Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξέρω κορίτσια μου , είχα διαβάσει για τον πρόωρο τοκετό και έχω τρομοκρατηθεί αρκετά μπορώ να πω. Απλά είπα να μπω και στην 20η εβδομάδα και να ξεκινήσω. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη του γιατρού μου απλά επειδή είναι φάρμακο δεν παύει να έχω κάποιους ενδοιασμούς. Σήμερα , αύριο θα το βάλω το άχρηστο το υποθετάκι δεν το γλιτώνω.

Αχ Κίκο μου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια αν και δεν έχω εμπειρία αντιστοιχη να την κάνεις την αγωγή! Αλήθεια ρώτησες και για τη rofylac που λέγαμε στη συνάντηση?

:mrgreen:

τι είναι η rofylac γιατί δεν θυμάμαι καθόλου μπορώ να πω Μαρινάκι.

Σαρδελάκι πήγαινε μια σελίδα πριν και θα τα μάθεις όλα.

Βατραχάκι μου γλυκό καλά κάνετε και μου τα λέτε , δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγήσω εγώ να το ξέρεις ίσα ίσα μάλιστα που σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Ναι το Σάββατο είναι και παρόλο που δεν θα έχουμε πολλά άτομα με έχει πιάσει ολίγον τι άγχος.

Αχ! Πως σε νοιώθω...

Εμένα μου φαίνονται μια χαρά! Να μην σου πω και πολλά!

Πάντως μου άνοιξες την όρεξη. Και πεινάω....

mrdIp3.png

Κι εγώ πεινάω αλλά για γλυκά θέλω να καταβροχθίσω μία ολόκληρη τούρτα κι ας έφαγα ήδη ένα παγωτό προτίμησα 2 φέτες του τοστ και τυρί για μεσημεριανό για να τσακίσω το παγωτάκι αλλά δε μου ήταν αρκετό!

Κίκο είναι η ένεση για το ρέζους που λέγαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ πεινάω αλλά για γλυκά θέλω να καταβροχθίσω μία ολόκληρη τούρτα κι ας έφαγα ήδη ένα παγωτό προτίμησα 2 φέτες του τοστ και τυρί για μεσημεριανό για να τσακίσω το παγωτάκι αλλά δε μου ήταν αρκετό!

Κίκο είναι η ένεση για το ρέζους που λέγαμε!

ά ναι τώρα θυμήθηκα, ρώτησα τον γιατρό και μου είπε πως δεν μου την έκανε διότι το παιδί είχε και αυτό ρέζους αρνητικό και έτσι δεν χρειάστηκε. σε λίγο καιρό θα κάνω την εξέταση (πάλι δεν θυμάμαι πως τη λένε) και αναλόγως το αποτέλεσμα θα πράξουμε.

Ζουζούνες σας φιλώ , την κάνω , θα προσπαθήσω να σας διαβάσω απο το σπίτι.

Έτσι πάχυνα εγώ στον θηλασμό! Είχα τσακίσει τα παγωτά!!! Όσα κιλά δεν έβαλα στην εγκυμοσύνη τα έβαλα μετά! Και ειδικά αυτά τα μικρά πυραυλάκια, ξυλάκια, σαντουιτσάκια, που τα παίρνεις από το σούπερ μάρκετ σε συσκευασία των 6-8... τα άνοιγα όλα μέσα σ'ένα συρτάρι της κατάψυξης και περνούσα και τσίμπαγα κι ένα!

mrdIp3.png

Τέτοια πες μου Πανμαρ!!! Δεν πτοούμαι όμως εγώ θα τσακίσω μια σοκολατίτσα αν πείσω τον καλό μου να πάει να μου πάρει...Για το λαιμό μου όχι για μένα!

Βατραχάκι τι τον τάισες καλέ πριν πάτε?

Μαρία 12-18 που θα είμαστε Βραχάτι αν τύχει και έρθετε προς Λουτράκι στείλε κανένα μήνυμα μήπως καταφέρουμε και τα πούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία 12-18 που θα είμαστε Βραχάτι αν τύχει και έρθετε προς Λουτράκι στείλε κανένα μήνυμα μήπως καταφέρουμε και τα πούμε!

Δε νομίζω Μαρινάκι, γιατί αν όλα πάνε όπως τα σκέφτομαι, θα πάω Λουτράκι αυτό το Σ-Κ, το άλλο έχουμε γάμο και την βάφτιση του γιου του αδερφού μου και μετά γύρω στις 15 λέω να κατέβω Σέριφο και να γυρίσω λίγο πριν το δεκαπενταύγουστο...

Πάντως, αν κάτι αλλάξει, το τηλέφωνό σου το έχω!

mrdIp3.png

Το ξέρω κορίτσια μου , είχα διαβάσει για τον πρόωρο τοκετό και έχω τρομοκρατηθεί αρκετά μπορώ να πω. Απλά είπα να μπω και στην 20η εβδομάδα και να ξεκινήσω. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη του γιατρού μου απλά επειδή είναι φάρμακο δεν παύει να έχω κάποιους ενδοιασμούς. Σήμερα , αύριο θα το βάλω το άχρηστο το υποθετάκι δεν το γλιτώνω.

Ούτε κι εγώ θέλω να σε αγχώσω Kiko μου, αλλά κι εγώ λόγω κάποιου μικροβίου που δεν το πήραμε είδηση εγκαίρως για να το προλάβουμε, γέννησα τόσο νωρίς.

Να σας πληροφορήσω ότι κι ο δικός μου κοιμήθηκε αμέσως! Παιδιά τα καταέραμε!

Πετρούλα μεγειά τα μαλλιά και καλά να περάσετε το βραδάκι.

Μαρίνα καλό ταξίδι να έχετε με την μικρή και να περάσετε όμορφα κι εσείς.

Vatraxaki καλή επιτυχία στον παιδίατρο και καλές μετρήσεις ;)

Kiko μου και πολλά είναι τα εδέσματά σου. Ζέστη έχει, καλοκαίρι είναι, ας μην φάει πολύ ο κόσμος!!!!!

Κούκλες σας φιλώ γλυκά. Θα τα πούμε αργότερα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βρε κορίτσια τι γράψατε πάλι; Δεν σας προλαβαίνω πια.:?:-?:?

Κίκο μου κάνε την αγωγή και μην κάνεις βλακειούλες. Για να στην έδωσε ο γιατρός κάτι θα ξέρει. Δεν κάνει να γεννήσεις με μύκητες. Αχ δεν μπορώ να σου πω άλλα, κάνε την αγωγή....... Το φαγητό είναι πάρα πολύ. Μια εβδομάδα θα τρώτε μετά. :D:D:D:D

Ρίτα όλα καλά θα πάνε με το Γρηγόρη σου. Τι έκανες με τον παιδικό; Χτες δεν θα ξεκινούσατε την ποσαρμογή;

Μαρίνα αυτά τα έπιπλα (pali δεν είναι;) τα είχαμε δει και εμείς αλλά τότε μου είχαν φανεί μεγάλα. Όμως όντως θα σε βολέψουν για μεγάλο διάστημα. Περαστικά σου και καλές διακοπούλες. Τέλεια θα περάσετε.

Πετρούλα ωραίο το δωμάτιο που έβαλες, αν για να σου πω την αλήθεια, θα ήθελα κάτι λίγο πιο παιδικό ακόμα.

Λαζαρένια, για την πεθερά σου έχω να πω :evil::evil::evil::evil:γκρ.γκρ.γκρ:evil::evil::evil: Κάτι θα βρεθεί κοπέλα μου. Κανένας δεν χάνεται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...