Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον εχθες το απογευμα ο Γρηγορης κοντεψε να σκασει,Εφαγε μιση παστα λευκη ,1 πιατο φρουτα σε κομματακια,1 τοστ,1 πιτα αλαδωτη ταυ σουβλακιου,10-12 ελιες και 1 ποτηρι γαλα.

Λεω τωρα το πρωι δεν θα πιει ουτε το γαλα και ηπιε κανονικα το ποτηρι του συν μιση κουπα με κορν φλεικς τα οποια συμπληρωσα 2-3 φορες.Δεν του δινω τιποτα εως το μεσημερι...

Μαλλον αναπληρωνει τις μερες που δεν ετρωγε.

Παω να προλαβω νακανω καμμια δουλεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εμενα ριτα εχθες εφαγε το απογευμα και τελικα το βραδυ εκανε λιγο εμετο του ηρθε παρα πολυ τοσο φαγητο συν 300γρ γαλα

πηγαμε και στη μαμα μου μια βολτα και του εδινε να φαει ενα σωρο στην αρχη του εβαλε ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα μετα ντοματα με τυρι μετα του εδωσε γιαουρτι τον εσκασε χαχα αν της τον αφησω θα μου τον κανει ανετε 20 κιλα χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

έπεσε πολύ μάσα ρίτα χαχα!

Ο γιος μου βάλθηκε να με λιώσει σήμερα χαχα...πρίν βλέπει το πόδι μου που χτύπησα, ερχεται μου το φιλάει και λέει "μανούλα περασε τώρα που το έκανα φιλάκι;" και πρίν λίγο έρχεται μ΄αγκαλιάζει και λέει "η μαμά μου είναι όμοφη" αυτό το όμορφη πιά !

πάω να βάλω τα μπριζολάκια στον φούρνο!

m57Zp2.png

Καλημεραααααααααααααααα

Παρασκευη επιτελους ..

χθες ξεπατωθηκα να φτασω νωρις σπιτι να παρω τον Χρηστο και να παμε στον παιδιατρο του ΙΚΑ και να ειμαι εκει στις 17.30 ..φτανω η ερμη 5.27 και ειχαν απεργια ..μου εκλεισαν ραντεβου για 20/7 ..τοοοσο κοντα..Οποτε πηρα το παιδακι μου και πηγαμε τζαμπο και αγορασαμε κουβαδακια ,τρακτερ ,φτυρια ,νεροπιστολα..

Λετε για φαι ..καλα μην σας πω τι τρωει ο χρηστος καθε μερα και σας σοκαρω ...και μου εχει αδυνατισει κιολας ..αλλα ειναι τοσο δραστηριος που οτι και να τρωει δεν καθεται πανω του αλλα ομολογουμενως τρωει παρα πολυ (απο μενα κατα πολυ πιο πολυ..)αλλα αποφασισα να μην αγχωνομαι ..αφου ειναι καλα στις καμπυλες του ας φαει οτι γουσταρει..

Εμεις παιδικο αργουμε ακομη να τελειωσει 31 ιουλιου..αλλα ο Χρηστος θα σταματησει στις 23/7..

Μαργαριτακι μπραβο το αγορακι μας παει σουπερ!!

Βατραχακι μια χαρα ειναι τα αγορια σου!!!

Σήμερα το απογευμα επιτελους ειμαι ελευθερη ..χωρις κανενα ραντεβου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γειά σας κορίτσια.

Επιτέλους Παρασκευή και με καλό καιρό!!!! Αν και δεν μπορώ να κάνω μπανάκι εγώ, μ' αρέσει που επιτέλους δεν βρέχει!

Πετρούλα μου να καθήσεις στ' αυγά σου. Οσο πηγαίνεις τόσο οι λοιποί θα έχουν στο μυαλό τους ότι ε αφού υπάρχει η Πετρούλα που θα έρθει γιατί να παιδευτούμε εμείς?

