Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Ντινακι, τι διαπίστωσα μολις....

Ο Πανουλης ειναι το πιο μικρο απο τα πρωτα μας και η Βένια η πιο μεγαλη απο τα δεύτερα???Μπραβο βρε θηρια...χαχα

Απιστευτο αυτο που ειπες Πετρουλα!!!!!! Αισθανομουνα ασχημα που ειχα το μικροτερο παιδι και ειπα να κανω το μεγαλυτερο μετα!!!!!!

Καλέ Ντινάκι, τί όμορφη που είσαι καλέεεεεε, φτου να μη σε ματιάξω, κι η νεοφώτιστη σου βέβαια αλλά και το αντράκι σου, κουκλιά όλοι. Έβαλες και τον άντρα σου και δεν τον πρόσεξα να πω μια καλή κουβέντα και για αυτόν; Μη με παρεξηγήσεις!

Κορίτσια ο άντρας μου πήγε το πρωί στο γιατρό και τον βρήκε σε άθλια κατάσταση... προκειμένου να μην τον στείλει νοσοκομείο τον έστειλε να βγάλει μια ακτινογραφία θώρακα επιγόντως στο ΙΚΑ... Τώρα πάλι έχει πάει να δει ο γιατρός την ακτινογραφία... Τρέμω....... δεν έχω ψυχραιμία σε τέτοια............ είμαι πολύ φοβιτσιάρααααα...... κορίτσια είναι καλά ο αντρούλης μου;.......... Μπουουουου....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γεια σας κοριτσάκια. Όλα καλά με την οδοντίατρο. Ευτυχώς τα δοντάκια μου είναι εντάξει και δεν θα μου πέσουν. :D:D:D:D 'Εχουν υποχωρήσει σε κάποια σημεία τα ούλα αλλά η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αρκεί να τα βουρτσίζω σωστά.

Πικουλινάκι οι φωτογρφίες σας είναι απλά τέλειες. Κούκλοι όλοι. Να είστε καλά να χαίρεστε και τα δύο ζουζούνια.

Μαρίνα ήθελα να στο πω από το πρωί για την έλλειψη ασβεσίου που είπες. Υπάρχουν κάτι βιταμίνες - συμπληρώματα διατροφής της frezyderm που είναι για μαλλιά - νύχια-δέρμα. Εγώ τις ειχα πάρει το Χειμώνα και τώρα ξεκίνησα πάλι. Είναι πολύ καλές.

Πετρούλα χρόνια πολλά για τον καλό σου. Τελικά τι κάνατε χτες βράδυ; Βγήκατε τα τρία σας;

Ριτάκι μου νομίζω το κακό πέρασε. Θα κάνετε και την επανεξέταση την Πέμπτη και όλα θα είναι καλά.

Λαζαρένια αν βρεις κάποια δουλίτσα τώρα κράτα την. Να σε ρωτήσω κάτι και αν θέλεις απαντάς. Δεν υπάρχουν στη Μυτιλήνη Παιδικοί Σταθμοί με κόστος περίπου 160 ευρώ; Σε ρωτάω γιατί στην Κέρκυρα υπάρχουν αλλά δεν προσφέρουν, φρούτα, φαγητό, πάνες ψυχολόγους κλπ. Σε ρωτάω γιατί έχεις κάνει πολύ κόπο με τους Δημόσιους και αν τελικά βρεις κάποιον Ιδιωτικό σε λογική τιμή θα μπορούσες να στείλεις το παιδί εκεί. Έχεις κάποιον να στην κρατάει σε περίπτωση ασθένειας κλπ;

Ωχ κορίτσια πρέπει να συμπληρώσω και αυτό το έντυπο της απογραφής δημοσίων υπαλλήλων και να μπω να κάνω καταχώρηση και το τι βαριέμαι δε λέγεται. Της Παναγιάς τα μάτια ζητάνε από πληροφορίες. :evil::evil::evil::evil:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μαρίζα μου εδώ έχεις περάσει τόσα με τη μικρούλα, μην αγχώνεσαι, ακροαστικά θα έχει, θα πάρει αντιβ΄΄ιωση και θα συνέλθει!

Στο μυαλό μου είσαι φιλενάδα. Τίποτα δεν έχει Μαρίζα μου. Θα συνέλθει γρήγορα και θα χαρείτε τις διακοπούλες σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ελένη θυμησε μου πότε αναχωρείτε εσεις???

Πετρούλα μου μέχρι να πάρει τον μικρό ο ύπνος πήρε εμάς. Πωπω βε παιδιά! Μαμά και μαμά και δώστου να μιλάει και ξανά μαμά και μαμά!!!! Να του λέω η μαμά κάνει νάνι τώρα κάνε κι εσύ κι αυτός εκεί το χαβά του!!! Μεγάλο βάσανο το κόψιμο της πιπίλας κοριτσάκια! Πολύ μεγάλο!

Ναι Πετρούλα. Ολο γλύκιες ήταν σήμερα! Μας τη φυλούσε για αργότερα την έκπληξη χαχαχα.

19/7 φεύγουμε εμείς. Αλλη σημαδιακή μέρα για σένα ε? Θυμάμαι καλά????

Μαρίζα περαστικά στον αντρούλη σου! Διάβασα που είπες χτες δεν είναι καλά ο άνθρωπος :(

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

συμπεθερα τι κανει ο συμπεθερος;τοσο χαλια ηταν που θα τον εστελνε νοσοκομειο;

Μαρινα την παρηγγειλα την τεντα οταν ερθει θα σου πω αν αξιζει!

Λαζαρενια μου ολα στο τελος θα πανε καλα θα το δεις ;)

κωνκων μου μπραβο στον μικρουλη σου που σε προσεχει!

