Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννάκι μου το ήξερα ότι το ΙΚΑ αργεί τόσο για τα αποτελέσματα. Στην εγκυμοσύνη έπρεπε να κάνω εξετάσεις θυροειδή και ο ενδοκρινολόγος ήθελε τα αποτελέσματα άμεσα διότι είναι πολύ σημαντικό μου είχε πεί να είναι ρυθμισμένος καλά το 1ο τρίμηνο. Ρώτησα στο ΙΚΑ μου λένε ότι θα κάνουν 1 μήνα τα αποτελέσματα και την έκανα και πήγα σε ιδιώτη!

m57Zp2.png

Ελένη επειδη σε βλέπω δεν κρατιεσαι αρχισε τις ετοιμασιες σιγα σιγα για να μπεις λίγο στο κλίμα των διακοπών..Κανε καμια λίστα με τα ειδη που θα παρεις μαζι, ψωνισε κτ που ειχες σκοπο να παρεις ουτως ή αλλως..Λίγο γευση απο διακοπές, ξερεις

Δεν θελω σχολια κοριτσια..θα τρελαθω!!!!74 κιλα με εδειξε το πρωι η ζυγαρια, ειναι δυνατον?????

Πως με καταλαβαίνεις!!!! Την έχω κάνει ήδη τη λίστα χαχαχα και 2 φορές την άλλαξα προσθέτοντας κι άλλα.

Σταμάτα να ζυγίζεσαι! Να η λύση ;) Και είμαι σίγουρη ότι είναι πειραγμένη η ζυγαριά για να σε στεναχωρήσει :P

Πάω να διαβάσω και τα άλλα τώρα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρούλα μη νομίζεις και εγώ όλο βλακείες θέλω να τρώω, τη στιγμή όμως που τα κιλά τα έχασες εξίσου εύκολα όσο τα πήρες τότε να μη στερείσαι πολλά πράγματα αλλά σίγουρα αν μπορείς να αποφύγεις κάτι πολύ λιπαρό τότε κάντο.

Δεν θέλω μωρέ με τίποτα να του στερήσω την παρέα και τη χαρά που νιώθει ο μικρός αλλά όταν είμαι ψιλοκουρασμένη και κάνει σκηνικά όπως αυτό το χθεσινό σκέφτομαι αρνητικά τότε. Μακάρι όπως λέει και το Σαρδελάκι με τον καιρό να ηρεμήσει και να βρω και εγώ το κουμπί του.

Σχετικά με το ΙΚΑ και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσω, εγώ δεν είχα πάρει όλο το 6μηνο είχα πάρει μόνο τους 3 μήνες αλλά δεν θυμάμαι να έχω κρατήσει κάποιο χαρτί.

Ριτάκι δηλαδή απ’ότι κατάλαβα χρησιμοποιώ όλο το φάκελο σοκολάτας 250γρμ και βανίλιας 125γρ, δεν χρειάζεται να πάρω άλλα 125γρμ να συμπληρώσω για τη βανίλια. Καλά είμαι φοβερή έ; Δεν μπορείτε να πείτε; Στο τέλος θα ζητήσω και στη ρίτα να έρθει να μου το δείξει live.

Iωάννα με το καλό αύριο να κάνεις την εξέταση , αναμένουμε με χαρά τα νέα σου.

Διαφημίσεις

Κικο δε ξερω ακριβως για τι πυρεξ μιλας.

αν ειναι το κλασσικο μεγεθος οχι κανα τεραστιο θες απο ενα φακελακι και ας ειναι ανομοια τα βαρη η ιδια κρεμα βγαινει σε ποσοτητα στο τελος απλα η σοκολατενια ειναι πιο βαρια για αυτο εχει διαφορα η συσκευασια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπον κικο ακου για μη μπερδευεσαι να στα γραψω αναλυτικα και προσαρμοσμενα σε πυρεξ.Για ενα κλασσικο μεγαλο πυρεξ θα βαλεις

Σαβαγίαρ ή μπισκότα(με τα μπισκοτα ειναι πιο χαμηλο)

