Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Welcome back πανμαρ, τέλεια τα νέα της μικρής σου, μια χαρά τα πάει.

Καλώς σας βρήκα!

Τι βλέπω? Διακοπές σε μια βδομάδα? Για πού με το καλό? (Σίγουρα θα το έχεις πει, αλλά εγώ το έχω χάσει!!!)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Εδωσα το γαλα στον μικρό και τωρα πινω το καφεδακι μου πριν ξυπνησει.

Μαρακι μου ευχομαι να πανε ολα με την εγκυμοσυνη της νυφης σου και να αποκτησουν ενα υγιεστατο μωρακι και ο ανηψιος το αδερφακι του που τοσο πολυ λαχταραει.

Πετρουλα μου ετσι ακριβως τα σκεφτομαι κ εγω για τον σταθμό. Αφου και το προσωπικο το ενημερωσαν την τελευταια μερα, το πρωι που τα πηγαμε δεν ξεραν τιποτα. Τοσος κοσμος χωρις δουλεια θα μεινει, έχουν κ αυτοι οικογενειες... Ελπίζω απο Σεπτεμβρη να έχουν βρει λυση.

maeleni μου δεν εχω καποιον που να εμπειστευομαι για να μου κρατησει εστω και λιγο το παιδί. Απλά πάμε απεναντι που εχει 2 παιδακια στην ηλικία του, καμια βολτα για ψωμί και φυσικά όποιος φιλος ερχετε παιζει μαζί του. Τα κανουμε όλα απλά προσεχω τις κινησεις μου.

Φωτεινη μου μπράβο στην Φωτεινουλα! Τα λεει όλα ε? χαχαχα φερτην απο εδω να τα μαθει και στον δικό μου.

Μαρίνα μου καλα ηταν η πρωτη μερα χωρις σχολειο. Εχει γίνει πολυ συνεργασιμος ο μικρός τον τελευταιο καιρο και παιζει πλεον και μονος του. Βασικα ολη μερα καθετε στο μπαλκονι και μιλάει με τα μυρμηγκια.:mrgreen: Ειναι κατι πολυ μικρουλικα και τα κυνηγαει. Τα εχουμε κανει κατοικιδια.:mrgreen:

Στα κιλα ακριβως τα ιδια είμαστε, ουτε 12 δεν πιασαμε. Στο υψος μας περναει ο Γιωργακης 2 πόντους.

vatraxaki μου ωραια η τεντουλα, ελπίζω να σε βολεψει....και ελπίζω να φευγει ο αερας και να μη παρει και τον μπεμπη μαζι:mrgreen:.

πανμαρ καλως ηρθες!

Σούλα ξεκινησε η αδεια? Δεν σε είδα χθες.

λαζαρενια μου που είσαι? Πως τα πατε με τη πιπίλα?

Ρίτα μου ελπίζω ο μικρός να ειναι καλυτερα σημερα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Ευχομαι σημερα και απο εδω και πέρα να είμαστε όλοι καλά και να περασουμε ενα όμορφο καλοκαιρι, ειτε κανουμε διακοπούλες είτε όχι...

Μαρίνα εφτασε η ωρα για τις διακοπούλες..Κανε και μια λίστα για το τι θα χρειαστείς, ειναι πολλες οι μερες που θα λειψετε και ίσως καποια πραγματα να τα ξεχασεις την τελευταια στιγμη...

Διαβαζω οτι θα αρχισετε τις στερεες τροφές και ηθελα να σε ρωτησω μεχρι πότε εχεις σκοπό να θηλάσεις?? Σε ρωταω γιατι αν πρωτα δινεις φαγητό (κρεμούλα, φαγακι) και μετα στηθος το πιο πιθανό ειναι η μικρη να μη θηλάσει μετα..Εγω εδινα πρωτα στηθος και μετα ετρωγε και όλο το φαΪ του..Στο φαϊ και ειδικα στην κρεμα δυσκολα θα αντισταθεί ακομη κι αν εχει θηλάσει νωρίτερα..

Η παιδιατρος τι σου ειπε επ'αυτού???

