Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλίνα μου φαίνεται ότι ο χωρος πρέπει να είναι ωραίος, αλλά δυστυχώς εμάς μας πέφτει μακρυά! Σήμερα ελπίζω να αποφασίσει ο καλός μου να πάμε κι εμείς να δώσουμε προκαταβολή να ξεμπερδεύουμε και με αυτό! Από αύριο σε αύριο με πάει... Εσύ καλέ γιατί δεν έφαγες τίποτα?

Πετρούλα μου ούτε κι εγώ είχα διαβάσει το βιβλίο της Πατσούρου παρακολουθούσα όμως την ενότητα θηλασμού εδώ και βοηθήθηκα πολύ! Πάντως πολύ καλά τα καταφέρατε και τελικά το ένστικτο σε οδηγεί! Όσο για μας μεσημεριανό θα ξεκινησουμε 6,5-7 μηνών οπότε μετά τον 7ο θέλω να θηλαζω πρωί βράδυ και ΑΝ το παιδί συνεργάζεται! Έχουμε πολύ μέλλον ακόμα! Προς το παρόν θα προσφέρω κρέμα ή φρουτάκια (σε καμιά 10αριά μέρες) και μετά αν θέλει να θηλάσει έχει καλώς αν όχι θα ελαττώσουμε τα γεύματα θηλασμού.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι φωτο Μαρινα ειναι απο την εκκλησια. Ειναι η Πλατεια μας!!!!

Πετρουλα μου δεν εφαγα γιτι δεν καθισα καθολου στο τραπεζι και δεν ειχα καθολου ορεξη απο το αγχος!!! Αφου φαντασου οτι το βραδυ παραγγειλαμε σουβλακια!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου επέστρεψα κι εγώ! Είχαν έρθει επίσκεψη στον παππού και στη γιαγιά ο αδερφός μου με τη νύφη μου και τον μεγαλο γιό κι έτσι πήγαμε κι εμείς από εκεί για φαγητό. Καλέ να δείτε ο δικός μου τι αγάπες μας έκανε, τι αγάπες έκανε στον ξάδερφο......

Μάλλον σε λίγο θα τον βάλω για νάνι.

Πετρούλα μου δεν έκανα τη δήλωση, αυτή την είχα κάνει κι έχει ήδη έρθει και το εκκαθαριστικό.

Κάτι στα βεβαιωμένα έπρεπε να πληρώσω, αλλά όπως μπορείς να φανταστείς οι ουρές ήταν ατελείωτες!

Γιατί πήγα τελευταία μέρα? Εμ ο κόσμος δεν έχει χρήματα, μετρητά και τόσα πολλά να δώσει πια!

τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς, γιατί από βδομάδα έχουν σειρά οι υπόλοιποι λογαριασμοί :shock:

Κωνκων μπράβο στο μικρό βοηθό σου. Μπορείς και κάποια στιγμή να τπυ δίνεις να κάνει πράγματα που έκαναν και στο σχολείο. Ζωγραφική, πλαστελίνη ή κάτι ανάλογο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ωραια!!Καλη αρχη και ευχομαι να της ανοιξει και παραπάνω η ορεξη και να δεις γενικώς διαφορα με αυτη την αλλαγη!!!

Θα περιμενουμε να μας πεις πως προχωρατε..θα εχεις και μπλεντερακι δλδ στις διακοπές??Θα δωσεις και αλεσμενο φαγακι τωρα ή ξεκινατε με κρεμες?(φρουτα-ρυζάλευρο):confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα μου δεν εφαγα γιτι δεν καθισα καθολου στο τραπεζι και δεν ειχα καθολου ορεξη απο το αγχος!!! Αφου φαντασου οτι το βραδυ παραγγειλαμε σουβλακια!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ σε καταλαβαίνω..χαιρετουρες, χορός, ξανα χαιρετουρες και πάει λέγοντας!!

