω κι εγώ ότι τον έχει βοηθήσει ο σταθμός σε αυτό! Είναι φυσικά και κάποια παιδάκια λίγο πιο επιθετικά, όπως μου λέει και η δασκάλα στο σχολείο, αφού όλο και κάποιο μόλωπα έχουμε κι εμείς!

Γιοβάννα μου δε νομίζω ότι επιτρέπεται να μεταφέρεις τα ούρα από το γιογιό στον ουροσυλλέκτη! Εδώ σου λένε να είναι φρεσκοπλυμένο το παιδί, φαντάσου να σου δείξουν τίποτα περίεργο οι εξετάσεις, αφού όσο καλά και να πλύνεις το γιογιό όλο και κάτι θα έχει νομίζω/

Πικουλίνα τελικά δε θα τριτώσει το αβατάρ προς το παρόν? ΆΝτε σου δίνουμε για λίγο περιθώριο :mrgreen:!

Αρμάκι περιμένουμε τα ευχάριστα και από σένα τώρα! Αφού το σκέφτεστε πίστεψέ με πολύ γρήγορα θα γίνει και πραγματικότητα! Κορίτσια μπορεί να είναι πάρα πολλές οι δυσκολίες με παιδιά με τόση μικρή διαφορά ηλικίας αλλά έχει πάαααρα πολλά θετικά! Κάθε μέρα βλέποντας πώς κάνουν τα παιδιά μου το ένα για το άλλο επιβεβαιώνομαι! Επειδή η μικρή έχει πολύ γκρίνια αυτές τις μέρες, ο Γωγουλίνος συνέχεια της κάνει παρέα και κουπεπέ και όταν κλαίει και δε σταματάει τον πιάνει κι αυτόν το παράπονο και δακρύζει, της πηγαίνει όλα τα παιχνίδια και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί το καλό μου για την αδερφούλα του!

Ρίτα καλές βολτούλες στο Γρηγοράκο σου μπράβο σας που καταφέρατε να συγκρατηθείτε τόσες μέρες Καλοκαιριάτικα! Καλή προσαρμογή στο σχολείο σας!

Σαρδελίνα καλωσόρισες το αστεράκι σου!

Σίγουρα ήθελα να σχολιάσω κι άλλα, αλλά ντεν θυμάμαι τίποτις!

Εμείς πήγαμε με μια φίλη που έχει κι εκείνη 2 μικράκια λίγο μεγαλύτερα από τα δικά μου παιδότοπο και πέρασα πολύ καλά παρόλο που ήμαστε με τα 4 τσιπιρίκια μας! Καταλαβαινόμαστε απόλυτα και πολύ λυπάμαι που δε μένουμε κοντά να τα λέμε συχνότερα! Κανονίσαμε και τα διάφορα για το παρτάκι μας το Σάββατο και όλα καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Aχ βρε Λαζαρένια μου, με τοσους ανωμαλους που κυκλοφορουν αναμεσα μας και με τοσο ψαξιμο που εκανες και εσυ (και τετοιο ωραιο κοριτσι φυσικα..) ηταν επόμενο καποια στιγμη να πέσεις σε εναν τετοιο!!!

Μη δινεις σημασια και οταν ηρεμησεις απο το σοκ θα το σκεφτεσαι και θα γελάς..ακου λέει "γιατι μου το ΄κανες αυτο!!!!" ηταν και ο υπευθυνος του φροντιστηριου???ΕΛΕΟΣ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πρώτα-πρώτα να ευχηθώ χρονια πολλά στη γλυκήτατη ήρεμη δύναμη του καφέ, στην Κικίτσα μας! Με το καλό να υποδεχτείς και το μπεμπάκι σου Κικίτσα!

