Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Ο γιατρός σου τι προτείνει??? Το ενδομητριο είναι εντάξει?

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντος ετσι που χτυπαω τα κουμπια για να σας γραψω με εχουν πεθανει τα δαχτυλα μου

καληνυχτα κουκλες μου σας ευχαριστω που με κρατησατε καλη παρεα. αυριο παλι με το καλο να ξημερωσει Ο Θεος την ημερα

εδω στην εξοχη ολο λιχουδιες εχω και οταν θελω να κοιμηθω και ροχαλιζει η μανα μου .. τοτε κανω εξορμισει στο ψυγειο η ντουλαπι για να περασει η ωρα...τωρα επανω τριζουν τα τζαμια:):)

αχ είστε τυχερή που είναι κοντά

σας να σας βάλω σε σκέψεις?

και μετά να σας γλυκοφιλήσω καληνυχτίζοντας ?

σκεφτείτε την στιγμή που δεν θα τρίζουν τα παράθυρα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ακουστέ το ροχαλητό για κελάιδισμα πουλιών μεταφέρετε σε κήπους μαγικούς την σκεψη σασ

καλό βραδύ να έχουμε

σας γλυκοφιλώ

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!! Τέτοια ερημιά ούτε πέρυσι δεν είχαμε!!!!:D:D:D

Τι κάνετε κούκλες;;;

Εμείς καλά, το σκ είμασταν θάλασσα και περάσαμε τέλεια, βουτήξαμε και τον μικρο και ο καλός μου είχε τρελαθεί στο γέλιο!!!:D:D:D

Μίλησα και με την Σούλα, ήδη κάνανε το πρώτο μπανάκι!!!!

Πάω για δουλειά και ελπίζω να προλάβω να ξαναμπώ, φιλιά!:wink:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!

Κανείς στο καφέ μας. Είπαμε βρε παιδιά, αλλά όχι κι έτσι!

Είδα ολονυχτία με σαλατικά και πικάντικα χτες ;)

Φωτεινή κάποιος μου είπε πριν κάνω την επέμβαση για το σύνδρομο καρπιαίου, να το ψάξω και με άλλες ειδικότητες γιατρών και όχι μόνο ορθοπεδικό και νευρολόγο, γιατί δεν είναι και σίγουρο ότι θα πετύχει η εγχείρηση.

Ηλιάνα μου μετά από τόοοοοση σαλάτα κατάφερες να κοιμηθείς?

Αχ όσες είναι διακοπές τι ωραία!!!!!! Ξενοιασιά, παιχνιδάκια με τα παιδάκια, μπανάκια.......τι καλά.

Εμείς πήγαμε χτες βολτίτσα στην παραλία μας και πάλι. Καθήσαμε και φάγαμε και μια πιτσούλα κι ο μικρός σαν κύριος κάθησε στην καρέκλα του κι έτρωγε τα κομματάκια του. Ηταν πολύ καλός, αν και λίγο πριν είχε κοντέψει να πέσει στη θάλασσα!

Αντε μετράω κι εγώ αναποδα τώρα, σαν τους φαντάρους. 12+1 για να φύγουμε!!!! Δεν ξέρετε πόσο μου έχουν λείψει οι διακοπές 2 χρονάκια τώρα!!!!

Καλημέρα και πάλι κορίτσια. Τα φιλιά μου!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα! Σπίτι σήμερα!

Ήταν να πάμε για εξετάσεις αλλά η Εύα μας την ''έφερε'':mrgreen: Ξύπνησε στις 3 το βράδυ μούσκεμα στον ιδρώτα και με φώναζε. Πάω μέσα της λέω ''τι έπαθες καρδούλα μου?''

