Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω ότι κόλλησα από τα παιδιά αλλά εμένα έχει εκδηλωθεί λίγο διαφορετικά, φαντάσου πόσο πονάνε κι εκείνα! Έχω μέρες που είμαι κάπως, αλλά χτες ήταν το αποκορύφωμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι περαστικά σου βρε κοπέλα μου , λογικό ήταν να κόλλαγες και εσύ με τόσα που τράβηξαν τα ζουζούνια σου. Όπως και να ‘χει είμαι σίγουρη ότι μόλις πας στα πάτρια εδάφη μετά μαγείας θα γίνεις εντελώς καλά.

Πετρούλα θα μουρμουρήσει λίγο αλλά μετά θα το χαρείτε όσο τίποτε άλλο το νέο δωμάτιο και εγώ σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τον αφήνω να ξεφυσάει και να μουρμουράει αλλά το αποτέλεσμα τον αποζημιώνει.

Διαφημίσεις

Όχι Μαρία μου δεν είναι 1.40, φεύγει ένα κομμάτι που έχει σαν μικρό γραφειάκι στα πόδια και αλλάζει το στρώμα. Είναι αυτό: http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=207898&itm=14889&ct=1080306&pid=40#

Αααα! Τώρα κατάλαβα!

mrdIp3.png

kiko μου θα σου ελεγα να κανεις την αγωγη δεν θελω να σε τρομαξω αλλα οι μυκητες και οι κολπιτιδες μπορει να προκαλεσουν προορο τοκετο κι αλλα ασχημα συγνωμη που αν σε στεναχωρω αλλα θα σου ελεγα να κανεις την αγωγη για να σου ειπε ο γιατρος σου κατι θα ξερει δεν του εχεις εμπιστοσυνη;

ψαξε λιγο στο ιντερνετ να διαβασεις σχετικα με τους μυκητες και την εγκυμοσυνη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Θα το πάρω μαζί γιατί είναι εθισμός, αλλά δεν ξέρω αν θα βρω να κλέψω από κάπου ίντερνετ να σας διαβάζω! 1 εβδομάδα Γιάννενα και άλλη 1 Βραχάτι Κοριθνίας! Τη 2η εβδομάδα εξάλλου θα λείπετε πολλές για διακοπές, οπότε το καφε θα υπολειτουργεί!

Ωωω! Ρε Μαρίνα δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι αύριο φεύγετε!

Άντε! Με το καλό! Μακάρι να σας κάνει και καλό καιρό...

mrdIp3.png

Α ρε Μαρινα, τι ωραια που τα βολεψες???Αλλαξιερα , κρεβατι και γραφειάκι μαζί???Α κοριτσαρα τα δικαιολογεις τα πτυχία σου!!!χαχα

Εσεις πραγματι θα χρειαστειτε πολύ αργοτερα κρεβατι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κάθε μεσημέρι που την αράζω λιγάκι τότε σας πιάνει καλά η πάρλα...α πα πα πα πα ...δεν μπορώ να συμβαδίσω ούτε και να συμμετάσχω...θα διαβάσω μόνο την τελευταία σελίδα ...3 με 4 μου είναι πολλές χαχα

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

kiko μου θα σου ελεγα να κανεις την αγωγη δεν θελω να σε τρομαξω αλλα οι μυκητες και οι κολπιτιδες μπορει να προκαλεσουν προορο τοκετο κι αλλα ασχημα συγνωμη που αν σε στεναχωρω αλλα θα σου ελεγα να κανεις την αγωγη για να σου ειπε ο γιατρος σου κατι θα ξερει δεν του εχεις εμπιστοσυνη;

ψαξε λιγο στο ιντερνετ να διαβασεις σχετικα με τους μυκητες και την εγκυμοσυνη!

