Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες μου γλυκες

Ελενη-maeleni μου τι αλλες ειδικοτητες? πικουλινακι μου ενθαρρυντικο για τον αδελφος σου

μαρια-arma μου και εμεις ετσι την πατησαμε με την Φωτεινη, πριν την εξεταση ειπιε γαλα και η χοληστερινη λιγο τσιμπημενη

Ελενη-deleni μου καλο το μπανακι? φανταζομαι ο Γιαννακης τι χαρα εκανε

η Σουλα που πηγε διακοπες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλεναδούλες μου, πήγα λαική τώρα επέστρεψα και ξεκινάω να φτιάξω τα γεμιστά μου και να καθαρίσω παράθυρα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...

Μαράκι μου καλά έκανες και της έδωσες να φάει...τέτοια πράγματα δεν μας τα συνηθίζει η Εύα οπότε δώσε στο παιδί να φάει καλέ χεχε...

Όσο για το μαγαζί ναι! Όλα πήραν τον δρόμο τους...σήμερα θα αρχίσω τις παραγγελίες νυφικών και μάλλον θα πάω να δω και για έπιπλα.

Μαελενίτσα μια χαρούλα περάσατε κι εχθές βλέπω. Πού θα πάτε εσείς διακοπούλες;

Φωτεινή μου περαστικά σου, αλλά μάλλον πιστεύω ότι την επέμβαση δεν θα την αποφύγεις ε; Τί κάνουν η Βίκυ και η Φωτεινούλα; Να μου τις φιλήσεις!7

Ριτάκι πώς είναι ο Γρηγόρης;

Πετρούλα τί αγχώνεσαι καλέ; Τόσο μπόι και τέτοια κορμάρα που να φανούν καλέ τα 74 κιλά;;;;;;;;;;;;;;;;

m57Zp2.png

Με 64 κιλα ξεκινησα Βατραχακι μου και πριν μια εβδομαδα νομιζα οτι ημουν στο 7αρι..Τελικα αριστευσαμε!!!!:roll::roll:

Αν δεν σε βαζω σε κοπο να μου τη στειλεις, θα σου ημουν υπόχρεη..να δω βρε παιδι μου τι μπορω να ακολουθησω απο αυτα...Πιστευω τα γλυκα αν κοψω (εχω παρει και πολλά 3βit γμτ!!!) και τις βουτιες με το ψωμακι ισως καταφερω καπως να κρατηθω...

Ειχα ξεκινησει πολύ καλά και πιστευα οτι θα πάω καλύτερα σε αυτη την εγκυμοσυνη..δεν θελω πάλι να 20αρισω (και βαλε)!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Έλα βρε Πετρούλα, συμφωνώ με το Σαρδελάκι...τέτοιο μπόι και κορμί που να φανούν τα κιλά;;:D:D Πάντως το παν είναι να νιώθεις εσύ καλά με το σώμα σου οπότε δες και τη διατροφή του Βατραχακίου!!!:wink:

Αρμάκι μου αυτά περίπου τρώει και η δικιά μου τώρα τελευταία... καθόλου φαί, οπότε μόλις βρούμε και εμείς την ευκαιρία... μπουκώνουμε!!!:D:D

Σαρδελάκι άντε όλα με το καλό εύχομαι!!!!!

Ελένη και εμείς σαν τους φαντάρους...

Τελικά δεν σας είπα...αποφασίσαμε φέτος να πάμε μόνοι με τον καλό μου (μιας και δεν έχουμε αφήσει καθόλου τα παιδιά) Κωνσταντινουπολη... θα φύγουμε στις 25 και θα γυρίσουμε στις 29...λίγες μέρες να χαλαρώσουμε...:D:D:D Μετά μπορεί κανένα τριήμερο να πάρουμε και τα παιδιά για κάπου εδώ Χαλκιδική...

Φωτεινή εμένα η μαμά μου που έκανε και τα δύο χέρια σε ορθοπεδικό τα έκανε και είναι εδώ και δύο χρόνια πολύ καλά...:roll:

Βατραχάκι τι λέει η σκηνούλα τελικά;;

Με τη Σούλα θα βρεθούμε αύριο το απόγευμα που δεν δουλεύω και φυσικά το σκ αλλά είπε ότι μπορει να ανεβούνε καμιά βόλτα στον Πολυγυρο οπότε μπορεί να τη δω και σήμερα...:wink:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

:mrgreen:Καλημέρα μανούλες δίαιτα διαβάζω εχω ανοιχτή την μίση οθόνη γιατί ακούει τραγούδια ο μικρό μου

φιλιο και σε εμένα την δίαιτα γιατί θα το ακουμπήσω το 80αρι εγώ

αλά ξεκίνησα ποιο βάρια

Άσχετα αν πήρα μόνο 4 τώρα είχα απόθεμα από πριν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Καλημέρα μανούλες και γιαγιούλα.

Καλέ Ρίτα τι δροσερό κέρασμα ήταν αυτό που μας έφερες; Καλό το παγωτό αλλά και το σοκολατομπώλ δεν πήγαινε πίσω.

