Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι Ελένη ειδες??Ολοι μαζι γιορταζουμε..και αυριο εχει γενεθλια ο μπαμπας μας!!!Τυχαιο???Δε νομιζω.....χαχα

Ασε σημερα την καρδια περιβολι μας εκαναν..ερχονται πολυ μεγαλες αλλαγες και όλο αυτο που πάνε να περασουν με τον Καλλικρατη για τα νομικα πρόσωπα μοιαζει στην κυριολεξια με σεναριο επιστημονικης φαντασιας ..

εντελως ανεφικτο να εφαρμοστουν όλα αυτα με τις υπαρχουσες δομες!!!Ουφφφ.....

Φωτεινη μηπως ειναι και η αλλαγη περιβαλλοντος και καταλαβε και η μικρη οτι εκει ειστε πιο χαλαροι???Μαλλον ειναι θεμα χρονου κι αυτο..2-3 μερουλες να επιμεινεις σε ενα προγραμμα και θα συγχρονιστει κι εκεινη, που θα πάει!

Να μας την φιλήσεις δυνατα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Filaki τόσο μεγάλη η χαρά σου για τα Χανιά που την έκανες και tickeraki!!!!

Να πάτε και πολύ καλά να περάσετε! Είναι πολύ όμορφη όλη η Κρήτη!

Πετρούλα πάλι αλλαγές? Για το κακό μας γίνονται όλα μου φαίνεται! Ο δικός μας δήμος έχει ώς αύριο προθεσμία να δηλώσουμε χώρους που χρησιμοποιούμε και ηλεκτροδοτούνται, όπως υπόγεια, ημιυπαίθριους, parking, σοφίτες, λεβητοστάσια κι όλο αυτό για να μαζέψει χρήματα. Και όλα φυσικά με το σχετικό πρόστιμο από τότε που τα χρησιμοποιείς και θα κάνει και αυτομάτως αλλαγή στα τ.μ. του κάθε οικήματος στη ΔΕΗ για να παίρνει περισσότερα δημοτικά τέλη! Δεν είναι ληστεία??

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Filaki τόσο μεγάλη η χαρά σου για τα Χανιά που την έκανες και tickeraki!!!!

Να πάτε και πολύ καλά να περάσετε! Είναι πολύ όμορφη όλη η Κρήτη!

Ουουου δε φαντάζεσαι!!! Έχω και την Εβελίνα μου εκεί, τη βαφτιστηρούλα μου. Άντε, να τη χαρώ λιγάκι. Αλλά και διακοπές με την αγάπη μου, όλη την ώρα αγκαλιά θα την έχουμε, πιστεύω θα είναι υπέροχα. Αχ, άντε, θα το ματιάξω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Στα παρα πολυ γρηγορα γιατι καιγομαι να φυγω (ναι, ακομα γραφειο ειμαι) να ευχηθω στην Πετρουλα μας Χρονια Πολλα! Να σε χαιρομαστε φιλεναδα!!!

Ριτακι ολα καλα πια, ξεχασε το! Παει, τελειωσε! Θα τα πουμε και τηλεφωνικα τις επομενες μερες!

Πολλα φιλια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

vatraxaki μου, αν δε σου κάνει κόπο, ή όποια άλλη ξέρει να μου πει, πώς βάζεις φωτο όπως αυτή, πριν, με την τέντα;

Filaki μου το βρήκες?

Θα πας εδώ http://imageshack.us/ θα κάνεις resizing αρχικά!!!!!!!! (320x240) ή (640x480) μετά browse να βρεις τη φωτογραφία και μετά upload.

Οταν θα τελειώσει θα σου βγάλει παράθυρο με τη φωτο. Εκεί θα επιλέξεις link για forum και θα κάνεις copy και μετά paste εκεί που θέλεις να την παραθέσεις.

Σε κατατόπισα????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσια ευχαριστω:):) απλος η μικρη ειχε πιο πολυ να περναει το δικο της απο οτι αλλες μερες.... οχι οτι δεν το αξιζει αλλα σε μερικα πραγματα πρεπει να υπαρχη προγραμμα, και καπου καπου να γινονται και παρασπονδιες

στον υπνο και φαγητο ημουν παντα σχετικα αυστηρη.

θυμαμαι το γραμμα του παππου δεν διαβασα οτι ηταν τωρα το τραπεζι

η Βικυ τωρα το βραδυ θα ερθει Πετρουλα μου.

