Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Π Και ομως δεν ισχυε τιποτα απο τα παραπανω. Μπορεις τοσο ομορφα να μοιρασεις την αγαπη σου στα παιδια σου, οσο δε μπορεις να φαντασεις.

Δεν μοιράζετε ποτέ η μητρική αγάπη και στοργή ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ

αρκεί να είσαι διαθεμένη να το κάνεις

υ.γ ατακα αδερφησ μου κ παλι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιλαω για εμας που ασχολουμαστε και οι δυο το ιδιο με την ανατροφη των παιδιων μας.

Και για να μη παρεγηξηθω, εννοω οτι επειδη ο ανδρας μου ασχολειται αρκετα με τα παιδια αυτο μας δινει τη δυνατοτητα ,να ασχολουμαστε μερικες φορες ο καθενας μας με το καθενα ξεχωριτα. Οταν παω εγω τον Παναγιωτη βολτα , ανδρα μου ασχολειται με τη μπεμπα στο σπτι ή αναποδα. Εκτος απο τις κοινες μας βολτες αυτο το κανουμε για να νιωθουν καποιες φορς τα παιδια την αποκλειστικότητά μας.

Και για να μη παρεγηξηθω, εννοω οτι επειδη ο ανδρας μου ασχολειται αρκετα με τα παιδια αυτο μας δινει τη δυνατοτητα ,να ασχολουμαστε μερικες φορες ο καθενας μας με το καθενα ξεχωριτα. Οταν παω εγω τον Παναγιωτη βολτα , ανδρα μου ασχολειται με τη μπεμπα στο σπτι ή αναποδα. Εκτος απο τις κοινες μας βολτες αυτο το κανουμε για να νιωθουν καποιες φορς τα παιδια την αποκλειστικότητά μας.

Σουπερ κολπάκι;););););)

πολύ καλό

θα χρηστούμε την βοήθεια σου

καθώς και από όλες οσες έχουν δυο η τρία παιδάκι

να μας πείτε και να μασ βοηθήσετε να γλυτώσουμε-μειώσουμε την ζήλια από το μεγαλύτερο στο μικρότερο κτλ

Κούκλες πάω να απλώσω και έχω και σίδερο μπιαχ :twisted::twisted::twisted::twisted:

με το σαράβαλο ......

φιλιααααααααααα

καθώς και από όλες οσες έχουν δυο η τρία παιδάκι

να μας πείτε και να μασ βοηθήσετε να γλυτώσουμε-μειώσουμε την ζήλια από το μεγαλύτερο στο μικρότερο κτλ

Εσυ να μας τα λές αυτα Ηλιανα που εχεις την αδερφη σου με τα 4 παιδια και να της ζησουν!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αυτο ειναι το ιδανικο Ντινα μου, αλλα δυστυχως καποιοι ανδρες δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα....Βλέπω και τον δικο μου και χαίρομαι οταν προσπαθει να ξεκλεψει καμια ωρα απο τη δουλεια και να ερθει αρον-αρον να κανει ενα μπανιο στα γρηγορα και να φυγουμε για καμια βολτα ή αφου εχει γυρισει στις 5 το πρωί απο το μαγαζί να σηκωθει στις 10 για να πάμε πάλι την κυριακατικη βολτα που μας εταξε..Ειμαστε πολύ τυχεροι που εχουμε τη δυνατοτητα να το κανουμε αυτο, το θελουν όμως και οι αντρες μας...Μακαρι και με το νεο μελος να βρουμε λίγο παραπάνω χρονο για να συνεχισουμε ετσι..

Διαφημίσεις

Εσυ να μας τα λές αυτα Ηλιανα που εχεις την αδερφη σου με τα 4 παιδια και να της ζησουν!!!

Η αδέρφη μου είναι για μένα πρότυπο μάνας

σπουδαία σε πολλα

και κακη σε ακομη περισοτερα ........................

όχι γιατί είναι αδέρφη μου απλά έδωσε κομμάτι τησ σε κάθε παιδί της

έχει κάνει μεταπτυχιακά

έχει πάρει μάστερ στην μητρότητα :D:D:D:D

καλό όμως να ακούμε και άλλες μανούλες μέσα από εδώ κάθε μια μας έχει να καταθέσει εμπειρίες

όχι γιατί είναι αδέρφη μου απλά έδωσε κομμάτι τησ σε κάθε παιδί της

έχει κάνει μεταπτυχιακά

έχει πάρει μάστερ στην μητρότητα :D:D:D:D

Αυτο οφειλει να κανει καθε αξιοπρεπης και ισορροπημενη γυναικα που επιλέγει να γινει μανουλα!!

