Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες!

Καλη εβδομαδα να εχουμε και καλα μπανακια!!

Ηλιανα καλως ήρθατε!!!Τι ομορφα που περασατε...σαν στιγμιοτυπο απο παλια καλή ελληνικη ταινια μου φανηκε όλο αυτο που περιεγραψες!!Και του χρονου με υγεια να ειστε όλοι εκει και να μη λείπει κανεις..θα ειστε και περισσότεροι!!

Κωνκων τι ωραια που βρηκατε και εσεις το χρονο να αποδρασετε λίγο..Το Ναυπλιο δεν το χορταινω και εγω, νομιζω πως ειναι απο τους προορισμους που οσες φορες και να πάς ποτε δεν βαριεσαι..Ευχομαι να ξανακατσει ενα διημερακι ακομη μεχρι να γεννησεις..

Μαρια κτ θα την ενοχλουσε την καημενη..μη στενοχωριεσαι!!Η γκρινια ειναι το όπλο τους!!Και για τον παιδότοπο θα δεις ακομη πολλά..δεν θα πιστευεις στα ματια σου!!Απο τη μια θα τρεμει η καρδια σου και απο την αλλη θα καμαρωνεις ποσο μεγαλωσε το κοριτσακι σου και ποσο καλα τα καταφερνει...

Ελένη το ακουσα χτες στις ειδησεις για την αμαξα..Ευτυχως σωθηκαν οι ανθρωποι αλλα το καημενο το αλογακι δεν τα καταφερε...

Λαζαρενια καλως δεχτηκες την αδερφούλα σου!!Καλα να περασετε και εκμεταλλευσου λίγο την ευκαιρια να χαλαρωσεις κι εσυ...

Πανμαρ καλως ήρθατε κι εσεις!!Με το καλό και οι διακοπές σας!

Ιωαννα τι καλα που εχετε τη θαλασσα στα πόδια σας και κανετε καθημερινα τα μπανακια σας!!

Μαρινα φρεσκια αυγουλακια ο Γωγος ε??Κατα τα αλλα πως περνατε??Αλλος αερας εκει, ε??

Αλεξανδρα αντε αυτη την εβδομαδα να τελειωσουν αυτα τα διαδικαστικα με τις υπηρεσιες..

joa ξεσαλωσε ο Χρηστακος χτες στην παραλία ε??

Και εμεις μια απο τα ιδια..Ξεκινησαμε το πρωί για βολτιτσα και φαγητό στην Κατερινη και εριξα και 2-3 πραγματακια μεσα στην τσαντα για τον μικρό για το μπανακι του..Εεεεε στην παραλια τα εδωσε όλα, μολις ειδε τη θαλασσα δεν τον προλαβαιναμε..απο την τρελα του και τη χαρα του εκανε τον μπαμπα του να πέσει μες τη θαλασσα με τα ρουχα για να τον προλάβει..

Ηταν μια πρωτη γευση για το τι θα ακολουθησει τις μερες των διακοπών!!

Ριτα πως ειναι ο Γρηγορης σημερα???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα & καλη εβδομαδα!!!

Το εχουμε ριξει ολες στις βολτες βλεπω!!! Κι εμεις ή που βολταρουμε, ή που εχουμε κοσμο στο σπιτι με αποκορυφωμα αυτο το σκ που ψοφησα απο τις επισκεψεις και ηρθα στο γραφειο πιο κουρασμενη απ'οσο εφυγα την Παρασκευη...

κωνκων μπραβο σας που αποφασισατε να εκδραμετε, εστω και για λιγο! Πολυ χαιρομαι που περασατε ωραια!

Πανμαρ φανταζομαι την τρομαρα σου! Καλα μιλαμε θα μου ειχαν κοπει τα ποδια! Εγω φετος το εχω παρει αποφαση... Μεχρι να εγκαταλειψουμε την παραλια τα μπρατσακια δε θα τα βγαζει απο τα χερια του που να χτυπιεται κατω...

Stone βρε τον ερημο τον πατερα! Μα να πεσει με τα ρουχα στη θαλασσα? Θα καλοπερασετε κι εσεις φετος!