Κορίτσια εχθές δεν πρόλαβα να σας στείλω φωτογραφίες γιατί έμπλεξα με τον μικρό, ήθελε να βγούμε βόλτα ακόμα δεν γύρισα στο σπίτι και από τα πολλά μαζευτήκαμε στις 9.

Χθες ήταν μια πολύ κουραστική μέρα αλλά συγχρόνως και γεμάτη ένταση , δεν ξέρω αλλά τις τελευταίες μέρες έχει πολλή υπερένταση ο δικός μου, είναι συνέχεια με τις ανιψιές μου (που σταματήσανε το σχολείο) με παιχνίδι και το βράδυ γίνεται ένας χαμός για να μαζευτεί σπίτι. Έχουμε συνέχεια δράματα. Χθες που τον είχε η πεθερά μου παίζανε με τα κορίτσια όλο το πρωί , κοιμήθηκε το μεσημέρι, γύρισα εγώ από τη δουλειά τα βρήκα πάλι κάτω να παίζουν , τον ανέβασα με τα χίλια ζόρια για μισή ώρα και μετά πήγαμε όλα μαζί βολτίτσα. Όταν επιστρέψαμε γύρω στις 9 έγινε χαλασμός κυρίου γιατί ήθελε να ανέβουν και οι μικρές πάνω, μιλάμε κορίτσια αυτό το κλάμα και αυτά τα νεύρα δεν τα είχα ξαναδεί πάνω του, να χτυπιέται , να κλαίει , να πετάει τα πάντα και εγώ να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Ήμουν τόσο θυμωμένη που σκέφτομαι να προσπαθήσω να μην είναι μαζί με τα κορίτσια για πολλές ώρες μπας και υσηχάσει κάπως. Αχ δεν ξέρω τι να πω.

Στα δικά σας τώρα.

Κυρία Φωτεινή περαστικά για το χεράκι σας , καλό είναι να την κάνετε την επέμβαση αλλά από ‘κει και έπειτα θέλει περισσότερη ξεκούραση το χέρι για να μη πισωγυρίσετε.

Αρμάκι μη στεναχωριέσαι για την εξέταση, δώσε να φάει του παιδιού τώρα που πεινάει και έχετε μέρες για την εξέταση. Τέτοιες στιγμές δεν τις προσπερνάμε έτσι στο ντούκου.

Ηλιάνα είσαι της υγιεινής διατροφής βλέπω , το ακριβώς αντίθετο από εμένα δηλαδή.

Πετρούλα τι ωραία που απολαμβάνεις το καφεδάκι πρωί με το ζουζούνο σου αλλά μη μιλάς καλέ για δίαιτα , 74 κιλά μεν αλλά δεν μας λες και το ύψος να έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Γιοβαννούλα συγχαρητήρια για τη ζουζούνα σου, μακάρι να συνεχίσετε και εσείς έτσι με τέτοια επιτυχία τις προσπάθειές σας.

Βατραχάκι πόσο σε χαίρομαι με τα μπανάκια σου , καλά κάνεις και μαθαίνεις και τον μπεμπάκο σου έτσι.

Ντελενάκι και εσείς χαίρομαι που περάσατε έτσι όμορφα στο μπανάκι σας.

ΜαΕλενίτσα ευχαριστηθήκατε και εσείς τη βολτίτσα σας , τώρα το καλοκαίρι και εμένα να πω την αλήθεια δεν μου κάνει η καρδιά να κάθομαι με τίποτα μέσα , εμείς πάντως δεν τη γλιτώσαμε την τούμπα στη χθεσινή μας βόλτα. Εκεί που περπατάγαμε με τα πιτσιρίκια ο δικός μου είχε ανέβει σε ένα υπερυψωμένο πεζοδρόμιο που από κάτω είχε όλο ξερά χόρτα και ξαφνικά τον χάνω από τα μάτια μου. είχε σκοντάψει κορίτσια και πάρτον κάτω, καλά μιλάμε τρομοκρατήθηκα γιατί στο σημείο που έπεσε είναι όλο ξερά αγριόχορτα και φοβήθηκα μην πεταχτεί κανένα φίδι. Τον μάζεψα άρον άρον χωρίς να τον τρομάξω και συνέχισε κανονικότατα τη βόλτα.

Αυτά τα ολίγα…..

Πετρούλα μου μακάρι να ήμουν και εγώ 74 κιλά και χωρίς να είμαι έγκυος. Έλα μωρέ, λίγη προσοχή θέλει μόνο με τα γλυκά. Εγώ στην Αλεξάνδρα, επειδή είχα μείνει και με πολλά κιλά έγκυος, κατάφερα να πάρω μόνο 11 και τον τελευταίο μήνα είχα χάσει και 1, άρα 10. Ήμουν όμως προσεχτική σε βαθμό κακουργήματος :):):):):) για τα δικά μου δεδομένα.

Vatraxaki δεν μου τη στέλνεις και εμένα τη διατροφή :o:o:o:o:o

Φιλάκια, πάμε βόλτα........και άλλη επιτυχία σήμερα στο γιογιό!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

στονε μου εχεις π.μ;

deleni μου μια χαρα η τεντα ιδιως εχθες που ειχε αερα ο μικρος εκει τιποτα δεν καταλαβε!

