Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχακι, αυτο δεν αφηνει τον αερα να περναει απο πουθενα..Αντ'αυτού γιατι δεν τον βαζεις κτ απο μια καλή ομπρελα κατα τις απογευματινες ωρες και να τον σκεπάσεις με ενα σεντονακι???Αυτη τη μια ωριτσα που θα πάτε για μπανακι δεν μπορούν οι γιαγιαδες να τον κρατησουν ή ρωτας για τις πολυήμερες διακοπές σας

Εγω 2,5 μηνων που τον πήρα σε διακοπές, τον ειχα το πρωί κατω απο ομπρελα και αργα το απόγευμα το ίδιο..Για πολύ λίγο ομως μιας και η παραλία ηταν μπροστα στο ξενοδοχείο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

στονε περναει αερας απο τα πλαινα εχει τις λοριδες που ειναι σιτες δεν ξερω μωρε κατω απο την ομπρελα που τον ειχα την προηγουμενη φορα δεν μου αρεσε ειχε και λιγο αερακι και κοιμοταν ενω σ'αυτο θα μπορει να κοιμηθει χωρις να τον χτυπαει ο αερας θα μπορω να τον αλλαξω αν κανει κακα να τον θηλασω πιο ανετα να αφηνω τα πραγματα μας γιατι την αμμο δεν την εχω σε μεγαλη εκτιμιση κτλ σας επισα;χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας φίλες μου!

Πετρούλα μου χρόνια σου πολλά κι από εδώ! Θα το γιορτάσεις σήμερα?

Ριτάκι τι να πω? Έχω μείνει μ'αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε το αγοράκι μας...:-(. Περαστικά κι αγύριστα να είναι..περιμένουμε ξανά νέα σου όποτε μπορέσεις...

Κικίτσα κι εγώ έτσι θα αντιδρούσα αν με έγραφαν..το έχω κάνει δηλαδή πέρυσι που της έδιναν χυμό από καρπούζι ενώ είχα πει να μην της δώσουν τίποτα και μέσα στο ποτήρι είχε κουκούτσια...την πήρα και φύγαμε και το κατάλαβαν, τα άκουσαν και λίγο από τον καλό μου και μετά ευτυχώς δεν το ξεναέκαναν. Και γενικά όπως έχω πει δεν έχω κανένα παράπονο από τα πεθερικά μου αλλά στο θέμα του φαγητού γίνομαι πολύ αυστηρή.

Giovanna μια χαρά η Αλεξάνδρα μας! Και τι δεν θα έδινα να έβλεπα την ζυγαριά να πάει στα 10500! Τα 10800 της Αλεξάνδρας μου φαίνονται παράδεισος! :lol:

Μαρινάκι περαστικά για ακόμα μία φορά. Εύχομαι επιτέλους να είναι το τελευταίο και να περάσετε σούπερ στις διακοπές σας! Φτιαξαμε γλυκό με μπισκότα πτι-μπερ και κρέμες γιώτης. Τέλειο για καλοκαίρι το τσακίζουμε και ψιλοτσιμπάει και η Εύα!

Φιλάκι καλά να περάσετε κι εσείς! Τέλεια τα Χανιά! Τα λατρεύω όπως και όλη την Κρήτη!Να πάτε και στην Αργυρούπολη για φαγητό(μεταξύ Ρεθύμνου - Χανιων) είναι πραγματικά παράδεισος γεμάτο πράσινο και νερά να τρέχουν από παντού!

Εμεις αύριο θα πάμε το Ευάκι για τις αιτήσιες εξετάσεις και έχω ένα άγχος...ελπίζω να μην στραβωσει πολύ...

