Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mπήκα πάλι αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα νέα σας.

Σαρδελάκι απ’ότι καταλάβα ξεκινάς δυναμικά και εύχομαι καλές δουλειές και όλα καλά να πάνε για το Alessandra.

ΜαΕλενίτσα δεν μου στέλνεις σε πμ πάλι το e-mail σου γιατί δεν το θυμάμαι αλλά τώρα από το σπίτι θα έχω ντοκουμέντα.

Ιωαννούλα στείλε μου και εσύ αν θες , ούτε και εγώ σας έχω δει μαμά και γιο να σας καμαρώσω.

Καλέ τι άμαξα τουμπάρισε στη Θες/νικη διαβάζω; Πέρα από τους επιβαίνοντες το άλογο σώθηκε;

Ιωάννα εμείς τις περισσότερες φορές κάνουμε μαλάκα κακά , πολύ σπάνια να είναι σφιχτά , εκτός και αν έχει στουμπώσει από τις ελιές που τις τσακίζει όταν τις βρει. Τις προάλλες βρήκε μάλιστα και το βαζάκι με τις κομμένες (χωρίς κουκούτσι) που είχα πάρει για μια σαλάτα και τις τσάκισε στην κυριολεξία.

Είναι αλήθεια όμως ότι οι ελιές προκαλούν δυσκοιλιότητα ή όχι βρε κορίτσια;

ΠανΜαρ σας έφυγε η ψυχή στη θάλασσα αλλά πολύ σωστή αντίδραση είχατε που δεν τη τρομάξατε; Όντως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1004 με τα πιτσιρίκια.

Μαρίνα καλά να περνάς στις διακοπές και να μας πεις εντυπώσεις από το ξενοδοχείο.

Η Σουλίτσα πότε φεύγει;

Ριτάκι ο Γρηγόρης διαβάζω ολοένα και καλύτερα και πολύ χαίρομαι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει αναρρώσει τελείως το μαναράκι μου.

Πετρούλα ξεκουράστηκες καθόλου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου,

το δικο μας σκ δεν ηταν και πολυ καλο!!! Η μπεμπουλα απο τη Παρασκευη ειχε πυρετο μεχρι 38,8. Για δυο 24ωρα. Και σημερα το σημερι τα μαντατα ηρθαν απο τον Παναγιωτη. Κολλησε ξανα και αυτος!!! Λειπει και η Μαρινα να μου δωσει λιγη ψυχραιμια.

Δεν εχω διαβασει πολλα.Καταλαβα ομως οτι η Αλεξανδρα μας ξεκιναει και επισημα τη δουλιτσα της!!!!!!! Να πανε ολα κατ΄ευχην Αλεξανδρα μου!!!

Καπου διαβασα για μαλακα κακα. Ο Παναγιωτης εδω και δυο εβδομαδες κανει μαλακα κακα , ενω γενικα ειναι δυσκοιλιος και κανει καλοσχηματισμενες και πολυ ομορφες κουραδιτσες.(ωραια περιγραφη εεε!!!) Η παιδιατρος μου ειπε για εντεροϊο που το μονο συμπτωμα ειναι αυτο και μπορει να διαρκεσει και αρκετο καιρο)

Κικη μου τελειο το παρτακυ σας ε;;;; Θελω και εγω φωτο.

Περαστικα πικουλινι μου στα κουκλακια σου ...Μπορει να ειναι ιωσουλα 2-3 ημερων ..σημασια εχει να εχουν καλη διαθεση τα παιδια ..Περασρικουλια

Οσο για τα κακα , μου δινετε κουραγιο γιατι για να πω την αληθεια ημουν ετοιμη αν μεχρι την τεταρτη δεν εχουν φτιαξει να τον πηγαινα στο ιατρικο για εξετασεις (καιρο εχω να παω!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα ξεκουράστηκες καθόλου;

