Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριζακι περαστικα αγαπη μου στον αντρα σου.να προσεχετε κι εσεις τωρα μην κολλησετε!

σε ευχαριστω για την απαντηση παντως.

εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα δεν μπορω να καθομαι με σταρυωμενα χερια!

κατι πρεπει να κανω.η ζωη μου τα φερε ετσι ωστε οπου γης και πατρις ,και πρεπει να πολεμαω μονη μου ,με μικρη συμετοχη συζ ,μην ξεχνιομαστε!

σκεφτηκα και κατι αλλο που ισως ειναι το καλυτερο σε προκειμενη φαση.

να βρω μια απογευματινη εργασια σε καταστημα.δηλ 3φορες την βδομαδα ωστε να αποφυγω τον παιδικο προς το παρον.

τα πρωινα θα μαστε μαζι σπιτι και τα απογευματα βολτα με τον μπαμπα της.

οταν θα λειπει υπηρεσια θα πω την φιλη μου να την κρατα και να παιζει με το κοριτσακι της που ουτως η αλλως βρισκιμαστε σχεδον καθημερινα και παιζουνε.

φυσικα και θα αμοιβεται(ελπιζω να μην εχει μεγαλες απαιτησεις :-D:-D)

δεν γινεται αλλιως....κατι πρεπει ν ακανω.

αλλιως θα γινω ψαρας!!!!:-D:-D:-D:roll:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν θα λειπει υπηρεσια θα πω την φιλη μου να την κρατα και να παιζει με το κοριτσακι της που ουτως η αλλως βρισκιμαστε σχεδον καθημερινα και παιζουνε.

φυσικα και θα αμοιβεται(ελπιζω να μην εχει μεγαλες απαιτησεις :-D:-D)

lazarenia το έχετε συζητήσει κάτι τέτοιο ή μόνη σου το σκέφτηκες;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας!!!

Ειμαι σε φοβερη υπερενταση..πολυ δυσκολη μερα ο Γρηγορης ξεσαλωσε.3 ανθρωποι τον κυνηγουσαμε και δεν μπορουσαμε να τον πιασουμε να μην παταει...πω πω εντωμεταξυ βλεπω λιγο περιεργο το βαδισμα του ακομα...θα δουμε το πρωι που θα παμε στο νοσοκομειο.

Λογικα δεν εχει φτιαξει ακομα τις θελουμε τις μερες μας...

Σε γενικες γραμμες συνεργασιμος ειναι αλλα τωρα που αναρρωσε επηξε ο καημενος στο κρεβατι.

Διαβασα λιγο την τελευταια σελιδα δεν εχω αντοχες να παω πιο πισω σας ζητω συγνωμη.

Φιλακι περαστικα στο συζυγο

Λαζαρενια να ριξω μια ιδεα???????

Δεν κοιτας σε καναν παιδοτοπο να πιασεις δουλεια για να εχεις και την μικρη μαζι?Καλο??

Ή σε κανεναν παιδικο σταθμο γραμματεια?

Για προσανατολισου σε μερη που μπορεις να εχεις και τη μικρη ισως ειναι καλη ιδεα.

Καληνυχτα σας!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα κουραγιο και καλη δυναμη.

πολυ ταλαιπωρηθηκατε μωρε!

και τι ιωση παλι ειναι αυτη?

ριτα το σκεφτηκα κι αυτο.απλα φοβαμαι μην δυσαρεστηθει ο εργοδοτης γιατι αν με ζηταει και ε φωναζει συνεχεια?δεν θα ναι ασχημο στην δουλεια?

ολα θα τα κοιταξω.........

σας ευχαριστω για τις ιδεες.ριξτε κι αλλες!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα να έχουμε!

Μήνας διακοπών...

Χθες πάλι δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω και πολλά απ'όσα γράψατε γιατί έτρεχα όλη μέρα και το βράδυ κοιμήθηκα νωρίς.

Η Σοφία σήμερα μου ξύπνησε κρυωμένη... Με μιξούλες και λίγο βήχα. Ευτυχώς δεν έχει πυρετό και είναι και πολύ κεφάτη. Ρε κορίτσια, μήπως ξέρετε να με βοηθήσετε, τώρα που ξύπνησε το πρωί, το αριστερό της το ματάκι έχει πάρα πολλές τσίμπλες. Είναι από το κρύωμα? Δεν την τρώει, ούτε την ενοχλεί...

