Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κικίτσα μου χρόνια σου πολλά κοπέλα μου! Να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό να υποδεχτείς το νέο μέλος!

495032t7g3zah26e.gif

Εμείς τα καταφέραμε! Τις κάναμε τις εξετάσεις, ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα..αύριο το απόγευμα θα βγουν. Η καημενούλα μου παρόλο που έκλαιγε ήταν πολύ καλή και μέσα στο κλάμα της απαντούσε και στις κοπέλες ό,τι την ρωτούσαν..τώρα είναι λίγο δύσκολα, νυστάζει, δεν θέλει γάλα και μάλλον θα έχουμε δύσκολη μέρα, αλλά οκ, θα περάσει...

Σαρδελάκι μου άντε λίγες ώρες έμειναν και θα έχεις το αντράκι σου αγκαλιά...σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ...

Deleni τι καλά που περάσατε! Μπράβο! Κρίμα που φεύγει η Σουλίτσα, ωραία θα ήταν να είσασταν παρεούλα..

Κωνκωνακι μου πως είσαι εσύ?

Πετρούλα μπράβο στον Αναστάση! Το βράδυ σας πως ήταν τελικά? Εύχομαι σήμερα να είναι η τελευταία μερα στη δουλειά και να μην σου έρυν άλλες εκκρεμότητες.

Ριτάκι αν άρχισε τα τρεχαλητά, μάλλον θα είναι καλύτερα. Άντε να φύγει κι αυτό!

Πανμαρ κι δεν ξέρω αν πρέπει ακόμα να τα αφήσουμε χωρίς τίποτα. Όταν θα δοκιμάσεις θα μας πεις.

Εγώ πάντως και φέτος της πήρα σωσιβιάκι με βρακάκι(το βάρος της μας το επιτρέπει...:lol: ) και πέρυσι τέτοιο είχα, έκατσε στα 2-3 πρώτα μπάνια και μετά δεν ήθελε. Κάναμε μπάνιο αγκαλίτσα. Τώρα θα δούμε.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρήγορη καλημέρα και τις ευχές μου στην kiko μας!

Να είσαι πολύχρονη και με το καλό να υποδεχτείς το νέο bebe σου κοπέλα μου.

Τα υπόλοιπα μετά με την ησυχία μου.

Φιλιά κορίτσια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Μαρινάκι , να χαίρεσαι τον γιόκα σου.

Κορίτσια είστε οι πρώτες που μου ευχηθήκατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες.

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να είσαστε πάντα υγιείς και χαρούμενοι.

Αρμάκι μου με το καλό να πάρετε τα αποτελέσματα εύχομαι, επομένως καλά έκανες και έδωσες γαλατάκι στην Ευούλα μιας και καταφέρατε σύντομα να κάνετε τις εξετάσεις.

Μαρινάκι ζήτα βοήθεια όσο τους έχεις εκεί και μη νιώθεις καθόλου άσχημα. Δεν είναι κακό να λέμε ότι χρειαζόμαστε και εμείς λίγη βοήθεια.

Σχετικά κορίτσια με τα μπρατσάκια και τα σωσίβια εγώ είχα πάρει πέρισυ στον μικρό σωσίβιο με χ από κάτω αλλά ούτε να το δει δεν ήθελε. Νομίζω όμως ότι έφταιγε λόγω του ήταν μικρούλης, θεωρώ ότι φέτος θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

Ηλιάνα καλοφάγοτα τα λεφτά και πάντα τέτοια εύχομαι.

Σαρδελάκι να σκέφτεσαι ότι περνάει καλά ο Αστεράκος και να μη στεναχωριέσαι. Αλήθεια πότε με το καλό θα κάνεις τα εγκαίνια, όσο μπορείς να το επισπεύσεις γιατί οι καλοκαιρινοί μήνες είναι στο απόγειο με γάμους και βαφτίσια.

Κωνκωνάκι πως τα πάς με τις ζέστες;

Ριτάκι εφόσον τρέχει το παιδί , σημαίνει ότι είναι μια χαρά ο Γρηγοράκης. Τελικά έφτιαξα το γλυκάκι σου χθες και μαζί με αυτό για μεζεδάκια έφτιαξα το ρολό με ψωμί , ζαμπόν , τυρί και αγγουράκι. Πάντως αν και εύκολο γλυκό μου φάνηκε λες και έφτιαχνα 2 ταψιά μουσακά με τον Αναστάση να χτυπάει τις κρέμες και να πασαλείβει όλο την κουζίνα.χιχιχι

Πετρούλα μου και του χρόνου να είσαστε καλά και να πηγαίνετε στην αρτοκλασία , μπράβο που ο Αναστασούλης καθόταν ύσηχος , εγώ έχω να τον πάω καιρό τον δικό μου εκκλησία και φοβάμαι ότι θα έχει παρεκτραπεί αρκετά.