Ωχ βρε Λαζαρένια μου τι ήταν αυτό που σου έλαχε σήμερα???Πάντως η άλλη περίπτωση σαν πωλήτρια ακούγεται καλή και ενδιαφέρουσα αφού σου αρέσει και το αντικείμενο. Αν μπορούσατε να συνενοηθείτε, ώστε τις Τρίτες το απόγευμα τουλάχιστον που έχει νυχτερινές ο άντρας σου να έχεις πάντα το ρεπό σου και να μένουν 2 μέρες την εβδομάδα που κάπως θα τις βόλευες θα ήταν καλά νομίζω!

Πετρούλα μην ξαναπάς στη δουλειά! Την επόμενη φορά δε σε βλέπω να τη γλιτώνεις σίγουρα θα σε κλειδώσουν μέσα!!!

Συμπεθέραααα κορίτσαρος διαβάζω ε? Αν θυμάσαι σου είχα πει ότι ήμουν πάνω από 100% σίγουρη ότι ήταν κορίτσι! Για πες πότε έχεις ΠΗΤ? Επειδή συλλάβαμε τις μπουμπούκες μας με ένα χρόνο διαφορά, λες να έχουν μαζί γενέθλια? Εγώ ήταν να γεννήσω 24-1!

Μαελένη μου και Κϊκο μου φάση περνάνε τα παιδάκια, θα τους περάσει! Εμένα προς το παρόν σπάνια απλώνει χέρι για να χτυπήσει παιδάκι, διεκδικεί φυσικά τα παιχνίδια, αλλά νομίζω κι εγώ ότι τον έχει βοηθήσει ο σταθμός σε αυτό! Είναι φυσικά και κάποια παιδάκια λίγο πιο επιθετικά, όπως μου λέει και η δασκάλα στο σχολείο, αφού όλο και κάποιο μόλωπα έχουμε κι εμείς!

Γιοβάννα μου δε νομίζω ότι επιτρέπεται να μεταφέρεις τα ούρα από το γιογιό στον ουροσυλλέκτη! Εδώ σου λένε να είναι φρεσκοπλυμένο το παιδί, φαντάσου να σου δείξουν τίποτα περίεργο οι εξετάσεις, αφού όσο καλά και να πλύνεις το γιογιό όλο και κάτι θα έχει νομίζω/

Πικουλίνα τελικά δε θα τριτώσει το αβατάρ προς το παρόν? ΆΝτε σου δίνουμε για λίγο περιθώριο :mrgreen:!

Αρμάκι περιμένουμε τα ευχάριστα και από σένα τώρα! Αφού το σκέφτεστε πίστεψέ με πολύ γρήγορα θα γίνει και πραγματικότητα! Κορίτσια μπορεί να είναι πάρα πολλές οι δυσκολίες με παιδιά με τόση μικρή διαφορά ηλικίας αλλά έχει πάαααρα πολλά θετικά! Κάθε μέρα βλέποντας πώς κάνουν τα παιδιά μου το ένα για το άλλο επιβεβαιώνομαι! Επειδή η μικρή έχει πολύ γκρίνια αυτές τις μέρες, ο Γωγουλίνος συνέχεια της κάνει παρέα και κουπεπέ και όταν κλαίει και δε σταματάει τον πιάνει κι αυτόν το παράπονο και δακρύζει, της πηγαίνει όλα τα παιχνίδια και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί το καλό μου για την αδερφούλα του!

Ρίτα καλές βολτούλες στο Γρηγοράκο σου μπράβο σας που καταφέρατε να συγκρατηθείτε τόσες μέρες Καλοκαιριάτικα! Καλή προσαρμογή στο σχολείο σας!

Σαρδελίνα καλωσόρισες το αστεράκι σου!

Σίγουρα ήθελα να σχολιάσω κι άλλα, αλλά ντεν θυμάμαι τίποτις!

