Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι μου κάνετε κοριτσάκια?

Εγώ πήγα γιατρό τελικά και με φόρτωσε με κάψουλες, σιρόπι και εισπνεόμενα για τη μύτη! Απ΄ότι διάβασα στις οδηγίες τίποτα από αυτά δεν είναι απόλυτα συμβατό με το θηλασμό, ελπίζω να συνέλθω γρήγορα για να τα σταματήσω!

Τι διαβάζω φιλάκι, κάνατε τελικά το μεγάλο βήμα? Υπομονή ούτε 24ωρο δεν είναι, δε νομίζω κι εγώ να έχεις θέμα με το γάλα! Πόσες φορές θηλάζει η Ναταλία το 24ωρο?

Ρίτα καθόλου μη σε στεναχωρεί που χάσατε κάποιες μέρες απότην προσαρμογή και οι υπόλοιπες που σας μένουν κάτι θα κάνουν, εξάλλου ο γρήγορος δε νομίζω ότι θα έχει απολύτως κανένα θέμα!

Εγώ αργάμιση συνειδητοποίησα ότι αύριο έχουν φασολάδα καλοκαιριάτικά :confused: στο σταθμό και ακόμα περιμένω να γίνουν τα μακαρόνια με κιμμά που θα του στείλω μην έχουμε τίποτα εξαγωγές το Σάββατο που θα φύγουμε! Χα, δε φεύγουμε αύριο θα με φάτε άλλη μια μέρα στη μάπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!

επιστρεψαμε απο γιατρο και μετα καφεδακι!

τα νεα μας απο τη γιατρο ο τιμος εκανε δυο εμβολια το μαντου και το mmr και δεν εκλαψε σχεδον καθολου :roll:

εκατσε τον εξετασε μια χαρα εδωσε και το χερι του για το εμβολιο καμια σχεση με την αλλη γιατρο που μας ακουγε ολος ο κοσμος τι να πω ειναι πολυ συνεργασιμος μαζι της και πολυ χαρουμενος οταν παμε οι μετρησεις μας ειναι 11,500 κιλα και 90 ποντους αψογο τον βρισκει ανεβηκε και λιγο στην καμπυλη του βαρους!

ο μπεμπης κι αυτος εκλαψε λιγο στο εμβολιο και εβαλε 800γρ και 2 ποντους λιγο στεναχωρεθηκα για το βαρος περιμενα παραπανω αλλα η γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα ουτε λιγο ουτε πολυ δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας!

αυτα τα νεα μας τον αλλο μηνα παλι!

μετα πηγαμε για καφε παραλια που ειναι πεζοδρομος τωρα το καλοκαιρι και ηταν τελεια επαιξε κι ο τιμος με αλλα παιδακια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα!

Μόλις τελείωσε η ταινία που έβλεπα και μπήκα να πω ένα γεια!

Μπράβο βατραχάκι που είναι καλά τα παιδάκια σου!

Τι λες ρε Μαρίνα... φασολάδα? Δεν τους κάνουν και καμμιά σουπίτσα... Για τις κρύες μέρες του Ιουλίου!

Εμείς αύριο πρωί λέω να φύγουμε για Λουτράκι. Ο μπαμπάς μας δουλεύει και το Σάββατο ως αργά, οπότε δεν έχει νόημα να καθόμαστε εδώ. Θα την πάρω να πάμε για κανα μπανάκι.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Έλα μου ντε καλοκαιριάτικα! Αν και να σου πω τη σουπίτσα θα την προτιμούσα τη φασολάδα πώς να τη χωνέψουν? Χάθηκε να τους κάνουν φασολάκια που είναι και η εποχή τους? Τέσπα στο τσακ κρατιέμαι να μην πέσω με τα μούτρα στα μακαρόνια με τον κιμμά που μοσχομυρίζουν βραδυάτικα!

Βατραχάκι μια χαρά ο Τιμούλης, πες τα όλα εδώ τώρα τι τον είχες ταίσει προηγουμένως? Ο μπέμπης μια χαρά βάρος πήρε, γιατί σου φαίνεται λίγο? Πόσο είναι τώρα? Να σου πω ότι η δεσποινίδα μου πήρε μόλις 350γρ αυτή τη φορά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά θα κάνετε να πάτε για μπανάκι Μαρία! Από Σάββατο από ότι είδα φτιάχνει αρκετά ο καιρός, ΄παντε να καταλάβουμε και λίγο καλοκαίρι! Το νου σας μη γκρινιάξει καμιά μετά για τον καύσωνα, μόνο εγώ!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βασικά, έχω πάθει σοκ που είμαι μόνη μου και δεν ξέρω τί να κάνω: να πάρω τις φίλες μου και να εξαφανιστώ από το σπίτι χωρίς κανένα άγχος πότε κι αν θα γυρίσω; Καλό ακούγεται, ε; Κι από την άλλη καταλαβαίνετε, έχω να κάνω ένα κάρο δουλειές που έχουν μαζευτεί. Αυτό δεν ακούγεται και πολύ καλό.

Να πάρεις τις φίλες σου και να εξαφανιστείς!!!!

Ποιες δουλειές τέτοια ώρα!

Απορώ που το συζητάς!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα γιατρό τελικά και με φόρτωσε με κάψουλες, σιρόπι και εισπνεόμενα για τη μύτη! Απ΄ότι διάβασα στις οδηγίες τίποτα από αυτά δεν είναι απόλυτα συμβατό με το θηλασμό, ελπίζω να συνέλθω γρήγορα για να τα σταματήσω!

Τι διαβάζω φιλάκι, κάνατε τελικά το μεγάλο βήμα? Υπομονή ούτε 24ωρο δεν είναι, δε νομίζω κι εγώ να έχεις θέμα με το γάλα! Πόσες φορές θηλάζει η Ναταλία το 24ωρο?

Μαρινάκι τον ενημέρωσες το γιατρό ότι θηλάζεις καλέ;

H Ναταλία 2-3 φορές την ημέρα θηλάζει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

τον τιμο τον ταισα τραχανο χαχα το αδιζει το πιατο!!!

ο μικρος τωρα ειναι 5650 απλα περιμενα να ειχε παρει ενα κιλο

Τι τους αρέσει τόσο πολύ στον τραχανά? και την δικιά μου όποτε την ρωτήσω τι φαϊ θέλει τραχανά ζητάει! Όχι ότι με χαλάει, είναι και εύκολος, αλλά τραχανά...?

mrdIp3.png

Κοριτσάκια μου βγήκα ήπια δυο ποτηράκια κρασί και κάπνισαααααα....... μετά βίας έφτιαξα τα πράγματα μου και πάω για ύπνο..... Σας φιλώ. Μαρινάκι καλά να περάσετε και περαστικά σου καλή μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τον ενημέρωσα και του τόνισα 3-4 φορές δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία νομίζω, μακάρι να περάσω ήρεμη νύχτα και αύριο δεν τα ξαναπαίρνω, έχω και κόλλημα, ούτε ντεπόν δεν έπαιρνα και ας ήμουν χάλια, αλλά με αυτόν τον παλιοβήχα τα χρειάστηκα! Ρε φιλάκι ακόμα εδώ είσαι? Βγες κορίτσι μου τώρα που μπορείς!

Βατραχάκι παίδαρος είναι μην το συζητάς καθολου! ΕΪπαμε να είναι στα φυσιολογικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...