Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Τι κάνετε;;;

Σούλα καθόλου δεν με έπρηξες, ελπίζω μόνο να σας αρέσει...:D:D

Ρίτα ξεθάρεψε ο Γρηγοράκης μάλλον... καλό κουράγιο γιατί μου φαίνεται δύσκολα θα τον κρατήσεις τις επόμενες μέρες...

Άρμα τρέλα η μικρή... εμάς να δεις τι λέει το στόμα της...:D:D:D Καλά ο ανιψιός όλα τα λεφτά!!!!

Πικουλίνι τέλειες οι φωτό!!!!! Κούκλα η μικρή και η μαμά και ο Παναγιώτης φυσικά κύριος!!!!!

Εμείς απο ότι μας είπε ο φωτογράφος...με το κλάμα του μικρού μάλλον δεν έίναι πολύ καλές οι φωτό...:( Δεν πειράζει όμως...ο φούσκας μας να είναι καλά!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από’μένα.

Πως είστε ;

Χάρηκα πολύ με τα ευχάριστα νέα του Γρηγοράκη και της Ρίτας , περαστικά και αγύριστα να είναι Ριτάκι και εφόσον το παιδί είναι ευδιάθετο και σηκώνεται τότε τα ξεπεράσατε όλα. Μπράβο σας.

Κυρία Φωτεινή εγώ συμφωνώ με την τακτική σας σχετικά στο θέμα του ύπνου γιατί και εγώ κρατώ την ίδια στάση, σίγουρα η μικρή Φωτεινούλα έχει ξεθαρέψει λίγο παραπάνω στην εξοχή που είναι αλλά μέρα με τη μέρα θα επανέλθει στο αρχικό της πρόγραμμα.

Αρμάκι ευχομαι να πάνε όλα καλά με τη νέα εγκυμοσύνη και να γεννηθεί ένα γερό παιδάκι, η δε κόρη σου αστέρι , δεν παίζεται βλέπω στο μπούρου μπούρου.

Γιοβαννούλα καλή επιτυχία με τον οδοντίατρο.

Σουλίτσα φοβερή και η δικιά σου κόρη, σωστό θηλυκό βρε παιδί μου.

ΠανΜαρ καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την πιπίλα , μακάρι να την κόψετε τελείως.

Πικουλίνι γιούπι πρόλαβα φωτογραφίες και είστε τέλειοι. Πολύ όμορφοι μαμά και παιδιά , να σας ζήσει και να είσαστε πάντα καλά.

Μαρινάκι, Φιλάκι και Ιωάννα με το καλό να πάτε τις διακοπούλες σας και να περάσετε τέλεια.

Πετρούλα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, νομίζω σήμερα είχες πει πως έχει γενέθλια.

ΜαΕλενίτσα τι κάνει ο ζουζούνος σου;

Εμένα τι μου είπε χθες ο δικός μου και με άφησε άφωνη. Καθόμασταν στον καναπέ και επειδή για μια στιγμή έσκυψα μπροστά και δεν έβλεπε τηλεόραση μου λέει με ύφος «μαμά ακούμπησε πίσω» καλά μιλάμε τα ‘παιξα η γυναίκα. Μετά σηκώνεται και παίρνει τη μηχανή του και αρχίζει να τρέχει μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή με πατάει και έβγαλα μια κραυγή εγώ από τον πόνο και μου λέει «μαμά πόνεσες; Του λέω εγώ έκπληκτη: όχι και μου λέει μετά : α αα γιατί τρόματσα. Κουκουβάγισα λίγο αλλά μιας και δεν έχω να πω τίποτα για πάνες , πιπίλες και μπιμπερό ας πω κάτι για την ομιλία του .χιχιχιχι

Σχετικά με την πεθερά χθές το μεσημέρι που γύρισα ήταν καλύτερα , δεν μου κράταγε μούτρα , ήθελα να της μιλήσω αλλά μετά το άφησα το θέμα γιατί πιάστηκα με τον μικρό.

Αυτά σας φιλώ.

καλημερα κοριτσια.ξερω χαθηκα αλλα τρεχω για τους παιδικους ,μαζευω χαρτια κλπ.

εχω καποιες προτασεις για δουλεια (ηλιανα σε ευχαριστω παρα πολυ.θα μιλησουμε να σου πω τι εγινε)

και σκεφτομαι οτι αν βρω καποια καλη ευκαιρεια τωρα να την αρπαξω απο τα μαλλια.