Εμείς πήγαμε με μια φίλη που έχει κι εκείνη 2 μικράκια λίγο μεγαλύτερα από τα δικά μου παιδότοπο και πέρασα πολύ καλά παρόλο που ήμαστε με τα 4 τσιπιρίκια μας! Καταλαβαινόμαστε απόλυτα και πολύ λυπάμαι που δε μένουμε κοντά να τα λέμε συχνότερα! Κανονίσαμε και τα διάφορα για το παρτάκι μας το Σάββατο και όλα καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Προσπαθούμε Πετρούλα μου!!! Δευτέρα αναχωρούμε αλλά περιμένω τον καλό μου ξημερώματα Σαββάτου μπας και χαλαρώσω και λίγο! Σιγά μην έγραφα τόσα από το κινητό μου! Χι,χι,χι! Αφού ήρθε ο λογαριασμός του προηγούμενου μήνα προχθές και για 1 μέρα που είχα μπει από το κινητό κανένα δίωρο χρεώθηκα 15 ευρώ, αποφάσισα αφού έτσι κι άλλιώς είμαι σπίτι από τις 9 μόνη μου με τα παιδιά και έβαλα ασύρματο για 10 μέρες για να μιλάω μαζί σας και να περνάει ευχάριστα η ώρα! :)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Aχ βρε Λαζαρένια μου, με τοσους ανωμαλους που κυκλοφορουν αναμεσα μας και με τοσο ψαξιμο που εκανες και εσυ (και τετοιο ωραιο κοριτσι φυσικα..) ηταν επόμενο καποια στιγμη να πέσεις σε εναν τετοιο!!!

Μη δινεις σημασια και οταν ηρεμησεις απο το σοκ θα το σκεφτεσαι και θα γελάς..ακου λέει "γιατι μου το ΄κανες αυτο!!!!" ηταν και ο υπευθυνος του φροντιστηριου???ΕΛΕΟΣ!!!

αχ πετρουλα μου .καλα το λεω εγω..

γεννηθηκα για τα δυσκολα!

εχω παθει σοκ φυσικα αλλα δεν εχω σταματησει να γελαω με τον βλακα!

ο ανθρωπος δεν ηταν χυδαιος με την εννοια καταλαβαινεις αλλα ηταν τοσο βλακας!

αρχισε να μου λεει ολη την ιστορια της ζωης του και για εναν ερωτα του που λεει οτι της εμοιαζα απιστευτα και με ρωταγε να του πω την γνωμη μου αν αυτην θα ξαναγυρισει.

μιλαμε τωρα για ανθρωπο 48 ετων παντρεμενο με παιδι.

και μετα αρχισε να μου λεει ποσο ομορφη ειμαι,οτι εχω κατι διαφορετικο κι οτι εχω ματαρες σαν να ειμαι εξωτικη!!!αχααχαχαχαχαχα

κοριτσια ο τυπος δεν παιζεται!!!!!!

και τα ελεγε με προφορα αγγλικη γιατι ειναι ξενος αφου στην αρχη τον περασα για γκει(χωρις να θελω να θιξω)

εντωμεταξυ η δουλεια του ειχε ενδιαφερον γιατι μου εδινε δουλεια στο σπιτι μεσω ιντερνετ αλλα με τετοιον βλακα δεν θελω να συνεργαστω!

μαρινακι αυτο συζηταω ολη την μερα.τι λυση να βρω.

αυτο που με απασχολει ειναι οτι ναι μεν καλη φαση που θα ειμαι μονη μου σε ενα μαγαζι και θα τοκουμανταρω εγω αλλα χτυπα ξυλο αν αρρωστησει η μικρη ποιος θα με αντικαταστησει?

θα μου δωσει ρεπο εφοσων θα μαι η μοναδικη πωλητρια.

αυριο λεω να τον ξαναπαρω τηλ και να τα συζητησω γιατι αυτος ψαχνει αμεσα κοπελα διοτι η κοπελα που δουλευει τωρα ειναι εγκυος και πρεπει να φυγει.

και το αλλο ερωτημα μου.

η κοπελα θα παρει την αδεια κυησεως και θα γυρισει πισω ή ψαχνει για μονιμη?

