Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον να σας πω και τα δικα μας κατωρθοματα

μετραμε μεχρι το 100

κανουμε υπολογισμους διαιρεση και πολλαπλασιασμο

λεει ολα τα χρωματα και συνδιασμους χρωματων

λεει την αβ και την αγγλικη

κλεινει ρηματα και στα αρχαια τωρα μαθαινουμε και λατινικα

χαχαχα και μετα ξυπνησα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

θα ηθελα πολυ να κανει τα παραπανω αλλα δεν το κοβω για συντομα!

εμεις λεμε πολλα αλλα τα περισσοτερα τα λεει μπεμπε τον διορθωνω αλλα παλι δεν τα λεει σωστα προσπαθει ομως μετραει μονο αν μετραω εγω επαναλαμβανει δηλαδη γενικως δεν ειναι πολυ προχωρημενος στην ομιλια οπως τα δικας σας αλλα σημασια εχει οτι καταλαβαινει τα παντα και συνενοουμεστε αψογα οποτε η γιατρος λεει οτι ειναι θεμα χρονου να μιλησει καθαρα και να τα λεει σωστα,

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

λοιπον να σας πω και τα δικα μας κατωρθοματα

μετραμε μεχρι το 100

κανουμε υπολογισμους διαιρεση και πολλαπλασιασμο

λεει ολα τα χρωματα και συνδιασμους χρωματων

λεει την αβ και την αγγλικη

κλεινει ρηματα και στα αρχαια τωρα μαθαινουμε και λατινικα

χαχαχα και μετα ξυπνησα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ωχ υπαρχει και αλλο παιδι σαν τον Παναγιωτη;;;; Και νομιζα οτι ηταν ο μοναδικος!!!!

Διαφημίσεις

Φιλιώ μου μεγαλώνεις μια διανοια!!!!!!!!!!!!χα χα

Χθες με ρώτησες και που είνια τα Ψακούδια και δεν σου απάντησα.Είναι στη Χαλκιδικη δίπλα στη Γερακινή.

Αχ βρε κορίτσια προσπαθω να βαλω μερικες φωτο από τα γενέθλιά μας αλλα μου κολαει το πρόγραμμα.

ελενη είναι απο αυτες που μου εστειλες με mail εσύ.

Καμμια αλλη λύση υπάρχει οεο???

Απο το σπιτι δεν προλαβαινω

Διαφημίσεις

Πάμε για τρίτο μεσημέρι χωρίς πιπίλα σήμερα. Αντε να δούμε πόσες ώρες θα κάνουμε να κοιμηθούμε!!! Συμπαράσταση στη Σοφούλα της Πανμαρ χαχαχα ε μα τι μόνο να μας ζητάει το κορίτσι? Ας κάνουμε κι εμείς κάτι γι' αυτήν ;)

Ευχαριστούμε πολύ! Μόλις πέσαμε για ύπνο κι εμείς... Για να δούμε...

Και το καινούριο της: της έμαθα να γυρνάει και τις φωτογραφίες μόνη της για να μην με ζαλίζει και κοιτούσε την Ελένη και τον Γηγόρη, τον Γηγόρη στα μπαλάκια και την τούρτα του! Οπότε κάποια στιγμή την ακούω που του λέει: "ομορφούλη μου εσύ!"

Κατά τ'άλλα, σε σχέση με το μαθησιακό μας επίπεδο, ελληνικά, αγγλικά μια χαρά τα πάει, στα γαλλικά δυσκολεύεται λίγο στην έκθεση, μαθηματικά τώρα είμαστε στα ολοκληρώματα και στο πιάνο τώρα μαθαίνουμε κάτι βαλσάκια του Σοπέν (έχουμε μείνει πίσω, αλλά δεν την πιέζω!). Μπαλέτο δεν κάνουμε γιατί δεν θέλει ο μπαμπάς μας. Μετά τα τρία θ' αρχίσει τάε κβο ντο!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...