το τιμημα βεβαια που θα πληρωσω ειναι εκτος οτι θα αποχωριστω το παιδι μου και το καλοκαιρι ,θα πρεπει να την βαλω σε ιδιωτικο μεχρι τον οκτωβρη που θα την παρουνε στου δημου.

οποτε θα πληρωνω αλλα δεν γινεται αλλιως.

για την εγγραφη χρειαζεται απαραιτητως να εργαζομαι και προκειμενου να εξασφαλισω το μελλον της ακι το δικο μου θα θυσιαστω.

δεν ξερω ακομα σιγουρα να σας πω κατι απλα κανω συζητησεις.

εδω ειμαι και θα σας ενημερωνω.

ευχομαι να ειστε ολες καλα και με υγεια πανω απο ολα!

1654096yn4fep17z7.gif

Βρέχει :twisted::twisted::twisted::twisted: Και θέλαμε να πάμε για μπάνιο το απόγευμα...:twisted::twisted::twisted:

Και όχι απλά βρέχει...καρεκλοπόδαρα ρίχνει....

Φωτεινή μου ξέχασα να σου απαντήσω... πολύ καλά έκανες, συμφωνώ και εγώ μαζί σου...καλά είναι να ξεφεύγουν καμιά φορά απο το πρόγραμμα αλλά να καταλαβαίνουν ότι απο είναι για μια φορά και όχι για πάντα...;)

Λαζαρένια μου καλή τύχη με τις δουλειές, εύχομαι να βρεις κάτι που να σου αρέσει...;)

Γιοβάννα μου δεν παρεξηγώ... κάθε μέρα τα ακούω άλλωστε...:tongue::tongue:

Πανμαρ την πέταξε μόνη της την πιπίλα;; Μπράβο σας πάντως και ελπιζω να συνεχίσετε έτσι..

Σας είπα το δικό μας;;; Η Αναστασία ζητάει πλεόν "πιπίλα μπέμπη" :tongue: και εννοείται ότι μένει με την όρεξη...

Μαελένη όντως το γάλα σε σκόνη είναι επεξεργασμένο αγελαδινό...μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις αν θα πρέπει να πίνει υποαλλεργικό το παιδί;;;:roll::roll:

Κική easy rider ο δικός σου, ε;:D:D:D

Τα λέμε μετά κορίτσια...φιλιά σε όλες!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαστε κι εμείς!

Πωπω κορίτσια πήγα εφορία και τι να λέμε τώρα! Πανζουρλισμός!!!!!

Είχαν και την απεργία χτες και σήμερα τελευταία μέρα γινόταν χαμός!

ΤΕΣΠΑ ευτυχώς τελείωσα και να 'μαι εδώ κοντά σας!

Pikoulini πάρα πολύ όμορφες οι φωτο σας. Τι θεϊκά πλασματάκια είναι αυτά!!!! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Ρίτα μπράβο σας που είσαστε καλύτερα. Λιγάκι υπομονή τώρα και για το ποδαράκι σας.

Vatraxaki είπαμε θα πάμε μια βδομαδούλα στα μέρη της Ηλιάνας ;)

Sardelaki τα φασολάκια ακόμα και για μένα είναι "αχώνευτα", οπότε μπορεί από τη βιασύνη του να μην τα χώνεψε και να τα έβγαλε.

Kiko τι καλούλης μωρέ ο μικρός σου! Σε πάτησε πρώτα, αλλά μετά ενδιαφέρθηκε για το αν σε πόνεσε. Και τον ενόχλησες κιόλας με την tv χαχαχα.

Πανμαρ καλοπεράσατε διάβασα!!!! Πολύ ωραία. Ετσι να πετάγεστε Λουτράκι για μπανάκι.

Κι εμείς στο κόψιμο της παλιοπιπίλας είμαστε. Την βραδυνή την κόψαμε. Για την μεσημεριανή πολεμάμε τώρα. Χτες όπως ήδη είπα χτυπιόταν περίπου 1 με 1,5 ώρα μέχρι να κοιμηθεί.

Delenaki που βρέχει? Εδώ σκάει ο τζίτζηκας!!!! Οχι δεν είμαστε για υποαλλεργικό. Συνεχίζουμε το ίδιο και κάποια στιγμή πρέπει να ξανακάνω έλεγχο με Neslac. Αυτό μου είπε η γιατρός. Αφού η σκόνη δεν τον έχει πειράξει γιατί να κάνω κι άλλα πειράματα τώρα?