''Γάλα'' μου λέει. Λέω καλά, με δουλεύει, θα έχει ζεσταθεί και θα διψάει. ''μήπως θες νερό''? ''Ναι''. Πίνει μισό ποτήρι νερό και μετά ξαναζητάει γάλα:roll: Δεν έπρεπε όμως να πιει γιατί πέρυσι της είχα δώσει 4 ώρες πριν τις εξετάσεις και έβγαλε τσιμπιμένα τριγλικερίδια οπότε φέτος είπαμε να είναι αρκετές ώρες νηστική για να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Με τα πολλά την κοιμίζω και μετά από 10 λεπτά αρχίζει ''μαμααααααα γάλααααα''. Ε, δεν γινόταν να το αρνηθώ ξανά. Αυτά δεν τα ζεις κάθε μέρα με την Εύα. :lol: όντως πάντως πεινούσε γιατί κατέβασε 200μλ σε 1 λεπτό. Και στις 7.30 ξαναήπιε άλλα 200:roll: Μεγάλες στιγμές! :lol: Να δω πότε θα κάνουμε τις εξετάσεις....

Μαρια κτ θα την ενοχλουσε την καημενη..μη στενοχωριεσαι!!Η γκρινια ειναι το όπλο τους!!Και για τον παιδότοπο θα δεις ακομη πολλά..δεν θα πιστευεις στα ματια σου!!Απο τη μια θα τρεμει η καρδια σου και απο την αλλη θα καμαρωνεις ποσο μεγαλωσε το κοριτσακι σου και ποσο καλα τα καταφερνει...

Πετρούλα μου το πιο πιθανό είναι όντως να την ενοχλούσε κάτι, απλά στενοχωρεθήκαμε και εγώ και ο καλός μου γιατί μας έπιασε απροετοίμαστους και δεν αντιδράσαμε όμορφα. Οι φωνές δεν πιάνουν στην Εύα και το ξέρουμε κι όμως κάναμε το λάθος. Τεσπα θα την βρούμε τη φόρμουλα. όσο για τον παιδότοπο όταν έχεις δει τον Γρηγόρη της Ρίτας ,μετά δεν σου κάνει τίποτα εντύπωση! :lol: :lol: Και απ'ότι διαβάζω κι ο δικός σου μία από τα ίδια ε? Πάντως από την Εύα δεν περίμενα να τα κανει αυτά ουτε στο δημοτικό!χαχαχαχα!

αρμα μου ευτυχως δεν ησασταν απο κατω πωπω στα καλα καθουμενα!

οσο για την Ευα θα της περασει ασε κι εμεις τα ιδια κανουμε δεν ακουει καθολου εχουμε και το θεμα ζηλεια εμεις :wink:

Καλά βατραχάκι αστα! Σου λέω ότι δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε μόνο στη σκέψη του τι θα μπορούσε να έχει συμβεί...όσο για την γκρίνια για εσάς είναι ακόμα πιο φυσιολογικό νομίζω λόγω της ζήλειας. Τι να κάνουμε μωρέ? Ας είναι καλά και κάποπια στιγμή θα ηρεμήσουν...

Νατασούλα τι κάνεις βρε ψυχή? Όλα καλά με το καινούριο πόστο?

Κικίτσα μου μπράβο που περάσατε καλά στο παρτάκι σας! Και του χρόνου να είστε καλά! Θέλω κι εγώ φωτο! Το έχεις το μέιλ μου?

Σήμερα κάναμε κακά και πιπί στο γιο - γιό :D:D:D:D:D:D

Το τι χαρά ένιωσα δεν λέγεται !!!! Λες και πήραμε πτυχίο ένα πράγμα. :D:D:D:D Βέβαια καταλαβαίνω ότι ακόμα έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά τουλάχιστον έγινε μια καλή αρχή.

ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Φωτεινή μου περαστικά. Θέλει ξεκούραση το χέρι. Καθόλου βάρος και όταν σε πονάει πολύ να βάσεις για κανα 10λεπτο παγο.

Ηλιάννα τι ωραία η περιγραφή με τον παππού! Πολύ συγκινητικό! Εύχομαι να σας κάνει πολλά ακόμα τέτοια τραπέζια!

deleni τον βουτήξατε βρε θηρία απο τώρα??? Μπράβο! Τι καλά που του άρεσε! Της Αναστασίας της αρέσει η θάλασσα?