Επίσης έχω και ένα πολύ ευχάριστο. Η νύφη μου είναι έγκυος! Θα γίνω θεία για 4η φορά!!! Προσπαθούσαν 3 χρόνια και βάλε για ένα δεύτερο μωράκι και είχε 3 αποβολές. :-(. Εχτές όμως ακουσαν την καρδούλα και όλα δείχνουν καλά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά γιατί ο ανηψιός μου θέλει πολύ ένα αδερφάκι! Φανταστείτε εχτές που του το είπαν 7 χρονών παιδί έκλαιγε από συγκίνηση ο γλυκός μου!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κωνκωνακι μου τρελλό πακέτο με τον σταθμό ρε γμτ..και τώρα που είσαι με την κοιλιά τούρλα. Η μαμά σου υπάρχει περίπτωση να έρθει καθόλου?

Σαρδελάκι μου με το καλό να γίνουν τα εγκαίνια! Εγώ πάντως για όνομα προτιμώ το ''Alesandra''..

Βατραχάκι έτσι όπως τα περιέγραψες μια χαρά μου φαίνεται η τέντα παραλίας! :lol:

Διαφημίσεις

αρμα μου ολο θελω να σε ρωτησω και το ξεχναω τι κανατε με τα αλεσμενα τα κοψατε;τρωει απο το κανονικο;

Τωωωωωωωωωωωρα! Τρώει εδώ και 2 μήνες ή τρεις κανονικό φαγητό. Γιάυτό δεν πέρνει γραμμάριο! :lol: Δεν μπορώ να πω πάντως καλά τα πάει, τρώει ικανοποιητικά και τα πάντα προς το παρόν. Το μόνο αλεσμένο που τρώει είναι τα φρούτα που η παιδίατρος μου είπε όσο τα τρώει να της τα δίνω έτσι γιατί σε κομματάκια δεν τα θέλει. Εσείς?

Βατραχάκι έτσι όπως τα περιέγραψες μια χαρά μου φαίνεται η τέντα παραλίας! :lol:

χαχα ειδες που σας επεισα;:tongue:

μηπως να γινω πωλητρια και τοτε με το στεγνωτηριο μια χαρα πηγαν οι πωλησεις χαχαχα

Αχ βρε Μαρακι μου τι συγκινητικο που ομικρος απο τον ενθουσιασμο του εβαλε τα κλάματα!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε λίγους μηνες να αγκαλιασει ενα υγιεστατο αδερφακι!!!!Πολύ αισιοδοξα νεα!!!!!

Οσο για το που θα το γιορτασουμε, δεν θα κανω κτ στο σπίτι...Αλλωστε τα ποδαρακια μου ακομη δεν συνηλθαν...οι φτερνιτσες μου διαμαρτυρονται:-D:-D

Θα πάμε μια επίσκεψη μαμα και γιος στη νονά μας που ειναι και συνονοματη και το βραδυ θελω να βγουμε οι τρεις μας για φαγακι..Εχω κτ στο μυαλο μου και ελπίζω να κατσει...

Τωωωωωωωωωωωρα! Τρώει εδώ και 2 μήνες ή τρεις κανονικό φαγητό. Γιάυτό δεν πέρνει γραμμάριο! :lol: Δεν μπορώ να πω πάντως καλά τα πάει, τρώει ικανοποιητικά και τα πάντα προς το παρόν. Το μόνο αλεσμένο που τρώει είναι τα φρούτα που η παιδίατρος μου είπε όσο τα τρώει να της τα δίνω έτσι γιατί σε κομματάκια δεν τα θέλει. Εσείς?

δηλαδη ποσο τρωει βρε αρμακι μου;

γιατι θα με σκασει ο δικος μου θα φαει δεκα μπουκιες μετρημενες και μετα τελος ποσο να χορτασει με τοσο λιγο;

του δινω μετα και αλεσμενο γιατι φοβαμαι οτι θα χασει κιλα!

κοριτσια καλησπερα

Ριτα μου περαστικα και αγυριστα στον Γρηγορακη μας μεγαλη ταλαιπορια ο καημενουλης.

βατραχακι κατι τετοιο εχει κι η Βικυ αλλα δεν το ανοιξαμε αοο περιση

Ηλιανα ο παππους σου δεν σας ειχε κανει τραπεζι αλλη μια φορα πριν απο μηνες και μαλιστα σας εγραψε το ιδιο γραμμα?

