Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας κοριτσακια μου!!!

Ελένη κι η Αναστασία περιφημα τα παει με τα λογακια..

Εμεις τα ρηματα δεν τα χρησιμοποιούμε ακόμη, παρόλο που συνεννοουμαστε ανετα με τα ρηματα δεν τα πάμε καλά..

Με ειδοποιησαν απο το ΙΚΑ να πάω για την εισπραξη του επιστρεφομενου ποσου, για να δουμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτα καλό κουράγιο... δελέασε τον με κανένα βιβλίο...ή δεν θα κάτσει;;;

Βιβλια...οσα θελετε ανοιγω και δανειστικη βιβλιοθηκη...χαχα

Εχουμε μαθει ολα τα λαχανικα, ολα ομως εως και το ραπανακι,ολα τα φρουτα,ολα τα εργαλεια,ολα τα μερη αυτοκινητου.

Ας μη μιλησω για αλφαβητα,χρωματα,αριθμους και σχηματα που τα ειχαμε απο καιρο...

Με αυτο το καθισιο αινσταιν θα μου γινει..:tongue:

Σοβαρα τωρα αυτες οι μερες απο αποψη επικοινωνιας ηταν πολυ χρησιμες.

Μεσα σε λιγες μερες εμαθε να χρησιμοποιει το εγω και το εσυ,το εμενα και εσενα,τα αρθρα και τους χρονους.Γενικα οι προτασεις του ειναι πλεον πολυ εξελιγμενες.

Εχθες το πρωι μου λεει ''μεγαλωσα μαμα?'' του λεω 'πολυ αγορι !!'' και απανταει ''οχι μαμακα μου ε(=δε) βλεπεις καλα, μικουλης ειμαι ακομα.Αυριο μεγαλώσω πιο πολυ''

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α εμεις χρωματα και σχηματα το ξερουμε απο το σχολειο!!!

αλλα με τους αριθμους εχουμε δουλεια ακομη ..ξερουμε το ενα το δυο το τρια και μετα οκτω εννια ..οι αλλοι ενδιαμεσα δεν υπαρχουν για εμας ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

να ΄μαι κι εγώ...ας σας πω κι εγώ λιγάκι τις εξελίξεις μας...με τα χρώματα έχουμε ένα θεματάκι.

Όσο για τους αριθμούς μετράμε εδώ και μήνες μέχρι το 10 στα ελληνικά και στα γερμανικά και τώρα το πάμε μέχρι το 20.

Προτάσεις κάνουμε κανονικότατα...έχει κατανοήσει και ξεχωρίζει τα αρσενικά άρθρα από τα θηλυκά...έχει κατανοήσει τον ενικό και τον πληθυντικό και γενικότερα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την ανάπτυξη του. Γενικότερα είναι πολύ πειραχτήρι και μας λέει και μικροψεμματάκια χαχα και μετά λεει "μαμά σε κορόιδεψα" από τώρα άρχισε το δούλεμα.

Το μόνο κακό είναι ότι όταν συναντήσει κάποιον που δεν ξέρει δεν βγάζει άχνα ρε κορίτσια!

m57Zp2.png

Αχ ηρθα και εγώ για λίγο.Ολα ανάποδα πανε τελικά.

Στη δουλειά εκει που ελεγα οτι θα τελειωνα και θα εφευγα υσηχη παλι κατι εγινε και με βλέπω να την "σπάω" την αδεια.

Ο καλός μου που υποτίθεται ότι ειχε κανονίσει τις δουλειές του τώρα μου λεει ότι απο τις 7 μέρες που θα κατσουμε μπορεί να φύγει για καναδυο τρεις και να ξαναγυρίσει.

Τι ωραια μόνη με τη μικρή !!!!!

Τι να πω πια?

Αχ τα είπα και ξέσπασα.

Πετρούλα μου αντε καλες εισπράξεις.

Μαργαριτακι συνήρθε ο μικρος μας ε?Αμαν τι μπόρα ηταν αυτή.

deleni μου η Αναστασία σου σούπερ.Αλλα λίγο σφιχτοχέρα ε?(χα χα)

Εμείς τα χρώματα τα ξεχωρίζουμε εδω και πολύ καιρο αλλα με τοσες φορές που ειδαμε το dvd με τα ζουζουνια ηταν δυνατον?

Μετραει μεχρι το 10 αλλα καμμια φορα το τεσσερα το παραλείπουμε!!!!

