Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Αφού είπες ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις 2ο στον ίδιο κύκλο.. Αρα βάζεις αυτό που έχεις τώρα.. κι αν μείνεις έγκυος όλα καλά. Αν αποτύχει, που το απευχομαι,  αποφασίζεις μετά. Γνώμη μου.. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιοβάννα μου έπεσε πολύ νέκρα πραγματικά.

Όσο για τα βλαστάρια μας η αλήθεια είναι πως εγώ δεν του έχω καθόλου εμπιστοσύνη...δευτερόλεπτο δεν φεύγω από το πλευρό του. Οι ανέμελες ξάπλες στην παραλία έχουν τελειώσει.

ααααααααααααααααχ πόσο μου λείπει το μαναράκι μου...δεν τον είδα σήμερα και τώρα κοντεύω να τρελλαθώ. Την Τετάρτη το απόγευμα θα μου έρθει.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

1,2 ειναι κανεις εδω???χαχα

Εγω τον δικο μου ουτε στην αυλη τον βασιζομαι , ποσο μαλλον στην παραλία..Αυτο που λές Σαρδελάκι, τερμα οι ξεγνοιαστες ξαπλες στην παραλία..

Ιωαννα δεν κοιμηθηκε η Αλεξανδρα το μεσημερι και την βγαλατε τζαμι βλέπω...χωρις γκρινια και σε πολύ καλή ωρα κοιμηθηκε το καλό μου!!!

Φωτεινη ετσι ξαφνικα σου παρουσιαστηκε ή το ειχες και τωρα επιδεινωθηκε???

Ξερεις οτι θελει επέμβαση και ξεκουραση ετσι???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αααα μες το μυστηριο σε βρισκω φιλεναδα!!!

Εγω εχω να πιασω βιβλίο στα χερια μου τετοιες ωρες κανα δυο χρονακια αφου μολις διαβασω μια σελίδα κατευθειαν με παιρνει ο υπνος...Τετοιο υπνωτικό, πρωτη φορα!!

Καλο βραδυ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

να 'μαι κι εγω τις μεγαλες ωρες :tongue:

τι κανετε;εμεις πηγαμε για μπανακι και μετα βολτες!!!!!!!!!!!!

οσο για την εμπιστοσυνη που λετε δεν ειναι καθολου να τα αφηνεις απο τα ματια σου σημερα ενα δευτερολεπτο γυρησα την πλατη μου να παρω την τσαντα και βλεπω τον τιμο στην θαλασσα ετοιμο να μπει χωρις σωσιβιο τον ειχα ντυσει γιατι φευγαμε η καρδια μου πηγε στη κουλουρη κι εγινε παλι μουσκεμα και φτου κι απο την αρχη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κουκλες ειμαι κ εγω εδω....η βικυ κ λουκας πηραν την κορουλα τους κατω για νανακια κ εγω εδω βλεπω τηλεοραση...το προβλημα το εχω χρονια πετρουλα αλλα τωρα δεν παει αλλο πρεπει να δρασω:confused:

ξενοιασια τερμα και για εμενα ....αφου εδω ολα ειναι επικινδινα για την μικρη ποσο μαλλον κ στη θαλασσα που πρεπει να εχεις τα ματια σου 1400 οχι 400

Καλησπέρα μανούλες μπήκα λίγο να συγκεντρώσω τα χαρτιά για τους παιδικούς και είπα να πω και μια καλησπέρα έκανα μια σουπερ σαλάτα μιαμ μιαμ και θα διαβάσω καταβροχθίζοντας την

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ηλιανα μου ανοιξες την ορεξη:)

Να σας στείλω λιγάκι αν είναι

μούρλια δική μου παραλλαγή της παραλλαγής δηλαδή μια τεράστια λεκανιταά είναι

Δλδ τα φρουτα πως τα εφαγε, κατευθειαν ολοκληρα η κομματακια απο 6 μηνων???

.

Χμ φρούτα μόνο με το πιρούνι τα τσαλαπουσα η σαν χυμό με το καλαμάκι και πολύ μετά από τους 6 μήνες σιγά σιγά κομματάκια μικρά σαν στικ στο χεράκι

ναι βατραχακι τα καινουργια,

νομιζω οτι τελειωσαν για αυτη την σεζον απο Σεπτεμβριο παλι την προηγουμενη εβδομαδα εδειξε το τελευταιο και μας αφησε με αγωνια το τι θα γινει μετα!!!

διχνει τα παλια στον αντ1 καθε βραδυ στης 11

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...