Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω παλι, ντροπη που το λεω, για ενα ανεξηγητο λογο δεν εμπιστευομαι, ουτε και αισθανομαι ανετα με τις γυναικες γυναικολογους... Παντως Ιωαννακι εγω χαιρομαι που τα πατε καλα με τη γιατρο σου! Ολα ειναι θεμα χημείας.

εγω παλι το αντιθετο ιδιως αν εχει γινει και μανα σιγουρα καταλαβαινει καλυτερα ποσο συμαντικο ειναι αυτο που μας συμβαινει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι και ο ανδρας της παιδιατρου μου γυναικολογος απο τους καλους αλλα αν και ειναι στο Ιασω εχει μιση τιμη απο τον δικο μου...αλλα εγω αγυριστο κεφαλι...χαχα

Ανδρας γυναικα εμενα δε με νοιαζει.Το παν ειναι η εμπιστοσυνη και εχω φαει μεγαλη φολα απο γιατρους στο παρελθον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το Αττικό είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Χαιδάρι θεωρείται.

Είναι δημόσιο πανεπηστιμιακό αλλά με όψη ιδιωτικού. Πολύ χλίδα. Και για την μαιευτική λένε πολύ καλά λόγια απλά για έλλειψη προσωπικού το οποίο συμβαίνει και στο Μητέρα. Εγώ έκανα αμαν να βρω μια μαία όταν γέννησα.

Επίσης πριν λίγους μήνες μια φίλη μου μαία παραιτήθηκε από το Ιασώ γιατί δεν άντεξε την πίεση του να έχει ευθύνη στη βάρδια μόνη της 20 μαμάδες και 20 μωρά...οπότε η έλλειψη δεν νομίζω να είναι χειρότερη από το ιδιωτικό...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες επέστρεψα από τράπεζα ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΝ 662 ΕΥΡΩ

Πολύ χαρούμενη είμαι γιαυτο πήγα να πάρω παπούτσια αλά δεν πάλι..

αύριο θα βγω ξανά γιατί δεν συγκέντρωσα όλα τα χαρτιά για τον παιδικό από τις 7 ήμουν έξω από τον οαεδ και δουλεία δεν έκανα ελπίζω αύριο να ξεμπερδέψω και με αυτό και αν ξεκούραστο

Χτες πήγα τζάμπο πήρα στεφανάκι αλά ρε κορίτσια δεν στερεώνετε καλά και ο μικρός φοβήθηκε μόλις κάθισε γιατί κουνιόταν και προτίμησε να καθίσει στην λεκάνη όπως κάθετε τέλος πάντων τα τάισα τα κάνει μονό στην λεκάνη άλλα τα κακά στο γιογιό ωχ βαρέθηκα να πλένω σκάτουλες

ΑΧ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ χτες βράδυ μετά το χωριό πέρασα από την αδέρφη μου και μου είπε ότι χαθήκαν οι αστράγαλοι μου κορίτσια πρήζομαι???????

μάλλον νιώθω απίστευτη κούραση στα πόδια μου

α έκανε καμιά μπάλωμα στο καρότσι της βασικά κάπου το ξήλωσα μπες βγες σε υπηρεσίες και ανσασερ και σήμερα πέρασα από ένα μαγαζί και αύριο απόγευμα θα βγάλω το κόλλημα να γαζώσουμε ένα κομμάτι ύφασμα από τη κάτω πλευρά ελπίζω να γίνει καλό

:tongue::tongue:

η πικουλινα μας τι εηινε θα μας πει για το τριτο τελικα η οχι;

Εάν γίνει αυτό τότε τον καλό της δεν θα τον αφήσω ούτε απ'έξω απ'το σπίτι μου να ξαναπεράσει! Λέτε να κατάφερε τέτοιο πράγμα ακόμα και με το σπιράλ?:lol: :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες σας υπέρευχαριστώ και πάλι όλες για τις ευχούλες σας . να είμαστε καλά όλες και να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας.

