Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τα χρόνια πολλά, να είναι όλα τα παιδάκια μας γερά πάνω από όλα! Ετοιμαζόμαστε το Σάββατο για ένα παρτάκι! Εδώ είναι και η μαμά μου και μια θεία μου που έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει αλλά μέχρι τώρα το έπαιζα παληκαράκι, τώρα που τα έφτυσα έστειλα το μικρό να μαζέψει λάχανα μαζί τους και έμεινα για λίγο μόνο με τη μπουμπού! Δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά μόνο με τον άντρα μου αισθάνομαι άνετα να του αφήνω τα παιδιά, σε όλους τους άλλους δε θέλω να το ζητάω! Τέσπα!

Εμείς πέρυσι είχαμε σωσίβιο αλλά ελάχιστα το χρησιμοποίησε ήθελε να τον κρατάμε ανάσκελα από την κοιλιά και να κολυμπάει το βατραχάκι! Φέτος επειδή και στο κολυμβητήριο κάνει και λίγο μόνος του, μας πρότειναν να του πάρουμε ένα γιλεκάκι από τα mothercare ακριβούτσικο αλλά νομίζω ότι τα αξίζει τα λεφτά του γιατί έχει εσωτερικές "μπάρες" που σταδιακά αφαιρείς ώστε το παιδί να μάθει μόνο του σιγά-σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι να χαίρεσαι τον Γωγούλη σου!!!!

Απ'ότι κατάλαβα λέγατε για μπρατσάκια? Μου είχε πει και η Βίκυ να το πω στην πανμαρ και το ξέχασα. Το ξέρω κι εγω όμως. Τα μπρατσάκια είναι επικύνδινα γενικά και ειδικά στην ηλικία των μικρών μας. Αυτό που προτείνουν οι περισσότεροι ειδικά στο κολυμβητήριο είναι αυτό που λέει η Μαρίνα. Αλλιώς σωσίβιο φυσικά πάντα με την επίβλεψή μας.

Θα σας διαβάσω αύριο. Φιλιά σε όλες και καλό βράδυ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Γεια σας κοριτσάκια. Πήγαμε το μπανάκι μας και γυρίσαμε. Δεν το χάσαμε αν και είχε αέρα. Φυσάει όμως ζεστός αέρας......επικίνδυνο για φωτιές είναι αυτό :?:???::?:???: Τεσπά.

Μαρινάκι μου μην το παίζεις παλληκάρι και ζήτα βοήθεια. Στο κάτω - κάτω της γραφής είσαι διακοπές και το δικαιείσαι. Ξέρεις τι έχω παρατηρήρησει εγώ; Όταν δεν ζητάμε βοήθεια το παίρνουν και στραβά του στυλ 'δεν με εμπιστεύεται, δεν με θεωρεί ικανό/ή κλπ' ενώ εμείς μπορεί να σκεφτόμαστε μόνο να μην κουράσουμε κανένα. Τα ξέρω και εγώ αυτά τα σωσίβια. Αφού ο Γιώργος έχει πια εξοικιωθεί τόσο με το νερό νομίζω ότι πρέπει να του το πάρεις.

Πετρούλα πώς πήγε η αρτοκλασία; Είναι κάποια γιορτή σήμερα; :confused::confused::confused:

Κοριτσάκια πάω να απολαύσω τη βεραντούλα μου :lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Mαρινα Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!!Να τον χαιρεσαι τον αντρακο σου τον ομορφο και του χρονου με υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια για τα μπρατσακια καλα τα λετε αλλα υποτιθεται οτι εισαι διπλα στο παιδι και δεν το αφηνεις μονο του.

Επειδη εχω μαθει μπανιο και κολυμπω χρονια σε αρκετα βαθια και επικινδυνη θαλασσα και εχω δει πολλα...θα σας πω οτι πιο πιθανο ειναι να τουμπαρει το παιδι απο το σωσιβιο ή απο βαρκακι που τα βαζουν πολλοι ...αφηστε που καποιοι τα αφηνουν νομιζοντας οτι ειναι μια χαρα μεσα στο σωσισβιο και κολυμπουν παραδιπλα με αποτελεσμα καποιες φορες το σωσιβιο απο το ρευμα να απομακρυνεται...εχω τυχει σε φαση με αερα να εχει φυγει το μωρο στα βαθια μαζι με το σωσιβιο μεσα σε λιγα λεπτα...