1 πακέτο κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα(γιώτης)

1 πακέτο κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια(γίωτης)

Χυμός πορτοκαλιών για να βρέξουμε τα σαβαγιαρ ή λικέρ grand mariner

Για την κρέμα πορτοκαλιού

4,5 φλιτζάνια χυμός πορτοκαλιού

6 κ.σ κορν φλαουρ

4 κ.σ ζάχαρη(ή και παραπάνω αν τα πορτοκάλια είναι ξινά)

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3437&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κούκλες από πού να αρχίσω με τα ευχαρίστα:D:D:D:D

ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορία 2010

με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 620 ΕΥΡΩ ΖΕΣΤΑ

Ήρθε και το σλινγ πανέμορφο

το χρώμα τέλειο

η ραφή όλα

είμαστε για πρόβα το βραδύ στο μωράκι της φίλης μου

αν δεν πάμε χωριό να πάρουμε την επιταγή

να πάω να τα πάρω

;););) από την τράπεζα μην μου πουν τίποτα αργότερα

μωρέ αύριο θα πάω να τα εισπράξω

προσπαθώ να τηλ στον άντρα μου εδώ και δυο ώρες να του πω τα νέα

και έχει δουλεία θα τρελαθεί από την χαρά του

αχ φιλιο θα έρθουμεεεεεεεεεεεεεε

να μας περιμένεις:D:D:D:D:D

και έλεγα εγώ θα βρόυμε λεφτά έστω για ένα 4ημερο λες και το ξέρα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Aντε Ηλιανα σε καλή μερια!!!!Καλοφαγωτα!!Αυτο κι αν ειναι νεο, ε??Να σου επιστρεφει η εφορια λεφτα..χαχα

Καλοφορετο και το sling, δε βαζεις καμια φωτο να το δουμε???

Ελένη σε πιανω ε???Εγω τωρα την φτιαχνω τη λίστα..εχω μια αντζεντουλα με ενα στυλο πάνω στον πάγκο και οταν θυμαμαι κτ την συμπληρωνω..

Στο τελος θα χρειαστουμε και τρεηλορ νομιζω...χαχα

Τελειωσα και εγω με τα φαγητακια μου, φαγαμε, καθαρισα την κουζινα μου και εκατσα να πιω μια δροσερη σοδιτσα...Το καθιερωμενο παγωτακι πάίρνει απουσια σημερα...:(:(

Το απόγευμα θα πάμε στην εκκλησια, κανει η θεια μου αρτοκλασια και μετα θα πάμε βολτιτσα στις γιαγιαδες του αντρα μου να δουν λίγο τον μικρο γιατι τον πεθυμησαν..Ειμαι μονη μου αυτη τη βδομαδα..και η μαμα μου και η αδερφη μου λειπουν σε διακοπές και ο απογευματινος καφες μας θα μου λείψει..

Μετα τις 20/7 θα ξαναβρεθουμε ολοι μαζι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπερα και απο μενα!

Πολύ κουραση φιλεναδες και μ'αυτη ζέστη είμαι χειρότερα!

Ο Κωνσταντίνος μου είναι μια χαρα και με βοηθάει πολύ! Χαιρομαι τελικά που κλεισαν τα σχολεία και είμαστε μαζί και τα πρωινά! Προσπαθώ να παιζω όσο πιο πολύ μπορώ μαζί του, όσο ακόμα είναι το μοναχοπαίδι μου:D!

Η μπεμπα έχει τρελλαθει στις κλωτσιές. Εχω φουσκωσει αρκετα και αυτη έχει μεγαλωσει αρκετα αλλα συνεχίζει να κουνιέται διαρκώς...δεν βολευεται πουθενα αυτό το παιδί?:mrgreen:

κικίτσα μου το κάνατε τα παρτακι σας τελικά ε? Αντε και του χρόνου με υγεία!

sardelaki μου καλη αρχη με την επιχειρηση και με πολλά πολλά κερδη! Για ποτε λές τα εγκαίνια?

