Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε ξερω Πικουλινι..κατα τους γιατρους (και τον ειδαν καμποσοι) εχει περασει αλλά εγω βλεπω οτι το βαδισμα του εχει λιγη διαφορα απο πριν.Αμελητεα μεν αλλα διαφορά ισως βεβαια ειναι και απο το τοσο καθισιο ουδεποτε εχει κατσει ουτε νεογεννητο δεν ηταν ακουνητος, οποτε λεω να τον κρατησουμε οσο μπορουμε.

Ενταξει δεν ηταν τιποτα τραγικο ισα ισα ειναι πολυ συχνη η υμενιτιδα και εχω ακουσει παρα πολλα παιδακια που το περασαν και ειδικα αγορια απλα ειναι ψυχοφθορο και κουραστικο να τα κρατησεις ηταν και ατυχης οι συγκυριες με την ιωση και φρικαραμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα δε νομίζω να είναι από τύψεις το καμάρι που νιώθουμε για τα μικρά μας αλλά επειδή μεγαλώνουν και συμπεριφέρονται πλέον σαν μικρά ανθρωπάκια που μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα

Κικη επειδη τον τελευταιο καιρό εχω κολλήσει λίγο μαζι του -δεν ημουν καθολου ετσι και καθολου χαζομαμα- σκεφτομαι μηπως ειναι εν οψει του νεου μελους..όχι οτι εχω τυψεις συνειδητα απλά όλοι μου λένε οτι τελευταια εχω γινει πολύ τρυφερη, πολύ ανεκτική και ολο τον φιλάω, και δεν τον αφηνω με παπουδογιαγιαδες και τετοια..Λέω μήπως ειναι εσωτερικη αντιδραση δικη μου, ξερω εγω???Μπορει απο την αλλη επειδη τον τελευταιο μηνα ειμαι 24 ωρες το 24ωρο μαζι του, πραγματι να εχω δεθει περισσότερο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας!

Προσπαθω λιγο να σας διαβασω αλλα ολο και κατι χανω

Σαρδελακι καλοριζικο!

Κικο μου και του χρονου χαιρομαι που αρεσαν τα φαγητα

νατασσουλα καλα λεω εγω κρυφο ταλεντο ειστε στα μαγερικα!

Πικουλινι και Ιωαννα αυτο με τον εντεροιο οντως κυκλοφορει πολυ...μας το ειπαν και στο Παιδων οταν ειχαμε παει.Ευτυχως εμεις αυτο το προσπερασαμε.

Επισης ειναι στα φορτε του το ''αιφνιδιο εξανθημα'' και η ιωση που ειχαμε εμεις ''χερια-ποδια-στομα''

Πικουλινι ειδες μηπως μονο στις πατουσες και στις παλαμες ψιλα ψιλα εξανθηματα?

Παντως αν και δεν πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο, οι ιωσεις δεν ειναι τιποτα.1 μερα ,2,3 αντε 4 και περνανε.

Βρε Ριτάκι θέλω να κάνω το πορτοκαλογλυκό σε ταψί, οι αναλογίες αλλάζουν, δηλαδή οι δοσολογίες για φλιτζάνι είναι σε φλιτζάνι καφέ ή του τσαγιού;

Πετρουλα εγω το εχω ξαναπει ειναι αλλη φαση να εισαι με το παιδι εχεις και τα νευρα σου ενιοτε,λογικο!Περνας και δυσκολα ωρες- ωρες αλλά, δε συγκρινεται!

Αλλο πραγμα!

Κικο τις ιδιες αναλογιες βαλε σε κανονικο πυρεξ απλα να ειναι βαθυ να σου χωρεσει σε υψος τις στρωσεις.

Αν λεω φλιτζανι ειναι του τσαγιου.

Ισως αν ειναι σε πυρεξ να χρειαστεις ολο το φακελακι κρεμας ζαχαροπλαστικης σοκολατα.Αυτο μονο τιποτα αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ πετρούλα μου τι κάθεσαι και σκέπτεστε ? ρουφά τον τώρα στα φιλία μετά δεν θα προλαβαίνεις με το μπεμπέ και εσύ και εγω

Ρητα μου περαστικά στον μικρό σου διάβασα περνάτε και μια ίωση παράλληλα άντε αγύριστα να είναι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κικη επειδη τον τελευταιο καιρό εχω κολλήσει λίγο μαζι του -δεν ημουν καθολου ετσι και καθολου χαζομαμα- σκεφτομαι μηπως ειναι εν οψει του νεου μελους..όχι οτι εχω τυψεις συνειδητα απλά όλοι μου λένε οτι τελευταια εχω γινει πολύ τρυφερη, πολύ ανεκτική και ολο τον φιλάω, και δεν τον αφηνω με παπουδογιαγιαδες και τετοια..Λέω μήπως ειναι εσωτερικη αντιδραση δικη μου, ξερω εγω???Μπορει απο την αλλη επειδη τον τελευταιο μηνα ειμαι 24 ωρες το 24ωρο μαζι του, πραγματι να εχω δεθει περισσότερο...

