Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως για γιορτούλα κλπ ένα θα σου πω κι εμείς που το στέλνουμε σε ιδιωτικό και κοστίζει και 370 το μήνα, ούτε γιορτούλα ούτε τίποτα και επίσης μου την έχει δώσει. Εγώ δεν ήθελα κάτι που θα ετοίμαζαν οι δασκάλες π.χ. ενδεικτικό ή ζωγραφιά ήθελα γιορτούλα πιο πολύ για να δω πώς κινείται το παιδάκι μου στο χώρο, αν παίζει με τα άλλα ζουζούνια και τέτοια.
Πάντως κορίτσια, σόρυ κιόλας, μου κάνει πολύ αρνητική εντύπωση σχολείο για παιδάκια και να μην κάνει γιορτούλα, αυτοί ψοφάνε για κάτι τέτοια. Εμάς το σχολείο μας 3 γιορτές έκανε. Κι ενδεικτικό κι ενθύμιο-δωράκι (το συγχωρεμένο το ψαράκι...), πραγματικά μου κάνει τρελή αρνητική εντύπωση, απίστευτο μου φαίνεται.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλάκι κι εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα με το σταθμό όχι μόνο γι αυτό, γενικά μου βγάζει κάτι αρνητικό. ΈΛα όμως που ο μικρός ακόμα και όταν περνάμε απ' έξω χαίρεται απίστευτα και δείχνει να περνάει καλά. Άσε που όταν τον ρωτάω αν είναι καλή η δασκάλα του και αν τον αγαπάει πάντα λέει ναι. Θα κοιτούσα κι αλλού, γιατί φέτος που θα έχει κλείσει τα 2 μπορούμε να ψάξουμε σε περισσότερους, (ψάχνω κάποιον που να έχει σύμβαση με τη δουλειά μου και να είναι κοντά μας) αλλά το θέμα είναι ότι από Μάρτη που θα επιστρέψω στη δουλειά θα πρέπει να στείλω και τη μικρή οποτε δε μπορώ να τα έχω σε χωριστά σχολεία. Μιας και το συζητάμε όμως αύριο θα πάρω τηλ να δείξω τη δυσαρέσκειά μου που δε θα έχουν γιορτούλα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Φιλάκι κι εγώ έχω ξενερώσει απίστευτα με το σταθμό όχι μόνο γι αυτό, γενικά μου βγάζει κάτι αρνητικό. ΈΛα όμως που ο μικρός ακόμα και όταν περνάμε απ' έξω χαίρεται απίστευτα και δείχνει να περνάει καλά. Άσε που όταν τον ρωτάω αν είναι καλή η δασκάλα του και αν τον αγαπάει πάντα λέει ναι.
Μμμμμμμμ, όλα αυτά είναι, όντως, πολύ-πολύ θετικά. Εμένα η δικιά μου της λέω πριν λίγο που κάναμε μπανάκι, θα πάμε αύριο σχολειο; και μου λέει όχι μαμά, όχι σχολείο... Πώς να το πάρω;... Καλά, το τέλειο πακέτο δεν ξέρω αν υπάρχει... κι εγώ έχω ένα κάρο παράπονα από το δικό μας κι όλο λέω να πάρω τηλ. να τα πω κι όλο τα ξεχνάω... Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν οι οδηγοί μια φάρσα τηλεφωνική σε μια βοηθό παιδαγωγό με θέμα το... παιδί μου... επειδή έλειπε εκείνη την ημέρα η δασκάλα της Ναταλίας κι ήξεραν ότι η μικρή παιδαγωγός έχει πολύ άγχος με το θέμα της Ναταλίας... το γράφω και τρέμω... πήραν τηλ. οι οδηγοί και παρίσταναν ότι είναι ο πατέρας της Ναταλίας και την δούλευαν τη μικρή... παίρνω τηλ. εγώ μετά από λίγο... και μου λέει η μικρή ενημέρωσα και τον μπαμπά, κάγκελο εγώ αφού μόλις πριν από 1' μιλούσα με τον άντρα μου και μου λέει πάρε να δεις τί κάνει το παιδί... Τελικά να μην πολυλογώ ανακαλύψαμε ότι είχε γίνει φάρσα... τί να πεις... τα πήρε κρανίο ο άντρας μου... ηρέμησε του λέω... πλάκα στη δασκάλα κάνανε... ναι αλλά με το δικό μου το παιδί και με το πρόβλημα του; Tί να του πεις... Αλλά κι εγώ τί να πω στη δ/νση, καμιά φορά αυτά είναι φαύλος κύκλος και δεν θέλω κανείς να ξεσπάσει τα νεύρα του στη μικρούλα μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ΑΥτό ρε Μαρίζα με προβληματίζει κι εμένα και δε θέλω να γίνομαι φορτική γιατί φοβάμαι τι αντίκτυπο θα έχει στο παιδί. Το τέλειο πακέτο κι εγώ αναρωτιέμαι τελικά αν υπάρχει! Κοίτα να δεις τι σας έτυχε κι εσάς, όχι βέβαια ότι σου δείχνει το παραμικρό για το ότι δεν προσέχουν το παιδί, κάθε άλλο, αλλά όντως αισθάνεσαι κάπως όταν οι άλλοι γελλάνε χρησιμοποιώντας το παιδάκι σου έστω και σε φάρσα μεταξύ τους.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

filaki την διευθηνση που σου βγαζει επανω θα την κανεις copy - paste.