Lazarenia μου δεν ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις, αλλά εύχομαι να τα καταφέρεις. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, αλλά αφού το πήρατε απόφαση ότι θα μείνετε ακόμα λίγο εκεί, πρέπει να τακτοποιηθείτε όσο καλύτερα μπορείτε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.

απλα να σας πω οτι παλι απογοητευτηκα ......

ειχα την ευκαιρια σαν ανεργη μητερα να κανω τα χαρτια αλλα εχουν δικαιωμα τα παιδια ανω των 2,5 ετων( τον σεμπτεμβρη να ειναι 2,5) κι εμενα γινεται τον οκτωβρη.

βρεφονηπιακοι που ειναι κατω των 2,5 δεν εχει για εδω το νησι.

για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκα οτι γεννηθηκα για τα δυσκολα.

εγω θα κανω προσπαθειες κι οτι γινει.

δεν σας διαβασα γι αυτο και δεν σχολιαζω.

ελπιζω να ειστε καλα.οσο για το θεμα πιπιλας την ξαναδωσα κοριτσια.ο συζ μου δεν αντεχε αλλο κι επειδη βγαζει δοντι τωρα μας γονατισε.

θα ξαναρχισω προσπαθειες αργοτερα.

1654096yn4fep17z7.gif

Κορίτσια εχτές η Όλγα για όσες τη θυμάστε γέννησε το κοριτσάκι της! 3 κιλά υγιέστατο! Μιλήσαμε πριν λίγο εχτές πονούσε πολύ αλλά σήμερα είναι καλύτερα! Να της ζήσει!

Μαρακι μου όλο ηθελα να σε ρωτησω για την Ολγα και ολο το ξεχνουσα! Μπραβο χαρικα πολύ! Να της ζησει και το κοριτσάκι της.

Καλα η Ευα δεν παιζετε!:D

pikoulinaki μου τέλειες οι φωτο! Ειστε κουκλες και οι δύο!

Ρίτα μου μπράβο στον Γρηγορακη που είναι καλυτερα!

λαζαρενια μου ευχομαι να σας πανε ολα καλά! Μεχρι τον Οκτωβρη μηπως θα ηταν καλυτερα να εψαχνες και για καμια κοπελιτσα? Το λέω γιατι θα είναι πολύ δυσκολο στους σταθμους στο θεμα της προσαρμογης. Μόλις θα έχει ψιλοσυνηθησει στον ιδιωτικό θα πρεπει πάλι απο την αρχη να συνηθησει στον άλλο.

Μη στεναχωριεσαι για τη πιπίλα σιγα σιγα. Κοψατε τη πανα οποτε είστε μια χαρα. Για τα υπολοιπα έχετε καιρό.

Εμείς λαζαρενια μου μαλλον θα αργησουμε σε όλα. Οτι προσπαθειες εκανα με το γιογιο απέτυχαν και τωρα στον 8ο δεν μπορω ουτε να τον κυνηγαω για γιογιο, ουτε να σκυβω, ουτε να καθομαι στο πατωμα διπλα του. Κουραζομαι και πονάω αμεσως. Η πιπιλα εμενα δεν με ενοχλει αφου τη θελει μονο για τον παρει ο υπνος και το μπιμπερό το χρησιμοποιουμε μονο στις 6 το πρωι που κοιμαται και του δίνω το γαλα. Το μονο καλό είναι που τρωει τα πάντα (μεχρι μπριζολες και παϊδακια) μόνος του. Πού να βγάλουμε και τους τραπεζιτες!

κικο μου super ο μικρός σου! Οσο για τη πεθερά άστην, μάλλον το κατάλαβε.

Μια χαρα τα πηγαμε και σημερα το πρωί με τον Κωνσταντίνο! Ηταν κύριος και με βοηθουσε σε όλα:shock:. Μεγάλωσε το αγοράκι μου! Φτου φτου!

ειχα την ευκαιρια σαν ανεργη μητερα να κανω τα χαρτια αλλα εχουν δικαιωμα τα παιδια ανω των 2,5 ετων( τον σεμπτεμβρη να ειναι 2,5) κι εμενα γινεται τον οκτωβρη.

Και τωρα δηλαδη δεν γινετε τίποτα?:shock:

Εγω θα ελεγα να τα κανεις τα χαρτια σου και ας μη πληρεις τα κριτήρια οπως τα ζητανε. Θα δουνε οτι μιλαμε για 1 μηνα στην ηλικία του παιδιου. Θα είναι πολύ άδικο αν δεν γινει τιποτα...