της Φωτεινης η γλωσσα παντος λυθυκε και τα λεει ολα, κανονικη συζητηση κανουμε, χτες ο Μπετ γαυγιζε πολυ και τον ελεγα να σκασει, σε καποια στιγμη η Φωτεινη πεταει ενα ..σκασε μλκ:roll:, εισαι βλακας.... εμεις κανγκελο :roll::roll:

ακομα θαλασσα γιοκ...ο καιρος δεν ειναι καλος και αυτη τη στιγμη ακουω μπουμπουνιτα απο μακρια

Φωτεινή μου εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο θέμα φαγητού και ύπνου...είμαι απόλυτη σ΄αυτά και δεν γουστάρω να τον βγάζω εκτός προγράμματος για τίποτε και για κανέναν γιατι μετά ταλαιπωρείται και αυτός αλλά και εγώ.

Εγώ κορίτσια διακοπές δεν θα πάω φέτος οπότε βολεύομαι...αλλά πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν μέχρι τις 10/07 γιατι μετά θα έχω κι εγώ αρκετό τρέξιμο λόγω μαγαζιού.

m57Zp2.png

Filaki μου το βρήκες?

Θα πας εδώ http://imageshack.us/ θα κάνεις resizing αρχικά!!!!!!!! (320x240) ή (640x480) μετά browse να βρεις τη φωτογραφία και μετά upload.

Οταν θα τελειώσει θα σου βγάλει παράθυρο με τη φωτο. Εκεί θα επιλέξεις link για forum και θα κάνεις copy και μετά paste εκεί που θέλεις να την παραθέσεις.

Σε κατατόπισα????

Eυχαριστώ maeleni, αυτές οι οδηγίες είναι για να βάλω κάποια δική μου φωτο ή για να βάλω κάτι από κάποιο site όπως έκανε η vatraxaki με την τέντα που ήθελε να μας δείξει;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους από τις 7.30 το πρωί έφτασαν οι ολόδικές μου 2 ώρες! Τέλεια!

Πρώτα απ'΄όλα να χαιρόμαστε την Πετρούλα μας, τη δίμετρη εγκυούλα κι αυτή με τη σειρά της την οικογένειά της και του χρόνου να κλείσεις τραπέζι για 4 ε???:wink:

κ. Φωτεινή και Σαρδελάκι κι εγώ έχω θέμα με ύπνο και φαγητό δε θέλω να βγαίνουμε από το πρόγραμμά μας και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο έχουμε πολύ γκρίνια!

Αρμάκι κι εγώ έλιωσα με το 7χρονο ανηψάκι σου που συγκινήθηκε με το ότι θα αποκτήσει αδεφάκι ! Δεν είναι γλύκα? Όσο για τα φρούτα κι εγώ όλα λιωμένα η παιδίατρος συμφωνεί ότι για όσο τα τρώει θα τα δίνουμε έτσι αλλιώς δεν παίζει να φάει ποσότητα και είναι ό,τι καλύτερο τα φρούτα.

Κίκο μου είπαμε αλλά όχι και φυστίκι στο παιδί! Πριν κανένα μήνα ο πεθερός με ρώτησε για να του δώσει καραμέλα και φυσικά αρνήθηκα αφού δεν ξέρει ακόμα τι είναι. ΤΟυ φάνηκε λίγο περίεργο αλλά ο.κ.! Η μάνα μου όμως που πιο πολλές φορές μπορεί να μου κρατήσει το παιδί είμαι σίγουρη ότι όλο και κάτι του δίνει. Δηλαδή όχι καραμέλες και τέτοια, αλλά κανένα κρουασάν, τυρόπιττα κλπ, ξέρει το Κωνκωνάκι που την είδε κι από κοντά θέλει να τον παχύνει!

Αλήθεια πώς ήταν η πρώτη σας μέρα χωρίς σχολείο κοριτσάκι? Πάντως για γιορτούλα κλπ ένα θα σου πω κι εμείς που το στέλνουμε σε ιδιωτικό και κοστίζει και 370 το μήνα, ούτε γιορτούλα ούτε τίποτα και επίσης μου την έχει δώσει. Εγώ δεν ήθελα κάτι που θα ετοίμαζαν οι δασκάλες π.χ. ενδεικτικό ή ζωγραφιά ήθελα γιορτούλα πιο πολύ για να δω πώς κινείται το παιδάκι μου στο χώρο, αν παίζει με τα άλλα ζουζούνια και τέτοια.

((((Ριτάκι μου)))) θα συμφωνήσω με τη Γιοβάννα ο καυμένος ο Γρηγοράκης τα πέρασε όλα μαζεμένα! Τον φτύνω και τον ξαναφτύνω που είναι τόσο συνεργάσιμος.