για να ξερω στανταρ κι εγω.

επισης σκεφτομαι οτι απο τον οαεδ ναι θα βγουνε προγραμματα αλλα δεν ειναι στανταρ αν θα βρω και τι θα βρω και αν με παρουν.

νομιζω οτι στην βραση κολαει το σιδερο.

θα σας πωαυριο τι θα συζητησω μαζι του.

ευχομαι καλη τυχη μονο.......

γιοβανα δεν διαβασα τι εγινε με τα ουρα αλλα δεν ειναι καλη ιδεα να συλεξεις τα ουρα απο το γιογιο.

περυσι που ειχε νοσηλευτει η μικρη ειχε ανοιξει το σκαουλακι και μπηκανε μικροβια καιοι εξετασεις δεν βγηκανε καθαρες και ειχαμε τρομαξει.και παλ απο την αρχη και αντε παλι ταλαιπωρια!

1654096yn4fep17z7.gif

γεια σας!!

ηρθαμε κι εμεις πηγαμε για μπανιο και μετα κλασσικα βολτα κουνιες κτλ!

δεν σας διαβασα μονο λιγο την Λαζαρενια που ειχε μερες να μπει

βρε κουκλα μου ολοι οι στραβοι επανω σου πεφτουν;

τι βλακας πω κατι τετοιους γελιους τυπους δεν τους παω καθολου!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πωπω τι είναι αυτό που διάβασα!!!!! Εχω μείνει άφωνη η γυναίκα. Και πάλι καλά που δεν του έφερες και την τσάντα στο κεφάλι Lazerenia μου. Σε ήξερε ο τύπος εκείνη την ώρα σε ερωτεύτηκε? Κι αν το έκανε σε σένα αυτό φανταστείτε κορίτσια τι παίζει με τις μαθήτριες!!! Ο Θεός να τα φυλάει τα κοριτσάκια! Ακουσον άκουσον.

Να ρωτήσω εγώ κάτι χαζό? Για την άλλη τη δουλειά, δεν μπορείτε όσο θα είναι εκεί η αδερφή σου να βρει κάτι έτσι ώστε ή να κρατάει τη μικρή τις ώρες που εσύ δεν μπορείς ή να σε αντικαθιστά στο πόστο σου? Βλακεία είπα? Γιατί κόσμο πολύ φαντάζομαι θα έχει τώρα που είναι καλοκαίρι. Αργότερα δεν θα είναι έτσι. Η τουάχιστον μέχρι να τακτοποιηθούν τα πράγματα με τη μικρή.

Μαρινάκι τι γλυκό που είναι το αγοράκι σου! Βοηθάει και συμπαραστέκεται στην αδρφουλα του μωρέ!!!!

Giovanna μου κι εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει από το γιογιό να τα συλλέξεις. Πάρε ουροσυλέκτη αντί για σακουλάκι και δοκίμασε να κατουρίσει εκεί μέσα με κάποιο τρόπο ή ακούμπησέ τον στον πάτο από το γιογιό κι ότι μαζέψει. Εύχομαι να τα καταφέρετε αύριο.

Sardelaki ακόμα δεν τον χόρτασες τον μικρό?? Ολα καλά? Τι είπε πως πέρασε μακριά σου?

Φωτεινή σε χάσαμε! Πως πας με τα χέρια? Α για το γιατρό που με ρώτησες μου είπαν να πάω και σε γιατρό που κοικτάει τα ρευματικά, δεν ξέρω ποιά ακριβώς ειδικότητα είναι. Μέχρι τώρα κι εγώ έχω πάει σε 2 νευρολόγους κι έναν ορθοπεδικό, αλλά αν αποφασίσω για τα περαίτέρω και προκειμένου να αποφύγω την εγχείρηση και στο φεγγάρι πάω ;)

Ρίτα τι έγινε με τον οδοντίατρο? Θα βγει ο φρονιμήτης ή θα πάμε για καισαρική?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...