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα από πού να ξεκινήσω να σχολιάζω? Θα σας πω τα δικά μας, τα πλακάκια των από κάτω τελικά φτιάχτηκαν αλλά (είπαμε πάντα υπάρχει αλλά) τώρα ξιλώνουν το πεζοδρόμιο μπορστά από το σπίτι μας για να περάσουν εναν αγωγό αν κατάλαβα καλά και πάλι γίνεται ο χαμός και το καλυτερο? Έσπασαν ένα σωλήνα κι από τη 1 είμαστε χωρίς νερό οπότε πάλι δε μπορώ να κάνω τίποτα, ένα σίδερο περιμένει που μπορώ να το κάνω αλλά βαριέμαι όπως και οι βαλιτσούλες!

Πετρούλα η παιδίατρος μου είπε ενδιάμεσα από τους θηλασμούς να δίνω τα στερεά και σταδιακά θα αντικαταστήσουμε γεύμα θηλασμού με στερεά. Ξέρω ότι ο ΠΟΥ λέει ότι όλο τον πρώτο χρόνο τα στερεά είναι συμπληρωματικά του θηλασμού αλλά τα δικά μου παιδιά δεν παίζει μόλις έχουν θηλάσει να φάνε, εδώ δεν ξέρω αν θα φάνε ακόμα κι αν είναι νηστικά! Εξάλλου, θέλω κι εγώ σταδιακά να πάμε πρωί βράδυ το θηλασμό.

Καλέ Πανμαρ, Άρμα, Γιοβάννα, Σούλα τι γλωσσοκοπάνες είναι οι κοράκλες σας? Κλουψ, κλουψ νομίζω πρώτα θα μιλήσει η μικρή και μετά ο Γώγος! Η παιδίατρος χτες μου λέει να δεις που μέχρι 2,5 θα τα λέει όλα, χμμμμ για να δούμε! Κίκο, λένε για τα κορίτσια ότι τα λένε όλα γρήγορα αλλά και ο Τάτσης σου μας έβαλε τα γυαλιά! Μπράβο σας!

Πικουλίνα η φραουλίτσα σου είναι τόσο εκφραστική και πανέμορφη! Να τη χαίρεστε και πάλι! Όμως και ο Πανούλης αλλά και εσύ ήσαστε πάρα πολύ ωραίοι! Πού το έκανες το τραπεζι (από το τραπέζι δεν είναι οι φώτο?)

Ρίτα γρήγορα ξεπέρασε ο Γρηγοράκος την παλιίωση, έτσι γερό να είναι πάντα το παιδάκι σου!

Deleni και Vatraxaki άκυρα τα μπάνια για σήμεραε ε? Άντε να δούμε πότε θα φτιάξει ο καιρός!

Κωνκωνάκι είδες πόσο σε προσέχει ο Κωνσταντινούλης σου? Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ώρα για να κοψετε ούτε πιπιλα ούτε πάνα με την κοιλιά στο στόμα. Κι εγώ σε εκείνη τη φάση είχα ζοριστεί να τον βάζω στο γιογιό!

Τ' απόγευμα πάμε να πάρουμε καμιά ντουζίνα επιπλέον βρακιά για το Γιωργάκη στις διακοπές:mrgreen: και ένα μαγιουδάκι για τη μπουμπού! Η doc μου είπε να τη βάζω στη θάλασσα αλλά να είναι ζεστή και καθαρή. Άντε να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσακια καλησπέρα!!

Σας έχασα πάλι σημερα...Τι να πώ, εχω κουραστει τόσο καιρό να εξηγώ διαδικασίες και το πως θα γινονται καποια πραγματα και σημερα διαπίστωσα πως ουτε αποφορολόγηση ξερει η συναδελφος να κάνει..Ουφφφ ίσως χρειαστει να ξαναπάω 2-3 φορες ακομη απο καμια ωριτσα

Βρε Ντινα μου...τι ομορφιες ειναι αυτες????Τι μουτρακια ομορφα και γλυκα καμαρωσα???Και εσυ όμως κουκλάρα!!!Εχεις τύπο και πολύ όμορφα χαρακτηριστικά!!

Ριτα πολύ ευχαριστο που πάτε όλο και καλύτερα!!Ευτυχως δεν ταλαιπωρηθηκε πολύ και ο μικρος με τον πυρετό και απ'ότι φαινεται συντομα θα είναι περδίκι!!!