Με την πιπίλα τα πάμε εξαιρετικά για δεύτερη μέρα. Πού και πού την θυμάται και την παίρνει και την κρατάει, αλλά στο στόμα δεν την βάζει γιατί σκίστηκε! (της την έκοψα με ένα μαχαίρι και τώρα δεν θέλει με τίποτα να την βάλει στο στόμα της!)

Κατά τ' άλλα, της έκανε δώρο χτες η ξαδέρφη μου ένα μπουρνούζι με ασσορτί παντοφλάκια και δεν θέλει να τα αποχωριστεί ούτε στιγμή!

Ρίτα, πώς είναι ο Γρηγοράκος σου σήμερα?

Φιλάκι περαστικά στον αντρούλη σου.

Δεν θυμάμαι άλλα... (δεν είμαι και Κίκο άλλωστε!)

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα,

Μαργαρίτα μου λογικό είναι τώρα που νιώθει καλύτερα να είναι δυσκολο να καθίσει στο κρεβάτι. Ελπίζω να το βρούνε πολύ καλύτερα σημερα που θα πατε!!!

Λαζαρένια μου πολύ δύσκολες καταστάσεις βρε κούκλα μου αλλα δεν μπορεί θα βρεθεί μια λύση.

Κωνσταντίνα είδα χθες τις φωτο αλλα δεν πρόλαβα να σχολιάσω.Η μικρή είναι κούκλα αλλα και μαμα και γιος δεν πάνε πίσω.Είσαστε τελειοι.

Εμείς από χθες αρχίσαμε πιο εντατικά το θέμα πανα.Την είχα από τις 4 που ξύπνησε μεχρι τις 11 το βράδυ χωρίς πάνα.Πήγαμε και για πρώτη φορά βόλτα με το βρακακι μας.

Είχαμε βεβαια ένα ατυχηματάκι αλλα εφταιγα εγώ γιατί ενώ είχα υπολογίσει την ώρα που περίπου θα εκανε τσισα μετα από αυτά που ηπιε ξεχάστηκα και δεν την εβαλα.

Εκατσε η καημένη (είμασταν εξω) σήκωσε το φουστανάκι της αλλα δεν εβγαλε το βρακακι !!!!!

Σιγά σιγα θα τα καταφερουμε.

Οσο για την πιπίλα την περνει μόνο κανενα 10 λεπτο πριν να κοιμηθεί και επειδη εχουμε και ένα θεμα με τον υπνο δεν σκεφτομαι προς το παρον να την κόψω.

Παω να δουλέψω γιατι δεν με βλεπω να προλαβαινω να τελειωσω για να παρω αδεια.

Καλημεραααααααααααααα!!!!Καλο μηνα!!(αν και για ιουλιο δεν τον περνας με τετοια βροχη και δροσια ..)

Πηγα χθες οδοντογιατρο και τα βρηκε τα δοντακια μου χαλια ...και κυριως το ουλα μου αλλα μου ειπε οτι με σωστο και καλο βουρτσισμα προλαβανω ...Σημερα σειρα εχει η παιδιατρος ...

Φιλακι περαστικα στον καλο σου!!!!

Γειτονακι μου ,πολλες φορες μαζι με το κρυωμα παρουσιαζονται και τσιμπλες ..αν δεις οτι συνεχιζεται πανω απο 2 μερες πρεπει να της βαλεις ενα κολλυριο (tobrex) για 4-5 μερες και γενικως θελει πολυ προσοχη απο αποψη καθαριοτητας ..Επισης καλο ειναι να τις καθαριζεις με γαζουλα εμποτισμενη με φυσ.ορο με φορα απο μεσα προς τα εξω και να μην χρησιμοποιειται η ιδια γαζα δυο φορες ..Περαστικα στο Σοφακι μας!!!

Μαργαριτακι αχ τωρα ειναι τα δυσκολα που νοιωθει παλι δυνατος ..και αφου ηταν συνεργασιμος και τοσες μερες τυχεροι ησασταν ..Ολα θα πανε καλα ..υπομονη λιιιγες μερες ακομη..

Σουλιτσα μου καλη αρχη στην προσπαθεια με την πανα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ριτάκι μου καλή επιτυχία στον γιατρό σήμερα! Ελπίζω να είναι καλύτερα και να μην χρειάζεται κι άλλη ακινησία. Περιμένουμε νέα![/b]

Πανμαρ συνήθως αυτα τα κρυολογήματα συνοδεύονται από τσίμπλες. Η παιδίτρός μου μου έχει πει σε τέτοια περίπτωση να της βάζω τεχνητά δάκρυα για 1-2 μέρες και αν δεν περνάει tobrex κολλήριο.Περαστικά!

