Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και συνεχίζω τον σχολιασμό μου προς τα πισωωωωωωω κλασικά ανάποδα

Και εμείς σωσίβιο και μπρατσακια ίδια με της φιλιως χιιχι φιλιω θα πάρω και εγώ αμαξάκι να είμαστε και φέτος ασορτί και τα ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ … ΕΝΝΟΕΙΤΕ …

Αχ χτες του πήρα και δυο μαγιό ένα μαύρο κόκκινο με έναν πειρατή και ένα χακί παραλλαγής και σήμερα του πήρα και καινούργια κόκκινα κρος γιατί τα παλιά μας μας στενεύουν

ριτα79 μπράβο στον Γρηγόρη

μαρινακη καλά κάνεις και εκμεταλλεύεται λίγο ξεκουράσου όσο μπορείς

Stone αχ τα χεράκια τα μικρά κάναν και σταυρό αχ αχ

sardelaki αχ κούκλα δύσκολος ο αποχωρισμός αχ αχ τι να κανείς όμως τι ?

Deleni τι όμορφα παραλία κουβαδάκια οικογένεια αχ μπράβο που συναντηθήκατε

joa

ΝΥΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΗΛ ΕΔΩ ο κάλος γαμπρός

O SOYPER

Ο ΟΜΟΡΦΟΣ

Ο ΤΖΕΝΤΕΛΜΑΝ '

ΚΤΛ ΚΤΛ

για τον μπέμπη λέω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τον Λευτέρης τον έχω αρραβωνιασμένο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μου εσενα δεν σε εχω για τοση καθυστερηση ....

Τα παιδακια μας να κανουν παρεα θα μαυριστουν στο ξυλο ..χθες ηταν παλι τιμωρια γιατι βαρεσε εμενα ,τον μπαμπα του και την γιαγια ...ο φωτης περιεργως την γλυτωσε...

Αλήθεια ε? Ιωαννίτσα να μη σου πω ότι σκεφτόμαστε να μείνουμε ως έχει.

Αν θα βρεθούμε Λαμία λοιπόν να φροντίσουμε να είμαστε απομακρισμένοι, για να μην βρεθούμε με μαύρα μάτια χαχαχα!!! Πωπω σκέψου να κάνουν κόμα τα δυο τους!!!! Και να τις τρώμε εμείς κι όσοι έρθουν να μας μιλήσουν την ώρα που θα πίνουμε καφεδάκι ε χυμό ήθελα να πω ;)

Τα κοριτσάκια είναι άλλο πράγμα πάντως ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλε απο την κοιλια την καπαρωνεις την νυφη ???κατσε να βγει πρωτα να την δειτε ...

να βγει και ο γαμπρος να τον δουμε..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εγώ έτσι αρραβώνιασα και τον Λευτέρη και μια χαρά μας βγήκαν αγαπώ Λευτέρη λέει η ευφοσινουλα και τον φιλαει στο στόμα κιόλας η τσαούσα ιχχι

Διαφημίσεις

Ελενη απιστευο μου φαινεται !!!!εγω κοριτσι!!!!!το εχω ανακοινωσει σε ολη την εταιρεια και δεν ειμαστε και λιγοι !!!

Το καταλαβαίνω.

Αχ μακάρι μόνο να μη έκανε λάθος ο γιατρός, όπως ο δικός μας και κρέμασαν τα μούτρα μας από την τελική ανακοίνωση.

Οχι ότι τον αλλάζω το Γρηγόρη, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος για το κορίτσι και σου λέει να η ντουντούνα του μένεις με το στόμα ανοιχτό δε μένεις?

Κοριτσάκι κοριτσάκι Ιωάννα μου. Αντε και από την επόμενη επίσκεψη να ξεκινήσεις τις ροζ αγορές.........

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοιτα στο β επιπεδου θα το σιγουρεψουμε ...αλλα και αγορι να ειναι καλοδεχουμενο ..δεν θα χρειαστει να αγορασουμε ρουχα!!

Δεν μου απάντησες για τα αρραβώνιασματα :D:D:D

το αποφεύγεις με τρόπο ???????????

Η μου φαίνετε ?

θα συμπεθερέψουμε η όχι να ψαχτώ αλλού :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

maeleni μου καρτούλες δεν έχω τυπώσει ακόμη...διότι περιμένω ακόμη από την forthnet να μου κάνει αριθμοδότηση και να δώσω τις καρτούλες να τυπωθούν. Έπειτα θα μοιραστούν σε όλα τα πιθανά σημεία εννοείται...με ρώτησαν και κάποιες γνωστές πότε θα ανοίξω γιατι παντρεύονται...αν προλάβω να ανοίξω καλά θα είναι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

όσο για το ότι σηκώνει το χέρι Λενάκι μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να του το λες συνέχεια. Να του εξηγείς γιατι δεν το κάνουμε κτλ. δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις.

m57Zp2.png

MαΕλενίτσα μου ευχαριστώ διπλά για τις ευχούλες σου, και να εσείς να είσαστε πάντα καλά.