σαρδελακι ποτε θα κανεις εγκαινια? ελπιζω σεπτεμβριο που θα ειμαι και εγω:)

λιγο θελω την γνωμη σας για κατι που με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου σημερα.....οταν ηταν εδω για 2 μερες η συμπεθερα και αλλες 2 μερες την ειχε την μικρη περασμενη εβδομαδα, ειδα καποιο διαφορα στην συμπεριφορα της μικρης...θελει να κανει το δικο της και ειδικα στο θεμα του υπνου....εγω ειμαι απολητη σε αυτο και θελω το παιδι να κοιμαται στην ωρα του και διχως πολλα χαιδεματα και τραγουδακια.

το πρωι ξυπνησε στις 6.45...να μοιρασει γαλατα:)...στις 12.00 κοιμηθηκε λιγο εως τις 12.45 που την ξυπνησα. στις 15.45 την εβαλα για υπνο και εγινε το ελα να δεις.

ηθελε να κατεβει απο το κρεββατι και εγω δεν την αφηνα...μετα απο 2 ωρες μαρτυρικες τωρα κοιμαται. η μανα μου απο πανω να φωναζει και να μου λεει παρε το παιδι αγκαλια και εγω ελεγα οχι γιατι ετσι θα μαθει και στο τελος την εριξα και ενα σιχτιρ και το βουλωσε.

κατα την δικια μου γνωμη νομιζω οτι εκανα καλα και δεν αφηνα να αλλονιζει, εσεις τι λετε?

Διαφημίσεις

Φωτεινή, αλλιως στο σπίτι κι αλλιως στην εξοχη!!!Αλλος αερας και αλλη διαθεση......Μονο που εφυγες απο την πολυκατοικια φτανει....αυτοι ειναι πολύ καλοί λόγοι για να μην σε λυπηθουμε...!!!χαχαχα

Εεε ολο και κανα μπανακι θα κανεις...Τωρα για τις δουλειες..χμμ αναγκαιο κακό!!!Τα εξοχικα αυτα εχουν...Καλες διακοπουλες!!!

Φιλακι εννια και σήμερα???και εμεις το ιδιο..οχι όμως για Χανια!!Θα περασετε σουπερ!!Κι αφου εχετε ξαναπάει θα το εχεις διαπιστωσει...

Κωνκων απο σημερα με το παιδακι σου, ε??Μωρε δως τες κι αυτες μια χαρη...απο αυριο ανεργες θα ειναι..που να κατσουν να φτιαχνουν και ενδεικτικα!!χαχα που το θυμηθηκες πάντως!!Του χρονου πάλι με υγεια!!!

Καλο καλοκαιρι στο μαθητουδι σου!

Η Βικυ χαθηκε???Μου εκανε και 1-2 κλήσεις αλλα εγω τις ειδα πολύ αργα, ως συνηθως..

εγω ειμαι απολητη σε αυτο και θελω το παιδι να κοιμαται στην ωρα του και διχως πολλα χαιδεματα και τραγουδακια.

το πρωι ξυπνησε στις 6.45...να μοιρασει γαλατα:)...στις 12.00 κοιμηθηκε λιγο εως τις 12.45 που την ξυπνησα. στις 15.45 την εβαλα για υπνο και εγινε το ελα να δεις.

ηθελε να κατεβει απο το κρεββατι και εγω δεν την αφηνα...μετα απο 2 ωρες μαρτυρικες τωρα κοιμαται. η μανα μου απο πανω να φωναζει και να μου λεει παρε το παιδι αγκαλια και εγω ελεγα οχι γιατι ετσι θα μαθει και στο τελος την εριξα και ενα σιχτιρ και το βουλωσε.

κατα την δικια μου γνωμη νομιζω οτι εκανα καλα και δεν αφηνα να αλλονιζει, εσεις τι λετε?