Φιλάκι μου περαστικά στον αντρούλη σου! Ευτυχώς τσάμπα ανησύχησες!

Λαζαρένια μου γέλασα πολύ με το ''ψαράς'':lol: Πολύ ωραια ιδέα!χαχαχαχα!!! Ελπίζω και εύχομαι σύντομα να έχει βρεθεί η καλύτερη λύση σε όλα! Για τον σταθμό κι εγώ έχω τρομερό άγχος και τύψεις που θα πάει από τώρα, αλλά τι να κάνουμε? Καποια πράγματα δεν είναιόπως τα θέλουμε. Μακαρι να είχαμε μια ευροκοτούλα να βγάζει φρέσκα ευρουλάκια και να μην χρειαζόταν..:lol: Αφού όμως δεν την έχουμε θα μπούμε στον χορό και θα χορέψουμε.;)

Όσο για την πιπίλα καλά έκανες. Είπαμε κι αυτά ανθρωπάκια είναι δεν μπορεί να γίνονται όλα όποτε μας την ''βαράει'' εμάς. Έχουν κι αυτά άποψη και από το να υποφέρει καλύτερα έτσι.

Εμένα τι μου είπε χθες ο δικός μου και με άφησε άφωνη. Καθόμασταν στον καναπέ και επειδή για μια στιγμή έσκυψα μπροστά και δεν έβλεπε τηλεόραση μου λέει με ύφος «μαμά ακούμπησε πίσω» καλά μιλάμε τα ʽπαιξα η γυναίκα. Μετά σηκώνεται και παίρνει τη μηχανή του και αρχίζει να τρέχει μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή με πατάει και έβγαλα μια κραυγή εγώ από τον πόνο και μου λέει «μαμά πόνεσες; Του λέω εγώ έκπληκτη: όχι και μου λέει μετά : α αα γιατί τρόματσα. Κουκουβάγισα λίγο αλλά μιας και δεν έχω να πω τίποτα για πάνες , πιπίλες και μπιμπερό ας πω κάτι για την ομιλία του .χιχιχιχι

[/font][/size][/color]

Αχ μωρέ ο γλυκός μου! Ανησύχησε! Τέλεια τα πατε με την ομιλία! όσο για πάνες πιπίλες μπιμπερό, δεν τρέχει και τίποτα. Όλα θα γίνουν!

Μια χαρα τα πηγαμε και σημερα το πρωί με τον Κωνσταντίνο! Ηταν κύριος και με βοηθουσε σε όλα:shock:. Μεγάλωσε το αγοράκι μου! Φτου φτου!

Μπράβο το αγοράκι μας μωρέ! Φτου φτου να συνεχίσει έτσι!

Καλέ Πανμαρ, Άρμα, Γιοβάννα, Σούλα τι γλωσσοκοπάνες είναι οι κοράκλες σας? Κλουψ, κλουψ νομίζω πρώτα θα μιλήσει η μικρή και μετά ο Γώγος! Η παιδίατρος χτες μου λέει να δεις που μέχρι 2,5 θα τα λέει όλα, χμμμμ για να δούμε! Κίκο, λένε για τα κορίτσια ότι τα λένε όλα γρήγορα αλλά και ο Τάτσης σου μας έβαλε τα γυαλιά! Μπράβο σας!

Μαρινάκι μην ξεχνάς ότι και η Εύα τίποτα δεν έλεγε πέρα από τα βασικά. Μετά τα γενέθλιά της πήρε φόρα. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την Αλεξανδρα και την Ανδρεάννα αλλά εμένα με τρελαίνει έτσι κι αλλιώς!:mrgreen:

Μαρια ποια είναι η Ολγα???Να της ζησει το μωρακι της πάντως, οτι και αν [περασε η κοπέλα να ειναι καλά και να χαίρεται την οικογενεια της!!!

Είναι μία κοπέλα που είμασταν συγκάτοικοι στη Λαμία. Έχει ένα αγοράκι που γίνεται 2 τον Ιούλιο και τώρα έκανε και το 2ο. Έμπαινε για κάποιο διάστημα κι εδώκαι κάποιες κοπέλες την γνωρίζουν γι'αυτό και έγραψα τα νέα της!