Τωρα που καθομαι εννοεις???Καθολου Κικη μου, αλλα ομολογω οτι ειναι οι καλύτερες μερες αυτες με τον Ανασταση..Αφου πρεπει να ΄πάω στη δουλεια για 2-3 ωριτσες μες τη βδομαδα και δεν θελω καθολου..Δεν ξερω τι θα λέω σε ενα μηνα απο τωρα, πάντως προς στιγμην το απολαμβανω πολύ

Απο το πρωί που θα ξυπνησει ο νους του ειναι να βγει εξω στον κηπο..εχει όλα τα καλουδια και 3 ωριτσες τις περναει παιζοντας..αν εχω μαγειρεμα τον επιβλέπω απο μεσα, αν δεν εχω, καθομαστε μαζι και τον καμαρωνω να ανεβοκατεβαινει σε τσουλήθρα και να μπαινοβγαινει στο σπιτακι μιλώντας μονος του..Σημερα εκανε τον παγωτατζη και ηταν πίσω απο τον παγκο και μου ελεγε "ελα μαμα, πατωτοοοο...." με υφος σοβαρό..

Εγω λυωνω και τελευταια πολύ τον κανακεύω - δεν ημουν ετσι-,δεν ξερω αν ειναι και λίγο τυψουλες για το νεο μπεμπε..εεε δευτερομανουλες??ειναι?????

Πικουλινα περαστικα στα πιτσιρικια!!Εκανε και ο Πανουλης πυρετό??

Ιωαννα αν δεν εισαι σιγουρη πριν φυγεις για διακοπές πηγαινε τον να του ριξουν μια ματια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

Προσπαθω λιγο να σας διαβασω αλλα ολο και κατι χανω

Σαρδελακι καλοριζικο!

Κικο μου και του χρονου χαιρομαι που αρεσαν τα φαγητα

νατασσουλα καλα λεω εγω κρυφο ταλεντο ειστε στα μαγερικα!

Πικουλινι και Ιωαννα αυτο με τον εντεροιο οντως κυκλοφορει πολυ...μας το ειπαν και στο Παιδων οταν ειχαμε παει.Ευτυχως εμεις αυτο το προσπερασαμε.

Επισης ειναι στα φορτε του το ''αιφνιδιο εξανθημα'' και η ιωση που ειχαμε εμεις ''χερια-ποδια-στομα''

Πικουλινι ειδες μηπως μονο στις πατουσες και στις παλαμες ψιλα ψιλα εξανθηματα?

Παντως αν και δεν πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο, οι ιωσεις δεν ειναι τιποτα.1 μερα ,2,3 αντε 4 και περνανε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια καλησπέρα και εδώ στης όμορφες μανούλες ελπίζω να είστε όλες καλά βάζω το σπίτι σε τάξη βγήκα για ψώνια να πάρω παπούτσια τον μικρό αλά δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό ούτε σε τιμή ούτε σε σχέδιο πήρα όμως μια βερμούδα για μένα πολύ όμορφη την έπλυνα κιόλας να την βάλω το απόγευμα χιχι

πάω να σας διαβάσω λίγο

:tongue::tongue:

Ωχ Πικουλίνα περαστικά σας να είναι μην απελπίζεσαι , είδες και η Ρίτα τι πέρασε με τον Γρηγοράκη, δυστυχώς αν και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού οι ιώσεις πάνε και έρχονται ακόμα. Εμείς είναι να πάμε και για εμβόλιο αυτή την εβδομάδα (3η δόση πνευμονιόκοκκου) και ανησυχώ μήπως έχει καμιά παρενέργεια μετά.

πάντως με προβληματίσες βρε Πικουλίνα με τα κακά γιατί εμάς είναι μονίμως μαλακά και όπως είπα σε σπάνιες περιπτώσεις είναι σφιχτά αλλά δεν είχα σκεφτεί καθόλου να το πω στον παιδίατρο γιατί νόμιζα ότι οφείλεται λόγω των φρούτων που τρώει. Λέτε να ρωτήσω τον παιδίατρο;

