Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αστον Βατραχακι μην τον ενοχλεις καθολου!!!Σε λίγο καιρο θα εισαι ευτυχισμενη..πωπω τι τελειο αυτο!!!Το εχω ξανακουσει...ουτε αγκαλιες, ουτε κουνα-κουνα ουτε πήγαινε-ελα!!!!

Πολύ ωραιο το sling τελικα...

Μωρε λές....????????:-D:grin:

μωρε να μην τον ματιαξω ειναι πολυ καλος και ξυπνιος που ειναι καθεται δεν γκρινιαζει ουτε αγκαλιες ζηταει μονο οταν βαρεθει θελει να του μιλαμε και γελαει η ψυχη μου παντως τα δευτερα ειναι πιο βολικα μαλλον μαθαινουν αλλιως γιατι δεν εχεις τον χρονο οπως στα πρωτα να τα εχεις ολο αγκαλια.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλιώ εμένα μου βγήκε πολύ αγαπούλης...:tongue::tongue::tongue: Πάω και του φιλάω το μαγουλάκι απαλά απαλά και του λέω ψιθυριστά στο αυτί "η μαμά είναι δίπλα, αν με χρειαστείς να με φωνάξεις...κοιμήσου τώρα και μετά θα πάμε βόλτα" και κουρνιάζει, παίρνει αγκαλίτσα ένα αρκουδάκι και κοιμάται...:D:D:D (όχι με την πρώτη βέβαια, το κάνουμε 3-4 φορές για εμπέδωση :rolleyes:) Μαμάκια θα τον κάνω μάλλον,ε;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι ο δικος μου μαμακιας μεγαλος ιδιως στον υπνο αν τον εχω διπλα μου δεν τον νιαζει τιποτα!!!

μωρέ δεν με στήλες μια Φώτο να τον δω στην φατσουλα

και άμα έρθουμε πανοτουρτα θα σε φέρω λίμπερο φοράτε ? και στον μικρό ?

θα σου στειλω φωτο να τον δεις εχω και μαζι με τον τιμο!

Κι εγω βρε Βατραχακι θελω να τον δω..δεν εβαλες και καμια φωτο στο fb..

Ηλιανα ασε γιατι μετα θα με κοροϊδευεις και εσυ και οι αλλες...χαχαα και με τα δικια σας δλδ!!!

Οταν το δοκιμασεις για πες μας εντυπώσεις..να μαζευτουμε αν ειναι ολες μαζι για μαζικη παραγγελια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλό μεσημέρι!

Διάβασα λίγο βιαστικά αυτά που γράψατε...

Τρέχω αυτές τις μέρες σαν την τρελλή!

Το Σάββατο βαφτίζει ο αδερφός μου τον μικρό του, οπότε, όσο μπορώ, προσπαθώ να βοηθήσω. Εν τω μεταξύ την Παρασκευή παντρεύεται ένας φίλος μας και θα έχουν την Σοφία παρανυφάκι! Σιγά μην κάτσει δίπλα στη νύφη! Τον παπά θα κυνηγάει! (μιλάμε για έρωτα με τους παπάδες!)

Σήμερα, είχαμε πάει βόλτα στην κολλητή μου, που γέννησε το δεύτερο παιδάκι της αρχές Ιουνίου. Πω! Πω! Πήρα την μικρή αγκαλίτσα και είχα ξεχάσει πόσο ωραία είναι να παίρνεις ένα μωράκι αγκαλιά...

Καλά χτες, γέλασα με το παιδάκι μου. Πήγαμε να πάρουμε δώρο στον μπαμπά μας (γιατί την Παρασκευή έχει τα γενέθλιά του) Και με το που γυρίσαμε σπίτι (ενώ εγώ είχα αφήσει το δώρο στο αυτοκίνητο για να του το δώσουμε την Παρασκευή), εκείνη με το που τον βλέπει άρχισε να του λέει "μπαμπά, δώρο σου πήραμε, μία βερμούδα! Χρόνια πολλά!" Όπως καταλαβαίνετε, του το έδωσα λίγο νωρίτερα!

Ηλιάνα, τι διάβασα? Επιστροφή από την εφορία? Άντε! Με το καλό! Καλοφάγωτα! Με γεια και το σλινγκ!

Κωνκωνάκι, τι καλό που είναι το αγοράκι σου...

Σαρδελάκι, όλα καλά να σου πάνε!

Κίκο, ωραία περάσατε στο παρτάκι σας? Και του χρόνου με το καλό!

Δεν θυμάμαι άλλα... (το προσπάθησα όμως!)

Πολλά φιλιά στις υπόλοιπες!

mrdIp3.png

Μίλησα με πεθερικά είναι επιστροφή φόρου σε κόκκινο χαρτί θα τον σκοτώσω τον δικό μου ρε θελει ένα ντου να δει που με κορόιδεψε να δει αχ τους ξύπνησα όμως

γ @@@#οτο δεν ήθελα τέλος πάντων είναι αν τα πάρουμε

:tongue::tongue:

Ηλιανα ασε γιατι μετα θα με κοροϊδευεις και εσυ και οι αλλες...χαχαα και με τα δικια σας δλδ!!!

Οταν το δοκιμασεις για πες μας εντυπώσεις..να μαζευτουμε αν ειναι ολες μαζι για μαζικη παραγγελια...

Θα σα πω μόλις ξυπνήσει ο Λευτέρης θα τον βάλω μέσα πάντως έχει πολύ καλή ραφή και τι λες ποιος θα σε κοροϊδέψει πλακά κάνουμε που και που

...

δεν βαζω στονε μου στο fb φωτο δεν θελει ο αντρας μου ιδιως των παιδιων θα τον βγαλω τωρα που μεγαλωσε και θα σας τον δειξω στα γρηγορα

Διαφημίσεις

τζαααααααααααααα...να ΄μαι κι εγώ...

Ηλιάννα καλοφάγωτα καλέ τα λεφτάκια...

πανμαρ & κωνκωνάκι ευχαριστώ ...ελπίζω κι εγώ να πάνε όλα καλά. Εγκαίνια σε 4 με 6 βδομάδες φαντάζομαι!

πετρούλα κατά της 6 ξεκινάμε για το μαγαζί!

m57Zp2.png

θα τον βγαλω τωρα που μεγαλωσε....

και θα σας τον δειξω στα γρηγορα..

Μένω στην ατάκα

όχι οχι οχι δεν έχω πονηρό μυαλό

αλά διαβάσετε

ξανά αργα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...