Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρινάκι να χαίρεσαι τον παίδαρό σου...γερός κι ευτυχισμένος.

Πετρούλα λόγω εγκυμοσύνης η έλλειψη μνήμης ;;; :lol: δεν πειράζει που δεν θα είσαι , θα κανονίσουμε καφεδάκι όποτε μπορέσετε όλες. Και φυσικά θα σας περιμένω όλες στα εγκαίνια. Ξέρεις κανένα μαγαζί στην Θεσ/νίκη που πουλάει ταμειακές;

m57Zp2.png

Καλησπερα συμπεθερα!!!

Κι εγω για σωσιβιο ελεγα να δω..

Βατραχακι κτ τετοιο ειχα στο μυαλο μου..

Για μπρατσακια ειναι ακομη νωρις καθως νομιζω θα γερνουν μπρουμυτα και θα πίνουν νερό..

Κοριτσια μου πάω, να φαμε το γιαουρτακι μας και να φυγουμε!!!

Καλο απόγευμα σε όλους!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

θα κανονίσουμε καφεδάκι όποτε μπορέσετε όλες. Και φυσικά θα σας περιμένω όλες στα εγκαίνια. Ξέρεις κανένα μαγαζί στην Θεσ/νίκη που πουλάει ταμειακές;

Σιγουρα θα τα πουμε..Οσο για μαγαζι με ταμειακές στη Θεσ/νικη δεν ξερω, μονο εδω στην περιοχη μας καθως πουλάνε 2-3 καταστηματα και εξυπηρετουμαστε εδω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

βατραχουλίνα τέτοιο παρόμοιο ειχαμε και πέρυσι που καθόταν ο Αστέρης για την θάλασσα. Φέτος που τον πήγα πήρα πάλι αυτό μαζί κι αυτός ξάπλωνε μπρούμυτα και κουνούσε χέρια πόδια και φώναζε "τοίτα μαμά κολυμπάω" χαχα

m57Zp2.png

βατραχουλίνα τέτοιο παρόμοιο ειχαμε και πέρυσι που καθόταν ο Αστέρης για την θάλασσα. Φέτος που τον πήγα πήρα πάλι αυτό μαζί κι αυτός ξάπλωνε μπρούμυτα και κουνούσε χέρια πόδια και φώναζε "τοίτα μαμά κολυμπάω" χαχα

χαχαχα

εμεις περυσι ειχαμε ενα για πιο μωρα αυτο ειναι απο 2 ετων και πανω λεει δεν εχει τρυπες για ποδαρακια εχει ενα χ απο κατω.

πως τα περναει με την γιαγια ο μικρος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι να σου πω αυτο το αυτοκινητο σωσιβιο το εχουμε και εμεις απο περισυ σε κοκκινο αλλα ο Γρηγορης δεν το πηγαινε καθολου.Αυτο το Χ απο κατω ...προφανως ενιωθε ανασφαλεια.Και εγω παλι το εβλεπα πολυ ασταθες...

περισυ που ηταν 12 κιλα ο μικρος ενιωθα οτι δεν τον κραταει αυτο το πλαστικακι.

Εμεις παντως και περισυ ειχαμε βαλει μπρατσακια και ηταν μια χαρα.Και φετος μπρατσακια λεω και εχω και τα περσινα σωσιβια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχα

εμεις περυσι ειχαμε ενα για πιο μωρα αυτο ειναι απο 2 ετων και πανω λεει δεν εχει τρυπες για ποδαρακια εχει ενα χ απο κατω.

πως τα περναει με την γιαγια ο μικρος;

καλά περνάει , αλλά με ζητάει πολύ λέει η πεθερά μου. Ε, καλά είναι και η πρώτη φορά που με αποχωρίζετε τόσες μέρες. Δυο χρόνια τώρα αυτοκόλλητοι είμαστε! Το πρωί τον πήρα τηλ. και μιλήσαμε και μου έλεγε "έλα μανούλα στον Ακέγη" :(

m57Zp2.png

Κι εγω θελω μεχρι την Παρασκευη να πάω για να γυρισω οσα μας περισσεψαν απο τα γενεθλια και να παρουμε κανενα αξεσουαρ για τη θαλασσα..Τι να παρω για τον μικρο, μπρατσακια ή σωσιβιο???

Πετρούλα, εμείς από πέρσι φοράμε μπρατσάκια. Απλά φέτος της πήρα καινούρια γιατί παρ'όλο που τα περσινά έλεγαν ότι είναι μέχρι 15κ, δεν την κρατάγανε και βούλιαζε, οπότε φέτος της πήρα μεγαλύτερα. Το σωσίβιο δεν το ήθελε καθόλου.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλά περνάει , αλλά με ζητάει πολύ λέει η πεθερά μου. Ε, καλά είναι και η πρώτη φορά που με αποχωρίζετε τόσες μέρες. Δυο χρόνια τώρα αυτοκόλλητοι είμαστε! Το πρωί τον πήρα τηλ. και μιλήσαμε και μου έλεγε "έλα μανούλα στον Ακέγη" :(

αχ η ψυχουλα μου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σιγουρα εχει να κανει και με τα μπρατσα τους και με το μεγεθος των μπρατσακιωνχαχα

Εβλεπα και εγω περισυ κατι παιδακια με πολυ αδυνατα μπρατσα ή με μεγαλα μπρατσακια που εγερναν .Φετος θα παρω 2-3 διαφορετικα ζευγαρια να δω τι θα του κανει.

Εγω παντως σαν παιδι εμαθα να κολυμπαω στα 3 μου....αλλες εποχες 3 μηνες διακοπες εκανα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...