Κωνκωνακι μια χαρα θα τα βολέψετε..Ο Κωνσταντινος φαινεται πειθαρχημενο παιδί και σιγουρα δεν θα σε ζορίσει αυτο το διαστημα..Οπου να'ναι θα ερθουν και οι γιαγιαδες και θα εχεις την βοηθεια που σιγουρα χρειάζεσαι για να ετοιμασεις και τα τελευταια πρίν τον τοκετό..Ποτε υπολογίζεις να ανεβεις αφοπυ γεννησεις με το καλό??

Μεχρι τελη Σεπτεμβρη θα εχεις ερθει??Θα προλαβουμε να πιουμε κανενα καφεδακι λές??

Φιλακι περαστικα στον αντρα σου..Τελικα ειναι με πυρετό ε??

Εκνευριστηκα κι εγω πολύ με τη φαρσα των ηλιθιων..Εγω σίγουρα θα το ειχα κανει θεμα, όχι να μαλώσω αλλα σιγουρα θα εξέφραζα τη δυσαρεσκεια μου σε καποιον υπεύθυνο

Πανμαρ ξεκινησαν τα τριήμερα σας ε??Καλη συνεχεια στις διακοπες σας!!

Σημερα ειπα η τελευταια μερα αλλα εδω πάλι γίνεται..του Κουτρούλη ο γαμος!!!

Για να δω τι θα προλάβω...

Καλημερα σε όλους!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Κορίτσια σας εχασα λίγο αλλα προσπαθώ να τελειώσω τις δουλείες μου για να φύγουμε την αλλη εβδομάδα.

Κλείσαμε στα Ψακούδια (deleni μου ευχαριστώ και για τις πληροφορίες σε ζαλισα λίγο ε??)

Θα φύγουμε πρωτα ο θεός την Τρίτη 6/7 και επιστρέφουμε στις 13.Οπότε κατι που διαβαζω για συναντηση δεν το βλέπω.

Μαράκι μου ευχομαι να εχει μια τέλεια εγκυμοσύνη και να αποκτησει ενα γερο μωρακι.

Πανμαρ καλως μας ηρθες και παλι.

Μαργαρίτα πως ειναι ο μικρος ???

Φωτεινή στείλε την μικρή να κανει παρεα με την κόρη μου.Μας εχει τρελάνει.Λεει απίστευτα πραγματα από τη μια μερα στην αλλη.

Αλλα με εχει ζαλίσει κιόλας.

Είμαστε στη φάση "τι είναι αυτό μανούλα?" "τι είναι εκείνο?" και μπορεί να ρωτήσει για το ιδιο πραγμα 10 φορές .Βεβαια κάνω υπομονή και απανταω αλλα ?????????????

Χθες που μιλούσα στο τηλ. μου λεει "ποιος είναι ?" και της λεεω η θεία ταδε...

Και γυρναει και λέει "δωστο μου λίγο" της λεεω οχι και πεισμώνει "δωστο μου λιγο τωρα ειπα , θελωωωωω" μόνο σφαλιάρα δεν μου έδωσε.

Τι να πω????

Πολλα φιλια σε ολες σας και πιο πολλα στα παιδακια σας.Θα προσπαθήσω να μην σας χασω και σήμερα αλλα η δουλειά δεν βλεπω να βγαινει και αγχωθηκα.

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω όλες να είστε καλά!

Απ' ότι βλέπω πλησιάζουν οι διακοπές σας... Εμείς μετά τις 15 Ιουλίου θα φύγουμε.

Το πρώτο μας βράδυ χωρίς πιπίλα πήγε εξαιρετικά! Δεν ξύπνησε ούτε μία φορά να την ζητήσει και κοιμήθηκε συνεχόμενα μέχρι το πρωί!

Πω! Πω! Το παιδί μου έχει φάει κόλλημα με τους παπάδες! Χτες το πρωί, μου ζήτησε να της βάλω τηλεόραση. Την ανοίγω και στην ΕΤ1 είχε την λειτουργία. "Παπάς μαμά! Άσε να δω! Δύο παπάδες μαμά! Κρατάνε κεράκι!". Καλά ως εκεί... Το θέμα είναι ότι σήμερα το πρωί μου ζητούσε πάλι τον παπά στην τηλεόραση!!!

Φωτεινή στείλε την μικρή να κανει παρεα με την κόρη μου.Μας εχει τρελάνει.Λεει απίστευτα πραγματα από τη μια μερα στην αλλη.

