Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι παίδαρος είναι μην το συζητάς καθολου! ΕΪπαμε να είναι στα φυσιολογικά!

καλος ειναι και τα μπουτακια του τα εχει και τις δπλιτσες του απλα δεν ξερω εχω λιγο αγχος θελω να περνει βαρος για να σιγουρευομαι οτι παει καλα ο θηλασμος.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Και στο Γώγο αρέσει το τραχανάς! Σήμερα στο σχολείο είχαν κριθαράκι με μοσχάρι, σίγουρα είναι σχετικά μικρές οι μερίδες γιατί με το που έρχεται σπίτι τον ξαναταίζω. Εϊχα κοτοπουλάκι με πατάτες για εκείνον από χτες και για εμάς φακές. Λέω κάτσε επειδή το παιδάκι μου είναι περίεργο ας ετοιμάσω και τις φακές μιας και ήρθε νωρίτερα και ο καλός μου. Τελικά πρώτα έφαγε τις φακές μου και μετά μόνος του τσίμπησε κοτοπουλάκι! Κατά τις 5.30 κλασσικά γιαουρτομπάνανο και όση ωρα με περιμένανε έξω από το γιατρό τσάκισε ένα κοτόπουλο σουβλάκι που τον έπρηξε τον πατέρα του να του πάρει και δεν άφηνε κανέναν άλλο να δοκιμάσει! Μετά ήπιε και μια κούπα γάλα, φτού,φτού αλλά το φρέσκο το πίνει καλύτερα και περισσότερο! Φοβάμαι αυτές τις μέρες που τρώει πολύ, κάτι συμβαίνει την επόμενη, ας βγω ψεύτρα τουλάχιστον αυτή τη φορά!

Φιλάκι καλή ξεκούραση!

mGKop3.png60Jvp3.png

γιατι δεν σου αρεσει;εμενα μου αρεσει αλλα για τα παιδια ειναι θρεπτικος οποτε κι ευκολο και νοστιμο και θρεπτικο!

Δεν τρελένομαι κιόλας... Για τα υπόλοιπα συμφωνώ, γι' αυτό και της τον φτιάχνω! Της τρίβω μέσα και ντοματούλα, καρότο, κολοκύθι, μετά και λίγο φέτα... κι έτοιμο!

Καληνύχτα φιλάκι και καλή ξεκούραση!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλος ειναι και τα μπουτακια του τα εχει και τις δπλιτσες του απλα δεν ξερω εχω λιγο αγχος θελω να περνει βαρος για να σιγουρευομαι οτι παει καλα ο θηλασμος.

Πω!Πω! Τώρα τι θυμήθηκα! Η μικρή μου γενικώς ήταν ένα αφρατούλικο μωρό. Με τα μπουτάκια του τα μαγουλάκια του και όλα τα σχετικά. Όταν ήταν 4 μηνών, πάμε σε μια βάφτιση και μας βλέπει ο πατέρας μιας φίλης μου. Με το που βλέπει την μικρή γυρνάει και μου λέει: "Μαρία, να προσέχεις με την μικρή. Είναι χοντρούλα. Να της κάνεις λίγο δίαιτα μην σου ξεφύγει!" Τι να του απαντούσα η έρμη...?

mrdIp3.png

4 μηνων διαιτα παμε καλα;;;;;;;;;;;;;;;;

δεν του ειπες οτι τα μωρα που θηλαζουν δεν θεωρουντε παχυσαρκα;

Τι να του πω...

Ακόμα και να μην θήλαζε, είναι δυνατόν να κάνεις δίαιτα σ'ένα μωράκι τεσσάρων μηνών! Μόνο γάλα πίνει! Ούτε κρέμες δεν έχουν ξεκινησει ακόμα!

Αλλά τα ίδια σχεδόν έλεγε και στην κόρη του (την φίλη μου), όταν λίγους μήνες αργότερα γέννησε την κόρη της. Και να με παίρνει η φίλη μου στενοχωρημένη και αγχωμένη και να με ρωτάει αν θεωρώ ότι η Έλλη (η κόρη της) είναι χοντρή!!!

mrdIp3.png

α καλα φαντασου τι εχει να της πει αργοτερα να εχει κανα δυο κιλα παραπανω λουκετο θα βαλει στο ψυγειο χαχαχα!!!