Λαζαρένια ευχομαι συντομα να βρεις μια απασχόληση και να παρουν την μικρη στον παιδικό άμεσα..Με την πιπιλα μη σε αγχωνει, θα ερθει και η ωρα που το παιδι θα νοιωσει ετοιμο να την αποχωριστει..Φανηκε απο την αρχη πως αυτη δεν είναι η καταλληλη στιγμη!!!

Ααα να σου πω οτι τελικα ο ξαδερφος μου που σου έλεγα (η Ελένη γνωρισε τη γυναικα του στοπαρτυ μας) τελικα δεν θα ερθει Μυτιλήνη, αλλαξε τη μεταθεση και θα πάει σε διπλανό νομο του τοπου διαμονης τους...Καλα γινεται αυτό??Μπορεις να αλλάξεις μεταθεση??Εκκρεμουσαν κτ ιατρικες εξετασεις δεν ξερω αν εκει εκανε καμια μαϊμουνιά...

Ελένη(ντε) μη στενοχωριεσαι για τις φωτο του Γιαννακη σου..Λίγα μωρακια δεν κλαίνε στη βαφτιση..Γερός να είναι και θα εχει ολη τη ζωή μπροστα του να βγει ωραιοτατες φωτο και εσεις να τον καμαρωνετε...

Μαρία και Κική τι ομορφα που αρχισαν τα παιδακια σας τα τρυφερόλογα και τα λογακια γενικότερα???Τι ζουζουνακια που γινονται οταν αρχιζουν και λένε οσα αισθανονται και θελουν να εξωτερικευσουν....

Μαρια ποια είναι η Ολγα???Να της ζησει το μωρακι της πάντως, οτι και αν [περασε η κοπέλα να ειναι καλά και να χαίρεται την οικογενεια της!!!

Κικη εχεις μνημη ελέφαντα λέμε...χαχα όλα τα θυμασαι τπτ δεν σου ξεφευγει...

Σημερα πραγματι εχει τα γενεθλια του ο καλός μου!!!Σε ευχαριστω πολύ κουκλίτσα!

Giovanna πως περνας στην αδεια???Ξεκουραζεσαι ή τρεχεις περισσότερο???Το ραντεβου με τον οδοντιατρο πώς πήγε??

Πρεπει και εγω να πάω γιατι τον τελευταιο καιρο εχω κτ ενοχλήσεις..να δουμε τι θα μου πει...

Ελένη την κατεθεσες τη φορολογική???Αντε καλή εκκαθαριση τωρα!!!

Κωνκων μια χαρα η πρωτη μερα!!Ειδες που στα έλεγα???Οταν θελουν τα παιδακια μας εχουν κατανόηση

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρίνα δεν ηξερα καν οτι αυτο αναφερει ο Π.Ο.Υ για το θηλασμό απλά εγω το εκανα στον δικό μου γιατι ηθελα να κρατησω τα τρία γευματα και επειδη τα πήγε πολύ καλά απο την αρχη με τις στερεες προτίμησα - προκειμενου να διατηρησω το μεσημεριανο γευμα- να του δινω πρωτα γαλα και μετα φαγητό..ανταποκρίθηκε και ετσι το συνεχισα

Γενικα οτι συμβουλευτηκα για το θηλασμό ηταν μονο τροποι επουλωσης των δικων μου πληγών, μιας και ο Αναστασης ετρωγε πάντα και με καλό πρόγραμμα..Ουτε την Πατσουρου αγορασα , ούτε σε ξενα site διαβασα ή μαλλον διαβασα αλλα πάλι σε οτι αφορουσε nipple sore hurt κοκ...

Αλλα ειναι και το γεγονος οτι ο Αναστασης πάντα ετρωγε και τρωει πολύ καλά...

Τωρα οσον αφορα αυτο που λές οτι θες να διατηρησεις μονο τα δυο γευματα, ναι το καταλαβαίνω..Αλλα για δυο γευματα γαλακτος δεν ειναι μικρουλα μωρε ακομη???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστουμε κοριτσια για τα καλα σας λογια.

Μαρινα το τραπεζι το καναμε στου ΄΄Μαγγινα΄΄ στα Μελισσια. Ο χωρος ηταν πολυ ωραιος και το φαγητο τελειο ΄΄απ'οτι λενε'' γιατι εγω εφαγα μονο μια πατατα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...