Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ έχω παρατηρήσει το άλλο, όταν δηλαδή είμαι ξεκούραστη και γενικώς πολύ ήρεμη οι αντιδράσεις του μικρού είναι εξίσου χαλαρές, σε άλλα παιδιά δεν έχει σηκώσει το χέρι του απλά όταν θα του πάρουν παιχνίδι ή δει κάτι που τον ενδιαφέρει θα προσπαθήσει πολύ ήσυχα (πονηρά μπορώ να πω) να το αρπάξει. Όταν όμως τον μαλώσω και του φωνάξω έντονα τότε η 1η του αντίδραση είναι να σηκώσει το χέρι. Γενικά για να σταματήσει να το κάνει αυτό θέλει μεγάλη ηρεμία από μέρους μου αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό με αποτέλεσμα να παλινδρομούμε συνέχεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα μου ο δικός μου είναι καλός μέχρι να απλώσει χέρι το άλλο παιδάκι σε κάτι δικό του. Είναι διεκδικητικός δηλ. Ισως από τον μικρό του ξάδερφο να το έμαθε αυτό, γιατί ο μεγάλος ξάδερφος δεν αντιδράει έτσι. Με τον μικρό σκοτώνονται, γιατί ότι έχει ο δικός μου ο ξάδερφος του το αρπάζει.

Κι εγώ του εξήγησα ότι δεν κάνουμε έτσι στα άλλα παιδάκια και ότι δεν θα πάθει κάτι το παιχνίδι μας αν το πάρει λίγο το άλλο παιδάκι και πολλές φορές αναγκάστηκα να τον πάρω και να φύγουμε από κάπου όταν έχει τέτοια συπεριφορά, αλλά θαρείς πως δεν καταλαβαίνει. Μπορεί να είναι άγιος όλη μέρα, αλλά αν κάποιος απλώσει το χέρι του στα πράγματα του καήκαμε.

Kiko μου ευτυχώς εμείς δεν κάνουμε ακόμα τέτοια πράγματα. Περιοριζόμαστε στα δικά μας αντικείμενα και φαγητά. Οχι σε κάτι από ντουλάπι. Ανοίγουμε μεν, αλλά δεν παίρνουμε κάτι δε. Απλά ανοιγοκλείνουμε τα πορτάκια.

Πωπω σκέψου ποπκορν αραδιασμένα μέσα στο σπίτι!!!!!

Από την άλλη κι εγώ που θυμώνω όταν κάνει καμιά χαζομάρα και τον μαλώνω, κάθομαι βέβαια σοβαρή για να με πάρει κι αυτός στα σοβαρά, αλλά είναι βρε κορίτσια κάποιες φάσεις που μου έρχεται να βάλω τα γέλια από αυτά που κάνει και που λέει, όπως λέει και η kiko.

Τελυταίο μας τερτίπι τώρα κάνει κάτι μουτσούνες ντροπής όταν του μιλάει κάποιος άγνωστος. Εχει πολύ πλάκα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αυτο με τα ντουλαπια και γενικα τετοιες αταξιες, τις εχει κοψει εδω και καιρο.

Πλεον εχω πει εκατομμυρια φορες ποια πραγματα ειναι δικα μου και ποια δικα του ή του μπαμπα που δεν απλωνει χερι και αν παρει κατι το ξαναβαζει στη θεση του.Θυμαστε που αδειαζε ολοκληρα ντουλαπια κουζινας μαζι με τα ραφια?Ειχα βαλει φωτο....παει αυτο περασε...δοξα το Θεο.

Οσο για τα παιχνδια και εμεις το εχουμε αυτο αλλα νομιζω ολα τα παιδακια το εχουν.Ποιο παιδακι μοιραζεται ευκολα πραγματα σε αυτες τις ηλικιες..?Χμμ....η Ευουλα της Αρμα...Θεα!χαχα

Παντως και σε αυτο ειμαστε σε καλο δρομο, αρχιζει και τα δινει για λιγο.Τον βοηθησε και το παιχνδι με τα χωματα στις κουνιες που μοιραζονται ολα τα παιδια τα κουβαδακια τους κτλ.Σε αυτο το κομματι πιστευω θα μας βοηθησει και ο παιδικος...Μονο σε αυτο...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμας μαργαριτα δεν το κανει απο βαρεμαρα ..αν τον νευριασεις με κατι ή αν δεν γινει το δικο του κατευθειαν ντα ντα ..και φυσικα δεν ζηταει ποτε συγνωμη ...