Μαρινα χαχα σ'επεισα για την τεντα ε;αυτη ειναι φτηνη δεν θα σε βαλω σε μεγαλο εξοδο χαχα 17 ευρω εχει

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαρινα μια χαρα ειναι ο μικρος αντε κοντευεται τα 12 κι εγω λεω την Πεμπτη να τον ταισω καλα και να παμε μπας και δειξει λιγο παραπανω!

η μπουμπου ποσο ειναι τωρα;μικρουλα δεν ειναι ακομη για στερεες;

φιλακι τι χαζη φαρσα ηταν αυτη;με τετοια γελανε;

Βατραχάκι δε σε κάνω παρέα είσαι ασύμφορη, για πες πού την είδες αυτή τη σκηνή????

Τι θα του κάνεις του Τίμου για φαγητό πριν πάτε? Εγώ έκανα βλακεία και είχα φακές σήμερα, κάνε καμιά μακαρονάδα 13 κιλά θα τον δείξει!!!! Όσο για τη μπουμπού, είναι 6.060 και το Σάββατο που θα ξεκινήσουμε θα είναι 5.5 μηνών κανονικά θα φτάναμε τους 6 αλλά πρέπει να πάρουμε λίγο τα πάνω μας αφού με τις ιώσεις τις τελευταίες 10 μέρες όχι μόνο δεν πήρε αλλά έχασε κιόλας! Εξάλλου εγώ θα ξεκινήσω να της δίνω, τώρα πότε εκείνη θα φάει δεν ξέρω!

mGKop3.png60Jvp3.png

εδω Μαρινα http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=1552

μπα αν του κανω μακαρονια δεν θα φαει πολυ

μαλλον τραχανο θα του κανω που το αδειαζει το πιατο χαχα!

μινιον η κορουλα σου να δουμε κι εμεις ποσο γιναμε!

Διαφημίσεις

κοριτσια εχει καμια σας τεντα παραλιας;

βρηκα αυτη και μου αρεσε για να βαζω τον μπεμπη μεσα ειναι και με αντιηλιακή προστασία +UV30 νομιζω πως ειναι καλυτερα απο την ομπρελα και δεν χρειαζεται στισημο διπλωνει και μπαινει σε μια θηκουλα

http://www.hobbi.gr/popup_image.php?pID=2321

Α, επίσης, την παίρνει κι ο αέρας!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

http://www.elc.com.cy/pdf/SportActivity_020_021.pdf, εμείς αυτή έχουμε κάτω-κάτω στη σελ. vatraxaki δεν μπορούσα να το κάνω καλύτερα...

εσεις εχετε ολοκληρη σκηνη βρε φιλακι :tongue:

θελει στισημο αυτη η την ανοιγεις αμεσως;

εσεις εχετε ολοκληρη σκηνη βρε φιλακι :tongue:

θελει στισημο αυτη η την ανοιγεις αμεσως;

Σόρυ δεν το είπα ολοκληρωμένο, αυτή δεν είναι η δική μας τέντα, αυτό είναι της Ναταλίας, μια άχρηστη αγορά, αν βάλω φωτο που είναι κι η Ναταλία μέσα θα καταλάβεις τις αναλογίες και πόσο μικρή είναι, αυτή, μόλις τη βγάλεις από τη μικροσκοπική της θήκη που είναι διπλωμένη ανοίγει ως δια μαγείας μόνης της, αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει πώς διπλώνει...!!! Η δική μας η τέντα είναι πάνω κάτι σαν αυτό που δείχνεις εσύ μόνο που θέλει ένα ψιλοστήσιμο με βέργες.

Άσχετο ο άντρας μου είναι σε άθλια κατάσταση, πυρετός και πόνος στα κόκαλα... παίζει καμιά ίωση;;; Πάλι;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

λες να τον παρει τον μπεμπη και να τον ψαχνω;χαχα καλε με τοσα που θα εχω επανω που να τα παρει ο αερας;
Eμένα πάντως μου την έχει παρασύρει με πολλά πάνω, ευτυχώς όχι το παιδί!!! Φουσκώνει από τον αέρα, καταλαβαίνεις τί εννοώ. 17 ευρώ, πάρτην, σιγά το κόστος.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...