Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια ηρθα επιτελους!!!Ευτυχως γιατι μετα απο αυτο που μου συνεβη νομιζα θα κατσω εκει και το Σαβ/κο..Μας κλειδωσαν οι ηλιθιες οι καθαριστριες μεσα στο κτιριο...Πριν λίγο επεστρεψα!!Δεν ξαναπάω εκει....μονο γιακαφε και με τον Ανασταση, για να εχω αλλοθι να φυγω..

Το αντρακι μου πήγε με τον μπαμπα του για κουρεμα, στον δικο του κομμωτη αυτη τη φορα και του ξυρισε τα πλαινα..μου τον εδειξε σε φωτο και τρελαθηκα!!Σαν τον Λαζαρο ειναι απο το "Εισαι το ταιρι μου".. ο Μητσος του λειπει!!!!

Ερχομαι να σχολιασω τα δικα σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεγεια το κουρεματακι Πετρουλα!!!

Κικη μεσα στην αγωνια μας για το αν ημουνα εγκυος ειχαμε πεθανει στα γελια γιατι λεγαμε μηπως εφυγε απο τη μητρα και εχει παει σε καμμια χολη. Μονο ετσι θα μπορουσα να μεινω εγκυος. Τουλαχιστον αν ειχε παει στη χολη θα κρατουσε μακρια τις πετρες!!!!

Ιωαννα υπαρχει πραγματι ποσοστο λαθους στην αυχενικη αλλα εφοσον την εκανες σε καλό υπερηχογραφο και ο γιατρος στο ειπε εξαρχης, δεν νομιζω να εχετε αλλαγη στην β'επιπεδου..Ο δικος μου δλδ αν δεν ειναι σιγουρος για αυτοπου βλέπει, δεν λέει..γενικα οχι μονο για το φυλο

Μαρακι μπραβο κοριτσι μου!!Το να παρεις την απόφαση ειναι ηδη η μιση εγκυμοσυνη..Με το καλό να ξεκινησετε κιολας και να βρεις εναν γιατρο οπως τον θες και να τον εμπιστευτεις!!

Ελένη δεν μπορω να φανταστω οτι ο Γρηγορης σηκωνει χερακι..Αληθεια καμια τιμωρια παιζει??Την ωρα δλδ που το κανει τον απομονωνεις απο εκει που ειναι ή γυρνατε στο σπίτι???

Κικη και πάλι πολύχρονη και καλά να περασετε απόψε!!!

Ριτα με το καλό να ξεκινησετε το σχολειο και να εχει μια καλή προσαρμογη ο Γρηγορης!!!Για το ποδαρακι εφοσον το λένε και οι γιατροι οτι ολα ειναι οκ να σου φυγει το αγχος και να ηρεμησεις...

Τωρα ο Αναστασης πραγματικα τον τελευταιο καιρό εχει γινει πολύ καλό και συνεργασιμο παιδι..βεβαια η τρελα παραμενει στα υψη αλλα ολοι μου λένε ποσο ομορφα συμπεριφερεται, βγαζει μια ευγενεια και μια καλοσυνη..

Το βλέπω και απο τη δικη μου συμπεριφορα οτι σπανια πλέον τον μαλώνω ή τον βαζω τιμωρια..Δεν μου δινει αφορμες και σχεδον πάντα οταν πάει να κανει κτ το διορθωνει πριν γινει..Δλδ ενα πρόσφατο παραδειγμα.. πήγε να μου φερει τα παπουτσια του και μολις ειδε οτι απο κτ ηταν βρωμικα, ειπε μονος του "παπουτι κακα.... πίιιιθω παπουτι" και τα ξαναγυρισε πίσω πριν του το υποδειξω εγω...

Ο αντρας μου συνεχεια τον καμαρωνει και μονολογει "τι καλό παιδακι που εχουμε ρε Πετρούλα..."

