Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω αλλο θεμα ...μεγαλωσε κι'αλλο το στηθος μου και το μαγιο ξεχειλιζει απο παντου ..το θεμα ειναι θα βρω νουμερο ???(εχω πολυ μεγαλο στηθος..)και αν βρω το κατω θα ειναι το medium που θελω ..ουφ βασανα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερούλα μου ελπίζω κάποια στιγμή να ηρεμήσω...τώρα απλά είμαι στο άγχος του νέου, του τρεξίματος για τις υπηρεσίες κτλ. Μετά θα αγχώνομαι για το αν θα έχω δουλειά ή όχι χαχα

ελενάκη μου όντως...επιτέλους παρασκευή και με ωραίο καιρό.

Εγώ περιμένω να τελειώσουν τα μπριζολάκια, θα βάλω τις πατάτες στον φούρνο που γίνονται σαν τηγανιτές κι αφού ήδη σκούπισα θα σφουγγαρίσω κιόλας και τέλος για σήμερα!

m57Zp2.png

Κορίτσια την Τρίτη φεύγουμε πρωτα ο θεός.

Συμπεθέρα μου ο γαμπρός μου είναι απλα ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Και εσύ κοίτα να μην αγχώνεσαι πολύ.Ολα θα γίνουν.

Αχ βρε Βίκυ τώρα που το ανεφερε και η ελένη με εχεις απελπίσει τελείως .Και εγω ελεγα να παω κατα τον Σεπτέμβριο να τις βγάλω αλλα δεν το βλεπω.

Ελένη λεγαμε να παμε και παρεα ε???χα χα

Ναι ναι είδες???? Ασε και η δική μου όλο και μεγαλώνει κι όλο και με ενοχλεί. Δεν θέλω να βάζω κακιές σκέψεις στο μυαλό μου, αλλά δεν μου αρέσει η όλη συμπεριφορά της συγκεκριμένης ελιάς!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

εγω εχω αλλο θεμα ...μεγαλωσε κι'αλλο το στηθος μου και το μαγιο ξεχειλιζει απο παντου ..το θεμα ειναι θα βρω νουμερο ???(εχω πολυ μεγαλο στηθος..)και αν βρω το κατω θα ειναι το medium που θελω ..ουφ βασανα...

Να πάρεις από αυτά που είναι κομμάτια κομμάτια κα μπορείς να διαλέξεις άλλο νούμερο το κάτω κι άλλο το επάνω.

Υπάρχουν τώρα πια! Δεν θυμάμαι που, αλλά μπορείς να βρεις.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ελενάκη μου όντως...επιτέλους παρασκευή και με ωραίο καιρό.

Εγώ περιμένω να τελειώσουν τα μπριζολάκια, θα βάλω τις πατάτες στον φούρνο που γίνονται σαν τηγανιτές κι αφού ήδη σκούπισα θα σφουγγαρίσω κιόλας και τέλος για σήμερα!

Μμμμμμ τι μας κάνεις τώρα????? Και δεν έχω φάει τίποτα από το πρωί η έρμη!

Διαφημίσεις

Ελένη εγώ σου είπα ότι πήγα στον δερματολόγο και τις είδε και μου είπε ότι είναι ακίνδυνες.

Αν σε αγχωνει πανε και εσυ μια βολτίτσα για να σου φύγει η ιδεα.

Α και εγώ πήρα χθες μαγιό και τρομάρα μου νόμιζα οτι θα μπω.Βιαζόμουν και ειπα θα το δοκιμάσω στο σπίτι.

Που πας βρε κορίτσι μου???????

Σήμερα θα παω για ενα νουμερακι μεγαλύτερο.

Καλημερα!!!

Σας ελειψα βρε καθολου???

Μαρινακι καλες διακοπες! Να περασετε τελεια!!! Και περαστικα!!!

Ριτα πολυ χαιρομαι που ειναι καλα το παιδι! Παει κι αυτο, τελειωσε! Ελιες ακουω ο Γρηγορης... Τι εγινε, κολλησε απο τον Σωτηρη? Γιατι ο Σωτηρης μπορει να τρωει ελιες διχως αυριο. Αμα τον αφησω μπορει να φαει και καμια τριανταρια!

Βατραχακι μπραβο στα αγορια σου που ειναι τοσο συνεργασιμα παιδακια στον παιδιατρο! Οσο για τον μικρο, μια χαρα ειναι, μην αγχωνεσαι!