Ριτάκι νομιζω πως είναι λογικό να το ''κρατάει'' ακόμα το ποδαράκι του. όσο μπορείς να τον ξεκουράζεις εσύ και βλέπεις τι θα γίνει.

Διάλλειμμα για τσιγάρο και επιστρέφω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Άντε maeleni πλησιάζουν και για εσάς οι διακοπουλες! Τι καλά! Που θα πάτε?

Σαρδελάκι μου όλα πήραν το δρόμο τους για το μαγαζί ε? Άντε με το καλο! Χαίρομαι πολύ για σένα! Καλά για το ''Alessandra'' δεν το συζητώ! Μου άρεσε πιο πολύ απ'όλα!

Άντε maeleni πλησιάζουν και για εσάς οι διακοπουλες! Τι καλά! Που θα πάτε?

Armaki καλημέρα. Πιο πολλά κι απο την kiko μας έγραψες!!!!!

Κρίμα που δεν κάνατε τις εξετάσεις σας σήμερα, αλλά όπως λες αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Δηλ δεν της είχες δώσει γάλα ούτε το βράδυ και πείνασε? Η απλά έτυχε? Λες να το κατάλαβε και να το έκανες εξ επι τούτου??????

Θα πάμε προς Λάρισα μεριά φέτος. Είπαμε να κάνουμε αποτοξίνωση από τη Χαλκιδική!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα κορίτσια μου. Όλες καλά;;;;;

Τι μεταμεσονύχτιο πάρτυ ήταν αυτό καλέ με σαλατικά;;;;; Πάντα τέτοια. Κόπηκαν οι μπυρίτσες και τα λικεράκια και πιάσμαε τις σαλάτες. :D:D:D:D

Άρμα και εγώ θέλω να κάνω αύριο μια γενική ούρων στην Αλεξάνδρα. Δεν πρέπει να έχει πιει γάλα;

Μαελένη μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και φρονιμεύουν λίγο. Η Αλεξάνδρα με βοηθάει να στρώσω και την ψάθα και την πετσέτα στη θάλασσα.

Επανέρχομαι.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ελένη μου είπαμε, τώρα που δεν μπαίνω συχνά όταν θα βρίσκω ευκαιρία θα αμολάω κι εγώ τα σεντόνα μου! :lol: Το βράδυ της είχα δώσει κανονικά το γάλα της είχε πιει 200 πάλι και το απόγευμα γενικά τσιμπολόγησε καλά. Έφαγε ένα γιαούρτι, δύο χωνάκια παγωτού(σκέτα), δυο μπισκότα και μία φέτα τυρί του τοστ. Για την Εύα αυτά είναι πααααρα πολλά. Και παρολαυτά ξαναπείνασε! Τι να πω? Την πιάνει καμιά φορά αλλά εμένα περισσότερο μανησυχεί παρά με χαροποιεί γιατί συνήθως όταν πέφτει με τ μούτρα στο φαγητό μετά αρρωσταίνει(φτου φτου μακριά ελπίζω να μην γίνει..)

giovanna μου δεν χρειάζεται να είναι νηστική για την ούρων. Εγώ ήθελα να την έχω νηστική για την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια.

Καλημερααααααααααααααα

Κα Φωτεινη ο αδελφος μου τρεις επεμβασεις καρπιαιου σωληνα εχει κανει!!! Δυο στο ενα χερι και μια στο αλλο. Δε τα ξεκουραζει καθολου τα χερια του βεβαια. Εχουν πετυχει οι επεμβασεις και πολυ σπανια ποναει.

