Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α Ελένηηηη εσενα που σε εχουν ζαλίσει και στα τηλέφωνα να μας ψαχνουν...χαχα

Απ'όλα εχουμε βρε!!Απλά αυτο τον τυπο τον ειχα τσεκαρει σε μια εκθεση που ειχαμε πάει στην Ιταλία και πριν κανενα μηνα ξεθαψα τον καταλογο, εστειλα e-mail για να μας στειλουν καινουριους καταλόγους και τιμοκαταλόγους και ηρθαν πριν λίγες μερες..

Μαρινα εσυ καλα εκανες και πήρες κουνιες που μετατρεπονται σε κρεβατια..εγω εχω μονο την κουνια και την καλαθουνα και επειδη ουτως ή αλλως καποια στιγμη θα του καναμε δωματιο ειπαμε να το κανουμε τωρα που ειναι καλοκαιρι ακομα και εχουμε το χρόνο..Το χειμωνα δεν θα ειμαστε για ανακαταταξεις και νομιζω πως καλα ειναι να τακτοποιηθει ο μικρος πριν ερθει ο πελαργος...

Αν δεις κάτι καλό και οικονομικό σχετικά πες μου κι εμένα να ξέρω!

Μπορεί στα 2 να μας κάνουν καλύτερη τιμή και να μας τα μοντάρουν πιο εύκολα!

Εγώ πάντως έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά δεν το έχω βρει κάπου. Θα μου πεις αφού δεν ψάχνεις :P

Ναι ναι φεύγω ξέρω!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια το site του ΟΑΕΔ ειναι πολύ ενημερωμενο..δες λίγο εδω τι νεα προγραμματα εχουν βγει http://www.oaed.gr/Pages/SN_47.pg[/quote

σε χιλιοευχαριστω......μακαρι.απο τον οαεδ μου ειπανε οτι περιμενουν να βγουνε.αντε να δουμε.γι αυτο κι εγω κραταω την καρτα μου .γιατι αν βρω κατι τωρα αλλο και την χασω?

καλα σχεδιαζω εγω χωρις ξενοδοχο οπως παντα!!!!

NEW-Glij-baan-bed_ZZJ3291630213.JPG

Λετε να το εχει και σε αγοριστικο αυτο?Τοτε ειναι που θα τον κοβαμε τον υπνο...χαχα

ριτα υπεροχο!!!αχ τι κρυφτουλι θαπαιζαμε εκει μεσα!!!τρελα ειναι!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Εμείς, σε παρόμοιες καταστάσεις, καταλήγουμε να το φτιάχνω εγώ! Στην καλύτερη περίπτωση να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά και πάλι εγώ τελικά θα το φτιάξω!!!

Εισαγωγή κατευθείαν σας συμφέρει? Έχετε δει τα μεταφορικά? Ή έχετε άλλο τρόπο να το φέρετε?

και μενα πιανουν τα χερια μου Πανμαρ αλλα ομολογω πως ολοκληρο δωματιο δεν εχω καταφερει να φτιαξω...Ολα θα τα παρουμε τωρα, ντουλάπες , γραφεια και τα σχετικα για να ειναι σετακι και να μη χρειαζεταινα παραγγελνουμε συνεχως διαφορα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε κορίτσια τώρα που λέτε για παιδικά κρεβάτια , σκέφτομαι ότι με τον ερχομό του 2ου παιδιού (αν πάνε όλα καλά μέχρι τέλους) θα χρειαστώ και 2η κούνια και δεν είμαστε για τέτοια τώρα. Ενώ δίπλα στη κούνια του μικρού έχω ένα μονό κρεβατάκι που είχα πάρει απ’όταν παντρέυτηκα και πριν μπει στην κούνια ο μικρός πάει και ξαπλώνει για λίγο εκεί και μετά την πέφτει στο κρεβάτι του. Λέτε να ξεκινήσω και εγώ να τον βάλω στο μονό κρεβάτακι με κάποια προφύλαξη στο πλάϊ μη τυχόν και πέσει γιατί και εμένα μου κάνει άστατο ύπνο και να γλιτώσω τα έξοδα;

Πετρούλα μου μη νομίζεις το σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να μην πράττω σωστά που δεν κάνω τη θεραπεία αλλά λέω μιας και θα πάω για τη β- επιπέδου την επόμενη εβδομάδα να το συζητήσω το θέμα περαιτέρω και αν με παίρνει έχει καλώς αλλιώς σαφώς και θα κάνω τη θεραπεία.

Λαζαρένια καλό μπανάκι να έχετε.

Βατραχάκι το αποκορύφωμα θα ήτανε να είχες για πέταμα 45€ και να το παράγγελνες ώστε να το έδειχνες και live στη μαμά. Εγώ πάντως σε κάτι τέτοια είμαι πρώτη.χιχιχιχ

Διαφημίσεις

και μενα πιανουν τα χερια μου Πανμαρ αλλα ομολογω πως ολοκληρο δωματιο δεν εχω καταφερει να φτιαξω...Ολα θα τα παρουμε τωρα, ντουλάπες , γραφεια και τα σχετικα για να ειναι σετακι και να μη χρειαζεταινα παραγγελνουμε συνεχως διαφορα..

