Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φου-φου! Ακούει κανείς? Καλέ εσείς φύγατε πριν από μένα για διακοπές! Μέχρι τώρα μαζεύαμε, πήγε ο σύζυξ να τα στουπώσει όλα στο αμάξι αλλά δε γύρισε ακόμα, χμμμμνα υποψιαστώ ότι δε χωράνε???Φανταστείτε ότι μόνο λίγα δικά του πήραμε μαζί αφού αυτός θα επιστρέψει αφού θα δουλεύει αυτήν την εβδομάδα! Στο μποτέ, η κορούλα μου ήταν όπως άρμοζε, σεβάστηκε το χώρο που θα περάσεικ κι αυτή αρκετές ώρες από τη ζωή της! Τη θήλασα 2 φορές ενώ έκανα πεντικιούρ (τι άλλο θα ζήσω!!!) κι αυτό ήταν!

Επειδή βλέπω ερημιά, αν δεν καταφέρω να τα ξαναπούμε εύχομαι σε όλες να περάσετε τέλεια ότι κι αν κάνετε, να χορτάσουμε όλοι τα παιδάκια μας και να γυρίσουμε γεροί και έτοιμοι για νέες περιπέτειες!!!΄Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνααααα καλα να περασετε και καλή ξεκουραση!!!Να γυρισετε ανανεωμενοι και γεματοι!!!!!

Φιλια στα πιτσιρικια θα τα πουμε σε 20 μερες!!!

Σκορδο λες?

Η Πολιτικη δεν εχει σκορδο!Ντεφακτο!Ειναι γλυκια στη γευση της.

Ααα συγγνωμη, δεν ξερω απο πολίτικη...Για τη δικη μας την παραδοσιακη μιλουσα...

Γυρισαμε απο τη βολτιτσα μας!!!Κοριτσια σημερα πολύ το καμαρωσα το αγορακι μου!!!Του ψωνισαμε αρκετα πραγματακια και παπουτσια και σε όλα συνεργαστηκε αψογα..Το κυριοτερο οταν καθησαμε να φαμε, εκατσε και εκεινος ομορφα και τσιμπουσε τα μπιφτεκακια του και τις πατατουλες του και η συμπεριφορα του δεν θυμισε σε τπτ τον ταρζανακο που ειχα κατα νου...

Του 'δωσα τοσα φιλια σημερα οσα νομιζω δεν θα του δωσει καμια άλλη γυναίκα!!!χαχα

Σας φιλώ και σας καληνυχτω!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

PITAKI μου χάρηκα πάρα πολύ που είναι καλά ο κούκλος σου,άλλο κακό να μη τον βρει.

Καλέ εσείς με τις ελιές τι φοβάστε,μια απόφαση είναι κ τέλος.άντε κλείστε ραντεβού κ θα είμαι μαζί σας.2-3 μέρες πονούσε κ μετά φαγούρα από την μπιχλα.εχω γουετ λουκ κ μάλιστα χωρίς ζελέ κ αφρούς!ντρέπομαι λίγο αλλά κ τι να κάνω;

Την φωτεινή δεν θα την βάλω στη θάλασσα για να ζεστάνει λίγο ακόμα.

Εμείς αύριο θα πάμε γερακινη πάλι κ θα μείνουμε στο σκάφος.κ μάλλον κυριακή η δευτέρα θα τα φέρουν ο άντρας μου με τον κουνιαδο μου κ τα 2 εδώ κ εγώ θα έρθω με το αμάξι για να φέρω κ την εγκυμονούσα την συνυφαδα μου.είχαμε πει απ'την αρχή ότι την πρώτη βδομάδα θα τα έχουμε εκεί κ μετά εδώ που έχουμε κ δίκη μας σκάλα για να τα δένουμε.

Ελπίζω να γράφετε αυτές τις μέρες τίποτα για να εχω να διαβάζω.όχι ότι θυμάμαι κ πολλά μετά...

Πολλά φιλια κοριτσάκια μου,σε σας κ στα μπουμπουκακια σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαρινάκι μου καλά να περάσετε.

ΣAPΔEΛA καλορύζικο το όνομα κ καλές δουλειές να έχεις.κ κοίτα να σηκώνεις τα τηλ μη τις χάσουμε τις πελάτισες.αλήθεια το ΣAPΔEΛAKI πως το έβγαλες;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

geia sas koritsia, einai nea sto cafe.

ezisa mia dramatiki empireia me eksomitrio kai riksi salpigas.thelo na tin moirasto me alla koritsia poy exoyn pathei to idio . se poio thema na steilo tin empireia moy giati auto poy vrika einai kleidomeno.?

Kαλως ήρθες Marisof λυπάμαι για την περιπετεια σου και ευχομαι συντομα να την ξεπερασεις και να βιωσεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα γερο μωρακι.

Σε παραπέμπω στο αλλο φορουμ στο οποιο θα βρεις πολλά σχετικα θεματα και απαντησεις σε πολλά ερωτηματα.

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=178

Καλημερα κοριτσια!!!!