Εγω απέφυγα να το πω Βατραχακι μου, αλλα της ειχα πει τοτε οταν το πρωτοανεφερε οτι ακολουθησα και εγω την αγωγη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης..ναι και ο γιατρος μου για αυτο το λόγο σχεδον μου επέβαλλε να τα πάρω

Κικη καντου βρε παιδι μου ενα τηλ. και πες του οτι με το παιδι και με τηδουλεια αμελησες να τα παρεις, μπορεις να ξεκινησεις τωρα ή θα πρεπει να σε ξαναδει???

Ισως να ειναι κτ πιο ελαφρυ στη δικη σου περιπτωση αλλα καλύτερα να εισαι σιγουρη...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τέλεια τα κρεβατάκια σας Μαρινάκι , ειδικά το κοριτσίστικο και σε αυτό το χρώμα είναι όνειρο.

Ναι το Σάββατο είναι και παρόλο που δεν θα έχουμε πολλά άτομα με έχει πιάσει ολίγον τι άγχος.

Βρε κορίτσια να σας πω τι θα φτιάξουμε με τη μαμά μου να μου πείτε αν είναι αρκετά ή αν πρέπει να προσθέσω κανένα συνοδευτικό;

1. Έχω παραγγείλει αλμυρά κρουασανάκια από φούρνο να τα γεμίσω με μαγιονέζα, τυράκι και ζαμπονάκι (καλή η συνταγή της Ρίτας για τη ζύμη των κρουασάν αλλά που όρεξη να τη φτιάξω)

2. Σουδάκια που θα τα γεμίσω με τυρί κρέμα και σολωμό

3. Μπαστουνάκια , αγγουράκια και καροτάκια

4. Θα φτιάξει μπιφτεκάκια η μαμά μου

5. Θα ψήσει σουβλάκια ο άντρας και πιτούλες

6. Θα φτιάξω μια τυρόπιτα

7. Πατατοσαλάτα

8. Μακαρονοσαλάτα

9. Ντάκο σε πυρέξ

10. Κοτομπουκίτσες με στήθος κοτόπουλο αλλά στο φούρνο όπως τη συνταγή της Νατάσας.

11. Θα παραγγείλω και 2 πίτσες να μου τις κόψουν σε μικρά κομματια

Αυτά τι λέτε φτάνουν; Χρειάζομαι κάποιο άλλο συνοδευτικό;

Αχ Κίκο μου θα συμφωνήσω με τα κορίτσια αν και δεν έχω εμπειρία αντιστοιχη να την κάνεις την αγωγή! Αλήθεια ρώτησες και για τη rofylac που λέγαμε στη συνάντηση?

Πετρούλα μας βόλεψε μέχρι στιγμής και τότε το είχα πάρει 750 μαζί με το στρώμα αλλά αν όντως με βγάλει μέχρι να πάει δημοτικό μια χαρά είναι! Φοβάμαι όμως μήπως είναι λιγο στενό, αλλά και τα παιδάκια μου δεν είναι τίποτα φαρδουλά οπότε επίτηδες δεν τα ταίζω πολύ!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω απέφυγα να το πω Βατραχακι μου, αλλα της ειχα πει τοτε οταν το πρωτοανεφερε οτι ακολουθησα και εγω την αγωγη κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης..ναι και ο γιατρος μου για αυτο το λόγο σχεδον μου επέβαλλε να τα πάρω

Κικη καντου βρε παιδι μου ενα τηλ. και πες του οτι με το παιδι και με τηδουλεια αμελησες να τα παρεις, μπορεις να ξεκινησεις τωρα ή θα πρεπει να σε ξαναδει???

Ισως να ειναι κτ πιο ελαφρυ στη δικη σου περιπτωση αλλα καλύτερα να εισαι σιγουρη...

κι εγω πηρα τωρα στη δευτερη κι ολα καλα μετα !

κικο μου επειδη σας νιαζομαι και σας αγαπαω ολες εδω σαν να σας γνωριζω χρονια γι'αυτο σου το ειπα απο αγαπη οκ;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...