Παντα μα παντα, πρεπει να ειμαστε διπλα μεχρι να μαθουν να κουνουν ποδια και χερια τουλαχιστον αν οχι πρεπει να φορουν μπρατσακι και μεσα στο σωσιβιο ειδικα αν ειναι ζωηρα....

Σιγουρα το καλυτερο ειναι αυτο που λεει η Μαρινα αλλα εγω αποκλειω να του φορεσω τετοιο...δε θα το δεχτει με τιποτα.

Εσεις που ειστε επαρχιανα το εκμεταλλευτειτε και να τους μαθετε οσο πιο νωρις γινεται.

Ο Γρηγορης εριξε κατι τρεχαλητα σημερα....μακαρι να εχει φτιαξει το ποδι διοτι αλλιως την εχουμε βαψει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ας πω και μια καλησπερα!

Μαρίνα μου χρονια πολλά να τον χαιρεστε! Αφου είναι εκεί και η μανουλα σου κοιτα να ξεκουραστεις και εσύ λιγακι. Ασε τα παιδιά και χαλάρωσε!

sardelaki μου πώς αντεχεις μακρυά του? Οταν γεννησω με το καλό λέμε να πάει ο μικρός διακοπες στο χωριο με τη γιαγια και τον παππου, όμως στη σκεψη και μονο βάζω τα κλαματα...

Εγω δεν του έχω παρει ακόμα τιποτα απο μπρατσακια και σωσιβια, τα φοβαμαι λιγακι... Φετος άλλη θαλασσα δεν έχει για μας, οπότε για του χρόνου θα δουμε!

Μολις μπηκαμε μεσα...να δω τωρα τι βραδια θα εχουμε!!!

Ο μικρος μου στην εκκλησια ηταν το πιο καλό παιδακι, δεν κουνηθηκε καθολου και εκανε και τον σταυρο του!!

Ιωαννα την αρτοκλασια την κανει η θεια μου καθε χρονο για υγεια την παραμονη της Αγιας Κυριακής..Γιορταζει και ο ανηψιος μου αυριο και η Κικη μας φυσικα!!!Κικη πολύχρονη και με το καλο να υποδεχτειτε το αγορακι σας!!

Σας αφηνω κοριτσια, πάω για υπνο.. αυριο θα παω και στην δουλεια μετα τις 11 για ενα τελευταιο συγυρισμα και ελπίζω να μην ξαναπάω πριν το 2011..:):)

Καλό Βράδυ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα!

Τι να σας πω ρε κορίτσια... σε σχέση με τα μπρατσάκια, σωσίβια, γιλέκα...

Πέρσι είχαμε δοκιμάσει τα πάντα (και ειδικά γιλέκα, τρία διαφορετικά). Το σωσίβιο δεν το ήθελε γιατί απλά επέπλεε. δεν έκανε κάτι άλλο. Με τα γιλεκάκια, τούμπαρε κατευθείαν. Με τα μπρατσάκια τα πήγαινε τέλεια. Μπορούσε να χτυπάει και τα πόδια της, πήγαινε με μεγάλη άνεση από τον ένα στον άλλο και γενικώς τα χαιρόταν πάρα πολύ.

Δεν είμαι ειδικός, ούτε το είχα ψάξει ιδιαίτερα. Απλά έβλεπα τι ταιριάζει στο παιδί και με τι κινείται καλύτερα...

Εγώ, πάντως, είμαι της άποψης πως όσο πιο μικρό είναι, τόσο πιο εύκολα θα μάθει να κολυμπάει. Δεν φοβάται το νερό, οπότε ενστικτωδώς, και χωρίς να σφίγγεται, αφήνει το σωματάκι του να χαλαρώσει και να επιπλέει. Αν πέρσι είχε καλύτερο καιρό (και δεν φύσαγε όλο το καλοκαίρι), θα της τα είχα βγάλει τελείως. Αυτό έχω σκοπό να κάνω και φέτος (αρκεί να βοηθήσει ο καιρός). Δεν ξέρω... Μπορεί να κάνω και λάθος... θα σας πω όταν γυρίσουμε από το νησί!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα την αρτοκλασια την κανει η θεια μου καθε χρονο για υγεια την παραμονη της Αγιας Κυριακής.

