Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμείς μόλις κοιμηθήκαμε.

Είχαμε πάει βολτίτσα στην παραλία.

Καλά το κουφό το ακούσατε? Στην παραλία της Θεσ/νίκης έχει μια άμαξα που κάνει βόλτες. Λοιπόν σήμερα με μια οικογένεια φορτωμένη έκοβε βόλτες. Κάποιοι δίπλα φούσκωναν ένα αερόστατο. Τρομάζει το άλογο και δίνει μια βουτιά μέσα στη θάλασσα.

Ευτυχώς όλοι γλίτωσαν, εκτός από το καημένο το άλογο! Τι να πει κανείς.

Βρε Πετρούλα μου μεγάλη ζημιά πάθατε! Πωπω και να τα βλέπεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτε απολύτως! Κρίμα.

Vatraxaki όλο στη βολτίτσα είσαστε κι εσείς!

Delenaki μην το γρουσουζεύεις! Τερτίπια κάνει ο καιρός. Εδώ πάντως δεν μας έβρεξε καθόλου.

Giovanna κούκλα η μικρή σου. Και το φορεματάκι, αλλά και το μπολερό σας καταπληκτικά. Χειροποίητο???? Πολύ ωραίο χρώμα. Και του χρόνου.

Σούλα το πρόλαβες το σιδέρωμα? Αντε διακοπές, διακοπές!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα μανουλες και παιδακια και φυσικα αγαπημενη μας γιαγια!

χαθηκα ε?

ευχομαι να ειστε ολες καλα.δεν σας διαβασα ,μολις μπηκα και σας γραφω.

χθες ηρθε και η αδερφουλα μου εδω.τουλαχιστον θα χω παρεουλα.

εσεις ξεκινησατε διακοπουλες?

καλα να περασετε οπου κι αν πατε!!!

1654096yn4fep17z7.gif

αλλά και το μπολερό σας καταπληκτικά. Χειροποίητο????

Όχι από τα ORCHESTRA είναι.

Καλημέρα δεν είπα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ :P:p:p:p:p:p

Τι καιρό έχετε σήμερα; Εμείς πολύ καλό και σε λίγο ετοιμαζόμαστε για μπανάκι.

Ελένη μου κρίμα για το άλογο. Στεναχωρήθηκα πολύ που το διάβασα :(:(:(:(:(

Λαζαρένια μου τι όμορφα είναι να έχεις παρεούλα και βοήθεια μαζί. Θα μείνει αρκετά η αδερφούλα σου; Καλά να περάσετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!

πωπω ερημωσαμε!!

Συμπεθερα καλα να περασετυε στις διακοπες!!!να ξεκουραστεις και να χορτασεις τα παιδακια σου!!φιλια στην νυφη μου!!

Εμεις χθες πηγαμε για μπανιο ..διαβαζω τα δικα σας τα παιδια που περνανε ηρεμη φαση ,η δικη μας απο την αλλη αργειιιιιι..Ολα τα παιδακια επαιζαν ησυχα ησυχα στην θαλασσα , ο Χρηστος εμπιανε-εβγαινε στην θαλασσα χοροπηδουσε , γεμιζε το κουβαδακι και καταβρεχοταν ,ετρεχε πανω κατω στην παραλια..το θετικο ??εσκασαν στα γελια ολες οι διπλανες ξαπλωστρες..

Ιωαννα η μικρη στο παρτυ αψογη!!!εν τω μεταξυ ειδα πρωτα το fb και βλεμω το τραπζομαντηλο με τις αριστογατες και την τουρτα hello kitty Και σκεφτηκα οτι δεν βρηκατε σχεδιο με αριστογατες..που να φανταστω οτι η ζουζουνα ειχε αποψη!!Παντως καταπληκτικα ολα!!Να σου ζησει!!Και του χρονου..Οσο για τα ρουχα???ΑΠΑΙΚΤΑ!!

Πωπω ρε πετρουλα παθατε ζημια....αλλα και αυτος ο καιρος φετος αλλο πραγμα ρε παιδι μου...

Λαζαρενια πολυ χαιρομαι που θα εχεις καποιονδικο σου κοντα σου!!!Να περασετε σουπερ με την αδελφουλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα!!!