Μπραβο της όμως γιατι άλλο 1 ή 2 παιδια και αλλο 4!!Αν και μετα τα 2 συνηθως -λένε- βρισκεις τους ρυθμους και πλέον καποια πραγματα ειναι πολύ πιο ευκολα...

Αυτο οφειλει να κανει καθε αξιοπρεπης και ισορροπημενη γυναικα που επιλέγει να γινει μανουλα!!

Μπραβο της όμως γιατι άλλο 1 ή 2 παιδια και αλλο 4!!Αν και μετα τα 2 συνηθως -λένε- βρισκεις τους ρυθμους και πλέον καποια πραγματα ειναι πολύ πιο ευκολα...

Ξέρεις κάτι την θαυμάζω γιατί είναι γνώστης

πραγμάτων και μου δίνει λύσεις σε προβλήματα

ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει λάθος

ΟΙ τακτικές που εφήρμοσε στα παιδια της και μου υπέδειξΕ

να κάνω και εγώ ήταν οι κατάλληλες για το δικο μου παιδι ... ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ

πχ δεν με άφησε να δώσω πιπιλά όποτε ποτέ δεν χρειάστηκε να την κόψω;)

Η δεν με άφησε να δώσω αλεσμένα εστί ποτέ δεν χρειάστηκε να τα κόψω ;)

ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ

ξελογιαστρα παω να σιδεροσω φιλιαααααααααααααα θα τα πουμε :-D:-D:-D:roll::roll::roll:

Δλδ τα φρουτα πως τα εφαγε, κατευθειαν ολοκληρα η κομματακια απο 6 μηνων???

Επίσης η πιπιλα εχω να πω οτι ειναι στο παιδακι..εμεις δεν δυσκολευτηκαμε καθολου οπως και πολλά παιδακια εδω μεσα δεν την πήραν καν..

Κορίτσια καλησπέρα. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας, αλλά ήθελα να σας πω τα δικά μας ευχάριστα.

Σήμερα κάναμε κακά και πιπί στο γιο - γιό :D:D:D:D:D:D

Το τι χαρά ένιωσα δεν λέγεται !!!! Λες και πήραμε πτυχίο ένα πράγμα. :D:D:D:D Βέβαια καταλαβαίνω ότι ακόμα έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά τουλάχιστον έγινε μια καλή αρχή.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας, αλλά ήθελα να σας πω τα δικά μας ευχάριστα.

Σήμερα κάναμε κακά και πιπί στο γιο - γιό :D:D:D:D:D:D

Το τι χαρά ένιωσα δεν λέγεται !!!! Λες και πήραμε πτυχίο ένα πράγμα. :D:D:D:D Βέβαια καταλαβαίνω ότι ακόμα έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά τουλάχιστον έγινε μια καλή αρχή.

Πάω να διαβάσω τα νέα σας.

Μπραβο!!!!!!!!! Αντε να φευγετε ενας ενας απο αυτη τη διαδικασια. Εμας δε μας βλέπω συντομα.

κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας...να είστε όλες καλά. Ελπίζω κι εγώ να πάει καλά το μαγαζάκι μου και χαίρομαι πολύ διότι θα κάνω κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ.

Πετρούλα μου πες μου λιγο ωράρια λειτουργίας για το μαγαζί σε παρακαλώ!

m57Zp2.png

Ηλιάννα μου πολύ με συγκίνησε η περιγραφή σου. Ειδικά το σκηνικό με τις άδειες καρέκλες των παιδιών του...........θυμήθηκα τον δικό μας παππού. Τα κλάματα έβαλα μεσημεριάτικα :(:(:(:( Χάρηκα όμως που εσείς περάσατε καλά. Να είστε καλά να το ξανακάνετε, αλλά να μην περιμένετε μόνο από τον παππού ;);););)

Κίκο να είστε και εσείς καλά να γιορτάσετε το ίδιο όμορφα και καλύτερα ακόμα και του χρόνου. Δεν στα έλεγα εγώ με το φαγητό;;; Μία εβδομάδα θα τρώτε τώρα. :):):):)

Πικουλινάκι περαστικά και στα δύο τα ζουζούνια. Θα περάσει σύντομα. Μην φοβάστε τα μαλακά κακά. Το παν είναι να είναι σχηματισμένα, δηλαδή να μην είναι νερό. Πέρσι που τα περασα με την Αλεξάνδρα μου το είχε τονίσει ο γιατρός. Επίσης μαλακά κακά, πολλέ φορές, ίσον δόντι. Joa και Νατάσα και για εσάς ισχύει αυτό.

