Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαράκι μου Θεά η Ευούλα μας...αλλά και για τον ανιψιό σου τι να πω; Φοβερό το μαναράκι πραγματικά! Το έχει το σόι σας φαίνεται χεχε

χαχαχα! Ναι! Το εχει το σόι μας! Κουκουβααααααααααααα!!!!!!!!!

Άρμα μου με το καλό να δεχτείτε το ανηψάκι σου. Αλλά και ο μικρός πολύ καλός. Έλιωσα με αυτά που διάβασα. Μην νομίζεις, και τα 10.800 της Αλεξάνδρας είναι μετά από ΣΚ γλυκών (λόγω πάρτυ) και άλλων λιχουδιών. :tongue::tongue::tongue:

Καλέ δεν πειράζει! Και τι έγινε! Ας έτρωγε κι εμένα γλυκά αν ήταν να τη δείξει παραπάνω! Αλλά είναι του υγειινού! Τρώει χωνάκια σκέτα αυτά που είναι σαν αφρός και από το γλυκό που φτιάχνω την τρούφα...τρομερές θερμίδες τι να σου πω! :lol:

Αρμα συγχαρητηρια για το νεο μελλοντικο ανηψακι!!!

Σ'ευχαριστώ Ιωαννάκι μου! Ο Χρηστάκος τι κάνει?

Καλημέρα και σε σένα Φωτεινή μου!

Ριτάκι μπράβο στο αγόρι μας! Γερό σκαρί φτου φτου φτου το μανάρι μου! Ελπίζω να τα καταφέρετε και με την ακινησία και να τελειώσει γρήγορα κι αυτό. Να μου τον φιλήσεις!

Κορίτσια εχτές η Όλγα για όσες τη θυμάστε γέννησε το κοριτσάκι της! 3 κιλά υγιέστατο! Μιλήσαμε πριν λίγο εχτές πονούσε πολύ αλλά σήμερα είναι καλύτερα! Να της ζήσει!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

καλά πικουλινάκι τι ομορφόσογο είστε εσείς καλέ; φτου φτου φτου!

ο γιόκας μου μου έκανε έναν ωραιότατο εμμετό πρωί πρωί και ησύχασε. Δεν ξέρω βέβαια γιατι...θα δείξει. Έβγαλε τα φασολάκια που έφαγε χθες το μεσημέρι....καλά ακόμη δεν τα είχε χωνέψει το μανάρι μου;

ριτάκι χαίρομαι που είναι καλύτερα ο Γρηγοράκης μας!

m57Zp2.png

καλημερα!!!!

πικουλινακι μου τελειες οι φωτο τα παιδακια σου κουκλακια κι εσυ θεα!!!

αρμακι μου θα το ξεκινησω και θα δουμε πως θα παει αυριο εχουμε παιδιατρο να ζυγηστουμε και να δουμε τι καναμε αλλα κι εμενα τωρα τελευταια τσιμπολογαει αρκετα.

γιοβαννα μου αν παρω γλυκα θα τα φαω εγω γιατι ο γιος μου δεν το βλεπω να τα αγγιζει χαχα!

πανμαρ μου μπραβο σας τα πατε τελεια!

Σουλα μου με το καλο να πατε διακοπουλες τελικα οι δυο σας θα πατε;που ειναι αυτο που κλεισατε;

Μαελενη μου εσεις που θα πατε;μας ειπες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μα δεν είναι ΘΕΙΚΕΣ οι φωτο????

Φιλενάδα άργησες! Σου είπα να με πάρεις πρωί πρωί! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΕΟ?????

υποτιθεται οτι εχω δουλεια. Στο pc ομως δε βλεπει κανενας τι κανω. Θα σε παρω σε κανα 15΄.

Κορίτσια εχτές η Όλγα για όσες τη θυμάστε γέννησε το κοριτσάκι της! 3 κιλά υγιέστατο! Μιλήσαμε πριν λίγο εχτές πονούσε πολύ αλλά σήμερα είναι καλύτερα! Να της ζήσει!

καλα αρμα αυτες τις μερες την ειχα στο μυαλο μου κι ολο ηθελα να σε ρωτησω μπραβο να της ζησεις η κουκλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι μου ελπίζω να ήταν τυχαίο. ίσως να του έπεσαν βαριά τα φασολάκια...

Βατραχάκι μου μια απόφαση είναι. Όποτε είσαι έτοιμη να το κάνεις. Συζήτησέ το και με τον παιδίατρο να δεις τι θα σου πει. Ακόμα όμως και να συνεχίσει, δεν έγινε και τίποτα. Καποια στιγμή θα το κόψει ;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

βατραχουλίνα μου μόνο μία ώρα πέρασε και τώρα τρώει...μου λέει "μαμά κάνε μου να φάω, πεινάω" χαχα

Δε τα ειχε χωνεψει δηλαδη;;;; Μηπως εφαγε πολύ ;; Και εμεις χθες φαγαμε φασολακια και τα εκανε εμετο γιατι ζαλιστηκε στις στροφες!!

Πετρουλα Πολυχρονο. Ειπα να σου ευχηθω σημερα για να κανω εντυπωση!!!!!! με το καλο το μπεμπε σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...