Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κικο μου ο μικρούλης σου χαίρεται με τις ανιψιές σου γιατι παίζουν μαζί του, ασχολούνται συνέχεια μαζί του οπότε είναι λογικό να μην θέλει να τις αποχωριστεί. Μόνο με πολύ συζήτηση θα μπορέσει κάποια στιγμή να το αποδεχτεί.

Εμείς το είχαμε αυτό το πρόβλημα με όλους...δεν του άρεζε να αποχωρίζετε κανέναν...με πολύ κόπο και πολύ συζήτηση πλέον έχει κατανοήσει ότι όποιος φεύγει δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναέρθει, αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη φορά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα επιτέλους μου δώσανε την βεβαίωση που θα πρέπει να προσκομίσω στο ΙΚΑ για τη μείωση εισφορών κατά τη διάρκεια λοχείας.

Αλήθεια να σας ρωτήσω κορίτσια μετά από πόσο καιρό θα λάβω τα χρήματα και επίσης μπορείτε να μου πείτε ποια άλλη δικαιολογητικά χρειάζομαι για να τους πάω;

Ευχαριστώ.

κικο μου ο μικρούλης σου χαίρεται με τις ανιψιές σου γιατι παίζουν μαζί του, ασχολούνται συνέχεια μαζί του οπότε είναι λογικό να μην θέλει να τις αποχωριστεί. Μόνο με πολύ συζήτηση θα μπορέσει κάποια στιγμή να το αποδεχτεί.

Εμείς το είχαμε αυτό το πρόβλημα με όλους...δεν του άρεζε να αποχωρίζετε κανέναν...με πολύ κόπο και πολύ συζήτηση πλέον έχει κατανοήσει ότι όποιος φεύγει δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναέρθει, αλλά θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη φορά!

Προσπαθώ πολύ βρε Σαρδελάκι μου, του μιλάω πολύ ήρεμα αλλά δυστυχώς έχει μάθει να σηκώνει το χέρι του και δεν σταματάει με τίποτα όταν έχει νεύρα. Τι κ’αν τον βάλω τιμωρία στο δωμάτιό του είναι ανώφελο. Δεν μπορώ να τρέμω κάθε φορά που παίζει με τα παιδιά πως θα του πω να μαζευτεί σπίτι γιατί θα φοβάμαι τις αντιδράσεις του. Ειδικά σου λέω χθες ήταν αποκορύφωμα , δεν τον είχα ξαναδει έτσι…

Προσπαθώ πολύ βρε Σαρδελάκι μου, του μιλάω πολύ ήρεμα αλλά δυστυχώς έχει μάθει να σηκώνει το χέρι του και δεν σταματάει με τίποτα όταν έχει νεύρα. Τι κʼαν τον βάλω τιμωρία στο δωμάτιό του είναι ανώφελο. Δεν μπορώ να τρέμω κάθε φορά που παίζει με τα παιδιά πως θα του πω να μαζευτεί σπίτι γιατί θα φοβάμαι τις αντιδράσεις του. Ειδικά σου λέω χθες ήταν αποκορύφωμα , δεν τον είχα ξαναδει έτσι…

τα περισσότερα παιδιά σηκώνουν χέρι σε κάποια φάση της ζωής τους και περισσότερο εκεί γύρω στα δυο, όσο είναι τα βλαστάρια μας δηλ. κι ο δικός μου το κάνει, αλλά έχω βρεί το κουμπί του. Πλέον φθάνει να τον κοιτάξω μες τα μάτια για λίγη ώρα με πολύ σοβαρό και αυστηρό ύφος και σταματάει! Θα το βρείς κι εσύ το κουμπί του γιου σου :wink:

m57Zp2.png

Καλημερααααααα

Σήμερα πηγα και εδωσα αιμα ..για οικονομια ειπα αυτη την φορα να κανω τις εξετασεις στο ικα και το εχω σκυλομετανοιωσει ...τα αποτελεσματα θα βγουν σε 1 μηνα!!!!!και μαλιστα 3-4 θα τις κανω και ιδιωτικα ..

Αχ λετε για κιλα ...εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ξεκιναω απο πολυ ψηλα...75 κιλα και ειμαι 170 στο υψος ..δεν με παιρνει να παρω κιλα σχεδον καθολου ..αλλα σήμερα που ζυγιστηκα εδειξε να εχω παρει ενα ..

Ντελενακι μια χαρα σας βρισκω !!κανατε τα μπανακια σας , κανονιζετε ταξιδακι ,σουπερ!!!

γιατι καλε δεν της αρεσε της Σουλας ??ελπιζω να περασει καλα στο υπολοιπο των διακοπων της ..

Μαργαριτακι την Παρασκευη φευγουμε για διακοπουλες ειδαλλως θα ερχομουν...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κικιτσα το υψος μου ειναι 1.80 και σιγουρα δεν εχω προβλημα με τα κιλα, καθως ο γιατρος μου αν και αυστηρος μου εχει δωσει το ελευθερο σε όλα..και 30 να βαλεις, εχεις περιθωριο, μου λέει..μετα ομως ποιος θα τρεχει να τα χασει οεο??Και μπορει στην πρωτη εγκυμοσυνη να εχασα 22 κιλα μεσα σε 4 μηνες χωρις να κανω τπτ, τωρα ομως προτιμω λίγο να παρω τα μετρα μου..να δω αν θα τα καταφερω..τρωω χαζομαρες η αληθεια ειναι σε αυτη την εγκυμοσυνη και θελω τουλάχιστον αυτα να περιορισω..

