Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα.

Αντε τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα μετα από δυο εβδομάδες παλι(μαλλον δηλαδη γιατι ενδεχεται να ερθω καμμια μερα μολις γυρισουμε από τις διακοπές).

Φυσικά δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά γιατί πρεπει να τελειώσω καποια πραγματα.

Με εχει πιάσει ενας τρελός πόνος στο γοφό και πολλές φορές δεν μπορώ να σηκωθω.

Φυσικα αφου είπα να παω διακοπές επρεπε να στραβωσει κατι.

Θα προσπαθήσω να επανερθω.

Φιλια

Kαλημερα κοριτσάρες μου!!!!

Παρασκευή σημερα αλλα συννεφιά βλέπω εξω και για βροχες κτ πήρε το αυτί μου...

Μαρίνα σημερα η μερα θα εχει μαζεμα, τι ωραια....Εσυ εισαι καλύτερα??

Ο Γωγος μια χαρα τα πάει με το φαγητό, χτες μονο εσας που δεν εφαγε!!χαχα

Βατραχακι και τα δικα σου μια χαρα με την παιδίατρο!!Ειδικα ο μικρος μια χαρα ειναι...δεν μπορεί καθε μηνα να παίρνει και κιλό!!Για δες το βιβλιαριο του Τιμου να δεις που βρισκοταν στην ηλικια του μπέμπη..Δεν παιζει να μην τρωει καλά, θα υπήρχαν αλλες ενδειξεις, όχι τόσο το βαρος..Τα 800 γρμ λίγα σου φαίνονται??

Σουλα αντε με το καλό να τελειωσεις τις εκκρεμοτητες και εσυ σημερα και να μην χρειαστει να "πεταχτείς" μεσα στην αδεια..Ετοιμασες πράγματα??

Φιλακι πως ηταν χτες χωρις συζυγο και παιδι??Χτες που ησουν μονη εφυγες νωρίς νωρίς, καλέ μηπως ξεπόρτισες???χαχα

Βικυ να περνατε καλά και να προσεχεις τωρα με το θαλασσινο νερό και τον ηλιο!!Το μαλλι κοκαλωσε ε??Δεν ειναι και οτι καλύτερο αλλα κανε λίγη υπομονη και θα ερθουν πιο καθαρες μερες...

Ευχαριστω και για τις ευχές..

Αλεξανδρα γιατι αυπνιες??Λόγω ζεστης ή αγχωνεσαι??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!

Πετρούλα μου όχι πάλι βροχές... εδώ ξεκινήσαμε καλά, με ήλιο και ζέστη και ελπίζω να συνεχίσει έτσι...:roll:

Σαρδελάκι και εγώ προσκυνάω... δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα χθες...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!!!!!!!!

Ολα καλα!!!Μονο που δεν τον εχουμε δεσει ακομα αλλα τον βλεπω και επανηλθε πληρως στο βαδισμα του και δεν αγχωνομαι.

Ολες καλα?

Μαρινα ετοιμαζεσαι?Ζηλεψα!

Μαρια τι εγινε με της εξετασεις της Ευουλας?

Πετρουλα τελικα τελειωσες με τη δουλεια?

Σαρδελακι χαλαρωσε βρε κοπελα μου ολα θα πανε καλα.

Σουλιτσα αντε με το καλο να ξεκουραστεις.Και εγω πονουσα πολυ καιρο στο κοκαλο τη λεκανης αλλα περασε μονο του.

Βατραχακι τελεια τα μικρα...αυτος ο μικρος σαν τον Γρηγορη μου φαινεται μεγαλουτσικος θα δω το βιβλιαριο και θα σου πω...

Βικακι πολυ γελασα με την κοτσιαδα μαμουθ να εισαι καλα!!Περαστικα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Aαα οχι γραψε λαθος βατραχακι ο Γρηγορης ηταν πολυ περισσοτερο,μαλλον σας μπερδεψα με τον Γιαννακη της Ντελενι που ειναι μεγαλυτερος σε ηλικια.Οπως και να εχει ειναι σουπερ ο μικρος και συγχαρητηρια για το θηλασμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τελος Ριτα μου..ισως πεταχτω την Τεταρτη για 2-3 ωριτσες (αν τα καταφερω) και μετα δεν προκειται να ξαναπάω..οσο πηγαινω, βλέπω τι μαλ@#$ες κανουν εκει και δεν εχω σκοπό ουτε να τρελαθώ ουτε να γεμισω κεφαλια..Εξαλλου επρεπε απο τις 18/6 να εχω σταματησει και ολες αυτες τις μερες πήγαινα για να μη φυγω απότομα και να ελέγχω λίγο τις εργασιες που αφηνα να διεκπεραιωνονται αλλα ειδα οτι λίγο επαναπαυτηκαν και εκεινοι γιατι θεωρησαν οτι εγω θα τρεχω με την πρωτη ευκαιρια και μολις παρουσιαστει αναγκη...Εεε οχι φυσικα!!

Το παιδι όλο και καλύτερα ε??Αντε να το ξεχασετε κι αυτο γρηγορα!!

Ε σωστα μην τους μαθαινεις ετσι,ευκαιρια ψαχνουν.Να κατσεις να ξεκουραστεις πλεον.

Αμα θελουν θα την βρουν την ακριη.

Ναι μια χαρα ο Γρηγορης.Σημερα ισως τον παρει η μαμα μου για λιγο με το καροτσι βολτα να κανω και εγω καμμια δουλεια εδω μεσα...βρωμισαμε.