Χάθηκα λιγακι!

Μιας και δεν θα παμε διακοπες φετος, πήγαμε ενα 2ημερο στο Ναυπλιο! Ηταν τελεια και η θάλασσα φανταστικη. Τελικα έκανα κ εγω το μπανακι μου και ας μη με αφηνει ο δοκτορ. Αχ επρεπε να κανονίζαμε καμιά μερουλα παραπάνω! Ο Κωνσταντίνος ξετρελλαθηκε με τη θαλασσα! Στο κτιμα που μεναμε είχε και κατι σαν παιδικη χαρα με σπιτακι, τσουλιθρα, ποδηλατα αυτά της little tikes. Α και απόλυτη ησυχία, δεν ακουγοταν τίποτα....παρα μόνο ο Κωνσταντίνος!

Τα λέμε φιλεναδες.... Με τον μικρό χωρις σχολείο μου είναι δύσκολο να σας διαβαζω.

Γεια σας κοριτσάκια. Πήγαμε και εμείς το μπανάκι μας και ήταν τέλεια. :D:D:D Η Αλεξάνδρα τώρα κοιμάται γιατί την πήρε ο ύπνος 16.45 περίπου :twisted::twisted::twisted: Μα τίποτα δεν το κουράζει πια αυτό το παιδί, ούτε θάλασσα ούτε και τίποτα άλλο. Σε λίγο θα την ξυπνήσω.....

Joa καλή αρχή και σε εσάς με τα μπάνια σας. Ατρόμητος ο Χρήστος :D:D:D:D Η Αλεξάνδρα στη θάλλασα κάθεται όπου την αφήσεις. Δεν προσπαθεί δηλαδή να φύγει από την πετσέτα. Βέβαια την ενοχλεί και η άμμος και τα πετραδάκια, αλλά δεν κάνει καν προσπάθεια. Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό για παιδάκι 2 χρονών :confused::confused::confused::confused: Ξέρω, ξέρω, άλλοι γονείς θα χοροπήδαγαν από τη χαρά τους.

Κωνκων τέλειο το Ναύπλιο. :):):):):) Έχω πάει μια φορά, αλλά θα ήθελα πολύ να ξαναπάω. Περάσατε καλά; Που μείνατε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κορίτσια!

Είπα να μπω τώρα να γράψω γιατί ποιος ξέρει πότε θα ξαναμπορέσω..

Βλέπω τα ζουζούνια ηρεμούν, εμείς πάλι...Παρασκευή-Σάββατο η Εύα αγνωριστη. Απίστευτη γκρίνια, απίστευτες κακομαθημενιές, φτάσαμε να της φωνάζουμε συνέχεια και εγώ και ο καλός μου και φυσικά μετά μας πήρε πολύ από κάτω μιας και δυο χρόνια αυτό δεν είχε ξαναγίνει. Μάλλον δόντια μυρίζομαι αλλά και πάλι δεν μπορούμε να την αφήσουμε ανεξελεκτη. Ευτυχώς σήμερα ήταν πιο ήρεμη.Το πρωί πήγαμε βόλτα και μόλις γυρίσαμε της βάλαμε την πισινούλα(μια μικρή που έχω από πέρυσι) υποτίθεται για να την γεμίζει νερό και μπήκε μέσα με τα ρούχα στο παγωμένο νερό χωρίς καν να ανατριχιάσει. Τρέχαμε με τον καλό μου να ρίχνουμε ζεστό νερό να μην κρυώσει γιατί το ενδεχόμενο να βγει δεν έπαιζε..πάντως το καταχάρηκε.Το απόγευμα ην έβαλα και πρώτη φορα μόνη της σε μίνι παιδότοπο με μπαλάκια και τσουλίθρες και σκαρφάλωνε με τέτοια άνεση που δεν το πίστευα. Λες και το έκανε χρόνια! Γενικά έχει μεγάλο θέμα με το σκαρφάλωμα και ειδικά τώρα που φτάνει σχεδόν παντού όλη την ώρα κάνει σαν μαιμού. Το ήξερα ότι θα γίνει κάποια στιγμή αλλά δεν το περίμενα τόσο έντονο γιατί τα κοριτσάκια συνήθως είναι πιο ήρεμα με αυτά.