Πετρούλα δε νομίζω να είναι από τύψεις το καμάρι που νιώθουμε για τα μικρά μας αλλά επειδή μεγαλώνουν και συμπεριφέρονται πλέον σαν μικρά ανθρωπάκια που μπορούμε να συνεννοηθούμε καλύτερα και εγώ έτσι νιώθω όσο μεγαλώνει τόσο δε τον χορταίνω αν και τελευταία (που μάλλον οφείλεται σε δόντια) είναι μες την γκρίνια και γενικά δεν ξέρει τι θέλει. Το γέλιο το έριξα όμως χθες που είχε έρθει και μίλαγε στον αφαλό μου (επειδή έχει ήδη ψιλοπεταχτεί) και φώναζε και καλά στον μπέμπη να βγει έτσο, νομίζει ότι ο μπέμπης είναι ο αφαλός το μανάρι μου , θεωρεί ότι έτσι εύκολα θα ξεμπερδέψει με το νέο μπεμπέ. :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ανυπομονω Πικουλινα σε λίγους μηνες να την αντικαταστησω με μια καινουρια..σαν τη δικη σου!!χαχα

Ελπιζω να προλαβεις γιατι ισως την εχω αντικαταστησει με τρια !!!!!! Καλα εχω 4 μερες καθυστερηση. Λετε και με το σπιραλ;;;; Ο ανδρας μου θα παρει μαχαιρι θα κοψει το πετουμενο και θα το πεταξει στα σκυλια να το φανε!!!!!! Εννοειται οτι εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο, αλλα που ειναι η περιοδος οεο;;;;

Ελπιζω να προλαβεις γιατι ισως την εχω αντικαταστησει με τρια !!!!!! Καλα εχω 4 μερες καθυστερηση. Λετε και με το σπιραλ;;;; Ο ανδρας μου θα παρει μαχαιρι θα κοψει το πετουμενο και θα το πεταξει στα σκυλια να το φανε!!!!!! Εννοειται οτι εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο, αλλα που ειναι η περιοδος οεο;;;;

χαχαχα θα πεθανω απο τα γελια!!!Στα σκυλια, ε????Τρελοκομειο!!!!

Πάντως ακομη και τοτε, θα ανυπομονω, οχι να φανε τα σκυλια την ντουντουνα σας, αλλα για τα τρία παιδακια...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας!

Προσπαθω λιγο να σας διαβασω αλλα ολο και κατι χανω

Σαρδελακι καλοριζικο!

Κικο μου και του χρονου χαιρομαι που αρεσαν τα φαγητα

νατασσουλα καλα λεω εγω κρυφο ταλεντο ειστε στα μαγερικα!

Πικουλινι και Ιωαννα αυτο με τον εντεροιο οντως κυκλοφορει πολυ...μας το ειπαν και στο Παιδων οταν ειχαμε παει.Ευτυχως εμεις αυτο το προσπερασαμε.

Επισης ειναι στα φορτε του το ''αιφνιδιο εξανθημα'' και η ιωση που ειχαμε εμεις ''χερια-ποδια-στομα''

Πικουλινι ειδες μηπως μονο στις πατουσες και στις παλαμες ψιλα ψιλα εξανθηματα?

Παντως αν και δεν πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο, οι ιωσεις δεν ειναι τιποτα.1 μερα ,2,3 αντε 4 και περνανε.

Δεν εχω δει κατι τετειο Ριτα. Ποσο δικιο εχεις οτι οι ιωσεις περνανε τελικα πιο ευκολα απ΄όλα. Ποσες μερες σας εχουν μεινει ακομα;;;

χαχαχα θα πεθανω απο τα γελια!!!Στα σκυλια, ε????Τρελοκομειο!!!!

Πάντως ακομη και τοτε, θα ανυπομονω, οχι να φανε τα σκυλια την ντουντουνα σας, αλλα για τα τρία παιδακια...χαχα

Ευτυχως το δικο μου δε κοβεται, οποτε εγω θα μεινω ακεραια. Καποιος απο τους δυο πρεπει να το κανει !!!

Πικουλίνα έτσι και γίνει αυτό θα πρέπει μετά να σας βάλουν στο βιβλίο γκίνες εσένα και το συζύγο σου μιας και η επιστήμη έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...