ιδια περιπτωση με το συγνωμη ο συζυγος ..εχει πολυ πεισμα και ακομη και αν καταλαβει οτι εχει αδικο δεν το παραδεχεται και συνεχιζει το δικο του με αμειωτο ρυθμο ..Ειναι αρκετα δυσκολο και πεισματαρικο παιδι..

εχει φαει ατελειωτη τιμωρια αλλα αν του κατσει κατι δεν αλλαζει γνωμη με τιποτα ..(σαν τον πατερα του..τιποτα δεν του αφησε...χαχαχαχα)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω στην τιμωρια Ιωαννα(δωματιο,χαλακι,γωνιτσα κτλ) δεν πιστευω...ουτε ο Γρηγορης κανει πισω αν τον βαλω τιμωρια.

Το εχω κοψει αυτο γιατι βλεπω οτι δεν πιανει.

Παντως σιγουρα ειτε απο βαρεμαρα ειτε απο πεισμα επιζητουν την προσοχη απλα δεν ξερουν τον τροπο και φερονται ετσι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω το κορίτσι να είναι διαφορετικό Ιωάννα μου ;) (χιχιχι το έδεσα κόμπο εγώ!)

Ρίτα κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι όταν με το καλό θα πάει παιδικό σε αυτό θα βοηθηθούμε πιο πολύ, παρά σε άλλα πράγματα και για το μόνο λόγο που το σκέφτομαι να ξεκινήσουμε είναι αυτός.

Αλλά μην πάει εκεί και όλη την ώρα ξυλοφορτώνει τα άλλα τι θα κάνουμε τότε οεο??

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ. Καλό μεσημεράκι να έχετε και καλά να περάσει σήμερα η Kiko μας στην γιορτούλα της.

Τα φιλιά μου σε όλες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πω πω σε λιγο παω οδοντιατρο για καθαρισμο και αν και πιστευω να τα βρει καλα τα δοντακια μου εχω ενα αγχος για τον αλλο φρονιμητη μου που ειναι στραβος...αν μου πει να τον βγαλω θα φροντισω να μεινω εγκυος την επομενη ωρα για να γλιτωσω...χιλιες φορες καισαρικη παρα αυτο...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι όταν με το καλό θα πάει παιδικό σε αυτό θα βοηθηθούμε πιο πολύ, παρά σε άλλα πράγματα και για το μόνο λόγο που το σκέφτομαι να ξεκινήσουμε είναι αυτός.

Αλλά μην πάει εκεί και όλη την ώρα ξυλοφορτώνει τα άλλα τι θα κάνουμε τότε οεο??

Θα γινει και αυτο, ολα το περνανε, αλλα θα του δειξουν πως να το διαχειριζεται.άλλο η μαμα και άλλο η δασκαλα...νομιζω...

Και εγω μονο και μονο για αυτο το λογο θα τον στειλω και για να ξεδινει λιγο για κανεναν αλλο λογο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ του έχω αφήσει κανα δυο ντουλάπια να έχει να κοιτάζει και να βγάζει για να μη τον έχω συνέχεια στο μη αλλά το ποπ κορν μου ξέφυγε το άτιμο, το είχε βάλει ο άντρας μου και δεν το είχα πάρει είδηση. Όντως απο τη μια να θέλω να είμαι αυστηρή και απο την άλλη να τον ακούω να περπατάει και να μουρμουράει , δεν άντεξα και γέλαγα σα χαζή και εγώ.