Νυχτα δυσκολη η χτεσινη...με γκρινια και πηγαινε, ελα κι ερχομαι!!!Να μη μιλήσω και για τη ζεστη....

Θα τα πουμε μετα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Μουντή μέρα σήμερα εδώ. :(:(:(:( Για μπάνιο δεν μας βλέπω, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να μην χάσουμε τη βόλτα μας.

Μαρινάκι μου σίγουρα τώρα βρίσκεσαι ήδη στπ δρόμο, αλλά εγώ να σου ευχηθώ καλό ταξίδι και να χαρείς τα ζουζούνια σου όσο μπορείς.

Πετρούλα μπράβο στον ταρζανάκο σου !!!! Και εμείς βγήκαμε λίγο χτες και η συμπεριφορά της Αλεξάνδρας ήταν άψογη. Περίπου 2 ώρες δεν σηκώθηκε από την καρέκλα, βέβαια είχα και τα ανάλογα παιχνίδια μαζί, αλλά γενικά ήταν πολύ ήσυχη. Γιατί είχατε δύσκολή νύχτα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Kαλημέρα!!!!!!

Καλές διακοπές Μαρινάκι και τώρα και μετά!!!!!!! Καλό δρόμο να έχετε και καλό καιρό!!!!!

Παιδιά περάσαμε τέλεια χτες. Ο μικρός μου ήταν πολύ καλός σε όλα.

Εν συντομία λοιπόν: επέστρεψα από τη δουλειά και δεν είχε φάει, ούτε και κοιμηθεί φυσικά. Μέσα στο άγχος εγώ γιατί στις 6 έπρεπε να φύγουμε.

Ερχόμαστε λοιπόν στο σπίτι μου ζητάει να φάει και μετά να κοιμηθεί! 6 παρά πέντε έπρεπα να τον ξυπνήσω, ευτυχώς έγινε χωρίς καθόλου γκρίνια! Πηγαίνουμε στο ραντεβού μας, όλα τέλεια και ο κύριος άψογος και μετά βόλτα στην παραλία στο κέντρο, όπου καθήσαμε όλοι ήσυχα κι όμορφα και φάγαμε!

Αψογος σε όλα ο ζουζουνάκος μου. Παιδιά αχ να ξέρατε πόσο καιρό περίμενα κάτι τέτοιο. Συνήθως ξεσηκώνουμε τον τόπο από τις τσιρίδες και τα κλάματα!

ΤΕΣΠΑ όλα καλά με μας.

Οι υπόλοιπες? Μπανάκι?

Εδώ ο καιρός δεν θα έλεγα ότι είναι και ο καλύτερος. Μια συνεφιά την έχει.

Ούτε για βόλτα δε σου κάνει κέφι. Και δεν έχω καμία διάθεση να κλειστούμε μέσα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Eλπίζω μονο και ευχομαι να μην ηταν τυχαίο για όλες μας!!!χαχα

Τα ταλιμπανακια μας νομιζω αρχιζουν και ηρεμουν και περνανε σε άλλη φαση, τη νηπιακη..

Γιατί είχατε δύσκολή νύχτα;

Δεν ξερω βρε Ιωαννα μου..κανενα ονειρο ειδε, τι να πω!!Κοιμηθηκε στο αμαξι και δεν προλαβε να πιει γαλα..λέω μηπως πεινουσε??Αλλα πάλι οταν ξυπνησε κατα τις 3 και ηρθε μας βρηκε, τον πήγα στο κρεβατι του και μου ελεγε "ντα μαμακα!!χυγε" (με εδιωχνε) μολις εκανα να φυγω φωναζε "εντω μαμακα, νανι"..Εκατσα κανενα μισαωρο μαζι του αλλα δεν τον επαιρνε ο υπνος και ετσι τον πήρα και πηγαμε στο κρεβατι μας, οπου εκει λόγω ζεστης ακολουθησε η μαχη του μαξιλαριου..Φυσικα δεν κοιμηθηκαμε γιατι θυμοταν ανα διαστηματα να μου ζηταει και τσισα...

Τωρα τον εστειλα με τον μπαμπα μου μια βολτα, να βαλω μια ταξη λίγο εδω μεσα..

Και εδω ο καιρος καθε άλλο παρα καλοκαιρινος μοιαζει..Συννεφια και μαυριλα..

κι εμεις εδω σημερα εβαλα να γινει το φαγητο μας!

σημερα δουλευει ο μπαμπας θα ειμαστε μοναχουλια αλλα αν δεν χαλασει ο καιρος θα παμε για μπανιο!

τελικα μιλησα και με τα κοριτσια στην ενοτητα του θηλασμου και μου ειπαν οτι η αναπτυξη του μικρου ειναι παρα πολυ καλη και λιγο παραπανω απο το μεσο ορο γιουπι!!!!!!!ηρεμησα!!!και συνεχιζουμε δυναμικα χαχα

κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας θελω να παρω αυτο το καροτσι αλλα το εχει μονο σ'αυτο το χρωμα ειναι κοριτσιστκο;

1816765l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...