Αλλα με εχει ζαλίσει κιόλας.

Είμαστε στη φάση "τι είναι αυτό μανούλα?" "τι είναι εκείνο?" και μπορεί να ρωτήσει για το ιδιο πραγμα 10 φορές .Βεβαια κάνω υπομονή και απανταω αλλα ?????????????

Χθες που μιλούσα στο τηλ. μου λεει "ποιος είναι ?" και της λεεω η θεία ταδε...

Και γυρναει και λέει "δωστο μου λίγο" της λεεω οχι και πεισμώνει "δωστο μου λιγο τωρα ειπα , θελωωωωω" μόνο σφαλιάρα δεν μου έδωσε.

Τι να πω????

Σούλα μου, βάλτε και την κόρη μου στην παρέα σας!

"Αυτό τι είναι?" Και αυτό το πράγμα με την επανάληψη... Ωρες ώρες νομίζω ότι έχει αλτσχάιμερ! Άσε το κόλλημα με το τηλέφωνο... Συνεννοείται κανονικότατα και τώρα έχει αρχίσει κι ένα καινούριο: εκεί που μιλάει με την γιαγιά της π.χ. της λέει "γιαγιά περίμενε λίγο", αφήνει το ακουστικό για λίγο στο τραπεζάκι και μετά το ξανασηκώνει και συνεχίζει να της μιλάει! Προφανώς με είδε εμένα κάποια στιγμή που μιλούσα και άφησα για λίγο το τηλέφωνο να κάνω κάτι και τώρα το έχει κάνει σύστημα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τελικά δεν πήγαμε για εξετάσεις γιατί ο καλός μου είχε ξεχάει ότι ο μήνας έχει 30 και ότι θα γίνεται χαμός στη δουλειά. Εγώ όμως την δουλειά μου την έχω τελειώσει κι έτσι σήμερα και μάλλον αύριο θα είμαι με το κοριτσάκι μου!!!!:mrgreen:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας! Όσο για τον ανηψιό μου είμαι σίγουρη ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Είναι γενικά πολύ της ''ατάκας'' και θα λιώσουμε. Εχτές πήρε τηλ. τη μαμά του στη δουλειά και της λέει: ''μήπως είσαι κουρασμένη? μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις μια άδεια να ξεκουραστείς?'' Το πουλάκι μου την έχει αγωνία γιατί την μία από τις τρεις αποβολές την ήξερε και είχαμε τότε πολλά δράματα...

δηλαδη ποσο τρωει βρε αρμακι μου;

γιατι θα με σκασει ο δικος μου θα φαει δεκα μπουκιες μετρημενες και μετα τελος ποσο να χορτασει με τοσο λιγο;

του δινω μετα και αλεσμενο γιατι φοβαμαι οτι θα χασει κιλα!

Λοιπόν μην περιμένεις ότι θα φάει ποτέ όσο τρώει αλεσμένο γιατί απλά δεν γίνεται. Εγώ της βάζω σ'ένα βαθύ πιάτο όσο πιάνει ο πάτος. Για να καταλάβεις αν το βάλω στο μπωλάκι που έτρωγε το αλεσμένο είναι πιο λίγο από το μισό.Είναι λίγο λιγότερο απ'όσο θα έτωγα εγώ, Στην αρχή κι εγώ το ίδιο έκανα αν θυμάσαι αλλά είδα πως έτσι δεν πρόκειτε να ξεφύγουμε από το αλεσμένο και ούτε πρόκειτε να συνηθίσει το κανονικό. Ε, μόλις μου είπε και η παιδίατρος ''τελος το αλεσμένο'' το έκοψα. Είχα κρατήσει μόνο 2 φορές την εβδομάδα να της δίνω το μοσχάρι αλεσμένο και μετά το έκοψα κι αυτό. Τώρα το τρώει πολύ ψιλά κομματάκια μέσα σε πουρέ ή σε κριθαράκι.