κικο μου ναι μακαρι να παει καλα ο καιρος να τα συνεχισουμε κι αν κανει πολυ ζεστη τον αλλο μηνα μπορει να ριξει κι αυτος καμια βουτια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Aχ τι να πρωτο σχολιασω...

Πετρουλα αν μαζεψεις τα γλυκα και τα ψωμια οπως επισης και αμυλο δε θα εχεις κανενα θεμα νομιζω ισως ειχες και καμμια κατακρατηση, μετριασε λιγο το αλατι.

Και εγω προσεχα αρκετα στην εγκυμοσυνη και δεν ειχα παρει πολλα, αλλά δεν ειχα και περιθωρια.

Φωτεινη μου να την κανεις την επεμβαση να ησυχασεις.

Κικο μου ειδες ρε παιδι μου εκει που τα βλεπεις ,ξαφνικα εξαφανιζονται και δε ξερεις που εχουν πεσει ή χωθει...χαχα τελος καλο ολα καλα

Μαρακι μου -αρμα εμεις τα ειπαμε ασε το παιδι να φαει οσο θελει εχεις καιρο για τις εξετασεις.

Βατραχακι εγω τη διαιτα θα στη ζητησω οταν ερθει η ωρα...

Εσυ γιοβαννα τι τη θες τη διαιτα?χμμ....χαχα

Ιωαννιτσα που εισαι?Εχουμε μασοσυνατηση την Παρασκευη θα ερθεις?ελαααα

Ηλιαννα ωραιο βραδυνο ειχες ,ωραιοτατη η σαλατουλα

Μαελενη αντε μετρα εσυ για τις διακοπες να πλησιαζουμε και εμεις

Ντελενη πως του φανηκε του μικρου το μπανακι?Φιλια στη Σουλα!

Σαρδελακι ολα μπανουν σε σειρα αντε καλη αρχη!!

Ο Γρηγορης καλα!Τα ιδια δλδ, ολοι μου λενε οτι ειναι ενταξει και εγω βλεπω οτι το ποδι ''κραταει'' λιγο ...θα δουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

σας αφηνω παω αγορα!

στονε μου πες μου αν το πηρες να ξερω αν ειναι τα ξαναστειλω!

γιοβαννα μου ειναι διατροφη για εγκυους μηπως εχουμε τιποτα και δεν μας το λες;χαχα

οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο απλα εχει παραπανω θερμιδες απο μια κανονικη διαιτα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Deleni τα κάνατε και εσείς τα μπανάκια βλέπω μόνο εμείς δεν τα κάναμε δηλ εγω οι άντρες του σπιτιού βούτηξαν

πολλά φιλία στην σουλα από εμένα είναι γλυκά

maeleni μου ερχεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

άσε να σκάσω κάθισα βεράντα με τον άντρα μου και εκεί που ξάπλωσα στησ 5 ακούω την φωνούλα κατευθυνόμενη προς το μπάνιο γιογιό μαμά ιοορα..

αν και ανεβαίνΕΙ ανάποδα στην λεκάνη μας

σήμερα θα πάω τζάμπο να του πάρω και στεφανάκι για μπάνιο να τον επιβραβεύσω

arma αχχχχχχχχ άλλος γάλα άλλος πιπί σε δουλεία και ολονυχτία αν βρισκόμαστε

GiovannaXA είπα να κάνω διατροφή και να φάω κάτι ελαφρύ για βράδυ αλλά μάλλον δεν έκανα

ριτα79 να ρωτήσω η είναι αδΙάκρΙτη ερώτηση? πόσα κιλά είσαι με όλες αυτές τις λιχουδιές που φτιάχνεις

sardelaki καλό καθάρισμα και μόλις τα καθαρίσεις θα πάει ο μικρός να ξανά ζωγραφίσει

kiko μου αυτό αντιμετώπισα και εγώ στο χωριό δεν συμμαζευόταν με τίποτα μόλις γυρίσαμε σπίτι μπήκαμε στον ρυθμό μας η μάνα μου έλεγε πως τον αντέχω

όσο για υγιεινή διατροφή ρώτα το βατραχάκι που με είδε τη σαβουρώνω ιχιχιχχ

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ

:tongue::tongue:

Ριτάκι ήθελα να σε ρωτήσω , επειδή σήμερα θα φτιάξω το γλυκό σου και η συσκευασίες που πήρα για τις κρέμες ζαχαροπλαστικής σοκολάτα και βανίλια η μία είναι 250γρ και η άλλη 125γρ αντίστοιχα. Τη συσκευασία της σοκολάτας να τη χρησιμοποιήσω όλόκληρη ή όπως και της βανίλιας δηλαδή τα 125γρ μόνο;

Κορίτσια μόλις μίλησα με τη Σούλα... θα φύγουν αύριο γιατί το μέρος δεν τους άρεσε καθόλου :rolleyes::rolleyes: και θα πάνε εκεί που ήταν και πέρυσι... ίσως προλάβω να τη δω λίγο σήμερα... θα δούμε:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...