Βρε ξέχασα να σου ευχηθώ χτες..:oops: ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!

Ο χωρος ηταν πολυ ωραιος και το φαγητο τελειο ΄΄απ'οτι λενε'' γιατι εγω εφαγα μονο μια πατατα!!!!!!!!!!!!!

Εσύ έχασες!:tongue: Πραγματικά καταπληκτκό το φαγητό! Από τα ωραιότερα ψητά που έχω φάει ποτέ!

αλλα υπάρχει παιδι που δεν τις τρωει???!!

Φυσικά και υπάρχει! Η ΕΥΑ!:? Όλα κατάφερα να την κάνω να τα φάει τις κρέμες με τίποτα. Από μικρό του υγεινού. Ούτε ρυζάλευρο, ούτε φαρίν λακτέ, ούτε μπισκοτόκρεμα. Πριν δυο βδομάδες επιχείρησα να της δώσω ξανα φαριν λακτέ μπας και πάρει καμιά θερμίδα, έφαγε 1-2 μέρες και μετά έλεγε ''όχι κεμα, γιουγιουτι μου'' (γιαούρτι μου..):lol:

Σουλίτσα μπράβο για την πάνα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια εγώ εχτες έπαθα μεγάλη νείλα με το γιο γιο. Της βάζω το βρακάκι ολα οκ. Δεν τα κάνει. Πάμε στο γιο γιο και για πρώτη φορά κάθισε πάρα πολύ ώρα μπροστά στο ντουλάπι με τα απορρυπαντικά. Χάζευε, τα λέγαμε και κάποια στιγμή σηκώνεται να πιάσει κάτι, παραπατάει και σκάει μέσα στο γιο γιο με δύναμη. Χτύπησε και πρέπει να πόνεσε πάρα πολύ γιατί εκλαιγε ασταμάτητα και φώναζε ''όχι γιο γιο μουουουουουου, πανα μουουουουου'' :-( Δεν την βλέπω να ξανακάθεται...

Αρμακι επεστρεψες με τα σεντονακια!!!!!!!

η παλια καλη αρμα!!!!παιδι σου δεν σου παει η δουλεια σου κοβει τον αερα!!!!

:lol: :lol: :lol: Ναι βρε joa μου αυτό λέω κι εγώ! Δυο μέρες που έκατσα βγάζω το άχτι μου!

Λοιπόν για τα δόντια σου μην ανησυχείς! Με καλό βούρτσισμα όντως οι ουλίτιδε αντιμετωπίζοναι. Εγώ που σε λίγα χρονάκια θα έχω την μασέλα στο ποτηράκι να δω τι θα κάνω..:mrgreen: Σήμερα θα πάω κι εγώ οδοντίατρο να βγάλω τα ράμματα και μετά στον ωρλ να μου πει τι θα κάνουμε τελικά με το ιγμόριο..:?

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Φιλακι περαστικα στον συζυγο, απο σημερα θα είναι καλύτερα

Πανμαρ περαστικα στην Σοφία, ισως και να κρύωσε λίγο η μικρη με τα γυρίσματα του καιρού..

Ριτα με το καλό να πάτε στην παιδίατρο και να διαπιστωσει και βελτίωση του Γρηγόρη..

Ιωαννα εσεις τι παιδιατρο εχετε??Προγραμματισμενη επισκεψη??

Εμεις χτες βγηκαμε για ποτακι με παρεα και το ευχαριστηθηκα πολύ καθως ειχαμε να βγουμε εξω σε μπαρακι πολύ καιρό...Ειχε δροσερη νυχτα και ελάχιστο κόσμο οποτε η βραδια κυλισε σε χαλαρους ρυθμους με μουσικουλα, ομορφη παρεα και συζητηση...Εκανα εκπληξη και στον καλό μου τουρτίτσα και εσβησε τα κερακια του, τα πρωτα άντα του!!!Αχ πλησιαζουν και τα δικα μου..κλαψ κλαψ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωάννα και Αρμα ευχαριστώ για τις συμβουλές. Κι εγώ το πρωί με ορό της το καθάρισα και μπορεί αργότερα να της βάλω και λίγο χαμομηλάκι. Το κολλύριο θα προσπαθήσω να το αποφύγω.

Καλά πολύ γέλιο... Αυτή τη στιγμή η Σοφία μου τραγουδάει την Α-Β... και όταν φτάνει στο Ζ-Η-Θ τα λέει όλα ήτα ήτα ήτα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...