Επίσης μην του κοψεις μωρε τουΑνασταση την παρεα με τα κοριτσακια..θα μπει σε ρυθμο απλά προσπαθησε να του εξηγεις καθε φορα που πατε μεσα ή να τον δελεαζεις με κτ πχ μπανιο με παιχνιδακια, ή τοστ ή κτ αλλο που του αρεσει..

Για το ΙΚΑ που ρωτας, εγω τα πήρα προχτες...Ειχα παρει το εξαμηνο βεβαια και μου επιστραφησαν 300 ευρω

Μαζι με τη βεβαιωση θα προσκομισεις βιβλιαριο ασθενειας και οικογενειακο, ληξιαρχικη πραξη γεννησης του παιδιου, ταυτοτητα και αν πηρες το εξαμηνο την απόφαση ΟΑΕΔ που σου χορηγηθηκε..Ειναι κτ αλλο και δεν θυμαμαι???

Ελένη και που πηγαινουν η Σουλα δλδ??Κριμα μωρα μολις τακτοποιηθηκαν να ξεσηκωνονται πάλι..Γιατι αραγε???

Ριτα το παγωτακι ισα ισα που το εριξα μια ματια..απαγορευμενο θα γινει απο εδω και περα κι αυτο..

Εκανα χτες την ντοματοπιτα που προτεινε η Νατασα και εγινε παρα πολύ καλή!!!Μου αρεσε ιδιαιτερα το φυλλο που ηταν σαν κουρου..Δροσερο και ελαφρυ σνακ..με μπυριτσα ηταν το τελειο βραδινο σνακ!!!!

Με πήρε πριν λίγο η Ευα τηλ. και εχετε όλες πολλά φιλια και χαιρετισμους!!!Περνανε πολύ καλά, το μικρο ειναι παρα πολύ ησυχο και καλό!!Η Ραφαελλα εχει προσαρμοστε με μικρες δοσεις ζηλιας οι οποιες εκδηλώνονται με νευρα αλλα ευτυχως με το μωρο ειναι πολύ καλή!!Πηγαινουν καθε Σαβ/κο για μπανακια και διακοπουλες θα πάνε το πρωτο 15ημερο του Αυγουστου..ειπαμε για κανενα καφεδακι μετα τις 20/8 να εχουμε γυρισει ολες και εχουν περασει (ελπίζω) οι πολλές ζεστες!!!

Βατραχακι σε χιλιοευχαριστω και πάλι!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Hλιανα μου ,τα κιλα ανεκαθεν τα ειχα ,το λιγοτερο που ημουν ποτε ηταν 69-70 και το περισσοτερο 90 αν και τον τελευταιο καιρο ειμαι σε διαιτα.Δεν τρωω αυτα που φτιαχνω... χαχα

Σε νουμερο κιλων δεν απαντω..θες να σου πω ποσο χρονων ειμαι?χαχα

Κικο μου αν το κανεις σε πυρεξ βαλε και τις 2 τις κρεμες ολοκληρες .

Ιωαννακι αχ το ξεχασα... αντε καλες διακοπες.Οσο για το Ικα εγω οταν το ειχα, δεν το χρησιμοποιησα ποτε αλλα εχω ακουσει και απο φιλες οτι για αιματολογικες ειναι φρικτα τα πραγματα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Πετρουλα μου και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 25 αλλα τα 8 μου εμειναν ...

Την χασαμε την Ευα !!!σημασια εχει οτι ειναι καλα και οτι και τα ζουζουνια ειναι καλα!!!

Κικο μου ολα τα παιδακια ετσι ξελογιαζονται αμα βρουν παρεα . Και κυριως παιδακια που δεν πανε παιδικο και δεν ξεδινουν καθημερινα τα πιανει λιιιγο περισσοτερο ..

Αυριο εχω αυχενικη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα κι εγω δεν εχω κανει εξετασεις στο ΙΚΑ..απιστευτη ταλαιπωρια..Τα κανω σε ιδιωτη και ξεμπερδευω..ενταξει πολλά ταλεφτα, αλλα και αυτο το χαλι, λέγεται???εκανε προχτες μια φιλη μου και την ξανακαλεσαν για επαναληπτικες, εχασαν τα αποτελέσματα!!:twisted::twisted:

Να σηκωθω να παω στην Θεσ/νικη στα κεντρικα, να περιμεω ποση ωρνα, να πηγαινω 2-3 μερες γιατι ειναι διαφορετικες εξετασεις και στο τελος να μου τις χασουν???Να χαθουν οι παλιοτεμπεληδες..αχρηστο συστημα!!!!

Τζαμπα μας κανουν κρατησεις, ουτε την πρεπουσα ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη εχουμε, ουτε και συνατξη θα παρουμε ποτε!!!!

Η Ευα χαθηκε γιατι δεν προλαβαινει να μπαινει και να μας διαβαζει..ειδικα με τη Ραφαελλα που ειναι λιγο πιο απαιτητικη..Τα παογευματα πηγαινουν τα πεθερικα της καποιες ωρες να προσεχουν την μικρη και βγαινει εκεινη βολτιτσες με την Ραφαελλα για να ξεσκαει..

Πάντως την ακουσα πολύ ηρεμη και χαρουμενη!!

Πάω να μαγειρεψω..

Ιωαννα αν δεν σε προλάβω, καλή επιτυχια αυριο και θα περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!Αντε σκατουλα, η πρωτη μεγαλη και καθοριστικη εξεταση!!!Ολα καλά θα ειναι!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλα με το ικα ου μπλεξεις ...

τελευταια φορα που με βλεπει το ικα για εξετασεις..ειπα να κανω λιγο οικονομια και τελικως και 3-4 εξετασεις δεν μου τις κανουν και θα πρεπει να τις κανω εξωτερικα..και ταλαιπωρουμαι και πληρωνω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...