Μεγειά το κούρεμα, εγώ πάντως τώρα τελευταία έχω γίνει ο προσωπικός του Ηλίας Ζάρμπαλης γιατί όσες φορές πήγαμε να τον κουρέψαμε και γινότανε πανικός και ψαλιδιές του έκανε και δίναμε τα 15αρια τσάμπα και βερεσέ , ενώ το πουλάκι μου με τη μανούλα του στη μπανιέρα μέσα μες την τρελή χαρά είναι.χιχιχι

Όσο για το ξύλο κορίτσια αφήστε μη το ψάχνετε και εγώ παθούσα είμαι , ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του είχαμε υψώσει χέρι αλλά το έμαθε μια χαρά , τουλάχιστον τώρα αν του δώσω και καμιά στον ποπό του δικαιολογούμαι γιατί εγώ έμαθα από αυτόν. Αφήστε δεν καταλαβαίνει με όσες τιμωρίες και αν του βάλουμε, χθες που τον νεύριασα και σήκωσε το χέρι του τον κοίταξα κατάματα με ύφος όχι απλά αυστηρό (Σαρδελάκι προσπάθησα να τον μαγνητίσω όπως κάνεις και εσύ) και ομολογώ ότι έπιασε . για να δω θα το συνεχίσουμε.

Πιάνει kiko μου το κόλπο, αλλά αν είναι με άλλα παιδάκια που να το προλάβεις το κακό! Το χεράκι έχει σηκωθεί ήδη. Και να του έκαναν και τίποτα! Να δείξει πήγε το έρμο το κοριτσάκι το αυτοκινητάκι μας κι αυτός το χέρι όρθιο!

Το κόλπο πιάνει κι όταν τσιρίζει και κλαίει και μετά έχει πλάκα κλαίει από μέσα του, αλλά και πάλι πρέπει να είμαι κοντά για να το κάνω. Μετά θυμώνει μαζί μου και ζητάει όλο τον μπαμπά του και τον παππού του. Βλέπεις εγώ είμαι μόνο η κακιά.......

Πιάνει kiko μου το κόλπο, αλλά αν είναι με άλλα παιδάκια που να το προλάβεις το κακό! Το χεράκι έχει σηκωθεί ήδη. Και να του έκαναν και τίποτα! Να δείξει πήγε το έρμο το κοριτσάκι το αυτοκινητάκι μας κι αυτός το χέρι όρθιο!

Το κόλπο πιάνει κι όταν τσιρίζει και κλαίει και μετά έχει πλάκα κλαίει από μέσα του, αλλά και πάλι πρέπει να είμαι κοντά για να το κάνω. Μετά θυμώνει μαζί μου και ζητάει όλο τον μπαμπά του και τον παππού του. Βλέπεις εγώ είμαι μόνο η κακιά.......

Aχ Ελένη μου τι μου θύμισες, ακριβώς το ίδιο κάνει και ο δικός μου , είτε τον παππού του θα φωνάζει είτε τον μπαμπά του. Στις τιμωρίες ένα όνομα ακούς απο το άλλο δωμάτιο "μπαμπά , μπαμπά".

Να σας πω και ένα σκηνικό που έγινε χθες να γελάσετε.

Αφού τελείωσα το γλυκό και προσπαθούσα να μαζέψω την κουζίνα απο αυτά που μου είχε κάνει, ξαφνικά ανοίγει ένα ντουλάπι και βρίσκει μία σακούλα με ποπ κορν τη βάζει στο πάτωμα και την πατάει με το πόδι του. όπως καταλαβαίνετε η κουζίνα έγινε χιονισμένη με ποπ κορν δεξία και αριστερά και εγώ με τα μαλλιά όρθια του βάζω μια φωνή να πάει στο δωμάτιο του και εκείνος ο σκατούλης προχώραγε και μουρμούραγε "όσι, κον κον σα φάω" προχώραγε και φώναζε κι όλας. μιλάμε το θυμάμαι τώρα και γελάω.

Kοριτσια εγω παντως δεν εχω αντιμετωπισει κατι αναλογο παρα μονο μια φορα που εσπρωξε ενα παιδακι εσκεμμενα στις κουνιες και του ειπε ''σε μαλωνω''.

Τον πηρα κατευθειαν πιο περα του εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι σωστο και οτι μετα θα μαλωσει η μαμα του εμενα και οτι κανουμε μονο ''καλο'' τα αλλα παιδια εκτος και μας πειραξουν, τον πηρα κατευθειαν και φυγαμε και του εξηγησα οτι αν κανει κατι αναλογο αλλη φορα ,θα φευγουμε και θα χανει το παιχνδι.Εκτοτε δεν εχει ξαναγινει.

Γενικα νομιζω οτι ωρες -ωρες αυτη η συμπεριφορα που περιγραφετε ειναι απο ανια.Επιζητουν την προσοχη μας με λαθος τροπο.

Εγω επειδη δεν την παλευα την ανια,τη γκρινια και τα νευρα οσο ημουν μαζι του ολη μερα αποφασισα και δεν εκανα τιποτα αλλο, καμμια δουλεια δλδ, παρα μονο αν ο ιδιος επαιζε μονος του.Οταν τον εβλεπα να στριφογυρναει ασχολιομουν αποκλειστικα μαζι του.

Ξερω δεν ειναι ευκολο, αλλα ειδα οτι το παιδι αυτο ηθελε και ηρεμησε παρα πολυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...