Γειά σου Φωτεινή μου. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Κι εγώ ακριβώς στην ίδια θέση είμαι! Μόλις κοιμήθηκε μετά από 2 ώρες που χτυπιόταν δεξιά κι αριστερά, φώναζε μαμά, ήθελε αγκαλιά......και τα σχετικά! Τον άφησα όμως κι εγώ γιατί σε λίγο θα κουτουλούσε και θα είχαμε γκρίνια. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκανες.

Ναι εμείς προσπαθούμε να κόψουμε και την πιπίλα βέβαια, αλλά δεν παύει ένα δίωρο τώρα να έχουμε χοροπηδητά!

Φωτεινή μου η Ηλιάνα απλά μας είχε αναφέρει τότε το γράμμα του παππού. Το γλέντι ήταν προχτές.

Vatraxaki αν περνάει αέρας από το τεντάκι για να μην ιδρώνει το μωρό μια χαρά μου φαίνεται. Απλά μην κάνει ρεύμα στα αυτάκια του γιατί βλέπω το σιτάκι χαμηλά. Εκτός αν κλείνει από τη μια ή την άλλη.

Αrmaki ωραίο μου ακούγεται το γλυκάκι. Δροσερό δροσερό. Σε χάσαμε λιγάκι, αλλά μας είπες πολύ όμορφο και συγκινητικό νέο! Με το καλό να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να υποδεχτείτε το νέο ανηψάκι σας.

Κωνκων διάβασα για το σταθμό. Πωπω βρε καλή μου! Τι θα κάνετε τώρα? Δεν έχεις κανένα γνωστό κοριτσάκι, κοπελίτσα δηλ, να το πάρεις για βοήθεια? Να απασχολεί λιγάκι τον μικρό?

Μαρινάκι ήρθε η ώρα να φύγετε διακοπές? Πως περνάει έτσι ο καιρός βρε παιδιά? Πότε το συζητούσαμε και να ήρθε η ώρα! Η μικρή ελπίζω καλύτερα!

Πετρούλα μου τι έκπληξη τους κανονίζεις πάλι? Πως τα κατάφερες πάντως όλες σας οι γιορτές και τα γενέθλια να είναι μαζεμένα σε δυο-τρεις μήνες :)

Πως πήγε σήμερα το σεμινάριο?

Αύριο Τετάρτη. Last day!

Εγώ πριν τις 18/7 μπορώ για τη συνάντηση.

19/7 με 25/7 έρχεται η δική μας σειρά για διακοπές μετά από 3 χρόνια! Θα κάνω μπάνιο παιδιά!!!! (Αν μπω σε κανένα μαγιώ βέβαια)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

vatraxaki, εμείς πέρσι χρησιμοποιήσαμε τέντα αλλά για φέτος μου τη δίνει, θέλω να πάρουμε ομπρέλα. Πρέπει να τη γυρνάς γύρω-γύρω ανάλογα με την πορεία του ήλιου για να τον αποφεύγεις, π.χ. Πόρτο Γερμενό που πάμε εμείς ο ήλιος ανατέλει από μπροστά, πρέπει να βάλουμε την τέντα εντελώς κόντρα στην παραλία.... 1,5-2 μηνών οι πρώτες διακοπές που πήγα με την κόρη μου, αλλά δεν έχω θέμα με τις ώρες, από το πρωί ως το βράδυ κάτω από τις ομπρέλες της πλαζ κι εκείνη στο καροτσάκι της και σεντονάκι για το αεράκι και το σλινγκ επίσης έξτρα προστασία-κουρτίνα!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φωτεινή, τη δική μου, αν δω ότι δεν μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί, ε, την αφήνω, δεν τη βάζω... τί να πω... Ακόμα και το βράδυ αν δω ότι δεν είναι με τίποτα για ύπνο, της δίνω 10 λεπτά να παίξει, να κάνει τα δικά της και ξαναπάμε ή τις πιο πολλές φορές κάθομαι στο κρεβάτι και την περιμένω κι έρχεται μόνη της, πάω στη μαμά μου είπε χτες το βράδυ κι έλιωσα παλι... Πάντως, και τώρα που την έβαλες, ξινό δεν θα σας βγει το βράδυ;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...