Μαρίνα ελπίζω να πήγε καλά o καλλωπισμός και χωρίς τσιρίδες από τη μικρή! Αύριο το ταξιδάκι σας ε? Κατάφερες να μαζέψεις τίποτα τελικά?

Vatraxaki μου γιατί αγχώνεσαι? Μια χαρά είναι τα παιδάκια σου. Αν ήταν κάτι δεν θα σου το έλεγε ο παιδίατρος?

Σουλίτσα αρχίζουν και οι δικές σας διακοπές! Αντε μπράβο. Να βγάλεις πολλές φωτο τη μπουμπού με το μαγιώ χαχαχα!!! Πότε φεύγετε?

Αχ βρε Joa μόνο η ταλαιπωρία σου έμεινε χτες ε? Τουλάχιστον εκεί που πήγατε μετά για τα ψώνια ήταν αρκετά διασκεδαστικά ;)

Sardelaki πολύ λογικό το άγχος σου για την καινούργια δουλειά. Οταν θα αρχίσουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια τάξη τότε θα πρέπει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τα της δουλειάς και τα των νέων δημιουργιών σου.

Καλά ο Αστέρης σου δεν παίζεται! Χαχαχα!!

Ρίτα μου πολύ ωραία που βλέπεις ότι το παιδί πηγαίνει καλύτερα. Και τι να κάνεις καροτσάκι καροτσάκι. Ας βγει λίγο κι αυτό να ξεσκάσει, τόσες μέρες κλεισμένο!

Giovanna μου κι εσύ αδειούχα είσαι?

Βίκη ξανά περαστικά βρε κοπέλα μου. Κι ύστερα μου λες αφαίρεσε τις ελιές! Πωπω ταλαιπωρία!

Κι από την άλλη τη μικρή όχι για μπάνιο? Ούτε σε πισινούλα στην αυλή?

Φωτεινή δεν μπήκες να δώσεις το παρόν σήμερα?

Περιμένω και την Kiko να δω την ανασκόπηση της ημέρας ;)

Φιλιά και σε όσες δεν αναφέρθηκα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ελενη μου το καλο φετος με την εγκυμοσυνη ειναι οτι δεν χρειαζεται να υπολογιζω μερες για να παμε διακοπες και να μπορω να κανω μπανιο!!!!ολες οι μερες ειναι ελευθερες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλά παιδιά τι διάβασα το πρωί στο parents κι έπαθα πλάκα?

Σας το αναφέρω γιατί έμεινα άφωνη!

Σε ιδιωτικό παιδικό το παιδάκι κάποιου μέλους μας έπαθε έγκαυμα σε μπουτάκια και γεννητικά όργανα, μάλλον από καυτό νερό και οι υπεύθυνοι έλεγαν στη μαμά εμείς δεν είδαμε τίποτα!!!! Και το μωρό να έχει και κρέμες πάνω στο έγκαυμα!!! Αχ παιδιά πώς να ξαναεμπιστευτεί αυτή η μαμά το παιδάκι της εκεί?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελενη μου το καλο φετος με την εγκυμοσυνη ειναι οτι δεν χρειαζεται να υπολογιζω μερες για να παμε διακοπες και να μπορω να κανω μπανιο!!!!ολες οι μερες ειναι ελευθερες!!

Ναι από αυτή την άποψη είσαι πολύ τυχερή, ενώ εγώ μόλις αδιαθέτησα.

Από την άλλη ευτυχώς γιατί στις διακοπές θα είμαι οκ!

Κορίτσια την Τρίτη φεύγουμε πρωτα ο θεός.

Συμπεθέρα μου ο γαμπρός μου είναι απλα ΤΕΛΕΙΟΣ!!!Και εσύ κοίτα να μην αγχώνεσαι πολύ.Ολα θα γίνουν.

Αχ βρε Βίκυ τώρα που το ανεφερε και η ελένη με εχεις απελπίσει τελείως .Και εγω ελεγα να παω κατα τον Σεπτέμβριο να τις βγάλω αλλα δεν το βλεπω.

Ελένη λεγαμε να παμε και παρεα ε???χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...