Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας και πάλι από μένα...

πήγα πρωί πρωί στην εφορία να θεωρήσω το μισθωτήριο...πήγα ΤΕΒΕ για την εγγραφή, ξαναγύρισα στην εφορία και έκλεισα ραντεβού με έναν κύριο να έρθει για αυτοψία του καταστήματος. Αυτό σημαίνει ότι στις 13.15 θα πάω πάλι στην εφορία για να πάμε στο διαμέρισμα, απλά να το δεί και αύριο πρωί να μπορέσω να κάνω την έναρξη! Όπως βλέπετε τα περισσότερα τελείωσαν σε μία μέρα...

m57Zp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από’μένα να έχουμε.

Τι κάνετε ; ελπίζω να είσαστε όλες καλά γιατί δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτς. Σήμερα θα χρειαστώ μου φαίνεται κάποια που να ακολουθεί τα βήματα μου και να κάνει τέτοιες ιστορικές ανασκοπήσεις προκειμένου να μάθω και εγώ τα νέα σας.

Εγώ θα πω κατευθείαν τα δικά μας:

Κάναμε το παρτάκι μας το Σάββατο το απόγευμα (ευτυχώς ο καιρός μας επέτρεψε να γίνει έξω στην αυλή , γιατί μέχρι τις 5:00 έριχνε καρεκλοπόδαρα), είχα βάλει μαύρες πλερέζες μέχρι εκείνη την ώρα. Όλα πήγανε κατ’ευχήν, κουράστηκα λίγο αλλά με αποζημίωσε το χαμόγελο του γιού μου. χθες ήμουν όλη μέρα ξάπλα μπορώ να πω από την κούραση αλλά σήμερα ευτυχώς ξύπνησα μια χαρά.

Όλα ήταν καταπληκτικά , μείνανε αρκετά φαγητά μπορώ να πω (θα τρώμε σουβλάκια μέχρι και τον 15Αύγουστο), ανάρπαστη έγινε η μακαρονοσαλάτα (Ριτάκι , ευχαριστώ πολύ φοβερή συνταγή) όπως επίσης και τα κρουασανάκια μαζί με τα αλμυρά σουδάκια (Ρίτα πάλι διέπρεψες).

Πολλά άτομα δεν είχαμε μιας και ήταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο (δηλαδή κουμπάροι και αδέλφια) αλλά το μόνο δυσάρεστο είναι ότι εγώ λόγω ετοιμασιών την Παρασκευή δεν πρόλαβα να πάρω δωράκια στα 4 ζουζούνια που παρευρέθησαν. Η τούρτα ήταν τέλεια με θέμα τελικά cars αντί για κάστρο που αρχικά είχαμε επιλέξει αλλά ήταν υπερπαραγωγή. Όποια θέλει θα της στείλω φώτο.

Αυτά από ‘μας , θα επανέλθω με τα σημερινά δικά σας.

Φιλιά

Γειά σας μανούλες.

Βλέπω οι περισσότερες τα μπανάκια σας τα κάνατε το Σκ. Πολύ χαίρομαι. Εγώ ευελπιστώ το ερχόμενο να πάμε για το πρώτο μας ever! Να δω αντιδράσεις πωπω όσο το σκέφτομαι.....

Κάποιες άρχισαν και τις διακοπές τους είδα. Αχ τι καλά. Καλά μπανάκια κορίτσια μου, καλά να περάσετε με τα ζουζούνια σας.

Sardelaki άντε άρχισαν οι επίσημες ετοιμασίες για τον Οίκο Νυφικών Alessandra!!!

Πετρούλα μου ωραία νέα φωτο. Από χτες που κυνηγούσατε? Ακου με τα ρούχα για να τον προλάβει!

Ναι μωρέ πάει το καημένο το αλογάκι. Είδα video. Το έρμο προσπαθούσε να ελευθερωθεί, αλλά η άμαξα το τραβούσε κάτω. Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς από τους επιβαίνοντες κάτι, γιατί οι δυο ήταν μια μαμά με μικρό παιδάκι. Και της προάλλες στην έκθεση βιβλίου λέγαμε να ανεβούμε!!!!

Kiko τελικά το πάρτυ σας στέφθηκε με πλήρη επιτυχία απ' ότι διαβάζω.

Σας βοήθησε και ο καιρός ;)

Να τον χαίρεστε και πάλι τον μικρό σας. Αν δε σου κάνει κόπο θέλω εγώ να σας καμαρώσω. Πρέπει να έχεις το mail μου έτσι δεν είναι?

Νατάσσα σαν τα χιόνια μας ήρθες ;) Πως πάει το νέο πόστο? Συνήθισες?

Ιωάννα μου δεν νομίζω να πειράζουν τα μαλακά κακά. Κι ο δικός μου έχει μερικές μέρες τέτοια κάνει. Ισως επειδή τρώει παραπάνω λαχανικά κ ντοματούλες.