Η αλήθεια είναι ότι βάρος δεν πήρε όμως δεν έχασε. Επίσης τσιμπολογάει και το απόγευμα εκτός από το γιαούρτι κανα μπισκοτάκι, λίγο τυράκι και κατά τις 8 της βάζω 5-6 κουταλίτες κριθαράκι, κους κους, κλπ.οπότε συμπληρώνει. Με το αλεσμένο ένα γιαούρτι έτρωγε το απόγευμα κι αυτό με το ζόρι. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αν πεινάει θα φάει. Πολλές φορές μου ζητάει και μόνη της να φάει! (ποιος να μου το έλεγε! ). Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις μόνο κανονικό έστω αυτές τις 10 κουταλιές ννα δεις πόσο θα φάει. Δωστου και λίγο ακόμα το απόγευμα. Και σιγά σιγά θα τρώει καλά πιστεύω.

Φωτεινή μου συνήθως τα παιδιά στην εξοχή ξεφεύγουν λίγο. Η αλλαγή περιβάλλοντος τα επηράζει. Πάντως πιστεύω πως εσύ καλά έκανες γιατί και η Βίκυ είναι πολυ αυστηρή με το θέμα του ύπνου.

Αrmaki ωραίο μου ακούγεται το γλυκάκι. Δροσερό δροσερό. Σε χάσαμε λιγάκι, αλλά μας είπες πολύ όμορφο και συγκινητικό νέο! Με το καλό να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να υποδεχτείτε το νέο ανηψάκι σας.

Ελενη μου όντως το γλυκάκι είναι τέλειο για καλοκαίρι! Το ταψί ήδη έχει σχεδόν εξαφανιστεί!χαχα! Με χάνετε το ξέρω αλλά τι να κάνω?Δεν προλαβαίνω γμτ...Όποτε μπορώ μπαίνω. Για τον Γρηγοράκη σου που μου είχες γράψει με το γάλα και την αλλεργία σκεφτόμουν ότι ίσως τελικά να έχει δυσανεξία και όχι αλλεργία γιατί και η σκονη αγελαδινό είναι ουσιαστικά απλά έχει πολλές επεξεργασίες. όπως και να έχει ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.

Πανμαρ καλώς ήρθες! Μπράβο στην κούκλα σου και για την πάνα και για την πιπίλα!

κωνκωνακι πάλι καλά που ο μικρός συνεργάζεται! Πάντως με τα μυρμήγκια και γενικά με τη φύση και η Εύα έχει μεγάααααλη αγάπη! :lol: Ευτυχώς δεν πήρε από μένα! χαχαχα!

Σουλίτσα θεά η Ανδρεάννα! Καλά ροδάνι η γλώσσα της!

Και η Εύα έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη από τα γενέθλιά της και μετά. Εχτές της λέω ''πείνασα, πάμε να φάμε τίποτα?''

''ναι'' μου λέει. Καθόμαστε στο τραπέζι, βγάζω φέτα, ψωμί και αρχίζουμε να τσιμπολογάμε. Οπότε κάποια στιγμή λέει

''μαμά άλλο τυλι''(τυρί)

''Τι άλο ρε Εύα?''

Τυλι του τοστ! :lol: :lol:

Και ένα άλλο θεικό που έκανε την προηγούμενη βδομάδα.

Ήμουν στο κρεβάτι με το δόντι μου οπότε κάποια στιγμή έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου σκεπάζεται και μου λέει ''κυώνω''

Εκείνη τη στιγμή μπαίνει η μαμά μου και της λέει με ύφος κλαψιάρικο

''Γιαγιακα μου κυώνω, δόντι μου(και δείχνει ότι την πονάει το δόντι της) και καπάκι σκάει στα γέλια! :lol: :lol: :lol: :lol: Μεγαααααααααααλο σούργελο!

Αχ! Έβγαλα το άχτι μου σήμερα. Μη φωνάζεται καλέ! Δεν γράφω άλλα!:tongue:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

μαράκι μου Θεά η Ευούλα μας...αλλά και για τον ανιψιό σου τι να πω; Φοβερό το μαναράκι πραγματικά! Το έχει το σόι σας φαίνεται χεχε

συμπεθερούλα στο φατσοβιβλίο έχω κάνει μία ομάδα με την δουλειά μου Αξέχαστα Ενθύμια λέγεται. Αν θέλεις μπορείς να της προτείνεις την σελίδα ή να με κάνει φίλη και να της στείλω εγώ το λινκ μετά!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια. :D:D:D:D Διάβασα τα νέα σας πίνοντας το καφεδάκι μου γιατί χτες ο απόγευμα πήγαμε μπανάκι και σας έχασα.