Εχτές το βράδυ γλιτωσαμε από θαύμα. Έχω μία απλίκα στο χωλ στο ταβάνι. Και εκεί που ντύνουμε την Εύα και ετοιμαζόματε να παμε στο μπάνιο να της στεγνώσω τα μαλλιά πέφτει η απλίκα από το ταβάνι και γίνεται χίλια κομμάτια. Ηταν θέμα λεπτού να είμασταν από κάτω και ούτε και θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν. Πάθαμε σοκ! Τι να πω? Καλά δεν σας συζητώ ότι ακόμα μαζεύω γυαλιά...Αυτά τα δικά μας.

Πετρούλα μου κρίμα ρε γμτ με το μαγαζί..και μεσα στο καλοκαίρι τι ειρωνεία..

Joa μια χαρά ο Χρηστάκος! Έδωσε και σόου! Και η Εύα τα ίδια κάνει στη θάλασσα...

giovanna φτύστο το κοριτσακι σου! Δεν χαίρεσαι? Ειδικά στη θάλασσα τι πιο ωραίο να είναι ήρεμα? Εμένα κάθεται κανα 5λεπτο και μετά θέλει να βουτήξει και μάλιστα ούτε το χέρι δεν θέλει να της κρατάμε. Άστα! Τρέμει η ψυχή μου! Οι φώτο σας τέλειες και η Αλεξάνδρα είναι για φάγωμα! Κούκλα και τσαχπίνα! Ένα μεγάαααααααααλο φιλί από εμάς!

Σουλίτσα μου και η Ανδρεάννα επίσης κουκλάρα! Καλά όλο το θέμα ο χορός στο τραπέζι!

Πάω για το 2ο γάλα μας.

Καλό βράδυ κορίτσια μου και φιλιά σε όλες σας! Ελπίζω να ξαναμπώ σύντομα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

γεια σας!!!

τι κανετε;

κι εμεις σημερα ημασταν για μπανιο πριν λιγο ηρθαμε ο αντρας μου δούλευε και σημερα πρωι απογευμα κι εγω πηρα τα παιδια και πηγα στο εξοχικο στα πεθερικα μου μετα ηρθε κι ο αντρας μου απο εκει περασαμε τελεια καναμε και το μπανιο μας μια χαρα ο τιμος παλι δεν εκατσε ουτε λεπτο στην πετσετα αφου ετρεμε και με το ζορι εκατσε να τον σκουπισω!

μαελενη μου ναι το ριξαμε στις βολτες τι να κανουμε μεσα;

γιοβαννα μου τελεια η μικρη στις φωτο!

λαζαρενια μου καλως την δεχτηκες την αδερφουλα σου!

αρμα μου ευτυχως δεν ησασταν απο κατω πωπω στα καλα καθουμενα!

οσο για την Ευα θα της περασει ασε κι εμεις τα ιδια κανουμε δεν ακουει καθολου εχουμε και το θεμα ζηλεια εμεις :wink:

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ήρθα και εγώ από το χωριό :D:D:D:D

δεν πρόλαβα να διαβάσω ΤΙΠΟΤΑ :(:(:(

γράψατε πολλά

ελπίζω να είστε όλες καλά καθώς και τα ζουζουνια σας ..

αύριο ελπίζω να μπω και νας πω τα νεα μας είμαι πτώμα και έχω πολλές δουλείες πλυντήρια κτλ

περάσαμε φανταστικά ο μικρός ετρωγεεεεεεεεε πάρα πολύ

στο τραπέζι του παππού ήταν όλα υπέροχα έφτασα στην πλατιά και είδα ολο το χ….. μαζεμένο

τι όμορφο πράγμα…!!!!:D:D:D

ο παππούς φορούσε το ποιο λαμπερό του χαμόγελο

διπλά καθόταν του η 86 αδελφή του και 3 κενές καρέκλες συμβόλιζαν την γυναίκα του –γιαγιά μου τα 2 παιδία του (θειος και θεια μου ) τους 3 ανθρώπους μας που δεν βρίσκονται στην ζωή .