Παω γιατι τελειωνουν οι εξερευνητες χα χα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα μου δεν μπορώ να πω ότι ζεσταινόμουν...πιθανότατα είναι το άγχος μέχρι να δρομολογηθούν όλα...το έχω εγώ αυτό γενικότερα, αλλά νομίζω είναι και λογικό. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να ξεκινάει μιά δουλειά και να μην έχει έστω και λίγο άγχος σωστά;

Σήμερα πρωί πρωί πήγε η θεία του άντρα μου στην εφορία για μένα...να πάρει κάποια έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσω και να ρωτήσει για την διαδικασία της έναρξης. Το απόγευμα θα πάω να υπογράψω το συμβόλαιο, περιμένω τηλ από την σπιτονοικοκυρά...από μέρα σε μέρα το πήγαινε αλλά χθες την πήρα τηλ και δεν της άφησα περιθώρια!

m57Zp2.png

Δυστυχως αυτο το αγχος δεν σταματαει ποτε..πόσο μαλλον οταν ξεκινας κτ δικο σου και εχει να ρυθμισεις τοσα πολλά και να ανταπεξελθεις σε όλα τα εξοδα και τις υποχρεωσεις που δημιουργουνται..Ολα θα πάνε καλά όμως καθως η αρχη εγινε και αρχιζουν να παίρνουν το δρομο τους τα πραγματα..

Διαφημίσεις

Δυστυχως αυτο το αγχος δεν σταματαει ποτε..πόσο μαλλον οταν ξεκινας κτ δικο σου και εχει να ρυθμισεις τοσα πολλά και να ανταπεξελθεις σε όλα τα εξοδα και τις υποχρεωσεις που δημιουργουνται..Ολα θα πάνε καλά όμως καθως η αρχη εγινε και αρχιζουν να παίρνουν το δρομο τους τα πραγματα..

έτσι Πετρούλα μου ...κι εγώ πιστεύω πως αυτό το άγχος δεν τελειώνει ποτέ! Σημασία έχει ότι σιγά σιγά όλα φτιάχνουν κι εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη μ΄αυτό που ξεκινάω.

Έκανε ο Αστέρης πρωινό ψωμάκι με μαρμελάδα και έρχεται τώρα και μου λέει "μανούλααααααααααααααααα...η κοιλίτσα μου γέμισε μαρμελάδα" :mrgreen:

m57Zp2.png

Και εγώ συμφωνώ με την Πετρούλα Σαρδελάκι...όλα θα πάνε καλά!!!!:D:D

Άντε μπράβο Ρίτα, χαίρομαι που ο Γρηγόρης είναι καλύτερα!!! Επανήλθε το καρότσιο βλέπω... καλά κάνεις όμως γιατί έτσι και βολτίτσα θα πάει και καθισμένος θα είναι ;)

Πετρούλα άστους κοπέλα μου και πήγαινε να ξεκουραστεις...γρήγορα!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

To καροτσι αναγκαστικα επανηλθε για λιγες μερες αν αντεξει...γιατι με το Γρηγορη πανω σερνεται δεν παει μια...χαχα

Κανονικα δεν πρεπει να ειναι καθιστος μονο ξαπλα γιατι και καθιστος κρεμονται τα ποδια και επιβαρυνεται το ισχυο αλλα δεν πηγαινε άλλο.. ας παει μια μικρη βολτα σημερα να ξελαμπικαρει το παιδι και μετα ξαπλα παλι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

κι εγω αυπνιες ειχα εχθες μεχρι να με παρει ο υπνος ειδα κι επαθα να ειμασταν κι ολες κοντα να πιναμε κανενα ποτακι τουλαχιστον :tongue:

στονε δεν λεω καλα ειναι τα 800γρ απλα δεν ξερω γιατι νομιζα οτι ειχε παρει παραπανω κι ο τιμος τοσο ηταν περιπου λιγα γραμμαρια λιγοτερο.

ριτα εσεις ομως γεννηθηκατε και πιο μεγαλοι νομιζω ε;ο μπεμπης 3400.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια. Από σήμερα είμαι με τη ζουζούνα μου. Σχολείο τέλος. Θα πηγαίνει μόνο 1 φορά την εβδομάδα για να μην χάσει επαφή.

Χτες ξεπορτίσαμε και γυρίσαμε 11.30 το βράδυ σπίτι μας. Αχ γι' αυτό μου αρέσει το Καλοκαίρι :D:D:D:D:D

Πετρούλα μου να κάτσεις να ξεκουραστείς και άστους να κουρεύονται. Αχ τα ίδια με εσένα έκανα και εγώ στην εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρα και ποτέ δεν άκουσα ούτε ευχαριστώ. Καλομαθαίνουν μετά και νομίζουν ότι είσαι και υποχρεωμένη να το κάνεις. Αχ ας μην πάρω φόρα γιατί θα πω πολλά :evil::evil::evil:

Μαρινάκι για σοκολαίτσες διαβάζω. Δίαιτα τέλος; Βέβαια, πώς να ακολουθήσεις δίαιτα στις διακοπές; Δύσκολο είναι. Είσαι ήρωας που θα πάρεις την μπουμπού, στο μπωτέ. Εμ'ενα ούτε για αστείο δεν μου πέρναγεα από το μυαλό αυτό.

Ριτάκι εσείς πότε φεύγετε διακοπές;

Σαρδελάκι φοβερός ο Αστέρης και σούπερ νοικοκύρης!!!!

Βατραχάκι μια χαρά είναι ο μπέμπης. Μην αγχώνεσαι με το βάρος του.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...