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις το λόγο Πετρούλα μου , το θέμα είναι να ζεις τις στιγμές που είσαι μαζί και να περνάτε έτσι όμορφα όπως τώρα. Πάντως και εγώ έχω παρατηρήσει ότι έτσι και του φωνάξω νιώθω τρομερές τύψεις μετά κάτι που μέχρι πρότινος δεν με πείραζε. Μπορεί να είναι και ορμονικό μπορεί και όχι , το βασικό όμως είναι ότι ανταποκρίνεται και εκείνος σε αυτά που του κάνω.:D

Και εγω αυτο καταλαβαίνω..η κουραση βεβαια ειναι τετραπλάσια αλλά ειναι τοσο ευχαριστες αυτες οι μερες που δεν με νοιαζει καθολου!!

Οχι βρε κοριτσια, δεν με απασχολει καθολου που νοιωθω ετσι, ουτε ψαχνω να βρω αιτια..ισα ισα που ειναι πολύ ωραιο όλο αυτο!!!Αλοιμονο αν ενοιωθα καπως αλλιως...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα εγω το εχω ξαναπει ειναι αλλη φαση να εισαι με το παιδι εχεις και τα νευρα σου ενιοτε,λογικο!Περνας και δυσκολα ωρες- ωρες αλλά δε συγκρινεται!

αλλο πραγμα!

Κικο τις ιδιες αναλογιες βαλε σε κανονικο πυρεξ απλα να ειναι βαθυ να σου χωρεσει σε υψος τις στρωσεις.

Αν λεω φλιτζανι ειναι του τσαγιου.

Ισως αν ειναι σε πυρεξ να χρειαστεις ολο το φακελακι κρεμας ζαχαροπλαστικης σοκολατα.Αυτο μονο τιποτα αλλο.

ευχαριστώ πολύ Ριτάκι.

Ηλιάνα καλώς ήρθες και του χρόνου να είσαστε καλά και να μας ταξιδέψεις πάλι και εμάς μαζί σε αυτό το πολύ τρυφερό και συγκινητικό τραπέζι που απολαύσατε οικογενειακώς.

Πετρουλα μου νομιζω οτι παιζει ρολο το οτι εισαι 24 ωρες το 24ωρο μαζι του. Προσπαθεις να απολαυσεις τις στιγμες που ειστε οι δυο σας γιατι υποσυνειδητα πιστευεις οτι με τον ερχομο του νεου μωρου δε θα υπαρχουν αυτες οι στιγμες. Ετσι ενιωθα και εγω. Νομιζα οτι δε θα μπορουσα να ασχοληθω τοσο πολυ αποκλειστικά μαζι του, οτι δε θα μπορουσα να του δωσω τοσο απλοχερα οσα του προσφερα πριν τον ερχομο της μπεμπας. Και εγω ενιωθα πολλες τυψεις. Ενιωθα τυψεις γιατι δεν θα τον αφηνα να χαρει καθολου τη μοναδικοτικα και την αποκλειστικοτητα απο τους γονεις του. Και ομως δεν ισχυε τιποτα απο τα παραπανω. Μπορεις τοσο ομορφα να μοιρασεις την αγαπη σου στα παιδια σου, οσο δε μπορεις να φαντασεις.

Διαφημίσεις

Ενταξει κακα τα ψεμματα ομως Πικουλινι την αποκλειστικοτητα την αποζητουν εως καποια φαση και νομιζω οτι την αξιζουν κιολας.

Οσο μπορει η καθε μανουλα κανει το καλυτερο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

pikoulini αχ τι διαβάζω καλέ χαλαρώστε λίγο να γεννήσουμε τα δευτέρα και ξεκινάτε για τρίτο

κικο μου είσαι καλά δεν σου απάντησα αν και ςε διάβασα στο πμ αλά θα το κάνω

θα σου απαντήσω το ίδιο απόλυτα και κοφτά ιχιιχ

κορίτσια σταρακια που θα βρω γιατί τα προηγουμένη δεν μας κάνουν ποια

Ενταξει κακα τα ψεμματα ομως Πικουλινι την αποκλειστικοτητα την αποζητουν εως καποια φαση και νομιζω οτι την αξιζουν κιολας.

Εννοειται οτι την αποζητουν και εννοειται οτι την αξιζουν. Ξερεις ποσες ωρες της ημερας μπορει το καθε παιιδι ξεχωριστα να εχει την αποκλειστικοτητα των γονιων του;;; Μιλαω για εμας που ασχολουμαστε και οι δυο το ιδιο με την ανατροφη των παιδιων μας.

Κάθε στιγμή είναι μοναδική βλέπω την αδελφή μου 4 παιδια τα χεριά της ποτέ δεν ήταν άδεια τα τελευταία 15 χρόνια

άλλο κάποιο ντάντευε

υπάρχει χρόνος για το κάθε ενα μου λέει

την είδα να ταΐζει κρυφά

την μια από την άλλη και καλά

ότι ήταν αποκλειστικό …το γλύκισμα ..;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...