Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα μου φαίνεται μαζί με την πεθερά σου θα σφάξω και την μάνα σου χεχε...αυτό που λες με το ντα το κάνει η πεθερά μου και μου γυρίζει τα μυαλά...κι η δικιά μου το λέει και σοβαρά με ένα ύφος άστα να πάνε!

m57Zp2.png

Θαλασσινα εχετε δωσει ποτε στα παιδακια σας. Ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο και τωρα ντρεπομαι να τον παρω μονο γι'αυτο. Ειμαστε πολυ του θαλασσινου στο σπιτι (γαριδες, καραβιδες, χταποδι, καλαμαρια) και ειναι κριμα να του τα στερω, αν δεν υπαρχει προβλημα...

Αναστασία, εκτος απο ψαρι που φροντίζω να τρώει οπωσδήποτε μια φορα την εβδομάδα, ενίοτε και δύο, έχω δώσει (1-2 φορες) σουπιά και καλαμαρι, καθώς είναι τροφες πλούσιες σε ω-3 λιπαρα οξέα, ασβέστιο και φώσφορο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όσο για το γάλα εμείς μόλις χρονίσαμε αρχίσαμε φρέσκο...αρχίσαμε με Κουκάκη για ένα χρονικό διάστημα...δοκιμάσαμε και Όλυμπος και αυτό το έπινε.

Τώρα πίνουμε αυστριακό ή γερμανικό. Αφού βρήκα σ/μ που προσφέρει αυστριακό ή γερμανικό γάλα παίρνω αυτά...δεν υπάρχουν καλύτερα γάλατα από τα αυστριακά, τα γερμανικά και τα ολλανδικά!

m57Zp2.png

armaki οσο για το γαλα μαλλον η Ευα περναει φαση κι εμεις την περασαμε αν θυμαστε δεν επινε την σκονη κι ετσι του ειχα αρχισει φρεσκο το επινε μια χαρα μετα σιγα σιγα του ξανα εδωσα σκονη κι ετσι τωρα πινουμε το aptamil step up το βραδυ 300μλ και το πρωι 200μλ

παντως κοριτσια οι παιδιατροι δεν συνιστουν γαλα στα ενδοιμεσα της ημερας και στην ηλικια που ειναι τα δικα μας λενε οτι τα 500μλ ημερησιως ειναι αρκετα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

joa μου...κι εμείς έχουμε θέμα με την πορτοκαλάδα...έρχεται με τα πορτοκάλια και μου λέει "μαμά μπάλα πολαλάλα" δηλ. να κάνω την μπάλα πορτοκαλάδα χαχαχα

πίνουμε μέχρι 2

m57Zp2.png

Sardelaki, ετσι έχω ακούσει και εγώ..Εσύ που είσαι Θεσ/νικη, μπορείς πιο ευkολα να το βρεις στα πιο μεγαλα Σ/Μ..Εγώ αυτα τα βρηκα σε Σ/Μ που απέχει 20 χλμ απο εδω που είμαι.. Εχω συνεννοηθεί όμως με το Σ/Μ της γειτονιας μου και οταν ξεκινησουμε το φρεσκο θα μου φερνει απο αυτα..

οσο για το φρεσκο ενα απο τα καλυτερα ειναι το "αγροκτημα βραχιας" μου εχουν πει οτι ειναι απο τις λιγες εταιριες που δεν δεχονται τα ληγμενα γι'αυτο δεν εχουν πολλα γαλατα τα σουπερ μαρκετ και βγαζουν μονο γαλα ουτε γιαουρτια ουτε αριανια.

το αγρόκτημα βραχιάς, το κουκάκη και της αμερικάνικης είναι τα καλύτερα λένε...αλλά δεν ξεπερνάνε τα γερμανικά και τα αυστριακά στην ποιότητα...γιαυτό άλλαξα από το ελληνικό γάλα αφού βρίσκω αυτά που θέλω στο σ/μ. Και στην τιμή τεράστια η διαφορά!

m57Zp2.png

αφου δεν μιλατε θα μιλαω μονη μου χαχαχα!!!

εχθες κοριτσια ειχαμε βραδυα grey's anatomy τα καινουρια επεισοδια ειδαμε 4 επεισοδια μαζι καλα εχω παθει πλακα σημερα μαλλον θα δουμε και τα αλλα δυο και μετα θα περιμενω να παιζουν στην Αμερικη και την επομενη μερα να τα κατεβαζω!