Εγω βεβαια κραταω μια πισινη, νομιζω και φοβαμαι οτι θα εχουμε μεγαλο πισωγυρισμα με τον ερχομο του νεου μελους..Ευχομαι να ειναι ιδεα μου και να μην εχουμε μεγαλη αναστατωση..

Επίσης απο την ωρα που πηγα στη δουλεια και ειδα τη συναδελφο στα κακα της τα χαλια να παλευει με τα χαρτια, αρχισαν κτ σουβλίτσες στην κοιλια και αγχωθηκα...

Οταν βρηκαμε την ακρη με κτ εγγραφα που της επεστρεψαν γιατι δεν ειχε κανει τη σωστη διαδικασια, με αγκαλιασε και αρχισε να κλαιει λέγοντας μου οτι με εστειλε ο Θεος να πάω σημερα και πως θα τα βγαλειπερα και αλλα τετοια..Με εχει φερει σε πολύ δυσκολο σημειο..προσπαθω να της εξηγησω οτι και λάθος να κανει δεν θα της παρει κανεις το κεφαλι και να με ρωταει τηλεφωνικως οτι χρειαζεται αλλα δυστυχως δεν μπορω να πηαγαινω πια...

απο τον πανικο της οσα της εχω δειξει τοσο καιρό θαρρεις και πάτησε το delete...

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Τι κάνετε όλες;;;

Κική χρόνια σου πολλά. Να ζήσεις και να σε χαίρονται όσοι σε έχουν. Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου και το 2ο μπεμπέ. Όσο για τη συμπεριφορά του Τάτση σου, να ξέρεις ότι είναι Καρκινάκι και τα Καρκινάκια είναι πολύ δεμένα συναισθηματικικά με τη μαμά και τη διεκδικούν, με τον τρόπο τους συνέχεια. Το έχω ψάξει το θέμα.........:tongue:

Joa τώρα αν σου πω ότι εγώ σε είχα σίγουρη για μπουμπού θα μου πεις ότι λέω ψέμματα. :):):):) Γερό να είναι πάνω από όλα και εσείς καλά να το υποδεχτείτε.

Άρμα μου τις κάνατε τελικά τις εξετάσεις; Με το καλό και τα αποτελέσματα.

Ρίτα για να τρέχει ο Γρηγόρης σου σημαίνει ότι είναι καλά. Ξέρουν αυτά τι πρέπει να κάνουν. Άντε να αρχίσετε και το σχολείο σας και να μας πεις αντιδράσεις.

Πετρούλα συνεργάσιμος ο γαμπρούλης μου :-D:grin::-D:grin: Πάντα τέτοια σας εύχομαι. :o:o:o Πώ - πω τη λυπήθηκα τη συνάδελφό σου. Άσχημο να είσαι σε πανικό και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Αλλά τι να κάνεις και εσύ πιά; Πόσες φορές να πας; Όσο για τις καθαρίστριες.......άστο ασχολίαστο.:twisted::twisted::twisted:

Σαρδελάκι θα δεχτείς σήμερα τον μικρούλη σου και όλα θα είναι οκ. Και εγώ μια ψιλοεξάρτηση την έχω με την Αλεξάνδρα........

Μαμαλευτεράκι καλοφάγωτα τα λεφτά. Αν είναι τα πόδια σου πρησμένα καλά θα κάνεις να το πεις στη γιατρό σου και να προσέξεις και λίγο το αλάτι στη διατροφή σου.

Να σας πω και τα δικά μας νέα. Θα πηγαίναμε και εμείς σήμερα για Γενικές Ούρων, αν φυσικά κατουρούσε η Αλεξάνδρα. Βλακεία μου μάλλον, αλλά προτίμησα το σακουλάκι από το γιογιό :(:(:(:( και καλά για να είναι πιο αποστειρωμένο. Το θέμα είναι ότι από τις 11 που έβαλα το πρώτο σακουλάκι έως τη 13.30, και αφού είχα αλλάξει 3 σακουλάκια, δεν κατούρησε. Στο τέλος παράτησα τις προσπάθειες γιατί θα έσκαγε........Να δούμε αύριο τώρα. Αν και αύριο γυρίζω και στη δουλειά και μάλλον από απόγευμα θα γίνουν οι προσπάθειες. Είναι ψυχολογικό τελικά γιατί μόλις βγήκε το σακουλάκι άδειασε τη φούσκα της.

