Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια προχθες ηρθε η μαμα μου για καφε

και της λεω σοβαρα μαμα βρηκα φορεμα για την βαπτιση και της δειχνω αυτο

th.6dc52b7c47.jpg

παθαινει ενα σοκ και μενει με το στομα ανοιχτο εγω ειμαι σοβαρη δεν γελαω της λεω τι δεν σου αρεσει;

μου λεει βρε παιδι μου που θα πας μ'αυτο;

χαχαχα

Στην βάφτιση μαμά! Απλά ψάχνω τα κατάλληλα παπούτσια!!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω πιστευω οτι θα ενθουσιαστει γιατι θα νοιωσει μεγαλος ...μακαρι ...

Γυρναει και εμας παααρα πολυ κοιμαται οριζοντια ,καθετα και πλαγια απο ολες τις μεριες του κρεβατιου

cca53e644d.png

eTRlp2.png

χαχαχα Φιλιω επρεπε να της πεις οτι το εχεις ηδη παραγγείλει..την καημενη τι επαθε!!!

Ελένη εφοσον δεν ζηταει την πιπιλα και εστω και με καθυστερηση κοιμαται και χωρις αυτην κανε την παπια...Κι εμεις τυχαία την κοψαμε τοτε που καηκαν όλες μαζι και επειδη ηταν μπροστα στο σκηνικο και του ελεγα αμαν Ανασταση καηκαν όλες οι πιπιλες μας και τα σχετικα δεν ζαναζητησε..εγω βεβαια ειχα μια εφεδρικη αλλα δεν χρειαστηκε...εκανε παραπάνω ωριστα ομως να κοιμηθει και συνεχως μουρμουριζε

Κικη επιμενεις να μην παρεις την αγωγη που σου εδωσε ο γιατρος ε??

Εύχομαι μονο μη χρειαστει να παρεις καμια πιο ισχυρη..κι εγω φοβιτσω ειμαι αλλα τετοιες πρωτοβουλίες δεν παίρνω

Το μαξιλαρι επίσης δεν το εχω βρει ουτε μια φορα στη θεση του...ολο πάνω στο κεφαλι του ή πεταμενο κατω ειναι...

Ιωαννα καλή ιδεα με το κρεβατι αλλα να τον προετοιμασετε 2-3 μερες πριν και κατα την επιστροφη, να το δεχδτει με χαρα και ενθουσιασμό "Πωπω Χρήστο να δεις τι ωραιο κρεβατι διαλεξε η μαμα και ο μπαμπας..το αλλο εσπασε και αυτο ειναι καινουριο με ωραια παιχνιδια και ομορφα σεντονια" κατι τετοιο τεσπα..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες ήρθα κι εγώ! Από το πρωί η δεσποινίδα με θέλει αποκλειστικότητα, όλο αγκαλίτσες με τα χίλια ζόρια έκανα ένα συμμάζεμα, σκούπα και φυσικά μετά από 4-5 μπλουζάκια που σιδέρωσα ξεσήκωσε την πολυκατοικία! Αρχίζω να το παίρω απόφαση ότι τα δικά μου τα παιδιά, δε θέλουν η μαμά τους να κάνει δουλειές:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, ε τι να κάνω κι εγώ αφού επιμένουν...Μόνο ένα σακβουαγιάζ έχω μισογεμίσει και τίποτα άλλο γιατί είμαι και ψιλοχάλια το απόγευμα ελπίζω να καταφέρω να πάω επειγόντως ωριλά γιατί το βράδυ νόμιζα ότι θα μου βγει η ψυχή από το βήχα και πονάω πάρα πολυ. Γενικά δεν παίρνω ούτε ντεπόν, πόσο μάλλον σε εγκυμοσύνη ή θηλασμό, αλλά χτες το βράδυ πήρα soldesanil παρόλο που έλεγε ότι περνάει στο μητρικό γάλα. Δε με έπιασε όμως και εξακολουθώ και υποφέρω. Ελπίζω να πάω γιατρό γιατί δεν ξέρω πώς θα την παλέψω πάλι το βράδυ!

Συγχωρείστε με αλλά δε θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω αφού δεν ξέρω κι εγώ από τι ώρα προσπαθώ να σας διαβάσω! Να πω όμως ότι από μωράκι η μικρη σου Σούλα ήταν σαν ψεύτικη κουκλίτσα και εξακολουθεί να είναι έτσι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ιωαννα καλή ιδεα με το κρεβατι αλλα να τον προετοιμασετε 2-3 μερες πριν και κατα την επιστροφη, να το δεχδτει με χαρα και ενθουσιασμό "Πωπω Χρήστο να δεις τι ωραιο κρεβατι διαλεξε η μαμα και ο μπαμπας..το αλλο εσπασε και αυτο ειναι καινουριο με ωραια παιχνιδια και ομορφα σεντονια" κατι τετοιο τεσπα..χαχα

Πετρούλα μου σε όλα ναι, αλλά όχι ότι έσπασε, γιατί θα το δει στον ξενώνα και αργότερα στο μωρό.