κολλημα τρελο σας λεω!!!!!

α και κατι ασχετο ξερετε αν τα ικεα βγαλαν τα χριστουγεννιατικα;

Διαφημίσεις

το ικεα εχει υπεροχα χριστουγεννιατικα!!!και τα βγαζει μεσα Νοεμβρη συνηθως..

εγω εχω τρελο κολλημα με το doctor house md που παιζει καθε Σαββατο στο star , αναλαμβανει ο Γιωργος το παιδι και εγω δεν κουνιεμαι απο την τιβι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Vatraxaki, ωραια σειρα το Grey's, αλλά πολύ αίμα ρε παιδί μου..Το βλέπω αλλά στις αιματοβαμμενες σκηνές κλείνω μάτια..Με τα θρίλερ και τις εγχειρήσεις δεν τα πάω καθόλου καλά..

Για Χριστουγεννιάτικα και γενικα εποχιακα είδη (για όποια διαθετει επαγγελματικο ΑΦΜ) είναι μια αποθηκη χονδρικης στη περιφρειακή Θεσ/νικης-Καβαλας..Δε λέω όνομα μήπως θεωρηθεί διαφ/ση, αλλά έχει μεσα..τι να σας πώ!!Το δεντρο μου και τα στολίδια μου - θα το βαλω φωτο μολις το στολίσω- απο εκεί τα πήρα..

Deleni μπραβο στην Αναστασια!!! Πρεπει κι εγω να τον παω για κουρεμα αμεσα. Να δω ποτε θα τα καταφερω...

Ιωαννα τα ιδια ακριβως! Μια κοψια ειναι τα αγορακια μας! Παντως τωρα που ψηλωσε μου φαινεται οτι δεν ειναι πια τοσο χοντρος οσο ηταν 10 μηνων για παραδειγμα. Μακρυνε το παληκαρι μου! Για τα πορτοκαλια δεν ξερω να σου πω. Εμενα πινει ενα με δυο πορτοκαλια την ημερα, αλλα δε μου ζηταει και παραπανω, οποτε δεν το εχω ψαξει...

Srone εγω ψαρι του δινω δυο φορες την εβδομαδα. Ειναι το αγαπημενο του φαγητο! Του βρισκω και ψαρακι φρεσκοτατο απο τις βαρκες κατευθειαν! Τις υπολοιπες μερες τις εβδομαδας θα φαει τρεις φορες κρεας (μια κοτοπουλο και δυο μοσχαρι), μια σπανακορυζο και μια φακες. Το σπανακορυζο καποιες φορες αν δεν εχουμε φρεσκο σπανακι το αντικαθιστω με τραχανα. Νομιζω οτι ετσι η διατροφη του ειναι αρκετα ισορροπημενη.

Για τα θαλασσινα βλεπω οι αποψεις διιστανται, οποτε θα ρωτησω και τον παιδιατρο μας, να μου πει κι αυτος... Ευχαριστω κοριτσια παντως!

t7fQp3.png

αφου δεν μιλατε θα μιλαω μονη μου χαχαχα!!!

εχθες κοριτσια ειχαμε βραδυα grey's anatomy τα καινουρια επεισοδια ειδαμε 4 επεισοδια μαζι καλα εχω παθει πλακα σημερα μαλλον θα δουμε και τα αλλα δυο και μετα θα περιμενω να παιζουν στην Αμερικη και την επομενη μερα να τα κατεβαζω!

κολλημα τρελο σας λεω!!!!!

α και κατι ασχετο ξερετε αν τα ικεα βγαλαν τα χριστουγεννιατικα;

Ελα βατραχακι δικια μου εισαι κι εσυ!!! Κι εγω τα εχω δει τα 4 πρωτα επεισοδια και περιμενω να μαζευτουν παλι για να δω και τη συνεχεια! Απιστευτο κολλημα!!!

Το ικεα ξερω οτι εβγαλε χριστουγεννιατικα. Τρεξτε να προλαβετε! Πολυ ωραια πραγματα σε φανταστικες τιμες! Μονο που μεχρι να μπει ο Δεκεμβριος εχουν εξαντληθει ολα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...