Μην ποντάρετε σε εμένα για 2η εγκυμοσύνη. Η Πικουλίνα είναι πιο πιθανή. :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ρίτα καλή επιτυχία με τον οδοντίατρο. Εγώ ακόμα πηγαίνω και τελειωμό δεν έχουν τα άτιμα.

Και Ρίτα μου έχεις δίκιο, γιατί με άλλο μάτι βλέπουν την μαμά και τον μπαμπά και με άλλο τη δασκάλα. Θα δείξει.

Pikoulini τι να πω. Καλά που αδιαθέτησες ή όχι, δεν ξέρω μπερδεύτηκα η κακομοίρα.

Βρε Πετρούλα μου, βρε Πετρούλα μου τι έπαθες πάλι! Καλά κι αυτές δεν έκαναν έναν έλεγχο πριν φύγουν και σας κλείδωσαν μέσα.

Πωπω με την κοπέλα τον μπελά σου βρήκες μου φαίνεται. Μου θυμίζει δική μου περίπτωση που μακιγιαριζόμουν για το γάμο και μ' έπαιρναν τηλ να υπογράψω κάτι χαρτιά!

Σε βλέπω να είσαι στην αίθουσα τοκετών και να σου τηλεφωνεί γιατί δεν θα ξέρει τι να κάνει!!!

Μεγειά και το δικό σας κούρεμα. Ελπίζω να κάθησε πιο καλά από τον δικό μου!

Οσο για το χέρι που σηκώνει, όλες τις φορές που βρεθήκαμε δεν είχε κάτι δικό του στα χέρια του και γι' αυτό δεν τον έχεις δει. Με την Ιωάννα όμως που βρεθήκαμε το Πάσχα κόντεψαν να μαλλιοτραβηχτούν για το αυτοκινητάκι. Και όχι τόσο ο δικός της όσο ο Γρηγόρης.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένη κι εσεις κουρευτηκατε ε??/Με γειες, με γειες!!!

Ναι βρε παιδι μου εκατσε πολύ καλά, ζητησε και τσισα στο ενδιαμεσο και λύθηκε στα γελια ο κομμωτης..μετα κουρευτηκε και ο καλος μου και ο μικρος τριγυρνουσε μες το μαγαζι χωρις να πειραζει την βιτρινα (σαμπουαν, μπουκαλακια κλπ)..Τι να πω!!

Σαρδελακι ηρθε ο υιος ο αγαπητός???

ΑΧ τι γράψατε πάλι καλέ ???????

Δεν διάβασα τίποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ έλιωσα μέσα στην ζεστή και το κλιματιστικό σαν να μην δροσίζει κάλεσα ψυκτικό να έρθει να το κάνει ένα τσεκ μετά τις 9 θα έρθει μου είπε και περιμένω δυο φίλες μου με τα παιδιά τους να καθίσουμε βεράντα στον παράδεισο μας

:tongue::tongue:

2 Αχ με γεια τα κουρεματακια τα κουκλιαααααααα

εμένα ένα παζάρι κάνει να τον κουρέψω και τώρα το σκέπτομαι πως θα τον κουρέψω μέσα στην εβδομάδα ΕΡΕ δάκρυα και ιδρώτας δεν κάθετε καθόλου

Διαφημίσεις

Αχ τι διαβάζω σηκώνουν χέρι.?????????/////

ο δικός μου πάλι ποτεεεεεεεεε

τα παιχνιδάκι του τα δίνει με μεγάλη χαρά και όταν έρχεται καινούργιο παιδάκι σπίτι του τα δείχνει με περηφάνια

δεν ξέρω πως και το κάνει μάλλον

συνήθισε από τις ανιψιές μου και τα γειτονοπούλα που παίζουν μαζί και μοιράζονται

Εφυγα πριν καθως ξυπνησε ο μικρος...