Ιωαννούλα μπράβο κοπέλα μου , ομολογώ πως και εγώ ξαφνιάστηκα με τη μπουμπού σε είχα στάνταρ 2πλο αγόρι αλλά μας την έσκασες. Πες του Χρηστάκη να αφήσει ήσυχη την Ελενίτσα έρχεται η αδερφούλα που θα χρειάζεται να την προστατεύει 24 ώρες το 24ωρο από εδώ και στο εξής.χιχιχι

Μαράκι μου εφόσον δεν σε εμπνέει ο γιατρός σου , τότε να επισκεφθείς και κάποιον άλλον μέχρι κάποιος να σου κάνει το κλικ. Εγώ είχα αλλάξει 4-5 γιατρούς μέχρι να καταλήξω στον τωρινό αφού ο άντρας μου νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες.χιχιχιχι

Ηλιάνα καλοφάγωτα τα ευρώπουλα!

Ευχαριστώ πολύ ναι θα πάμε διακοπές αν και σκάπτομαι αν πάω να χαλάσω κατι έτσι για τον δύσπιστο άντρα μου

παντός για κρατικά νοσοκομεία εγώ στο πανεπιστημιακό Λάρισας γέννησα και δεν είναι καθόλου οικονομικά διότι πήγαινα απογευματινά στον γιατρό μου και πλήρωνα 50 έκαστος μέχρι την γεννά έφτασα τα 500 τόσα σιν 500 το νοσοκομείο συν τα φακελάκια με τα δώρα 800 και τα χαρτζιλίκια στης νοσοκόμες κανένα 300 μας κάνουν ένα 2100 περίπου βαλε εξετάσεις έξω α και β επιπέδου

στον Λευτέρη μου έφυγαν πολλά χρήματα:D:D:D:D

τώρα όχι γιατί όλα τα έκανα μέσα στο νοσοκομείο και η γιατρός μέχρι στιγμής δεν πηρέ φράγκο θα σα σπω γιατί κρατώ αρχείο με απόδειξης κτλ ( μεγάλο κόλλημα με το αρχείο μπορώ να σας απαντήσω δηλ πόσο κόστισαν η μια μπομπονιέρα στον γάμο μου χιιχχι )

:tongue::tongue:

Το χειροτερο μου ειναι η αναμονη...το θεωρω απαραδεκτο να στηνουν εγκυους για να εξεταστουν και να περιμενουν εως τη νυχτα...εχω ακουσει να περιμενουν γιατρους μεχρι και τα ξημερωματα...

Αδιανοητο μου φιανεται ,εγω δεν εχω περιμενει ποτέ ουτε για 5 λεπτα,τυπικοτατος ο γιατρος στα ραντεβου του και ας θεωρειτε ''γνωστος''.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

joa διάβασα γι'αυτόν από πολλες καλά και από πολλές άσχημα. Αλλά γενικά δεν θέλω και μεγάλο όνομα γιατί αυτούς δεν τους βρίσκεις εύκολα, όπως λες μεγάλη αναμονή..

Mαράκι μου εγώ αυτό ακριβώς ήθελα να επισημάνω, ότι δηλαδή ο γιατρός μου που για 'μένα είναι υπέροχος, για 'σένα που μπορεί να τον επισκεφθείς να αποδειχθεί μάπα το καρπούζι. είναι σχετικό τι ψάχνει η καθεμία μας, προσπάθησε μόνη σου να διαπιστώσεις ποιος είναι ο ιδανικός γιατρός για 'σένα. Πριν καταλήξω στον τωρινό γιατρό ρώταγα συνέχεια για τον Χασιάκο , ε λοιπόν άκρη δεν έβγαλα γιατί άλλα ντι άλλων άκουγα , μόνο αν πήγαινα η ίδια επίσκεψη νομίζω θα είχα πιο ολοκληρωμένη άποψη. Μάθε 2-3 ονόματα και ξεκίνα επισκέψεις.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...