Ριτα πως ειναι το παιδι? Ολα καλα? Περιττο να σου πω οτι το Σαββατο εφτιαξα τη μελιτζανοσαλατα σου! Καλα μιλαμε εκανε θραυση! Ονειρο εγινε. Επισης εκανα και μια ντοματοπιτα απο το greek masa που ειχε αναρτηθει κι αυτη την προηγουμενη εβδομαδα. Τελεια και αυτη! Να τη δοκιμασεις! Δεν εμεινε τιποτα λεμε! Γενικα με επιασαν οι προκοπες μου και τρομαξε και ο αντρας μου, δε μου συμβαινει και συχνα!:rolleyes:

Μαρινα στο φυλαγε ρε παιδι μου? Μα να αδιαθετησειες στις διακοπες? Ελεος!

Ιωαννα αυτο που περιγραφεις για τον Χρηστακη ειμαι βεβαιη οτι ειναι αυτο που θα ζησω με τον Σωτο! Ε, ρε τι εχουμε να τραβηξουμε!

Λαζαρενια να περαστε σουπερ τωρα με την αδερφουλα σου!!!

Ηλιανα τι ωραια που περασατε! Να ειστε ολοι γεροι και να το επαναλαβετε!

Αρμακι υπομονη! Τα περναω κι εγω! Το Σαββατο το μεσημερι, με το που ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε (το οποιο περιμενω πως και πως) ξεκινησε μια γκρινια ανευ προηγουμενου... Λιγο κοιμοταν, μετα γκρινιαζε, μετα κλαμα, παλι αγκαλια, λιγος υπνος, παλι καλα... Αστα δραμα.. Δυο ωρες παλευαμε ετσι, ουτε νεογεννητο να ειχα...

Ουφ τα ειπα ολα και ξεθυμανα!!!:D

t7fQp3.png

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω ..

Ο Χρηστακης μετα απο τον πυρετο της προηγουμενης εβδομαδας κανει μαλακα κακα και πολλες φορες και νερουλα ..Και αυτο κραταει μια εβδομαδα τωρα ..Δεν το λες διαρροια γιατι κανει κακα 2-3 φορες την μερα ,ουτε δειχνει να τον ποναει η κοιλια του αλλα εξακολουθει και τα κακα του ειναι μαλακα..και ανησυχω λιγακι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Οχι Πετρουλα μου δεν ειναι σχηματισμενα συνηθως ...μπορει η μια απο τις 3 κενωσεις να ειναι μονο ..

Νατασσα πολυ προκομενη κορη σε βρισκω ...

By thw way πετρουλα ..τελειο το αβαταρ σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω ..

Ο Χρηστακης μετα απο τον πυρετο της προηγουμενης εβδομαδας κανει μαλακα κακα και πολλες φορες και νερουλα ..Και αυτο κραταει μια εβδομαδα τωρα ..Δεν το λες διαρροια γιατι κανει κακα 2-3 φορες την μερα ,ουτε δειχνει να τον ποναει η κοιλια του αλλα εξακολουθει και τα κακα του ειναι μαλακα..και ανησυχω λιγακι ..

Εγω δεν ανησυχω παντως Ιωαννακι μου! Και ο Σωτηρης που περασε γαστρεντεριτιδα πριν απο 2 εβδομαδες ετσι ειναι. Ακομα τα κακα του ειναι μαλακα. Συν του οτι απο εκει που εκανε 2-3 φορες την ημερα, το Σαββατο για να καταλαβεις εκανε 5!!! Νομιζω οτι το εντερακι τους αργει να στρωσει γενικα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Ιωαννα , μην ανησυχεις εφοσον ηταν και αδιαθετος την προηγουμενη εβδομαδα απο αυτο θα ειναι μαλακα..Λίγο τα μπανακια, λίγο να ψιλοκρυωσε...

Νατασα thanks!Τι πραμα ειν'τουτο μωρεε?????

Vatraxaki καλημερα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εμεις παντως απο σήμερα του κοψαμε για 2 μερουλες το γαλα ..γιατι πινει πολυ(χωρις λακτοζη βεβαια..)..θελω να ειναι καλα στις διακοπες μας!!!

Πωπω η ντοματοπιτα ειναι κολασμενη και σουπερ καλοκαιρινη!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...