Χρησιμοποιεί ρήματα αλλα το θεματακι με το "εσύ" εννοοντας τον εαυτό της δεν το κόβει.(Μαργαρίτα ακούς εμεις το συνεχίζουμε)

Συμπεθέρα και η νύφη σου σε ξενο κόσμο σπανια μιλαει ή μετα από πολύ ώρα.

Και στα γενέθλια της Πετρούλας που πήγαμε λίγο πριν να φύγουμε είπε μερικές κουβέντες μπροστά την Ελενη.

Κοριτσάκια καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!

Αντε να δούμε είναι και μήνας διακοπών αυτός. Θα μας κάνει τη χάρη να κάνουμε μπανάκια ή θα κλειστούμε στα σπιτάκια???

Σούλα μου ωραίες διακοπές θα κάνετε! Και μόνη με τη μικρή καλά θα είναι θα δεις. Θα αλλάξει περιβάλλον μωρέ, θα πηγαίνετε και θάλασσα, μη σε πιάνει άγχος. Αντε τώρα που κόβετε και την πάνα!!!!

Delenaki καλή η δική σου. Ο δικός μου πάλι απλά φοβάται μην το του πάρουν κι αρχίζει τη τσιρίδα μέσα στο super.

Πετρούλα μου να τον χαίρεσαι τον καλό σου! Ομορφη έκπληξη του έκανες!!!! Well done!!!! Αμ και του ΙΚΑ η έκπληξη, άλλο πράγμα!!!!

Ρίτα μου τι να πω κορίτσι μου. Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να μην είστε ποτέ ξανά έτσι "ακίνητοι". Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να τον κρατάς έτσι με χίλιους δυο τρόπους και κόλπα.

Πανμαρ η Σοφούλα το ζητάει το παιδί μου!!!! Χαχαχα να της δώσεις ένα μεγάλο φιλάκι.

Vatraxaki μου τα πήρες τα κουπονάκια? Ολο θέλω να ρωτήσω κι όλο ξεχνάω.

Arma το ίδιο θέμα με τη δική σου έχει και ο δικός μου με το γιογιό. Θυμάσαι που δεν ήθελε να καθήσει γυμνούλα? Ε έτσι κάνει κι ο Γρηγόρης. Με τα ρούχα όλα μια χαρά. Χωρίς τα ρούχα σαν να τον χτυπάει ρεύμα. Κι εμείς το σεργιανάμε σε όλο το σπίτι!!!

Εμείς παιδάκια χτες πήγαμε βόλτα στην παραλία.

Καλά το τι τρέξιμο κάνει ο μικρός δε λέγεται! Να θέλεις να τον κυνηγήσεις δεν μπορείς.

Κοντέψαμε να πέσουμε και στο νερό για να δούμε τα ψαράκια!!!

Καλά ήταν, ωραία δροσούλα είχε και μέχρι αργά ο κόσμος έκανε μπάνιο ακόμα.

Καλά θα ήταν να ξαναπηγαίναμε και σήμερα, αλλά είναι μέρα σιδερωματος η σημερινή. Κι έχω μια στοίβα άλλο πράγμα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ΑΑΑΑΑΑΑ κι εμένα έλεγε ''εσύ'' όταν ήθελε να πει ''εγώ'' και έδειχνε τον εαυτό της. Της είπα δυο φορές δεν λέμε ''εσύ'' λέμε ''εγώ'' και υπέθεσα ότι μετά θα τα λέει όλα ''εγώ''. :lol: Τελικά το κατάλαβε και τα ξεχωρίζει. Τα χρώματα τώρα τελευταία δεν τα μπερδεύει, μετράει μέχρι το 10 όχι καθαρά και αγνοεί το 3 τα σχήματα τα ξέρει δεν τα πολυλέει όμως. Ενικούς,πληθυντικούς ρήματα παρόλο που άργησε τόσο να μιλήσει τα λέει σωστά(όσα λέει τελοσπάντων) και μου κάνει πολύ εντύπωση.

Σαρδελάκι μου εμένα με τον κόσμο που δεν ξέρει όχι μόνο δεν λέει τίποτα, αλλά γατζώνεται και πάνω μου και κρύβεται..

Φωναζει

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

οπότε μαράκι μου βλέπω ότι δεν το κάνει μόνο ο δικός μου γιος...ωραία, χαλάρωσα! Ξέρετε γιατί; Τα πεθερικά μου μου την σπάνε μ΄αυτό ...πηγαίνουν κάπου με τον Αστέρη και επειδή δεν μιλάει όταν δεν γνωρίζει κάποιον λέει ο πεθερός μου "πολύ με προβληματίζει που δεν μιλάει το παιδί σε ξένους...σπίτι δεν βάζει γλώσσα μέσα κι έξω τίποτε" και του την είπα άσχημα μιά μέρα αλλά εκεί συνεχίζει. Θα του το ξαναπώ κάποια στιγμή και θα του ζητήσω να μην το ξανακάνει θέμα!