Νατάσα μου άρχισαν τα χωσίματα από το νέο πόστο?

Φιλάκι Χανιά ε? Ειδικά αφού θα έχετε και παρεούλα θα περάσετε τέλεια, πολύ μου άρεσε που έβαλες και το τικεράκι!

Βατραχάκι πόσο κοστίζει η τέντα που έβαλες (και στεγνωτήριο με έβαλες να πάρω και για την τέντα με ψήνεις, τι εισ' εσύ ρε????) Γρήγορα στο μαγαζί σας να ανέβουν οι πωλήσεις!

Μαελένη μου έφτασε κιόλας ο καιρός να φύγουμε, αλλά παντού βρίσκω στίβες με πράγματα και δεν παίρνω απόφαση να τα βάλω σε σειρά! Είναι που θα πάμε πρώτα ΓΙάννενα έχουμε γάμο της ξαδέρφης μου και μετά κατευθείαν θάλασσα οπότε πρέπει να κουβαλήσω και κυριλέ και παραλίας και καθημερινά και πετσέτες και σεντόνια και και και! Εντάξει το πήρα απόφαση αύριο θα φτιάξω τουλάχιστον το σακβουαγιάζ με τα της παραλίας!

Λοιπόν ποστάρω το υπέεεεερδιπλο σεντόνι μου και επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Να σας πω και τα δικά μας νέα, τελικά τα πήγα τα παιδιά σήμερα στην παιδίατρο γιατί ο Γώγος εξακολουθούσε να βήχει αλλά και η μικρή δεν έχει ηρεμήσει, πάρα πολύ γκρίνια και χτες ξυπνούσε ανά μισάωρο! Τα είδα όλα και σήμερα έχω κοπανήσει σε όλες τις γωνίες, τα ποδια μου είναι καταμαυρισμένα και μάλλον έχω και έλλειψη ασβεστίου γιατί έσπασαν πολύ βαθιά όλα τα νύχια του ενός χεριού μου και πιάνονται όταν πάω να κάνω κάτι και πονάω! Παρασκευή να είμαστε καλά θα πάρω την κόρη μου και θα πάω για μποτέ!!!Τέσπα είμαι πολυλογού από αλλού ξεκίνησα άλλα γράφω!

Λοιπόν, πήγαμε παιδίατρο η μικρή όπως πάντα με ήπια βρογχιολίτιδα, αλλά τελικά της κάναμε τα εμβόλια, από βάρος πήρε μόνο 300 γρ. οπότε λέμε να ξεκινήσουμε τα στερεά σιγά-σιγά έτσι κι αλλιώς αρχικά θα τη θηλάζω μετά το γεύμα γιατί αποκλείεται να τρώει ποσότητα. Παρόλο που στο Γιώργο δε δώσαμε κρέμες η μικρή θα ξεκινήσει με ρυζάλευρο-βανίλια γιατί έχει πολλά περιθώρια λόγω βάρους λέει η doc και επειδή δεν έχω και εγώ κουράγια πια για 2α μαγειρέματα λαχανικών μέσα στη μέρα δεν αντέδρασα. Σε καμιά 10αριά μέρες ξεκινάμε και φρουτάκια, οπότε και στις διακοπές το μπλέντερ υπό μάλης!!! :)! Ο Γιωργάκος 11.950 (φτούυυ έπρεπε να του είχα δώσει κάμποσο νεράκι να το πιάσουμε επιτέλους το δωδεκάρι, χι,χι,χι!) και 90 πόντους μετρημένος όρθιος αυτή τη φορά! Ο Βήχας του είναι παροξυστικός αν θυμάμαι καλά, δηλαδή μη ανησυχητικός αφού δεν έχει ακροαστικά και τελικά θα δίνουμε flixotide ενώ θα συνεχίσουμε καμιά εβδομάδα με κολλύριο και στα δύο! Ο μικρός βέβαια δε στέκεται με τίποτα να του βάλω, χρειάζομαι ενισχύσεις! Μέσα σε όλα φυσικά έχω κολλήσει κι εγώ εδώ και πολλές μέρες και μάλλον είμαι πιο χάλια απ' ότι νόμιζα αφού κανείς δε με γνωρίζει στο τηλέφωνο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Όσο για τα φρούτα κι εγώ όλα λιωμένα η παιδίατρος συμφωνεί ότι για όσο τα τρώει θα τα δίνουμε έτσι αλλιώς δεν παίζει να φάει ποσότητα και είναι ό,τι καλύτερο τα φρούτα.
Πλάκα-πλάκα, κι εγώ τρελένομαι για φρουτόκρεμα, κακό είναι δηλ.;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...