Ηλιανα μου χαιρομαι που περασατε τοσο όμορφα στο χωριό με τον παππου σας. Ευχομαι να εχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του να σας καμαρωνει!

Σε καλη μερια τα ευροπουλακια! Και με γειά το sling.

Πετρούλα μου κ εγω τον παραχαϊδευω τον τελευταιο καιρό και πολλες φορες δεν θελω να ασχολειται άλλος μαζί του παρα μονο εγω. Νομίζω οτι δε θα με θελει μετα που θα βλέπει με το μωρο στην αγκαλιά.:confused: Σκέφτομαι λιγακι χαζα ε?

Πετρουλα μου νομιζω οτι παιζει ρολο το οτι εισαι 24 ωρες το 24ωρο μαζι του. Προσπαθεις να απολαυσεις τις στιγμες που ειστε οι δυο σας γιατι υποσυνειδητα πιστευεις οτι με τον ερχομο του νεου μωρου δε θα υπαρχουν αυτες οι στιγμες. Ετσι ενιωθα και εγω. Νομιζα οτι δε θα μπορουσα να ασχοληθω τοσο πολυ αποκλειστικά μαζι του, οτι δε θα μπορουσα να του δωσω τοσο απλοχερα οσα του προσφερα πριν τον ερχομο της μπεμπας. Και εγω ενιωθα πολλες τυψεις. Ενιωθα τυψεις γιατι δεν θα τον αφηνα να χαρει καθολου τη μοναδικοτικα και την αποκλειστικοτητα απο τους γονεις του. Και ομως δεν ισχυε τιποτα απο τα παραπανω. Μπορεις τοσο ομορφα να μοιρασεις την αγαπη σου στα παιδια σου, οσο δε μπορεις να φαντασεις.

Αχ βρε συνονοματη χαίρομαι που είναι έτσι τα πράγματα! Είχα αρχησει να αγχωνομαι αυτες τις μερες!

giovanna μου συγχαρητηρια για τα κακα κ τα τσισα στο γιογιο σας!

Ρίτα μου πώς είναι ο Γρηγόρης?

Μαρίνα μου φυγατε για διακοπουλες απο το Σάββατο αν δεν κανω λάθος! Καλα να περνατε.

Σουλίτσα μου καλα μπανια και σε σας!

Φωτεινή μου περαστικά για το χέρι σου!

deleni μου Κωνσταντινουπολη? Αχ πάντα ήθελα να πάω! Να περασετε τέλεια και επιστρεψετε ανανεωμένοι!

Ιωάννα μου για εξετασεις αιματος αποτελεσματα σε 1 μήνα? Μα καλα τί θα αναλύσουν πια τόσο πολύ.... αίσχος!

Ρε κορίτσια τώρα θα τρελαθώ

με νεύριασε ο κάλος μου:twisted::twisted::twisted::twisted:

μου λέει με τρέλανες στα τηλ να μου κάνεις φάρσα :confused::confused::confused::confused:

αποκλείετε μου λέει να μας επέστρεψαν τόσα λεφτά

μα του λέω αγαπουλα μου μου είπε η μανά σου

ήρθε χαρτί και είναι και εκεινη πολύ χαρούμενη

ααααα μονό που δεν με έβρισε δηλ

:tongue::tongue:

Ρε κορίτσια τώρα θα τρελαθώ

με νεύριασε ο κάλος μου:twisted::twisted::twisted::twisted:

μου λέει με τρέλανες στα τηλ να μου κάνεις φάρσα :confused::confused::confused::confused:

αποκλείετε μου λέει να μας επέστρεψαν τόσα λεφτά

μα του λέω αγαπουλα μου μου είπε η μανά σου

ήρθε χαρτί και είναι και εκεινη πολύ χαρούμενη

ααααα μονό που δεν με έβρισε δηλ

δεν ηρθα σ'εσας το χαρτι;

καλε σιγουρα ειναι να παρετε κι οχι να δωσετε;

ο λογιστης σας τι σας ειπε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...