Ντελενάκι τι ωραία που βρεθήκατε με τη Σουλίτσα , πάντα τέτοια ..

ΠανΜαρ όπως βολεύει το παιδί να το αφήσεις για το μπανάκι του και εφόσον είσαι συνέχεια δίπλα της μη φοβάσαι καθόλου.

Όποια ξέχασα θα τη θυμηθώ στη συνέχεια. Φιλάκια σε όλες.

Κικο μου Χρονι πολλα!!!Γερη και δυνατη να χαιρεσαι τον μικρο σου και με το καλο να υποδεχτεις το νεο μπεμπακι!!!!

Ιωαννακι περιμενουμε νεα απο την αυχενικη!!!

Μαρακι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας!!!

Πολλα φιλια σε ολες και καλη μερα να εχουμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααα

Κικη μου χρονια πολλα και καλα!!!

Συμπεθερα να χαιρεσαι τον αγοραρο σου!!!

Πηγαμε και καναμε την αυχενικη !!!ολα καλα!!!το μωρο ειναι 52χιλιοστα ,φαινεται ρινικο οστο και η αυχενικη μετρηση ειναι πολυ καλη (1,5mm) γενικα ειναι ενα πολυ καλο μωρο ..Και επειδη ηταν σε καλη θεση μας ειπε και φυλο ...και ειναι........................................................................................................................................................................................................................................

ΚΟΡΙΤΣΙ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Βασικα δεν το περιμεναμε για κοριτσι..και οταν τελειωναμε μας λεει ο γιατρος , το πρωτο σας τι ειναι ??αγορι του λεμε ...αντε οποτε το κοριτσακι μια χαρα σας ειναι με το καλο ...εμεις ειχαμε μεινει καγελο και κοιτιομασταν ..χαχαχαχα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημεραααααα

Πηγαμε και καναμε την αυχενικη !!!ολα καλα!!!το μωρο ειναι 52χιλιοστα ,φαινεται ρινικο οστο και η αυχενικη μετρηση ειναι πολυ καλη (1,5mm) γενικα ειναι ενα πολυ καλο μωρο ..Και επειδη ηταν σε καλη θεση μας ειπε και φυλο ...και ειναι........................................................................................................................................................................................................................................

ΚΟΡΙΤΣΙ!!

συγχαριτηρια!!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο η μπουμπου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ Μπραβο Ιωαννακι μου!!!!!

Ειδες ,ειδες?Αλλη εχει το ονομα και αλλη τη χαρη εδω μεσα...εμενα θα ρωτατε απο εδω και στο εξης για προβλεψεις!!!:D:D

Πολυ χαρηκα!!!!!Αντε με το καλο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

το ειχα πολυ αγχος το σημερινο μετα απο αυτο που συνεβη στην Δημητρα (την κοπελα του αδελφου μου)τωρα αναμενουμε την επισκεψη στον γιατρο ..

Παω με αλλο αερα διακοπες τωρα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννάκι μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! Πολύ χάρηκα με τα νεα σου! Και κοριτσάκι που θέλατε και φυσικά το πιο σημαντικό ότι όλα είναι καλά! Μπράβο και πάλι και εύχομαι όλη η εγκυμοσύνη να πάει σούπερ!

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τα καλά αποτελέσματα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλε τι διαβαζουν τα ματακια μου!!!!:shock::shock::shock::roll:

Κοριτσι???????????????????

Μπραβο βρε Ιωαννα!!! Τωρα εχω ελπιδες κι εγω!!! Αφου τα καταφερες εσυ, θα τα καταφερω κι εγω που θα μου παει???? (Sorry φιλεναδα αλλα σε ειχα για σιγουρη αγορομανα και αφου κατερριψες αυτον τον μυθο, εχουμε ολες ελπιδες!!!):lol::lol::lol::lol::lol:

Με το καλο η κουκλα σας λοιπον!!! Ολα θα πανε τελεια! Πολυ χαρηκα!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...