Κατάλαβα...

Δηλαδή, όπως το φαντάζομαι, θα μου έπαιρνε μια βδομάδα γκρίνια για να το φτιάξει και άλλη μία εβδομάδα για να το φτιάξω (τελικά!!!) χα!χα!

mrdIp3.png

Ελενακι οταν συναντηθουμε θα σου δειξω και τον καταλογο των 500 σελίδων..οτι θες το εχει εκει μεσα!!

Ελένη και Ιωαννα γεια σας!!!Λέω να πάω κι εγω να κανω μπανακι γιατι εχω κομμωτηριο και το βραδυ ειμαστε καλεσμενοι σε φίλους..

Φιλακια πολλά!!!

Κούκλες σας χαιρετώ.

Καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση ή καλό μπανάκι σε όσους το καταφέρουν.

Πάω να μαζέψω το παιδί να δω πότε θα κοιμηθεί πάλι!

καλό μεσημέρι Ελενίτσα, Ιωαννίτσα και Πετρούλα

Κατάλαβα...

Δηλαδή, όπως το φαντάζομαι, θα μου έπαιρνε μια βδομάδα γκρίνια για να το φτιάξει και άλλη μία εβδομάδα για να το φτιάξω (τελικά!!!) χα!χα!

Βρε η δουλεια του ειναι αυτη..οτι θα το φτιαξει , θα το φτιαξει αλλα πόσες φορες θα ξεφυσηξει πές μου...χαχα

Επειδη ασχολειται ολη μερα με αυτα, όταν προκειται για τετοιες δουλειες του σπιτιου μας τεμπελιαζει!!

Λαζαρενια, αυτα ειναι μεγαλα προγραμματα και δεσμευεται ο εργοδοτης να μην σε απολύσει πριν το περας της χρονικης διαρκειας που οριζει ο νομος..Εισαι καλύτερα κατοχυρωμενη απ'ότι αν πήγαινες σε εναν εργοδοτη χωρις καποιο προγραμμα και σε κρατουσε για ενα εξαμηνο και μετα σου ελεγε πως δεν σε χριεαζεται..

Και παλι ομως δεν σε επιλέγει τυχαια ο ΟΑΕΔ..Μιλημενα πάνε αυτα, να ξερεις...

Διαφημίσεις

Βρε η δουλεια του ειναι αυτη..οτι θα το φτιαξει , θα το φτιαξει αλλα πόσες φορες θα ξεφυσηξει πές μου...χαχα

Επειδη ασχολειται ολη μερα με αυτα, όταν προκειται για τετοιες δουλειες του σπιτιου μας τεμπελιαζει!!

Μου θυμίζει τον πεθερό μου, που είναι ηλεκτρολόγος, και όταν φτιάχναν το σπίτι τους, έφερε έναν φίλο του ηλεκτρολόγο να το φτιάξει!!!

mrdIp3.png

χαχα καπως ετσι Πανμαρ...

Βρε Μαρινα περαστικα σου καλή μου!!!Τωρα ειδα το μνμ σου...

Απο τι προηλθε ο παλιοβηχας???Αυριο φευγετε???Θα τα ξαναπουμε δλδ σε δυο εβδομαδες??Στα Γιαννενα θα εχεις λαπτοπακι???

Μαρινάκι μήπως είναι 1.40 Χ 70? Συνήθως βγαίνουν 1.20 Χ 60 ή 1.40 Χ 70. Και μετά πάμε στα μονά που είναι 1.90 και πάνω το μήκος και 80, 85, 90 το πλάτος.

Όχι Μαρία μου δεν είναι 1.40, φεύγει ένα κομμάτι που έχει σαν μικρό γραφειάκι στα πόδια και αλλάζει το στρώμα. Είναι αυτό: http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=207898&itm=14889&ct=1080306&pid=40#

Κατάλαβες Πετρούλα είχα προνοήσει ότι το 2ο θα ερχόταν σχετικα σύντομα οπότε θα χρειαζόμουν ούτως ή άλλως 2η κούνια!:wink: Καλύτερα πάντως που θα κάνετε τις ανακατατάξεις τώρα μη νομίζει ότι ο αδερφος του του παίρνει το κρεβάτι του

Εντάξει Ρϊτα υπερπαραγωγή το δωμάτιο που έβαλες, αλλά νομίζω θα το έπαιρνα μόνο αν όλο το σπίτι μου ήταν υπερπαραγωγή αλλιώς δε μου κάνει για παιδικό υπνοδωμάτιο

Πάτε όλες για ξεκούραση? Εγώ να δω με εσάς εδώ πότε θα τελειώσω το σίδερο, ένα σιδερώνα ένα sms γράφω!!!:?

mGKop3.png60Jvp3.png

Θα το πάρω μαζί γιατί είναι εθισμός, αλλά δεν ξέρω αν θα βρω να κλέψω από κάπου ίντερνετ να σας διαβάζω! 1 εβδομάδα Γιάννενα και άλλη 1 Βραχάτι Κοριθνίας! Τη 2η εβδομάδα εξάλλου θα λείπετε πολλές για διακοπές, οπότε το καφε θα υπολειτουργεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...