τι να πεις σε 4 μηνων μωρο θα του πεις εισαι χοντρο δεν θα πιεις γαλα χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια,τι κάνετε;

Να ευχηθώ στην KIKH μας να χαίρεται το αγοράκι της.

ΠETPOYΛA μου χρόνια πολλά κ σε σένα κ στον αντρουλη σου.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά... άδεια... Καταλαβαίνετε!

Πηγα χθες κ έβγαλα τα ράμματα αλλά αυτα στο κεφάλι ήθελαν κ άλλο γιατί είναι τρύπα κ όχι σκίσιμο κ ξανά άνοιξε.οπότε το μαλλί μου θα μείνει κιάλλο βρώμικο.αφού βγάζω το λάστιχο κ παραμένει κοτσίδα.

Πηγα κ στην παιδίατρο του χωριού για να γράψω αντιβίωσεις κ την ρώτησα πότε να βάλω την φωτεινή στη θάλασσα κ μου είπε ότι εφόσον θα είναι εδώ 2 μήνες να μη την βάλω ακόμα.

Έχει πολύ πλάκα.όταν ξέρει ότι θα κάνει κάτι που δεν την αφήνω έρχεται κ μου λέει:τι κανείς καλά;καλά είσαι;

Σου λέει κάτσε πρώτα να δω αν είναι καλά μη μου μείνει κιόλας απ'τη μαμουνιά μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γειά σας κοριτσάκια,τι κάνετε;

Να ευχηθώ στην KIKH μας να χαίρεται το αγοράκι της.

ΠETPOYΛA μου χρόνια πολλά κ σε σένα κ στον αντρουλη σου.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά... άδεια... Καταλαβαίνετε!

Πηγα χθες κ έβγαλα τα ράμματα αλλά αυτα στο κεφάλι ήθελαν κ άλλο γιατί είναι τρύπα κ όχι σκίσιμο κ ξανά άνοιξε.οπότε το μαλλί μου θα μείνει κιάλλο βρώμικο.αφού βγάζω το λάστιχο κ παραμένει κοτσίδα.

Πηγα κ στην παιδίατρο του χωριού για να γράψω αντιβίωσεις κ την ρώτησα πότε να βάλω την φωτεινή στη θάλασσα κ μου είπε ότι εφόσον θα είναι εδώ 2 μήνες να μη την βάλω ακόμα.

Έχει πολύ πλάκα.όταν ξέρει ότι θα κάνει κάτι που δεν την αφήνω έρχεται κ μου λέει:τι κανείς καλά;καλά είσαι;

Σου λέει κάτσε πρώτα να δω αν είναι καλά μη μου μείνει κιόλας απ'τη μαμουνιά μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα σας! Δε σας έχω συνηθίσει να ανοίγω εγώ το καφέ, αλλά σήμερα τελευταία μέρα πριν τις διακοπές, είπα να φτιάξω φρεντουτσίνα και να σας κεράσω όλες κρουασανάκια με σοκολάτα (με όλες τις θερμίδες και τα λιπαρά περικαλώ). Πίνω καφεδάκι και προσπαθώ να οργανώσω λίγο στο μυαλό μου όσα πρέπει να γίνουν, γιατί θα κατεβάσω το Γώγο στο σχολικό και μετά θα πάω με τη μπουμπού για μποτέ! Πώς θα κάνω αποτρίχωση άμα βάλει τις τσιρίδες δεν ξέρω!

Βικάκι μου μας έλειψες! Ανατρίχιασα πρωινιάτικα με την ιστορία που σου άνοιξε η παλιοελιά, δε με βλέπω να τη βγάζω ποτέ τη δικιά μου. Η Φωτεινούλα γιατί σου είπε η γιατρός να μη μπει ακόμα στη θάλασσα επειδή είναι κρύα? Και για τη μπουμπού που ρώτησα η παιδίατρος ειπε να τη βάλω μόνο αν η θάλασσα είναι καθαρή (????) και ζεστή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...