Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!! ... ακομη κοιμαμαι:tongue::tongue:

Σούλα καλή συνεχεια και τωρα αφου εκανες την αρχη και ανταποκρίνεται η μικρη να την αφηνεις καποιες ωρες την ημερα χωρις πάνα για να συνηθισει..

Μαρακι τι επαθε μωρε η Εύα γμτ..μολις αρχισε να εξοικειωνεται με το γιογιο, ετυχε αυτο τωρα και ξανα μανα απο την αρχη??/Στην τουαλέτα δεν θελει??

Ρε κοριτσια τι να μαγειρεψω σημερα???Γιατι δεν λειτουργω ακομα???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

για το χαμομηλι ..εμενα η μανα μου το χρησιμοποιουσε παρα πολυ αλλα στο νοσοκομειο οταν ημασταν και ενα κοριτσακι ειχε εισηχθει λογω του οτι απο τις τσιμπλες εκλεισε εντελως το ματι θυμαμαι της ειπαν οτι οτι το χαμομηλι πλεον απογορευεται και δεν θα βοηθα στην εξαλειφη του προβληματας αλλα στην παραταση ..Φυσιολογικο ορο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ πλησιαζουν και τα δικα μου..κλαψ κλαψ

Μην στενοχωριέσαι Πετρούλα! Μια ιδέα είναι! Μακάρι κι εγώ να πλησίαζα στα πρώτα μου άντα και θα ήμουνα πολύ χαρούμενη! Θα τα περάσεις, θα τα προσπεράσεις και μετά θα τα νοσταλγείς!!!!!

mrdIp3.png

για το χαμομηλι ..εμενα η μανα μου το χρησιμοποιουσε παρα πολυ αλλα στο νοσοκομειο οταν ημασταν και ενα κοριτσακι ειχε εισηχθει λογω του οτι απο τις τσιμπλες εκλεισε εντελως το ματι θυμαμαι της ειπαν οτι οτι το χαμομηλι πλεον απογορευεται και δεν θα βοηθα στην εξαλειφη του προβληματας αλλα στην παραταση ..Φυσιολογικο ορο ..

Ναι ε? Ααα... Πολύ στενοχωρήθηκα τώρα γιατί κι εγώ (σαν την μαμά σου), το έχω για τα πάντα!.... Κρίμα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

χαχα σας ευχαριστω, με εμψυχώνετε!!Πρωτη φορα νοιωθω οτι μεγαλώνω καθως κλεινει μια πολύ όμορφη δεκαετία, η καλύτερη νομιζω...

Για το χαμομηλι και εγω το γνωριζω καθως ο Αν. απο μωρακι εκανε επιπεφυκιτιδα και μου απαγόρευσαν χαμομηλι..φυσιολογικό ορό και tobrex

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα μανουλες και γιαγια μας!

εγω ετοιμζομαι παλι για οαεδ και κεπ και εξω για ευρεση εργασιας.

πανμαρ τσιμπλες εμενα συνηθως βγαζει απο καμια ιωσουλα που περναει.συνηθως ειναι επιπεφυκιτιδα.

χαμομηλι δεν της εβαζα αλλα ορο και διαφορετικο βαμβακι σε καθε ματι.

αν δεν περναγε της εβαζα μια αλοιφη.

ρωτα την παιδιατρο σου γιατι το χαμομηλι δημιοργει ξηροφθαλμια.

περαστικα σας παντως.

σουλα μου θα τα καταφερετε μια χαρα με την πανα.ατυχηματακια κι εμεις εχουμε ακομα.ξεχνιετε στο παιχνιδι κι αν δεν της πω εγω να της το θυμισω της φευγουνε μερικα στο βρακακι.:-D

αρμακι τι αλλο να κανω η ερμη?ψαρας θα γινω ή μαλλον η μανταλενα:-D:grin::-D

χωρις πλακα τωρα σκουρα τα πραγματα αλλα ελπιζω οτι κατι θα βρεθει και θα βρεθει μια λυση.

ζητησε κι ο αντρας μου απο την μαμα του να ερθει για 2 μηνες να κρατησει την μικρη ωστε να δουλεψω εγω γιατι σε ξενοδοχειο σιγουρα βρισκω(ολη μερα δουλεια ομως)

και φυσικα ξερετε την απαντηση!!!!

δεν πειραζει.στο τελος ο θεος θα με δικαιωσει κι εμενα!

σας αφηνω τωρα.παω να ετοιμαστω.

αρμακι σιγα σιγα τωρα με το γιογιο.κι εμεις το ειχαμε παθει αυτο και ειχε αρνηση μετα.

δεν πειραζει ολα θα γινουν.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα κορίτσια. Τι μου κάνετε; Εμείς όλα καλά :D:D:D:D:D Η ζουζούνα μου ξεσσαλώνει κάθε μέρα και πιο πολύ. Ακούστε τώρα διάλογο που είχε με τον παππού της.

Αλεξάνδρα: "Τι πίνει παππού; Κρασίν;"

Παππούς: "Ναι αγάπη μου, κρασί."

Αλεξάνδρα: "Από το σούπε μάκετ;"

Παππούς: "Ναι μωρό μου. Από το σούπερ μάρκετ".

Αλεξάνδρα: "Είναι ακριβό;" :tongue::tongue::tongue::tongue: Για όλα έχει άποψη.