Stone αντε και καλη ξεκουραση! Θα καλοξεκουραστεις μεχρι να γεννησεις!

Joa για μαγιω που λες, στο H&M και στο Calzedonia (αυτα τα δυο σιγουρα) πουλανε και ξεχωριστα τα μαγιω. Οποτε μπορεις να παρεις και να κανεις και το δικο σου συνδυασμο και τα νουμερα που θες!

Εμεις ειμαστε καλα, ο Σωτηρακης μου λυσσαει και γενικα δεν εχω καταλαβει οτι ηρθε το καλακαιρι... Ολο ακουω για διακοπες και διακοπες δε βλεπω...:rolleyes:

t7fQp3.png

Ελένη εγώ σου είπα ότι πήγα στον δερματολόγο και τις είδε και μου είπε ότι είναι ακίνδυνες.

Αν σε αγχωνει πανε και εσυ μια βολτίτσα για να σου φύγει η ιδεα.

Α και εγώ πήρα χθες μαγιό και τρομάρα μου νόμιζα οτι θα μπω.Βιαζόμουν και ειπα θα το δοκιμάσω στο σπίτι.

Που πας βρε κορίτσι μου???????

Σήμερα θα παω για ενα νουμερακι μεγαλύτερο.

Για τις ελιές Σούλα μου φοβάμαι και να πάω να τις δει!

Οσο για το μαγιουδάκι......ούτε που τολμάω να πάω να δοκιμάσω! Πήγα προχτές τρομάρα μου να δοκιμάσω κάτι ρούχα! Ε σιγά μην κατάφερα να μπω!

Χαχαχα μου λέει η πωλήτρια μα δε σου φαίνεται κι ας με κοροιδεύουν μερικές μερικές!!!!!

Μου φαίνεται με τα ρούχα θα μπαίνω στη θάλασσα χαχαχα και θα έχω και την έγκυο χωρίς κοιλιά, την Ηλιάνα να με κοροιδεύει!!!!!

Καλώς τη Νατάσα! Μια και είσαι μέσα δεν αλλάζεις και το tickeraki σου! Τώρα το είδα και νόμιζα έχετε γενέθλια!!!!

Ολα καλά στο νέο πόστο? Κουραστικά λίγο στην αρχή, αλλά ελπίζω γρηγορα να πάρεις τον αέρα!

Γειά σας κορίτσια.

Επιτέλους Παρασκευή και με καλό καιρό!!!! Αν και δεν μπορώ να κάνω μπανάκι εγώ, μ' αρέσει που επιτέλους δεν βρέχει!

Καλά με τον πόνο μου παίζετε... πάλι ρίχνει καρεκλοπόδαρα, έχει σκοτεινιάσει λες και είναι βράδυ...:evil::evil::evil:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλά με τον πόνο μου παίζετε... πάλι ρίχνει καρεκλοπόδαρα, έχει σκοτεινιάσει λες και είναι βράδυ...:evil::evil::evil:

Τι μου λες? Και ο καλός μου είναι στο "χωριό" σας?????

Εδώ πάντως είναι μια χαρά Θεού!

Διαφημίσεις

Ιωάννα και εδώ τρεις μέρες συνεχόμενα στις 12 νταννννν!!!! βρέχει...:twisted:

Μην ανησυχείς Έλένη, μπόρα είναι σε καμιά ωρίτσα ή δύο θα βγει πάλι ο ήλιος;) (τουλάχιστον έτσι γίνεται κάθε μέρα...:rolleyes:) Ίσα ίσα να μας χαλάει τη διάθεση για παραλία....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Nατασσακι μου ναι κολλησε απο το Σωτηρη!!Μαλλον δλδ γιατι και απο πριν ειχε εκδηλωσει λιγακι το ενδιαφερον του για τις ελιες.Εντωμεταξυ με την ελια οσο παιδια εχω δει να τις τρωνε φερονται εντελως μαζοχιστικα.Ενω ξυνιζονται και δε τους αρεσουν κατα βαθος, τις τρωνε...το βλεπεις στα μουτρα τους!χαχα

Ιωαννα στο ικα γιατι πατε?

Α μαγιω...το χειροτερο μου ,οτι θες πες μου να παω να δοκιμασω οχι ομως μαγιω...ευτυχως εχω ολοκαινουργιο περσινο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...