βούρκωσα όταν είδα τα λουλούδια στις καρέκλες

γρήγορα όμως ο γιος μου ελάφρυνε το κλήμα καθώς γέμισε ένα ποτήρι κοκακολα και έκανε στην υγεία τον παππού μου λες και του το είπε κάποιος τσούγγριζαν τα ποτήρια ξανά και ξανά

έσβησε τούρτα με κερακάκια 83 κεριά του τραγουδήσαμε γενέθλιο τραγούδι βγήκαμε φωτογραφίες

και στρωθήκαμε στα φαγητό

δεν άργησε να έρθει και ο χορός

ήταν υπέροχη βράδια γεμάτη ζωή …

ανεβαίνοντας την ανηφόρα για τα πλατάνια όλοι μαζί

αγκαλιά σε παρεακια και σιγοτραγουδώντας

ο παππούς στάθηκε και άρχιζε να κλαίει να μας φιλά όλους να μας αγαλλιάζει

δεν έλεγε κουβέντα μονό έκλεγε κι μας φιλούσε

μέσα από το σώμα του πήρα το ευχαριστώ για την παρουσία μου

δεν τον έχω ξανά δει έτσι ποτέ στην ζωή μου

τόσο γεμάτο

τόσο χαρούμενο

γυρνά και λέει στου πατερά μου

χ… αύριο πρωι να φύγω

δεν με νοιάζει φτάνει που έζησα αυτό σήμερα..

καθίσαμε ώρες στα πλατάνια στα σκαλιά μπροστά στην εκκλησία και λέγαμε ιστορίες και γελάγαμε κανένασ δεν ήθελε να φύγει μέχρι που πέρασε ο παπας και μας είπε να μπούμε και για ενα κερί στον ναό πριν χτυπήσει την καμπάνα:oops::oops:

ένα υπέροχο

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΒΡΑΔΥ

υ.γ μου έλειψε πολύ η θεια μου και θέλω να το πω και εδώ μπας και

το ακούσει θεια

έλα να μου πεις σημερα γιατί έφυγες ?

επίσης μέσα στην εβδομάδα είδα φίλες παλιές συμμαθήτριες

βγήκα για καφέ

ποτό

κάναμε εξόρμηση για ψήσιμο στο βουνό

βόλτες με τα άλογα δεν μπόρεσα να κάνω δυστυχώς έκανε όμως ο μικρός μου θα βάλω φωτογραφίες από όλα ελπίζω να μης σας ζάλισα

:tongue::tongue:

Κοριτσακια μου δεν αντεξα και μπηκα απο το κινητο να διαβασω νεα σας! Εμεις ξεσαλωνουμε,αυτος που το καταευχαριστιεται ειναι ογωγος μεχρι μεσα σε κοτετσι χωθηκε να μαζεψει αυγα!απο την αλλη μου ηρθε 1η φορα περιοδος μετα τη γεννα και γκρρρ!φιλακια σε ολες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Και τα παιδάκια σας το ίδιο!

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω τίποτα! (δεν φτάνω την Κίκο ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι!)

Τα νέα μας:

Περάσαμε ένα πολύ ωραίο Παρασκευο-Σάββατο και μια μέτρια Κυριακή! Όχι για κανένα σοβαρό λόγο, απλά αδιαθέτησα, οπότε δεν μπορούσα να πάω την μικρή στην θάλασσα κι έτσι φύγαμε νωρίς από Λουτράκι (τουλάχιστον να μην φάμε και κίνηση!).