Πετρούλα τέλειο το νέο avatar. :D:D

Rita μου φάγατε το γάίδαρο και σας έμεινε η ουρά. Όλα καλά θα είναι. Μην αγχώνεσαι, αν και καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί πολύ.

Σούλα καλές διακοπές και καλά μπάνια.

Άρμα από γκρίνια και εμείς άλλο τίποτα. Της φταίνε τα δόντια όμως. Την βλέπω που ζορίζεται πολύ.

Σαρδελάκι καλορίζικη η επιχείρηση και με τη βούλα!!!!!

Πάμε για μπάνιο και εμείς.......:D:D:D:D:D

καλησπερα γλυκες μανουλες κ παιδακια

λυπαμαι που δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να περνατε τελεια οτι κ να κανετε.

το ξερω εχω μεινει πισω με τα νεα σας:(

εμεις ειμαστε καλα η γλυκια μου Φωτεινουλα ειναι μεσα στην τρελλη χαρα εχει στιγμες που ειναι συνεργασιμη αλλα και στιγμες που θελεις να τραβηξεις τα μαλλια σου.

ηταν η συμπεθερα μου εδω παλι αυτο το σαββατο/κυριακο και η βοηθεια της ηταν πολυτιμη, εχει πολυ υπομονη κατι που εγω δεν διαθετο:confused: δυστυχος επρεπε να φυγει λογο δουλειας και ευτυχως τωρα η Βικυ θα ειναι εδω για να την προσεχουμε μαζι.

εγω δεν θα ελεγα που ειμαι στα καλυτερα μου:confused:, τα χερια μου ειναι στην χειροτερη κατασταση που θα μπορουσαν να ηταν...εχω το συνδρομο καρπιαιου σωληνα....και ο πονο δεν παλευεται, δεν κοιμαμαι και ειμαι ενα ορθιο πτωμα. απο μπανια μονο 3 εκανα, την Φωτεινη δεν την καναμε ακομα γιατ η θαλασσα ειναι αρκετα κρυα και ο γιατρος μας ειπε να περιμενουμε λιγο ακομα για να ζεστανη καλα η θαλασσα

αυτα για την ωρα ...ελπιζω να μπορω να σας διαβαζω και να συμμετεχω στις συζητησης σας μια και μου εχετε λειψει πολυ.

Πω - πω ερημιά........ Που είστε κορίτσια; Βολτάρετε όλες;

Η ζουζούνα μου κοιμήθηκε, αφού βέβαια δεν είχε κοιμηθεί το μεσημέρι και διέλυσε το σπίτι.

Κα Φωτεινή σας καταλαβαίνω με τον πόνο που τραβάτε. Τα ίδια είχε περάσει και η θεία μου, μέχρι που το πήρε απόφαση και έκανε εγχείρηση. Και η δικιά μου τενοντίτιδα δεν πάει πίσω. Ώρες - ώρες το νιώθω να μουδιάζει και μου ρίχνει και κάτι σφαξιές. Χαρά στο κουράγιο σας να κυνηγάτε και τη Φωτεινούλα. Τόσο κρύα είναι η θάλασσα που το απαγορεύει ο γιατρός;

Πανμαρ ήθελα να στο πω από το μεσημέρι και το ξέχασα. 'Ο πνιγμός είναι αθόρυβος και χρειάζονται μόλις δύο λεπτά για να πνιγεί κάποιος'. Μα καλά, δεν είδε κάποιος άλλος από την παραλία το παιδί για να το βγάλει; Και εγώ είχα κινδυνέψει όταν ήμουν τεσσάρων και ήμαστε διακοπές στη Ρόδο. Έπαιζα στη θάλασσα φορώντας σωσίβιο και κάπως μου έφυγε το σωσίβιο και βρέθηκα με το κεφάλι μέσα στο νερό και τα πόδια στο σωσίβιο και δεν μπορούσα να γυρίσω :(:(:(:( Οι δικοί μου δεν με πήραν χαμπάρι και θυμάμαι καλά που κάποιος ξένος πετάχτηκε από την πετσέτα του και με σήκωσε από το πόδι.........Αυτά. Ας μην έχουμε και πολλή εμπιστοσύνη στα βλαστάρια μας. Δεν είναι και τόσο μεγάλα παιδιά πια !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...