Ααα! Είναι της Αγίας Κυριακής αύριο? Κι απόρησα σήμερα... Έχουμε κοντά στο σπίτι ένα πολύ μικρό εκκλησάκι της Αγ.Κυριακής και σήμερα που πέρασα απ'έξω, είδα πάγκους με καλαμπόκια και παιχνιδάκια και απόρησα... Τώρα εξηγείται!

Κίκο χρόνια σου πολλά! Με υγεία και κάθε ευτυχία!

mrdIp3.png

Καλημερα!

Καφεδάκι?

2310553ps8ful6934.gif

Αντε σήμερα θα προλαβω να πιω τον καφε μου με την ησυχία μου!

Πρεπει να παμε το αυτοκινητο συνεργειο σήμερα...

Κικίτσα χρονια πολλα με υγεία! Με το καλό να ερθει το μωράκι σας!

Ο μικρος μου στην εκκλησια ηταν το πιο καλό παιδακι, δεν κουνηθηκε καθολου και εκανε και τον σταυρο του!!

Πετρούλα μου τί άλλο θες! Το καλυτερο παιδί! Ευγε!:D

καλημέρα φιλενάδες μου...πίνω το καφεδάκι μου κι έπειτα λίγο συμμάζεμα και φεύγω για το επιμελητήριο να ξεμπερδεύω και μ΄αυτό!

κωνκωνάκι μου δεν αντέχω εκεί είναι το θέμα. Είναι η πρώτη φορά που τον αφήνω 2 μέρες στο χωριό και σήμερα είναι η 3η μέρα και το απόγευμα θα έρθει. Έχω μιά χαρα που δεν περιγράφεται. Αυτός την 1η μέρα καλούτσικα τα πήγε από χθες αρχισε να με ζητάει και από το απόγευμα λέει ξύπνησε με κλάμματα και φώναζε "μαμά μου πάμε". Ψυχούλα μου...έβαλα τα κλάμματα κι εγώ η φουκαριάρα και δεν μιλιόμουν! Ουφ, τι να πω!

Κική μου Χρόνια σου Πολλά κοπελάρα μου και με το καλό να έρθει το 2ο μπεμπέ!

m57Zp2.png

Καλημέρα!!!

Κική χρόνια σου πολλά, με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!! Ό,τι επθυμείς εύχομαι σύντομα να πραγατοποιηθεί και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!:D:D

Κορίτσια τελικά χθες βρεθήκαμε με τη Σούλα στη θάλασσα... Πέρασαμε πάρα πολύ ωραία, καλά και η Σούλα και ο σύζυγός της είναι πάρα πολύ καλά παιδιά (για τη Σούλα μας ούτως ή άλλως το ήξερα :wink:) αλλά η μικρή Ανδρεάννα είναι όλα τα λεφτά!!!!!:D:D Σε αντίθεση με τη δική μου αντάρτισα που όλο φώναζε "μπάνιο μπάνιο" και έτρεχε μέσα στη θάλασσα και την κυνηγούσαμε η Ανδριάννα έπαιζε με το μπαμπά και τη μαμά στην ακροθαλασσιά, ήσυχη... μια ζωγραφιά να τη φας!!!!:D:D:D Κρίμα που θα φύγουν...:(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Πως ειστε??

Κωνκων ζηλεψα με το κρυο καφεδακι..Να πιω κι εγω εναν ντεκαφεϊνε

Σαρδελάκι εμαθα σου αρεσαν καποια πραγματα ε??Αντε ευχομαι να σε βολεψουν πραγματικα αυτα που ειδες απο ολες τις απόψεις και να μη δυσκολευτεις καθολου στην απόφαση σου!!

Mε το καλο να αγκαλιασεις και το αγορακι σου!

Ελένη περασατε ομορφα διαβαζω..Μπραβο στα παιδια, μικρα και μεγαλα!!!

Πάω να κανω μια φακιτσα και κατα τις 12 θα πάω στη δουλεια..Ο μικρος θα παει με τον μπαμπα του να δουλέψει λίγο...:wink::wink:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...