Συμπεθερούλα ωραίες διακοπές θα κάνετε...ουφ πια! Ελπίζω τουλάχιστον ο καιρός να είναι καλός για να ευχαριστηθείτε όλες οι φιλεναδούλες μου τα μπανάκια σας. Να κάνετε και για μένα καμιά βουτιά γιατι φέτος δεν έχει διακοπές για μας!

Μαελενίτσα μου έπεσε πολύ κυνηγιτό χθες ε; Σημασία έχει ότι περάσατε καλά...

αααααααααααααααααααα δεν σας είπα ...έφαγα χθες μιά τούμπα...έχει πρηστεί το γονατάκι μου και δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από τον πόνο!

m57Zp2.png

Ουφφφ ακυρο το ΙΚΑ, μολις ετοιμαστηκαμε να φυγουμε δεν εβρισκα το κλειδι του αυτοκινητου..καπου το εκρυψε ο σκατούλης μου :?:-?

Αντε να το βρουμε τωρα...

Ελένη ωραια στην παραλία ε???Πήρατε μια πρωτη γευση για το πως θα ειστε στις διακοπές..

Σούλα αυτα εχουν οι δουλειες..Τουλάχιστον ας λειψει οσο το δυνατον λιγότερο για να μη ζοριστείς πολύ, ειδικα κατα τις ωρες του μπανιου..

Απο χρωματα εμεις λέμε και αναγνωριζουμε τα βασικα και τους αριθμους μετραμε κανονικα αλλα παραλειπουμε πολλές φορες το 4 και το 9

Όλα θα τα πούμε, θα μεγαλώσουν τα παιδακια μας και θα αναπολουμε τις στιγμες αυτες και την πρωτη τους λεξουλα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

deleni τώρα διάβασα τα της Αναστασίας! Καλά δεν παίζεται κι αυτή! Μα ρε κορίτσια σε στέλνουν από εκεί που δεν το περιμένεις! Να ναι καλά! :lol:

Κι εμένα μου λείπετε πάντως! Π΄ρεπει να το καθιερώσω μια φορά την εβδομάδα ρεπό για να γράφω στο πάρεντς! :lol: :lol: :lol:

Μαελένη όντως την Εύα την πείραζε το κρύο. Είχες δίκιο.Σιγά σιγά όμως το συνήθισε. Κάνε το κόλπο με το πανάκι που μου είχες πει!

Βατραχάκι καλή επιτυχία στον γιατρό!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Delenaki καλή η δική σου. Ο δικός μου πάλι απλά φοβάται μην το του πάρουν κι αρχίζει τη τσιρίδα μέσα στο super

Το περάσαμε αυτό το στάδιο... μετά ήρθε το δεν πληρώνω οπότε έχε το νου σου...:tongue::tongue::tongue:

Σαρδελάκι και εμένα η μικρή μπροστά σε κόσμο δεν βγάζει κουβέντα...πιάνεται απο μένα και λέει μόνο "μαμά" σε ό,τι και αν τη ρωτήσεις..:roll: Τι να κάνουμε..τα πιάνουν οι ντροπές!!!!:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Arma μου το κάναμε το κολπάκι, αλλά δν πιάνει δυστυχώς. Θέλει το χρόνο του λιγάκι.

Πετρούλα και Sardelaki μάλλον έτσι και χειρότερα θα είμαστε από κυνηγητό χαχαχα. Ελπίζω μόνο να κουράζεται κάποια στιγμή και να ησυχάζει.

Πάμε για τρίτο μεσημέρι χωρίς πιπίλα σήμερα. Αντε να δούμε πόσες ώρες θα κάνουμε να κοιμηθούμε!!! Συμπαράσταση στη Σοφούλα της Πανμαρ χαχαχα ε μα τι μόνο να μας ζητάει το κορίτσι? Ας κάνουμε κι εμείς κάτι γι' αυτήν ;)

Sardelaki νομίζω τα περισσότερα παιδάκια έτσι είναι, οπότε μην σε ανησυχεί.

Delenaki έτσι ε? Να ξέρω ότι θα γίνει σφιχτοχέρης δηλ μετά χαχαχα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...