Φιλάκι εγώ θα το είχα κάνει σίγουρα θέμα στον Παιδικό Σταθμό. Είναι δυνατόν; Φάρσα στο όνομα του παιδιού μου;; :evil::evil::evil::evil: Αχ που είναι η Βίκυ να το ακούσει αυτό. Θα τους είχε ξeχ@#%σeι :evil::evil::evil::evil:. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.

Άρμα μου με το καλό να δεχτείτε το ανηψάκι σου. Αλλά και ο μικρός πολύ καλός. Έλιωσα με αυτά που διάβασα. Μην νομίζεις, και τα 10.800 της Αλεξάνδρας είναι μετά από ΣΚ γλυκών (λόγω πάρτυ) και άλλων λιχουδιών. :tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι και Μαρίνα πάρτε από ένα κουτί γλυκά και θα δείτε πόσο θα δείξει η ζυγαριά. :tongue::tongue::tongue:

Μαρίνα και η Αλεξάνδρα ξεκίνησε ρυζάλευρο-βανίλια 4ων μηνών. Μια χαρά η μπουμπού σου. Μπορεί τώρα στις διακοπές να της ανοίξει και η όρεξη. Θα την κάνεις μπάνια;

Σούλα και η Αλεξάνδρα μέσα στην 'απορία' είναι και με ρωτάει και για το ίδιο πράγμα 10 φορές. Δεν είναι όμως πολύ χαριτωμένο όλο αυτό;; :P:p:p:p

Πετρούλα χάλια ο Καλλικράτης. Έχει ξεσηκωθεί όλος ο κοσμός. Η Κέρκυρα γίνεται όλη ένας Δήμος ο οποίος θα περιλαμβάνει και τους Παξούς αλλά και Οθωνούς, Ερείκουσα, Μαθράκι (διαπόντια νησιά) που πριν ήταν κοινότητες. Είναι δυνατόν; Πώς θα εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι που Χειμώνα - Καλοκαίρι δεν έχουν καθημερινή συγκοινωνία με Κέρκυρα; Ώρες - ώρες νομίζω ότι αυτοί που μας κυβερνούν ζουν σε εικονική παραγματικότητα.

Κα Φωτεινή και Κίκο και η δικιά μου πεθερά τα ίδια κάνει ( και ίσως χειρότερα). Έχω βαρεθεί να τα λέω. Και αυτή στα γενέθλια της Αλεξάνδρας την τσάκωσα στο τσακ να πάει να της δώσει καρύδι. Την έβαλα όμως στη θέση της. Τώρα το τι θα μου σέρνει άλλο θέμα. Επίσης όταν έχει την Αλεξάνδρα την έχει συνέχεια αγκαλιά, λες και το παιδί δεν περπατάει.

Φεύγω......πάω οδοντίατρο :(:(:(:(:(:( (μην το πάρεις προσωπικά Deleni)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

KΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ειμαστε καλα!Ιωση τελος απο χθες εντελως.Μονο λιγο στην καταπωση ενοχλειται.Αχ 2 μερες κρατησε!!Τα παιδακια της φιλης μου ακομα εχουν πυρετο.

Μαλλον την περασαμε ελαφρια.

Το πρωι σηκωθηκε και ηρθε μονος του στο κρεβατι μας τρεχωντας πραγμα που δεν επρεπε να γινεΙ ,ξετσουμισε μου φαινεται, σημερα να δω πως θα τον κρατησω κατω...

Σας αφηνω και ευχαριστω για τις ευχες!!!

Ελπιζω σε κανα δυο μερες να εχουμε ξεμπερδεψει,.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααααααα

Τι μου κανετε ??

ηρθε και το γειτονακι μου!!!welcome back ..

Εμεις ειμαστε καλα παρολο που με τα κακα μας εχουμε ακομη θεματακι ..εδω και μια εβδομαδα δεν εχουμε δειρει κανενα ...

Αρμα συγχαρητηρια για το νεο μελλοντικο ανηψακι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...