Η μικρή με την θάλασσα ξαναγύρισε στα περσινά της! Μισή ωρίτσα την Παρασκευή της πήρε που μου το έπαιζε δύσκολη και μετά... δεν μπορούσα να την βγάλω! Παρά τρίχα να έχουμε και ένα ατύχημα, αλλά ευτυχώς την γλυτώσαμε. Την Παρασκευή το απόγευμα, παίζαμε στην θάλασσα και ήταν μαζί μας και ένα κοριτσάκι με μια φουσκωτή πολυθρόνα. Κάποια στιγμή, έχω πάρει την πιτσιρίκα μιας φίλης μου να την πάω στη ντουσιέρα. Η Σοφία έπαιζε έξω (χωρίς τα μπρατσάκια της) και από την μια στιγμή στη άλλη, έχει πάρει την πολυθρόνα κι έχει φύγει βόλτα μέσα στην θάλασσα μόνη της και την πρόλαβα στα πέντε μέτρα, μόλις είχε πέσει από την πολυθρόνα κι έπινε νερό! Ευτυχώς το πήραμε ψύχραιμα κι αρχίσαμε να της λέμε ότι έκανε βουτιά και άλλα τέτοια, οπότε κι εκείνη δεν φοβήθηκε και συνέχισε μια χαρά το μπανάκι της!

Το Σάββατο την πήγα στην λίμνη της Βουλιαγμένης (που είναι πολύ καλύτερα για τα παιδάκια σε σχέση με την παραλία του Λουτρακίου), οπότε εγώ έπινα το καφεδάκι μου κι εκείνη ξεσάλωνε! και μετά πήγαμε και φάγαμε οι δυο μας ψαράκι σ'ένα ταβερνάκι και πολύ το χάρηκα...

Βγάλαμε κι άλλο δοντάκι! Δεν ξέρω εδώ και πόσες μέρες... Χτες το ανακάλυψα, αλλά είναι αρκετά μεγαλωμένο. Ο πέμπτος μας τραπεζίτης! Κάτω αριστερά. Άλλοι τρεις μας μένουνε! (νομίζω...)

Με πάνα και πιπίλα συνεχίζουμε εξαιρετικά! Ακόμα και το βράδυ (που της φοράω ακόμα πάνα) κατά βάση δεν την βρέχει και όταν θέλει τσίσα, έρχεται και μου το λέει για να την βάλω στην τουαλέτα.

Σήμερα αποφάσισα ότι στις 15 θα φύγω για Σέριφο. Το μόνο που μου μένει είναι να συνεννοηθώ και με τους γονείς μου και να πάω για εισιτήρια!

Σας ζάλισα νομίζω...

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

καλημέρα σε όλες τις φίλες...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας επίσης.

Εγώ σε λίγο ξεκινάω για την εφορία να σφραγίσω το συμβόλαιο και έπειτα στο ΤΕΒΕ για εγγραφή.

Έχω αφήσει το μαναράκι μου στο χωριό και δεν σας κρύβω πως έχω φρικάρει. Ο άντρας μου με πειράζει πως έχω εξάρτηση χαχα...ναι ρε έχω και καλά κάνω χαχα. Μου είναι πολύ δύσκολο όταν δεν τον βλέπω, αλλά μαζί του δυστυχώς δεν γίνεται να τρέχω στις υπηρεσίες.

Μέσα σε όλα αυτά μου ήρθε και η περίοδος και πονάω τρομερά...δεν μπορούσε να αργήσει κανα 2 μέρες ακόμη;

m57Zp2.png

Καλημερααααααααα

Πφφφφ Δευτερα....μισω τις Δευτερες ..

Αρμακι ο Χρηστακης με τα δοντια εβγαζει απιστευτη γκρινια και νευρα ..καθε δοντι και 1 εβδομαδα σχεδον δυσκολη..υπομονη 20 ειναι θα βγουν!!!!

Γειτονακι μου , βλεπω και το Σοφακι ατρομητο με την θαλασσα...θα τα βαλουμε με τον Χρηστο να σκισουν τα κυματα!!!

Σαρδελακι τωρα για την εκκινηση της εταιρειας μεχρι να ρυθμισεις εφορια -ικα- ασφ.ταμειο -επιμελητηρια εχεις τρεξιματα οποτε καλυτερα που τον αφησες πανω!!ειμαι σιγουρη οτι περναει στο χωρια ζαχαρη!!

Εμεις χθες ειμασταν σε παρτυ και ο γιος μου ηταν αψογος!!!επαιζε μεν ολη την ωρα αλλα ησυχα (φτου φτου )και ηταν πολυ καλο παιδι ..

Παω να εργαστω γκρ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...