όσο για το ντα νομίζω το κάνει γιατί δεν του αρέσει όταν του φωνάζω, είναι πολύ ευαίσθητος , θέλει να του μιλάω συνέχεια ήρεμα. υπάρχουν μέρες που κάνουμε να τσακωθούμε ώρες ατελείωτες γιατί και εγώ είμαι πολύ ήρεμη και ότι και αν κάνει που μπορεί να μην είναι σωστό του το απαγορεύω με πολύ ήρεμο τρόπο και είναι υπάκουος. όταν όμως εγώ είμαι στη τσίτα τότε παρατηρώ πως αμέσως τσιτώνει και θέλει να κάνει ντα, αυτή δηλαδή είναι η δική του άμυνα.

Ιωαννα μου με το καλο η μπουμπου!!!!!!!!!!

Κικη χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!!!

Μαρινακι να χαιρεσαι το Γωγουλινι σου!!!

Αδιαθετησα κοριτσια!!! Οποτε θα περιμενω στη σειρα για να κανω το τριτο.

Διαφημίσεις

Η ηρεμια παντως ειναι τα παντα ..τα ΣΚ που ειμαστε χαλαροι ειναι πολυ πιο καλο και συνεργασιμο παιδι ..

Οσο για τον παιδικο ελενη και κικο μην ανησυχειτε , θα κανετε οτι και εγω..θα ακουτε παραπονα ..η δασκαλα μου ειπε παντως οτι λογικα μεγαλωνοντας το ελλατωνουν ...

Πικουλινα φτηνα την γλυτωσε ο συζυγος ....νηστικα θα μενουν τα σκυλια της περιοχης χαχαχα

Μαργαριτα παρε τον συζυγο να γυρισει τωρα...προλαβαινεις χαχαχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγώ του έχω αφήσει κανα δυο ντουλάπια να έχει να κοιτάζει και να βγάζει για να μη τον έχω συνέχεια στο μη αλλά το ποπ κορν μου ξέφυγε το άτιμο, το είχε βάλει ο άντρας μου και δεν το είχα πάρει είδηση. Όντως απο τη μια να θέλω να είμαι αυστηρή και απο την άλλη να τον ακούω να περπατάει και να μουρμουράει , δεν άντεξα και γέλαγα σα χαζή και εγώ.

όσο για το ντα νομίζω το κάνει γιατί δεν του αρέσει όταν του φωνάζω, είναι πολύ ευαίσθητος , θέλει να του μιλάω συνέχεια ήρεμα. υπάρχουν μέρες που κάνουμε να τσακωθούμε ώρες ατελείωτες γιατί και εγώ είμαι πολύ ήρεμη και ότι και αν κάνει που μπορεί να μην είναι σωστό του το απαγορεύω με πολύ ήρεμο τρόπο και είναι υπάκουος. όταν όμως εγώ είμαι στη τσίτα τότε παρατηρώ πως αμέσως τσιτώνει και θέλει να κάνει ντα, αυτή δηλαδή είναι η δική του άμυνα.

Καλό απόγευμα Ελένη μου και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

Μαργαρίτα ο δικός μου ο γιος η συμπεριφορά του αντανακλάται καθάρα στη δική μου και αυτό απο μωρό που τον θυμάμαι. Το ίδιο πράγμα μου είχε πει και ο παιδίατρος : χαρούμενη μαμά, χαρούμενο παιδί, νευρική μαμά, νευρικό παιδί.

Πικουλίνι μου σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου και εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου εύχομαι και τέσταρε για άλλη μια φορά αν είναι καλό το σπιράλ τον επόμενο μήνα.

Κορίτσια σήμερα θα την κάνω νωρίς να προλάβω να ετοιμάσω λίγο το σπίτι.φιλιά σε όλες σας.

Ακριβως ετσι ειναι κικο.Το ειχα ξαναπει οσο ημουν στην τσιτα και γκρινιαζα για την κλεισουρα,για τις αταξιες,για τη δουλεια κτλ κτλ δεν χαιροταν κανεις μας.

Οταν χαλαρωσα πραγματικα απολαυσα τους ωραιοτερους μηνες και ο μικρος με αποζημιωνε καθημερινα με πολλα .

Στο επομενο, πρωτα ο Θεος θα ειμαι χαλαρη εξ αρχης...Χμμ εκτος και μου βγει ακομα χειροτερο....:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...