Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vatraxaki μου το ένα απο τα δυο που έχω είναι τέτοιο χρώμα και προσωπικά δεν το θεωρώ κοριτσίστικο.

Απλά κοίταξε μήπως κι αυτό τρώει πολύ από το χώρο στο port-bagage γιατί σαν κάτι τέτοιο να μου φαίνεται.

Αν μπορείς να πας να δεις από κοντά πως κλείνουν τα καροτσάκια που σου αρέσουν πριν καταλήξεις.

Και μακάρι να μη χαλάσει ο καιρός και να κάνετε το μπανάκι σας, να δοκιμάσετε και την τέντα ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επειδή το βλέπω από το κίν,τι χρώμα είναι;κόκκινο;αν ναι κ εγώ κόκκινο εχω κ το πήρα έτσι για ουδέτερο σε περίπτωση που μας τύχει αγοράκι στο μέλλον.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καροτσακι ειναι γκρι με κοκκινο ουτε κι εγω το θεωρω κοριτσιστικο απλα ο αντρας μου λιγο στραβωσε γι'αυτο ρωταω κι εγω βλεπω πολλα αγορακια σε κοκκινο καροτσι

μαελενι μου το συγκεκριμενο μοντελο δεν κυκλοφορει Ελλαδα αλλα που το εψαξα ειναι πολυ μικρο οταν κλεινει και πολυ ελαφρυ γι'αυτο κατεληξα σ'αυτο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Vatraxaki το κοκκινο δεν θεωρειται κοριτσιστικο χρωμα, ειναι οπως το πρασινο και το πορτοκαλί κατ'εμε..

Και το δικο μας (το χειμωνιατικο) κοκκινο ειναι..

otuttofiamma2.jpg

και στο site που το ειδα ειχε μεσα ενα ξανθουλη μπεμπη...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κι εγω στονε μου το κοκκινο το θεωρο ουδετερο εξαλου ο τιμος εχει πολλα κοκκινα μπλουζακια.

τι καιρο εχετε εκει;ενας φιλος ηταν θεσ/νικη και λεει πολλη βροχη

μαελενη την τεντα θα την παρω αλλα δεν ξερω αν την ξαναφερω γιατι μπορει να μην μπορεσω να την κλεισω :mrgreen:

Διαφημίσεις

Ασε Βατραχακι σημερα ευτυχως παρα τη συννεφια δεν εβρεξε καθολου, αλλα χτες ειχε μια δυνατη καταιγιδα με πολύ δυνατο αερα και στο μαγαζι του καλου μου ειχαν ζημιες..Ολα τα επιπλα εξωτερικου χωρου, τραπεζια, καρεκλες, ομπρελες κλπ τα πήρε και τα "σηκωσε" με αποτελεσμα όλα να σπάσουν, κανονικος ανεμοστροβιλος..Μεγαλη ζημια, τα κοιτουσαν απο μεσα που καταστρεφονταν και δεν μπορουσαν να κανουν τπτ, δυστυχως αυτα εχει ο καιρός...

Γεια σας!!

Εδω γινεται χαμος απο βροχη,τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.Εχε ηλιοφανεια και ταυτοχρονα βρεχει καταρρακτωδως και φυσαει.

Ολο το μπαλονι με τις τεντες κατεβασμενες μεχρι σχεδον το σαλονι μου ειναι μουσκεμα.Καρεκλες,τραπεζι ολα....

Γυρισαμε με το αυτοκινητο και τρομαξαμε να μπουμε απο το γκαραζ σπιτι.Ειχαμε και ψωνια και τον μικρο αγκαλια....χαμος!

Βατραχακι εμας το perego ειναι πορτοκαλι και το καλοκαιρινο που χρησιμοποιουμε πολυ καιρο τωρα, κοκκινο μαυρο.Και εγω για ουδετερα τα πηρα.Δε μου αρεσουν τα μαυρα ή τα σκουροχρωμα για μωρο να σου πω την αληθεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αμαν μωρε καθε μερα τετοια ωρα μπουμπουνιζει και μετα βγαζει ηλιο τι να κανω να τον ξυπνησω τον μικρο για να παμε θαλάσσα η θα μας πιασει μπορα;

στονε μου παθατε μεγαλη ζημια ε;κριμα!

εχετε δουλεια σημερα; εμενα πριν λιγο εφυγε ο καλος μου!

οσο για το καροτσι αφου εχετε ολες απο ενα κοκκινακι θα παρω κι εγω χαχα!!!

Γεια σας κοριτσάκια.

Βατραχακι εγώ ως κοριτσομάνα δεν έχω λόγ να σου απαντήσω για το καρότσι. αλλά και εμένα, όπως και της Ρίτας, δεν μου αρέσει να βλέπω μωράκι - παιδάκια σε κάτι γκρι, μαύρα ή σκούρα μπλε καρότσια.