Ριτάκι εύχομαι σήμερα να είναι πολύ καλά τα νέα που θα ακούσετε. Ενημέρωσέ μας όταν μπορέσεις.

Arma και η Αλεξάνδρα πήγε να πάθει κάτι ανάλογο με το γιογιό και την πρόλαβα στο τσακ. Κάπως της έφυγε το γιογιό πίσω και βρέθηκε με το κεφάλι κάτω και το κωλαράκι της ψηλά, έτοιμη για τούμπα. Ευτυχώς την πρόλαβα, γιατί αν έκανε τούμπα στα πλακάκια ακόμα θα κλαίγαμε. Βέβαια, εμείς ακόμα είμαστε σε φάση που καθόμαστε ναι μεν στο γιογιό, παίρνουμε παραμύθια και όλα τα σχετικά, αλλά δεν έχουμε πετύχει κάτι. :(:(:(. Πριν μερικές μέρες μου λέει ''μαμά έκανα κακά'' και όταν την ρώτησα που, μου απάντησε "στην πάνα γιογιό''. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Joa δεν απαγορεύται ο οδοντίατρος στην εγκυμοσύνη; Σε ρωτάω γιατί άνοιξα ένα θέμα με τα δόντια μου και θα πρέπει να κάνω συχνούς καθαρισμούς, και πραγματικά αγχώθηκα, γιατί αν προκύψει μωράκι θα μείνει πίσω.

Deleni πες μου και εσύ.......please.

Πετρούλα τι αγχώνεσαι με τα .....άντα βρε; Ρώτα και εδώ που πλησιάζουμε στα 35. Μια ιδέα είναι όλα και εσύ είσαι νεότατη και κουκλάρα.

Πανμαρ όπως σου είπε και η Joa, καλό καθάρισμα στις τσίμπλες και αν χρειαστεί βάζεις και λίο κολύριο. Νομίζω ότι δεν κάνει να βάλουμε χαμομήλι, αλλά δεν θυμάμαι το λόγο :confused::confused::confused: Μην σε πάρω και στο λαιμό μου.

Πάω για μανικιούρ - πεντικιούρ :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια τι να μαγειρεψω σημερα???Γιατι δεν λειτουργω ακομα???

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι απ'το πρωί και μάλλον λέω να φτιάξω τα υπέροχα κοτοπουλάκια της Νατάσας (αν δεν κάνω λάθος...). Είναι πανεύκολα και τα τρώνε με πολύ χαρά και η Σοφία και ο καλός μου. Θα φτιάξω και μια ωραία σαλάτα και τελειώσαμε!

Θα με τρελάνει η κόρη μου! Ετρωγε κάτι κρακεράκια και τις πέσανε κάτω ψίχουλα, και χωρίς να της πω τίποτα, πάει μόνη της και παίρνει το ηλεκτρικό σκουπάκι από την γωνία για να τα καθαρίσει!

mrdIp3.png

Σωστά. Μπράβο γιατρέ μου. ΈΦΥΓΑΑΑΑΑΑ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μαρακι τι επαθε μωρε η Εύα γμτ..μολις αρχισε να εξοικειωνεται με το γιογιο, ετυχε αυτο τωρα και ξανα μανα απο την αρχη??/Στην τουαλέτα δεν θελει??

Άστα ρε γμτ...πολύ στενοχωρήθηκα. Πάνω που της έφγυγε το στράβωμα που είχε φάει τώρα έγινε αυτό...Στην τουαλέτα δεν θέλει. Η μόνη χρήση που κάνει στο καθισματάκι της τουαλέτας είναι να το βάζει στο κεφάλι της και να ''πουλάει'' κουλούρια. :lol: :lol: :lol: Θα δούμε τώρα. Μάλλον θα πάω να πάρω ένα καινούριο σε κανα δυο βδομάδες μπας και την ξαναδελεάσω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Hρθαμε...

ταχυτατη η εξυπηρετηση τελικα στα νοσοκομεια.

Λοιπον για αυτους, το ποδι εχει φτιαξει αλλά καλο ειναι να μεινει κατω μεχρι να συμπληρωθει το 10ηερο λογω του οτι μπορει ακομα να υπαρχει λιγο υγρο στην αρθρωση που δε φαινεται και να ξαναπονεσει οποτε καλυτερα να γλιτωσουμε το φτου και απο την αρχη.

Τον ειδαν και ετσι που ετρεχε και σκαρφαλωνε και μας ειπαν να τον κρατησουμε οσο μπορουμε.. κουνουσαν συγκαταβατικα το κεφαλι...(δολια μανα!!) .

Το τζαμπο αλλα παιχνιδια δεν εχει που να μην τα πηραμε ....να δω τι θα αγορασουμε τωρα...χαχα

Τεσπα ολα καλα!Λιγη υπομονη θα κανουμε ακομα για να παμε ηρεμοι διακοπουλες.

Θα επανελθω αργοτερα διοτι πολυ τον βλεπω να εκατσε, ετοιμαζεται να σηκωθει.

Α ξεχασα.. το δε σουργελο μου τους ελεγε πολυ σοβαρα οτι ποναει το αλλο ποδι και μετα γελουσε...και εκανε πως κουτσαινε απο το αλλο ποδι που δεν εχει τιποτα.Αμα συνεχισει ετσι να κοροιδευει μας βλεπω να μας κρατανε μεσα...χαχα

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...