Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα κανεις..εχεις πολλους φιλους γι'αυτο???Κι εγω πλέον οσες ανεβαζω τις αφηνω 2-3 μερες και μετα τις βγαζω..Και τον Τιμακο μια φορα τον ειδα, Αη Βασιλη τα Χριστουγεννα, τον θυμαμαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα κανεις..εχεις πολλους φιλους γι'αυτο???Κι εγω πλέον οσες ανεβαζω τις αφηνω 2-3 μερες και μετα τις βγαζω..Και τον Τιμακο μια φορα τον ειδα, Αη Βασιλη τα Χριστουγεννα, τον θυμαμαι...

ουτε ξερω ποσους εχω δεν ασχολουμε σχεδον καθολου με το fb το βαρεθηκα ο αντρας μου δεν το παει καθολου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιανα οπως θα ελεγες και εσυ "δεν υπαρχουν πονηρες λέξεις...μονο πονηρα μυαλα!!!!" χαχα

Σαρδελακι πως ειχα την εντυπωση οτι θα πηγαινατε πρωί??Εχω ειδοποιησει πάντως και εγω μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι θα πάμε στην εκκλησια με τον μικρο, κανει η θεια μου αρτοκλασια και επειδη λειπουν και η μαμα μου και η αδερφη μου ειπα να πάω εγω..

Ισως μετα να σε προλάβω, ο Χ. θα ειναι εκει..

ουτε ξερω ποσους εχω δεν ασχολουμε σχεδον καθολου με το fb το βαρεθηκα ο αντρας μου δεν το παει καθολου!!!

Κι εγω μονο για τις φωτο μας πλέον μπαινω αραια κ' που..ειτε να ανεβασω δικες μας , ειτε να καμαρωσω τα παιδακια μας!!

Διαφημίσεις

Ξύπνησε ο μικρός πάω να τον ταΐσω και φύγαμε για τζάμπο μετά θα πάμε να πάρουμε επιταγουλα ιχιχχιιχ κούκλες καλό απόγευμα πολλά φιλία πετρούλα βοήθεια σας

:tongue::tongue:

Κι εγω θελω μεχρι την Παρασκευη να πάω για να γυρισω οσα μας περισσεψαν απο τα γενεθλια και να παρουμε κανενα αξεσουαρ για τη θαλασσα..Τι να παρω για τον μικρο, μπρατσακια ή σωσιβιο???

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε? Μπαίνω στα πεταχτά και πάλι, μου έχει βγει λίγο το λάδι γιατί όπως σας είπα δεν είναι ο άντρας μου και δεν έχω μείνει λεπτό χωρίς παιδιά! Έπαθε κι η μπέμπα οξεία αγκαλίτιδα και δεν κάθεται καθόλου συνεχώς κλαίει, ΕΚΤΟΣ κι αν είμαστε έξω οπότε όλοι μου λένε τι ήσυχα και τι καλά παιδάκια έχω! Κάποιος με δουλεύει... Σας είπα ότι η μπουμπού μου έκανε και ένα 37,8 προχθές βράδυ και γενικά χάλασε τον ύπνο της? Υπομονή κι ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες να φτιάξει!

Φιλάκια σε όλες, τρέχουμε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσάρες. Εμείς πήγαμε τη βολτούλα μας και τώρα το μπουμπούκι μου κοιμάται.

Βατραχάκι και Ρίτα, όχι καλέ δεν είμαι έγκυος, απλά κάνω συλλογή από δίαιτες. :tongue::tongue::tongue: Αν και τελευταία έχω μπει σε μια σειρά και προσπαθώ να το κρατήσω. Τουλάχιστον έκοψα τα πολλά γλυκά.......αν και με τις συνταγές της Ρίτας μάλλον θα ξανακυλήσω.

Βατραχάκι το έχω ακούσει και για άλλο μικρό να θέλει ένα πανάκι στο πρόσωπό του για να κοιμηθεί. Ευτυχισμένοι γονείς.

Ηλιάννα καλοφάγωτα τα ευρουλάκια. Καλές διακοπές. Και εμείς επιστροφή περιμένουμε, αλλά αν δεν το δω δεν το πιστεύω. Με υγεία και το σλινγκ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κι εγω θελω μεχρι την Παρασκευη να πάω για να γυρισω οσα μας περισσεψαν απο τα γενεθλια και να παρουμε κανενα αξεσουαρ για τη θαλασσα..Τι να παρω για τον μικρο, μπρατσακια ή σωσιβιο???

Εγώ σωσίβιο έχω στην Αλεξάνδρα. Δεν ξερω ρε γμτ αλλά τα μπρατσάκια δεν τα πολυεμπιστεύομαι ακόμα. Μου φαίνεται ότι δεν θα έχει καλή ισορροπία. Ίσως κάνω λάθος........

Μαρινάκι μου πώς είναι τώρα η μπουμπού σου; Συνεχίζουν ακόμα τα δέκατα; Γιάννενα δεν είσαι; Δεν έχεις εκεί κάποιον να σε βοηθήσει;

Φιλιώ εμένα μου βγήκε πολύ αγαπούλης...:tongue::tongue::tongue: Πάω και του φιλάω το μαγουλάκι απαλά απαλά και του λέω ψιθυριστά στο αυτί "η μαμά είναι δίπλα, αν με χρειαστείς να με φωνάξεις...κοιμήσου τώρα και μετά θα πάμε βόλτα" και κουρνιάζει, παίρνει αγκαλίτσα ένα αρκουδάκι και κοιμάται...:D:D:D (όχι με την πρώτη βέβαια, το κάνουμε 3-4 φορές για εμπέδωση :rolleyes:) Μαμάκια θα τον κάνω μάλλον,ε;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ τι γλυκιά σκηνή!!!!!! :D:D:D:D:D Έλιωσα τώρα.....

εγω του δοκιμασα και μπρατσακια(Ηλιανα τα δικα σας)

αλλα δεν νιωθει σιγουρια και θελει να ειναι αγκαλια μου οποτε σημερα που πηγα αγορα του πηρα ενα σαμπρελακι αυτοκινητο αυριο που θα παμε θα το δοκιμασουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...