Ρε Ιωαννα γιατι μετα απο τοση αναμονη με το σακουλακι, οταν το βγαλατε πια δεν την ειχες χωρις βρακακι για να την πετυχεις στα τσισα???

Αυριο το πρωί με το που θα σηκωθει να της βγαλεις την πανα και να την περιμενεις..ισως ετσι την προλάβεις..

Ελένη οσο για τη συναδελφο τι να πώ..Το ξερω οτι θα εχω πρόβλημα ρε γτμτ!

Σημερα με ρωτησε ποτε θα γυρισω στη δουλεια.."μα ακομη δεν εχω φυγει, τι να σου πω.." της λέω

Ουφφφ ελπίζω συντομα να βρει τους ρυθμους της..θα εχει την βοηθεια μου, οπως την ειχε μεχρι τωρα, αλλα αναρωτιεμαι...καθε φορα που θα κανει λάθος θα τρεχω εγω να το μαζεψω...????

κοριτσακια μου τι κανετε?

αχ μου λειψατε.......

το ξερω οτι απουσιασα πολυ και δεν σας διαβασα καθολου γμτ!

τρεχω πολυ αυτες τις μερες.

τρεχω για συνεντευξεις ,βιογραφικα καλπ!

εχω και την αδερφουλα μου εδω αλλα κι αυτη ψαχνει για δουλεια εδω να δουλεψει σεζον και να σας πω την αληθεια εχω αγχωθει λιγακι.

αλλα ειμαι ψυχραιμη και λεω οτι ο θεος θα με βοηθησει αυτη την φορα και θα βρω το καλυτερο.

εχω βρει πολλες δουλειες και μια ηταν πολυ ενδιαφερουσα.πωλητρια μεν που το κατεχω απιστευτα και με πολυ προυπηρεσια.ο κυριος με θελει τωρα για δουλεια.εμεινε πολυ ευχαριστημενος αλλα το κολλημα μας ηταν οτι ειναι πρωι απογευμα.

τα πρωινα οκ την παω ιδιωτικο αλλα τα απογευματα αν λειπει ο συζ σε υπηρεσια και ασκησεις τι θακανω?

θα βαλω και κοπελα απο πανω?

δεν ξερω ρε κοριτσια τι να κανω.

μετα περιμενω να δω και τι θα γινει με τους παιδικους αλλα αν ειναι τωρα η ευκειρεια μου να βρω κατι καλο γιατι να μην την αρπαξω απο τα μαλλια?

τι να κανω δεν ξερω καθολου.

ας αφησω τα δικα μου και να ευχηθω στα παιδακια που ειχανε γενεθλια αυτες τις μερες.

να τα εκατοστησουνε και να ειναι παντα γερα κι ευλογημενα.

θα προσπαθησω να σας διαβασω λιγακι......

1654096yn4fep17z7.gif

Ax βρε Λαζαρενια, κοιτα που σου 'κατσε αλλα οχι οπως το ηθελες γμτ..Μονο για πρωί ή εστω μεχρι τις 2 μμ δεν θα ηταν συμφωνος???Μακαρι τελικα να βρει και η αδερφη σου μια πρωινη δουλεια και να μενει μαζι της η μικρη τα απογευματα...Εξαντλησες ολα τα περιθωρια ή περιμενεις κι αλλες απαντησεις???

Σε ολοημερο σχολειο/παιδικο ποσο τα κρατανε τα πιτσιρικια??

Καλη επιτυχια ευχομαι και μακαρι να βρεθει μια λύση με τον συγκεκριμενο εργοδοτη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...