Απλά μπορεί να του πει η Ιωάννα μοας ότι τώρα που μεγάλωσε δε χωράει πια αυτό το τόσο μικρό κρεββάτι που είναι για μωρά κι έπρεπε να πάρουμε μεγαλύτερο και μπλα μπλα μπλα!!!!

Επίσης κοριτσάκια καμαρώστε την μικρή μας Ανδρεάνα, μιας και θα αφαιρέσω τις φωτο σε λιγάκι.

Μη φύγω και τις ξεχάσω.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

το κρεβατι που θα εχει ειναι του Γιωργου που ειχε ελευθερος (ημιδιπλο και θα αγορασουμε νεο στρωμα )και θα βαλουμε καγκελα απο το τζαμπο ..την αλλη φορα που θα ερθεις σπιτι θα σου το δειξω..

σκεφτομαστε να του αλλαξουμε δωματιο στα 5-6 που θα κανουμε και αλλαγη στην διακοσμηση και να παορυμε τοτε και βιβλιοθηκη και λοιπα

Μια χαρά! Μην το πολυσκέφτεσαι. Θα νοιώσει και ότι μεγάλωσε!

mrdIp3.png

Εμεις θα το παρουμε καινουριο δωματιο και πρεπει μεχρι τελος του μηνα να αποφασισω αλλα δυσκολευομαι πολύ...Θελω να εχει και κουκετα και γενικα ολα αυτα που βλέπω ειναι πολύ ωραια αλλα μολις ρωτησε ο συζυγος μου και του ειπαν οτι ολα ερχονται αμονταριστα και σε ταβλες επαθε ενα σοκ!!!Μου λέει μια εβδομαδα θα στηνω το δωματιο του Ανασταση???Τι του λές τωρα...

Αυτο μου αρεσε πολύ

http://www.colombinicasa.com/golf/cameretta-a-ponte_4it

ααα συγγνωμη το no 50 είναι

Διαφημίσεις

Και εγω τον αφηνω προς το παρον και θα του κανω απευθειας νεο δωματιο πριν γεννηθει το επομενο μελλοντικο μωρο...χαχα

Μαλιστα του εχω πει απο τωρα οτι το κρεβατι του θα το δωσουμε αν φερει η μαμα αλλο μωρο σπιτι και οτι εκεινος θα παρει καινοργιο...αλλα ντ' αλλων...χαχα

Λεω εγω οτι να ειναι... για να ειμαι ετοιμη...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελπιζω να παμε καλα!!!θα το συζηταμε και τον καιρο που θα ειμαστε στην Λαμια αρκετα αλλα και τωρα εχω ξεκινησει να του το λεω ..

Ναι δεν θα του πω οτι εσπασε αλλα οτι ειναι παλιο και μικρο κλπ κλπ κλπ κλπ...

Πετρουλα αληθεια αμονταριστα ερχονται???

ωραια παιδικα δωματια παντως εχει η neoset ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα μου σε όλα ναι, αλλά όχι ότι έσπασε, γιατί θα το δει στον ξενώνα και αργότερα στο μωρό.

Δεν εννοουσα να πει οτι εσπασε τελειως γιατι θα στενοχωρεθει εκτος των αλλων..οτι εσπασε σε καποιο σημειο ή καποιο καγκελο ηθελα να πώ

κοριτσακια ειστε καλα?

εγω μολις γυρισα απο το τρεξιμο.φανταστειτε με απο το πρωι με τοκαροτσι αν τρεχω σε δημοσιες υπηρησιες και για ευρεση εργασιας.

εχω λιωσει.

τελικα η δουλεια μου δεν εγινε αφου ο οαεδ μου εδωσε λαθος χαρτι!τα νευρα μου.

μετα βρηκα στην αγορα μια δουλεια ''ζητειται πωλητρια''

μπηκα μεσα και ρωτησα αλλα ξινισε μολις με ειδε με το παιδι.

του αφησα το τηλ μου κι οτι γινει.

εγω κανω προσπαθειες και οτι κατσει καλως.

θα περιμενω κι απο οαεδ να βρω κατι πετρουλα γιατι εχω καρτα 3 χρονια.κριμα να την χασω για ψιλουπηδημα.

κικο μου απο την στιγμη που εμαθα οτι παραμενω τα σχεδια και οι στοχοι μου ειναι για εδω.

εβαλα μπρος την μηχανη και παω.μπορει να ειναι και ψαροβαρκα ..χααχαχαχα

ευχομαι καλο μηνα σε ολες σας και καλες διακοπες οπου κι αν πατε.

σας φιλω γιατι πρεπει να ετοιμαστω.στις 5 εχω δυο φιλες μου που ταξιδευουνε και θα τις παω στο λιμανι και μετα θα παμε με την λαζαρενια για μπλουμ.

μακια πολλα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...