εμεις τελικα παλι το χασαμε το μπανιο μας μαλλον αδικα γιατι το μεσημερι ο καιρος συνεφιασε μαυρισε και λεμε θα βρεξει πεσαμε για υπνο και τωρα σκαει ο τζιτζικας :twisted:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βρέχει :twisted::twisted::twisted::twisted: Και θέλαμε να πάμε για μπάνιο το απόγευμα...:twisted::twisted::twisted:

Και όχι απλά βρέχει...καρεκλοπόδαρα ρίχνει....

καλησπερα μανουλες:)

Ελενη-deleni μου σε εσας εριχνε της καρεκλες:) γιατι σε εμας ειχε συνεφια, πηγα για πρωτο μπανιο μαζεψα και 3 υπεροχα κοχυλια αλλα παγωσα, αν πηδηξω το κρυολογημα θα ειμαι τυχερη

Λαζαρενια μου πολυ καλα τα νεα σας, μακαρι ολα να εξελιχτουν οπως θελεις κουκλα μου

πικουλινακι μου δεν προλαβα της φωτο αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι υπεροχες, ειστε πολυ ομορφη οικογενεια:)

φιλακι μου τι εχει ο συζηγος? κρυωσε και μηπως επαθε καμια πνευμονια?

ολα καλα να ειναι κουκλα μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

ουφ μολις καθησα!

κωνκων εννοειτε πως θα τα κανω τα χαρτια ,δεν μου το αρνουνται το δικαιωμα και οτι γινει.

στου στρατου θελει να εργαζομαι και οχι ψευτοδουλεια αλλα το χαρτι της προσληψης.

οσο για πιπιλα ναι δεν ηταν ετοιμη η μικρη εφοσων εβγαζε και τραπεζιτη.

τωρα δυο νυχτες ομως κοιμηθηκε χωρις.:rolleyes:θα τρελαθω!

οσο για σενα που να τον σηκωνεις βρε τωρα με την εγκυμοσυνη.αυτα λεγαμε και μετην φιλη μου χθες που ειναι εγκυος.

εγω ειχα βαλει στοχο να κοψω πανα για τον λογο οτι ψαχνω για δουλεια και να την παρουνε παιδικο.

ολα θα γινουνε!

πετρουλα μου ολα ειναι καθαρα βυσματικα!

ολα γινονται σε αυτην την ελλαδα!και βεβαια μπορεις να το κανεις αλλα απορω τι μεσον ειχε για να αλλαξει μεταθεση που ειχε ανακοινωθει!

γιοβανα μου αυτο σκεφτηκα κι εγω.

αν βρω μια καλη δουλεια τωρα (λεω τωρα για τον λογο οτι ειναι καλοκαιρι και οσο ναναι κατι θα υπαρχει) θα την παω σε ιδιωτικο μεχρι να την παρουνε σε δημου η στρατου.

εχω και μια κοπελα πολυ καλη φιλη που τα κοριτσακια μας παιζουνε μαζι ,ωστε να την εχω σταντ μπαι.

για να ερθει εδω καποιος να με βοηθησει αποκλειεται οποτε βαζω κατω το μυαλο μου και ψαχνω λυσεις.

αν αφησω τα πραγματα στην τυχη τους και πω ''απο σεπτεμβρη θα ψαξω''

πεταξε το πουλακι.

κι εγω ανεργη θα μεινω και το παιδι εκτος παιδικου θα ειναι.

οποτε τρεχω τωρα ........

σαρδελινα εσυ τι εγινε με την επιχειρηση?σημερα πηγα οαεδ και ρωτησα για δουλεια.ολα νεκρα αλλα μου ειπανε οτι τωρα εγινε ενα προγραμμα με επιχειρησεις οποτε θα παρουνε ατομα.ειναι αυτο που συμετασχεις κι εσυ?

ριτα πως ειναι ο γρηγορακης?περαστικα να ειναι ολα!

κοριτσια θα ταλαιπωρηθει πολυ η μικρη μου αν την παω παιδικο?

τα δικα σας πως ητανε?φοβαμαι πολυ αλλα πρεπει να εξασφαλισω το μελλον μας.σαν ανεργη δεν μου την παιρνουνε παιδικο .τι αλλο να κανω?

και το προγραμα σαν ανεργη οπως σας ειπα παλι ατυχη ειμαι.

αλλα δεν το βαζω κατω.θα τα καταφερω!!!!

φιλακι τι επαθε ο αντρουλης σου?περαστικα του!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάκια μου καλά είναι ο άντρας μου. Η ακτινογραφία του ήταν καθαρή. Βέβαια είναι μια βαρβάτη ίωση και του έχει δώσει 3ήμερη άδεια και πολλά πολλά φάρμακα.Ουφ. Σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δωσατε, με βοηθήσατε πολύ να το ξέρετε ακόμα μια φορά. Σας ευχαριστώ. Από τις 10 με έχει πάρει ο ύπνος με τη Ναταλία κι επιστρέφω γιατί είμαι πτώμα.

lazarenia μου ο σταθμός.... είναι μεγάλη συζήτηση... είναι αναγκαίο κακό... τί να σου πρωτογράψω για αυτό το θέμα τώρα...... δεν θα τελειώσουμε απόψε..... αλλά τί να κάνουμε πρέπει για χ ψ ω λόγους να πάνε, το βλέπεις κι εσύ, έχεις φτάσει σε αδιέξοδο και δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι... Οπότε ξεκίνα, βρες δουλίτσα και βλέπεις σιγά-σιγά πώς σε πάει. Κι η lazarenia σου όπως όλα τα παιδάκια κι εκείνη. Όπως καταλαβαίνεις το ζήτημα που θέτεις έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Όπως εξάλλου όλα σε αυτή τη ζωή...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...