Διαφημίσεις

Ωχ σε καταλαβαίνω..χαιρετουρες, χορός, ξανα χαιρετουρες και πάει λέγοντας!!

Μου αρεσουν γενικα αυτα!!! Βλεπεις τοσους ανθρωπους μαζεμενους , που θελεις να μιλας διαρκως με ολους!!!!!

Ευχαριστώ Πετρούλα! Φαγάκι όχι ακόμα, ρυζάλευρο θα ξεκινήσουμε από το Σάββατο πολύ σταδιακά και σε καμια΄10αριά μέρες φρουτάκια, για να δούμε! Χορτόσουπες κλπ θα συζητήσουμε την επόμενη φορά που θα μας δει η γιατρός! Έλεγα να μη δώσω κρέμες όπως και στο Γιώργο αλλά μιας και είμαστε τσιλιβιθρόνια, τελικά θα δοκιμάσει και τέτοια! Κι αν δεν της αρέσουν μαντέψτε πού θα καταλήξουν!

Πικουλίνα μου γιατί τόσο άγχος? Εγώ μιας και γνωστή λαιμαργούλα μια χαρά σκοπεύω να καθαρίσω όλο το πιατάκι μου στη βάφτιση της μικρής, όχι τίποτα αλλά για να μην λένε οι καλεσμένοι ότι δεν μου άρεσε το φαγητό! :)

Μαελένη άντε βάλε τον μικρούλη για υπνάκο να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηρθε κιολας το εκκαθαριστικο Ελένη???Μωρε μπρααααβο!!!!

Εγω το εχω πει οτι ο Γκογκης ειναι πολύ τρυφερο και γλυκο παιδακι...

Λυωνεις και μονο που βλέπεις τη χαμογελαστη φατσούλα του..Θα γινει πολύ καλό παιδι αυτος Ελένη, να μου το θυμηθεις!!!Ιχνος πονηριας δεν εχει...

Γιατι ρε Μαρινα ο Γιωργος δεν τις εφαγε τις κρεμες???

Εγω δεν εδωσα καθόλου γιατι ειχα κι αλλες επιλογες αλλα υπάρχει παιδι που δεν τις τρωει???Φυσικα και θα δωσεις...δεν κοιταμε τι θα καναμε υπο ιδανικες συνθηκες, κοιταμε να βελτιωσουμε μια κατασταση!!!

Διαφημίσεις

Γιατι ρε Μαρινα ο Γιωργος δεν τις εφαγε τις κρεμες???

Εγω δεν εδωσα καθόλου γιατι ειχα κι αλλες επιλογες αλλα υπάρχει παιδι που δεν τις τρωει???Φυσικα και θα δωσεις...δεν κοιταμε τι θα καναμε υπο υδανικες συνθηκες, κοιταμε να βελτιωσουμε μια κατασταση!!!

O Παναγιωτης ακομα τρωει μπισκοτοκρεμα το απογευμα!!!!!!!!!!!

Κι εγω δινω που & που αν δεν εχω γιαουρτακι ή κανενα φρουτο να φαει...

Και μπισκοτα δίνω και γενικα ότι μου βρίσκεται...

Πες το μου ρε Ντινα...και λέω τοση γλύκα ο Παναγιωτης????χαχα

Εγώ κρέμες δεν έδωσα λόγω της αλλεργίας αλλά και επειδή έχουν αρκετή ζάχαρη είπα να το αποφύγω ειδικά αφού συνήθισε και έτρωγε γλυκοπατάτα και μετά κατευθείαν γιαουρτάκι! Τους τελευταίους 2 μήνες δοκίμασα και ψιλοέφαγε κρέμα, λιγουριάζει και δεν μπορεί πολύ! Παλιότερα είχα ξαναδοκιμάσει και δεν! Είπαμε είναι ανάποδα τα παιδιά μου στο φαγητό! Δεν πήραν από τη μαμά που είναι παμφάγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...