Εμείς πήγαμε το πρωί τη βολτίτσα μας, σκάσαμε στη ζέστη και τώρα σκεφτόματσε να θα πάμε για μπάνιο ή όχι. Η μέρα είναι μουντή και συννεφιασμένη αλλά σκάμε. Φοβερή υγρασία, σκέτη κόλλα είναι.

Έβαλα στο φβ κάποιες φωτογραφίες από τα γενέθλια. Δεν είχα και πολλές επιλογές γιατί δνε ήθελα να πολυφαίνονται άλλα παιδάκια. Όπως θα καταλάβατε η τούρτα μας τελικά δεν ήταν Αριστόγατες, αλλά HELLO KITTY γιατί αυτή άρεσε στην Αλεξάνδρα. Εγώ επέμενα στις Αριστόγατες αλλά πείστηκα όταν μου είπε ο καλός μου ''Τα γενέθλια είναι της Αλεξάνδρας. Αν θέλεις πάρε τούρτα Αριστόγατες για τα δικά σου''. :tongue::tongue::tongue: Ακλόνητο επιχείρημα. Έτσι είχαμε πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες κλπ Αριστόγατες και τούρτα HELLO KITTY........δεν πειράζει, γάτα είναι και αυτή.:):):)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

εχετε δουλεια σημερα; εμενα πριν λιγο εφυγε ο καλος μου!

Kαι ο δικος μου μολις εφυγε και πήρε και τον μικρό μαζί, θα τον φερει σε καμια ωριτσα και θα ξαναφυγει εκεινος..

Αυριο - αν και πάλι με δουλεια-ειπαμε να παρει "ρεπό" και να κατσει ο αδερφος του στο πόδι του για να πάμε για κανενα μπανακι Κατερινη ή Σκοτίνα, πάντα βεβαια Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος..

Ιωαννα πάω να δω τις φωτο...

Διαφημίσεις

Πάθατε μεγάλη ζημιά Πετρούλα στο μαγαζί;

Πάμε για μππανιο τελικά. :D:D:D:D

Ιωαννα κουκλα η Αλεξανδρα!!!και το φορεματακι που της διαλεξες υπερπαραγωγη, σαν την κουκλίτσα μας!!!

Δυστυχως εγινε ζημια Ιωαννα καθως όλα τα δειγματα που βρισκονταν στον περιβαλλοντα χωρο ειτε εσπασαν ειτε υπεστησαν φθορες... Τα ιδια ειχαμε και πριν δυο χρονια..Τοτε ειχε γινει μια σχετικη εργασια με αναχώματα, χαλικοστρωση και περιφραξη αλλα δυστυχως φανηκε οτι δεν ηταν αρκετη...Με τον καιρό αλλωστε ποτε δεν ξερεις...

Καλο μπανακι!!Για να δουμε κι εμεις αυριο, θα ειμαστε τυχεροι??

Καλησπέρα και από εμενα.

Ως συνήθως στο τρέξιμο με δουλειές και εχω βαλει και ενα σωρο πλυντηρια λες και τις αλλες μερες δεν επλενα:rolleyes::rolleyes:

Πετρούλα μου μπράβο για το μικρό σας !

Το βράδυ τώρα εγω τι να πω.Ξερεις ειμαι πονεμένη.

ΚΑι με το μαγαζί ρε γμτ , εδώ εβρεξε αλλα χωρις αερα.

Παω να σιδερώσω τιποτα γιατι ολα μαζεμενα θα μου ερθουν

Γεια σας κορίτσια μου... ερήμωσε το καφέ ή μου φαίνεται;;;:rolleyes::rolleyes:

Εγώ είμαι έτοιμη για ύπνο..ο καιρός εδώ χάλια και μάλλον ούτε αύριο θα πάμε για μπάνιο:evil::evil::evil:

Σούλα από βδομάδα πάντως που θα είστε εδώ θα χτυπήσει τριανταπεντάρια!!!:D:D

Πετρούλα μου πολύ κρίμα για τις ζημιές βρε κορίτσι μου... το χειρότερο πράγμα είναι να βλέπεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα...:(:(:(

Γιοβάννα πάω να δω τις φωτό...:D:D

Καληνύχτα κορίτσια!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πετρούλα μου πάθετε μεγάλη ζημιά από ότι λες. Ελπίζω να μην χρειάστηκε να ακυρώσετε κάποιο γάμο, βάφτιση ή.... Το φορεματάκι που φόραγε η Αλεξάνδρα είναι από τα ΗΡΑ. Της το είχαν φέρει από πέρσι για να το βάλει φέτος :D:D:D:D Και εμένα μου αρέσει πολύ. Η δε Αλεξάνδρα μόλις το έβαλε φώναζε ''είμαι πιγκίπισσα''. Πολύ ψώνιο το παιδί μου. :tongue::tongue::tongue:

Σουλίτσα και η Ανδριάννα κούκλα είναι και πολύ καλή τσιφτετελού :D:D:D

Ο καιρός εδώ ακόμα κρατάει. Δεν το χάσαεμ το μπανάκι μας σήμερα και ελπίζω να πάμε και αύριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...