Παιδιά χτες το απόγευμα αφού έφαγε σχεδόν ολόκληρη την μπανάνα του μετά μου ζητούσε παστίτσιο!!!!! Ε τι να κάνω πήρα ένα κομμάτι και το φάγαμε μισό-μισό.

Ρίτα θα γίνει καλά μωρέ ο Γρηγοράκης, μην αγχώνεσαι. Και τόσο που έμεινε σε ακινησία τέτοιο ζωντανό παιδί θαύμα είναι.

Βλέπω οι συνταγές σου πάντως παίρνουν και δίνουν εδώ μέσα κι όλες στέφονται με επιτυχία!!!!!

Πανμαρ τι πήγατε να πάθετε βρε κοπέλα μου!!!!! Πωπω ούτε δευτερόλεπτο δεν πρέπει να σταματάς να έχεις τά μάτια σου πάνω τους.

Ηλιάνα χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά στο χωριό και ιδιαίτερα στο πάρτυ του παππού! Να τον χαίρεστε και να τον έχετε κοντά σας πολλά μα πάρα πολλά χρόνια ακόμα.

Lazarenia τώρα που ήρθε η αδερφούλα θα περάσετε super!

Αχ δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

επέστρεψα και πάλι...τέλος...έκανα και την έναρξη. Τα πρόλαβα όλα σήμερα...από δω και πέρα τώρα χρειάζομαι τον λογιστή μου! Θα πάω να κάνω και την τελική εγγραφή στο επιμελητήριο και μετά θα μου πει ο λογιστής...κάτι μου είπαν και από την εφορία αλλά τα ξέχασα...από τις 8.30 το πρωί τρέχω και το κεφάλι μου έγινε καζάνι...ε, να μην ξεχάσω κι εγώ κάτι;

m57Zp2.png

Ναι μάλλον πρέπει να πας να θεωρήσεις βιβλία και αποδείξεις ή κάτι τέτοιο μετά την έναρξη και σε εύλογο χρονικό διάστημα, αν θυμάμαι καλά. Τα πιο εξειδικευμένα κοριτσάκια μας όμως θα σου πούν ή ο λογιστής σου.

Αντε βρε Sardelaki. Το είπες και το έκανες. Ανυπομονώ να δω το χώρο σου!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κικιτσα και του χρονου με υγεία καλή μου!!!Ολα τα κανατε αψογα, μπραβο σας!!!

Ελένη ασε κι εγω οσο σκεφτομαι οτι περυσι το καλοκαιρι -βραδυ- καναμε και εμεις αυτη τη μεγαλη βολτα με την αμαξα έχοντας και τον μικρο μαζι, με λούζει κρυος ιδρωτας...Ομως τωρα που το θυμαμαι η διαδρομη ηταν απο την εσωτερικη πλευρα της παραλίας,μπροστα απο το Μακεδονια Παλας...Νεα παραλια νομιζω λέγεται εκει η περιοχη??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κικο μου μπραβο!!!να σαι καλα και του χρονου να γιορτασεις το αγορι σου!!

ο Αναστασης της κικο και ο Σωτος της Νατασσας ειναι τα μονα παιδακια που δεν εχω δει ποτε την φατσουλα τους!!!και καλα που εγινε η συναντηση και ειδα τις μανουλες σε φωτο!!!

Ελενη αρχιζω να πιστευω οτι πλησιαζεις να παρεις τα σκιπτρα της κικο στην ενημερωση ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ελενη αρχιζω να πιστευω οτι πλησιαζεις να παρεις τα σκιπτρα της κικο στην ενημερωση ..

Σιγά βρε συ!!!! Απλά τα διάβασα μαζεμένα από τα προχτεσινά!!!

Και κάποια μου ξέφυγαν, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα χααχα!!!

Ναι Πετρούλα μου. Από τη μέσα μεριά πήγαινε το καψερό, αλλά είχαν μια εκδήλωση για κάτι και το ανάγκασαν να πάει στην άκρη. Αναψε και η φωτιά για να φουσκώσει το αερόστατο εκείνη τη στιγμή, τρόμαξε αυτό, δεν βρήκε κι άλλη διέξοδο λόγω του κόσμου και......κρίμα. Πολύ άδικα πήγε. ΤΕΣΠΑ τι να πεις. Καλά που δεν έγινε και άλλο χειρότερο.

Τώρα θα κάνει τα μπανάκια της η μικρή τσαχπίνα.

Αντε πως και πως περιμένω να έρθει και η δική μας η άδεια!

Σας χαιρετώ όμως για την ώρα μιας και σχολάω.

Καλό μεσημέρι και καλή μας ξεκούραση κορίτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...