Ελένη μου είπαμε, τώρα που δεν μπαίνω συχνά όταν θα βρίσκω ευκαιρία θα αμολάω κι εγώ τα σεντόνα μου! :lol: Το βράδυ της είχα δώσει κανονικά το γάλα της είχε πιει 200 πάλι και το απόγευμα γενικά τσιμπολόγησε καλά. Έφαγε ένα γιαούρτι, δύο χωνάκια παγωτού(σκέτα), δυο μπισκότα και μία φέτα τυρί του τοστ. Για την Εύα αυτά είναι πααααρα πολλά. Και παρολαυτά ξαναπείνασε! Τι να πω? Την πιάνει καμιά φορά αλλά εμένα περισσότερο μανησυχεί παρά με χαροποιεί γιατί συνήθως όταν πέφτει με τ μούτρα στο φαγητό μετά αρρωσταίνει(φτου φτου μακριά ελπίζω να μην γίνει..)

giovanna μου δεν χρειάζεται να είναι νηστική για την ούρων. Εγώ ήθελα να την έχω νηστική για την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια.

αμα ειναι αισιοδοξος ο ανθρωπος τα βλεπει ολα απο τη θετικη πλευρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλα εισαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα μανουλες!!!!

Τι ωραια μερα και σημερα..Το βραδυ κοιμηθηκαμε πολύ καλά καθως δεν ειχε καθολου ζεστη αλλα μια ωραια δροσια..

Εγω πάλι ξεκινησα να βλέπω ονειρα, οτι γενναω, οτι δεν με επιασε η επισκληριδιος, οτι θα μου το παρουν με καισαρικη μετα απο φυσιολογικους πόνους..χιλια δυο!!!

Καθομαστε εξω στην αυλη μας και πινω το καφεδακι μου, ο μικρος παιζει με τα παιχνιδια του και μονολογει και αν καταλαβαίνω καλά πεταει και από κανενα "μαμωτο" που & που:roll::roll:

Βρε Φωτεινη, πάλι νοκ αουτ τα εβγαλες τα κοριτσια!!χαχα

Ποτε κι ξεκουραζεσαι κι εσυ, θα ΄θελα να'ξερα....

Μαρακι με ραντεβου ειναι οι εξετασεις σας??Δεν μπορεις δλδ να επιλεξεις εσυ ποτε θα πατε, ακομη και αυριο δεν γινεται??Η καημενουλα πεινασε στον υπνο της..Καλα εκανες και της εδωσες πάντως!

Ελένη επειδη σε βλέπω δεν κρατιεσαι αρχισε τις ετοιμασιες σιγα σιγα για να μπεις λίγο στο κλίμα των διακοπών..Κανε καμια λίστα με τα ειδη που θα παρεις μαζι, ψωνισε κτ που ειχες σκοπο να παρεις ουτως ή αλλως..Λίγο γευση απο διακοπές, ξερεις

Ελένη φανταζομαι χαρα το μικρουλη μες τη θαλασσα...Με τη Σουλα θα βρεθειτε καθολου??Αν ναι, να τους δωσεις τα φιλια μας και καλά να περασετε!!!

Βρε συμπεθερα ξεχασα να σχολιασω τα της Αλεξανδρας μας!!!Μπραβο στο κοριτσι μου που εκανε καλή αρχη και χόρτασε το γιογιο σας!!!!Ευχομαι πολλά τετοια ακομη!!

Το μενου για σημερα εχει σολωμο με ρυζακι και μαριδουλα τηγανητη, θα εχω καλεσμενο και τον γαμπρο μου μιας και η οικογενεια του λειπει στο καμπινγκ και σημερα θα φαμε όλοι μαζι..

Να ρωτησω, τη μαριδα δεν την καθαριζουμε ετσι??Τη βλέπω λίγο μεγαλουτσικη αλλα ο ψαρας ειπε στον καλό μου μονο πλύσιμο και αλευρωμα...

Βατραχακιιιιιιιιιιιι αν με ακους θελω να μου πεις λίγο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης που εκανες τη διατροφη, ποιες τροφες απεφευγες???

Να υποθεσω ψωμια, γλυκα, σαλτσες κλπ??

Δεν θελω σχολια κοριτσια..θα τρελαθω!!!!74 κιλα με εδειξε το πρωι η ζυγαρια, ειναι δυνατον?????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...